Canım kabızlık var, onun haricinde halsizlik ve bulantısı var. Dün kabızlık için bir şeyler yapsın diye yakınımızdaki hastaneye götürdü eşim, kan testi falan yapmışlar. CRP değeri 400 çıkmış, normalde 5-10 civarı olmalı diye hatırlıyorum. Önceki hastane sürecimizde de böyle yüksekti, yoğun bir enfeksiyon tedavisi gördü. Ameliyatı yapan doktora ulaşmış bugün eşim, o da yarın hastaneye götürmemizi istemiş, kontrollerini yapacakmış ve büyük ihtimalle hastanede takip edecekmiş. Hem evde hiçbir şey yemiyor nerdeyse, hastanede serumla takviye de yapabilirler.
Yaa balım anlatmak bir yana, sanki her seferinde bahane bulup kaçıyormuş gibi görünmek istemiyorum. O yüzden açıklamak da istedim.
Yok canım ya tek çocuğu değil eşim, kızları da ancak telefonla arayıp nasılsın diye soruyorlar. Biz zaten hiçbiriyle görüşmüyoruz özellikle de bu olaydan sonra. Allah var kv iyi insan, bazen tabi ki ters düşüyoruz ama en ufak uyarımda geri adım atabiliyor, sıkıntı çıkarmak falan istediği bir şey değil. Ben her şeyden önce Allah için, sonra da eşime destek için bakıyorum. İlk kez yaşadığım şeyler bunlar, gerçekten zormuş ama inşallah bir an önce iyi olsun, tek isteğim o. Allah sizden de razı olsun canım, bu süreçlerde hep yanımdaydınız destek oldunuz.
Yarın için hiçbir yemek planım yok balım :)) Bakalım piyango kime vuracak ve hastanede kim kalacak :)