70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hay agzin bal yesin bende ayni seyi dusundumkonusurum ya duruma gore bakicaz. Aslinda gecen hfta soyledim kahvaltisiz zor oluyor diye sabret haftaya vercem dedi bakalim. Tutup kayisi eklemesin de ayranin yanina
Ayy hakkaten yaa, acaba kafasındaki kahvaltı nasıl bir şey :))

Biz klasik kahvaltı düşünüyoruz da acaba o ne düşünüyor :)

Ahh incim ahh haklisin ne diyim.. bu aralar asiri stresliyim sinavdan dolayi yönetemiyorum stresimi olmazsa bi ilac falan yazdircam doktora gidip. Gevşemem lazim. Stresli olunca hemen kendimi mutfakta buluyorum
Off songulum ne diyim cok uzuldum ya inşallah bi an önce iyilessin
Ne yedin balım, onu yaz bari :))
Tulumba
Bu kezde kahvalti vermezse sikinti buyuk dmektir
Pıcagi tak masaya

Aynen canım bir de çok iyi anlaşırız Şunu söyleyim Eşiminde kuzeni olur Aynı kalorilik liste verdi Tahmin ediyorlar Değerlerin hangisi düşük hangisi yüksek Çok isterdim yanımda olsadı Annesi babası izindeyken hep gelirlerdi çok güzel zamanlar geçirdik

Ah iste o stres yonetimini yapabilmek cok onemli mutfaga git bi kahve falan yap seni rahatlatacak seyler yap bak hersey yemek yemek degilmiss ben bunu anladim.
Bazen biseyler hazirladigimda bu iki hafta da sunu yasadim agzima bi lokma atsam nokcak ki dedim tam elimi uzattim ve zaten tadini biliyorum simdi bunu yicem bide pismanlik cekmesi var diyip yapmadim mesela
Bugun oglana hamburger aldim yarisini yemedi onceden olsa hemen hop atardim agzima ama kaldirdim ortadan tadini zaten biliyorum gerek yok ddim

Galiba kafada bazi seyler bitti.ben inaniyorum sende yaparsin

2 Mart Menüm

Sabah 09:00
-1 köy yufkası
-1 kase kadar kıymalı yumurta
-1 salatalık

Ara 13:00 1 küçük muz

Akşam 18:00 (kalanları bitirme yemeği)
-1 lavaş gibi ince bazlama
-3 yk biber kavurması
-2 yk et kavurması
-3 yk yoğurt

-1 ultra duble Türk Kahvesi
-6-7 kupa çay

Su 1,5 lt, pek içesim gelmedi
Spor 5000 adım

*Bugün yediklerim fazla geldi bana, midem kaldırmadı. Yarın midemi dinlendirmeye çalışacağım.

Gecen haftayla ayniydi menu. Gecen haftaki gibi tam uyum sagladim. Bu hafta hedef 2.800 ver yeter demisti. Bende merakla yarini bekliyorum
Ama akşam ekmeğini yemedin, öğlen bisküvilerinden yiyemediğin oldu, gerçi yarım bar yedin ama bugün onu da yemedin o köfteni yiyemediğin için salataya sardığın meşhur gün diyetisyenden sonra mıydı önce miydi işte onu tam çıkaramadım balım. Demek 2800, bende 3600 dedim İncim sen evde tartılıyor musun hiç az tüyo versen, yarına kadar dayanamıcamm

Yaaa hepsini de nasil biliyorsunnsalata sonraydi canim köy dönüsu.
Evde hafta ici bi yartildim ama gecen hafta da tutmadi diyetiayendekiyle bu hafta da bilmiyorum aslinda diyetiayenden gelince bi tartilayim galiba bi sikinti var tartidaa.

Menülere biraz ara versem olurmu çünkü fazla gözüküyor En iyisi bir süre ara vereyim Benin’de olumsuz etkilemesin
Neden ara vereceksin ki canim anlamadim. Fazla gozukmesi bizim icin problem degil ama sorduklarimizdan rahatsiz olduysan bilemedin yani ama biz sadece fikir almak icin soruyoruzdur.

Yaaa hepsini de nasil biliyorsunnsalata sonraydi canim köy dönüsu.
Evde hafta ici bi yartildim ama gecen hafta da tutmadi diyetiayendekiyle bu hafta da bilmiyorum aslinda diyetiayenden gelince bi tartilayim galiba bi sikinti var tartidaa.
Aa nasıl bilmem, çok sıkı takip ediyorum canımıı
Hımm, olabilir balım, bir kıyas et bakalım. Birde yer farkı olabiliyor ama ne kadar oynarki.

Crp oldukça yüksek çıkmış balım, bariz enfeksiyon belirtisi. Ateş, iştahsızlık, bulantı da yapar. Neden tekrarlamış ki acaba. Kan kültürü yapıp doğru antibiyotik ile kökten çözülmesi lazımdı ama... O drenajı çıkartmışlar mıydı karaciğerden?

Bahane gibi ne demek Songülüm, isteyen istediğini düşünsün, boşver sen başkasının nasıl göreceğini. Reel hayatta bir sürü sıkıntı ile boğuşurken anlayışsız olacak kişiler işine baksın.

Kv için ayrıca üzüldüm. Onun içinde oldukça zor bir durum. İnşaallah tez vakitte sağlığına kavuşur. Senden de Allah razı olsun Songülüm, öncelikle insan olduğu için tüm özveriyi gösteriyorsun. Ve eşin ne kadar şanslı ki senin gibi güzel bir insanla evli

Son düzenleme:
İncim ne güzel seyler söylüyosun Allah razi olsun ya cok cok haklisin tipki sigara birakmak gibi bir sey bu.. kafada bitirmekle alakali.. mideni dinlemekle alakali.
Ama zaten asla pes etmiyorum etmicem bu haftam da berbat gecmis olabilir ama bi yerde dönücem o yoldan eminim. Çünkü istiyorum
Helal olsun sana hamburgeri atmamissin agzina
Balım aslinda menunde asiri bir sey yok da bence yufka bir de bazlama doldurdu senin mideni. Onlar malum ekmekten daha yüksek kalorili.
Nasil oldu miden iyi misin simdi?
Menülere biraz ara versem olurmu çünkü fazla gözüküyor En iyisi bir süre ara vereyim Benin’de olumsuz etkilemesin
Canım fazla olmasi önemli değil diyet zaten kisiye özeldir.. ben olumsuz etkilemiyorum kendime göre kopya cekiyorum ama seni de zorlamak istemem.
O kadar umutlar, vaatler verdi, haftaya veririm dedi Kahvaltıyı bu haftada vermezse 5 kişilik üzeceğini bilsin
Puahhahaha sesli güldüm

Kuzum stresli olman çok normal, stresi atamıyorum diye ekstradan germe kendini, doğal bir tepki şu an. Sen yine çalışma konusunda elinden geleni yap, akşam belli bir saatten sonra bir şey yememeye çalışıp gündüz biraz daha esnek ol gerekirse. Hem eşin yokken daha kolay ders çalışırsın ve diyete kafaya takmayıp rahat olursun. Akşamları da eşinle vakit geçirip ders çalışmayı azaltırsan bir şeyler yeme içme isteğin de olmaz sanırım. Yani inşallah böyle olur.

Amin canım, bir an önce iyileşsin. Şimdi eşimle hastaneye gittiler, bakalım doktoru ne diyecek.

Çok yemedin dimi o tulumpadan

Süpersin canım bu kontrolü sağlayabilmek çok önemli zaten. Üç gecedir resmen ben de kendimle savaşıyorum bir şeyler yememek için. Bir süre bunu başarabilirsek vücudumuz da alışır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…