70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kızlar bisey soracagim dogru mu olur yanlismi bilmiyorum yani boyle biseyi soylemek yasak mi sitede onuda bilmiyorum.hepinizi cok merak ediyorum. Yani yuzunuzu gormek falan istiyorum
Yani netten inst. Falan boyle takip etsek olmaz mi ki
Balim burda yasak.
Bir de herkes iyi niyetli olmayabiliyo ondan dolayi yasak aslinda.

Tabiki ben de cok merak ediyorum ama

Kısa değilse, 1.65 falandır en kötü ihtimalle, gerçi 1.60 olsa bile 46 kilo bayağı azmış.
Şimdi bi şey söyleyecem ama şapşikliğime dilediğiniz gibi gülün, de bana belli etmeyin Hani onu da sen yazınca farkettim, yoksa hala farketmiyordum
Kumsal yeğenim kırk altı diye yazınca ben onu 40 kilonun altı diye algıladım, sen rakamla 46 yazınca şak diye dank etti Hani birde düşündüm yani, 40 ın altı nasıl olur diye oldurmaya çalıştım kafamda, boyu 1.40-150 arası falan olsa dedim herhalde olur o kilolar

Birde geçen gün bir hatunla tanıştım burada, kadın 176 boy, aşırı zayıf, kaç kilosun dedim 45 dedi
Bence onu gördükten sonra 40'ın altı makul gözükmeye başladı bana

Gel sarilalalim iki saftirik ben de öyle anladim valla billa
Hatta songül 46 yazinca o yanlis anladı herhalde dedim hiiicc kendime toz kondurmam

Ayy su an ekstra guldum safligima

Bitmedi ama 2 3 tane kaldi

Eyvaah sakın gitme hastanenin karsisina o zaman yeri de cok müsaitmis

Canım inşallah en azindan uzun sürmez refakatcilik ne diyim

inci-tepik ben de bunu merak etmistim
O 2-3 taneyi yemek siparişi verene düşer, onun hakkıdır kuzu unutma.

Gitmedim oraya ama gelirken kuru meyve ve siirt fıstığı aldım. Gitti yine benim diyet. Akşam yemeği çok fenaydı, başka şeyler yiyorum. Neyse sağlık olsun.

Hahahahh :)) 40 altı çok fena hakkaten. Belli etmedim dimi güldüğümü :)

Boyumuzun 10 eksiği en ideal diye biliyorum canım, mesela benim boy 160. kilo 50 olmalı gibi Senin dediğin hatun çok çok zayıf belli ki, 30 eksiği. Bana açıkçası çok zayıf olanlar da sağlıklı gelmiyor. Hele de bu kadar uzun boyluysa daha fena görünüyor olmalı.

O 2 3 taneyi yemedim balim. Da e tabi dünün ödemiyle uyandim bugün. Dolayisiyla ayri bi keyifsizdim ders de calisamadim simdi bu gece gec uyuyup hunharca kahve icip calismam lazim. Bu ara enerjim alinmis gibi hissediyorum ya.

Off siirt fistigi mi. Az yediysen bir sey olmaz be balim aslinda saglikli. Ama aksam yemegini kacirdim demissin.
Songul toparlamamiz lazim cidden su an sismaniz yani. Fotograflarda dehset farkediyorum. Ama iste amasi var.

Acil bi toparlanalim ya.

Boyumuzun 10 eksigini aliyosak benim yok olmam isteniyor be balim

Saka bi yana gercekten 45 46da kötü oluyodum ben sanki. Ama 52 civari iyiydi. Sporla zayiflasak zaten sıkılaslascaz da.

Evet ya onun boyu bayagi uzunmus boyuna göre zayifmis.

Bu arada enerji_kusagi da gercekten ne kadar saftirik 40 alti olur mu hic
Ben hic öyle sanmamistim ben hemen 46 oldugunu bildim

Bugün yemediğin iyi olmuş canım. En iyisini sen bilirsin ama bu gece çalışmayıp erken yatıp iyice dinlensen ve yarın çalışsan sanki daha iyi hissedersin gibi geldi. Ara ara enerji düşüklüğü yaşaman normal. Ben bu ara kendimle ilgili şöyle bir şey yapmaya başladım. Sabah uyandığımda ya da herhangi bir şey yapacağımda dertlenmemek, söylenmemek, şikayet etmemek. Sanki her şey muhteşem olacakmış gibi enerjik hissetmeye çalışmak. Mesela artık durup durup yorgunum demiyorum (bunu eşimle çok yapıyoruz), coşkulu olmaya çalışıyorum. Bugün hastaneye yatacağımız belliydi, Çağan duruma üzüldü falan. Normalde bu durumda modum düşük olurdu benim ama öyle yapmadım. Ev işlerinden uzak kalacağım, sizlerle sohbet fırsatı bulacağım, işlerimi halledeceğim gibi iyi tarafından bakmaya başladım, sabah derse girdiğimde de aynı enerjiyle günaydın dedim, ders yaptım. Hatta öğrenciler hayırdır hocam nedir bu neşe, sabah sabah bu nasıl enerji dediler. sizin içiniz geçmiş dedim. İşte böyle balım, bu aralar kendimi ve ruh sağlığımı koruyabilmek adına böyle olmaya karar verdim ve gayet iyi de geldi. Olumlama gibi düşünme, bardağın dolu tarafını görmek gibi düşün. (Olumlama kısmına tam inanarak yapamıyorum çünkü)

Siirt fıstığını çok yedim diyemem ama diyet yapmış kadar da az yemedim. Biraz hindistancevizi kurusu ve mango kurusu yedim. Az önce de peynir domates salatalık zeytin ve ekmek yedim. Aslında yediklerim çok kötü değil, ama tüm güne bakınca ekmek biraz fazla kaçtı, çünkü öğle yemeğinde de ekmek yedim. Toparlanmayacak durumda değil ama yarın burdaki durum ne olur bilemiyorum.

Acayip şişmanım canım kendi adıma yaa, hatta bir ara size belki foto atarım. İyi görünmüyorum yani. Hatta mutlaka çekeyim de öncesi sonrası fotosu yaparım zayıflayınca.

Sporla yapınca zaten çok kilo vermesek de fazladan eksilmiş gibi görünüyoruz o bir gerçek. Hatta ben şu 78 kiloluk halimle hala çok şişman durmuyorum gibi geliyor zamanında yaptığım jillianlar sayesinde. Ahh tekrar başlasam bir an önce.

Sen kendini hangi kiloda iyi görüyorsan en iyisi odur balım, açıkçası ben de 55 altına düşersem sanki iyi görünmem gibi geliyor. Hele bir o kiloya gelelim bakalım duruma göre karar veririz. Şu an önümde 23 kilo var.

Hemen sattın enerji_kusagi sevgi balımı (kalp var)

Yaa canim aslinda bu cok güzel bi düşünce özellikle sürekli dile getirmemek sikayet etmemek, enerjikmis gibi yapmak. Gercekten ise yarayan seyler
Ben de denicem seni tebrik ediyorum kendini birakmayip böyle bi yolu sectigin icin

irt fıstığını çok yedim diyemem ama diyet yapmış kadar da az yemedim. Biraz hindistancevizi kurusu ve mango kurusu yedim. Az önce de peynir domates salatalık zeytin ve ekmek yedim. Aslında yediklerim çok kötü değil, ama tüm güne bakınca ekmek biraz fazla kaçtı, çünkü öğle yemeğinde de ekmek yedim. Toparlanmayacak durumda değil ama yarın burdaki durum ne olur bilemiyorum.

Acayip şişmanım canım kendi adıma yaa, hatta bir ara size belki foto atarım. İyi görünmüyorum yani. Hatta mutlaka çekeyim de öncesi sonrası fotosu yaparım zayıflayınca.
Insallah toparlarsin canım siirt fistigi konusunu sildim yanlislikla
Ben de öyleyim balim ya. At bakalim ben de atarim belki. Hem motive oluruz belki ay ay incelmelerimzi görürüz guzel olur.
Evet canim kesinlikle spor asiri sıkıştırıyo ya. Bunu kendim yasamasam inanmazdım buna. İyi ki o dönem düzenli spor yapmışız da bir seylerin bilincine varmisiz
Aynen 5lere gelelim de o zaman düşünürüz
Cok güzel satarım şaka şaka sizi satmak olur mu siz benim ballarimsiniz

Bi de bu yolu deneyelim bakalım canım, eminim daha iyi hissedeceğiz kendimizi, sürekli depresyon hali yoruyor artık.

Tamam balım belki yarın çekip atarım düzgünce giyinmiş olayım. Öncesi sonrası çok motive ediyor insanı. Daha önce paylaştığımda şok olmuştuk hatırlıyor musun.

Düzenli spora keşke dönsek birlikte. Ne güzel yapardık.

Bizi satsan nolacak, bizi bizden başkası alır mı ki :)))

sonngulen balım bu arada sen araba isini ne yaptin? Sen tek basina mi cikmiyosun trafige esin yanindayken süruyo musun? Yoksa hic mi surmuyosun sadece pratik mi eksik?

Ben bikac kez esim yanimdayken sürdüm ama trafik bi tık geriyo ya. Ama asiri istiyorum yalniz basima kullanabilmek.
Gecen bi cilginlik yapip markete arabayla yalniz mi gitsem dedim ama cesaret edemedim.
Sansima da muğla biliyosun engebeli dag tas yerler. Yokusta bi kalsam naparim bilmiyorum gerci napcam kalkarim yeniden zor da olsa
Gerci benzin fiyatlari da aldi basini gitti bundan sonra otobüs kullancaz boyle giderse yol yakinken biraksam mi

Yaptigim çılgınlığa bakin yalniz basina arabayla markete gitmek
Allahim su saf kulunu gör de bi atansin bi yoluna baksın yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…