70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Soyledim de sade bu 2 hafta iste ama bu hafta son bu kez kahvaltiyi ayarlar aksami ac birakir bence

Yok balım daha başlamadım.
Sizi okuyorum.
Spor var sadece hayatımda.
Çay yeni bitti.
Sütlü köpüklü kahve az önce son yudum u içtim.

Sen ne istersen şöyle hemen yapayım icelim

Enişte uyudu mu?

Yok canım üç yıl aynı kiloda kaldım Ama sporu bırakmadım Resmen spor bağımlık yapmıştı Ne demek ️Gel canım

Benimki taze degil kuru fasulyeydi balım aslinda sucu yok yani yaninda da sade bulgur pilavi turşu tam ödemlik menü
Agzim sulandi
Gidiyim de nohut islatiyim yarina
Yok balim valla su iciyorum sadece
Balım tekrar tartilmadim. Biliyosun kacamak yapinca kilo almamis olsan bile o ödem arti gosteriyo.. bu da beni dusuruyo. Ondan tartilmadim. Cumaya kadar tartilmicam. İnşallah güzel bi sonuç görürüm dengelemeye caliscam
Hayir mutlu da olmuyorum neden yiyorum anlamiyorum ahh bu alışkanlıklar yok mu.. stres aninda hemen abur cubur. Kircam ama bu döngüyü kafama koydum bitecek bu is yeter be

Himm bulgur sisirir kurufasulye sisirir tursuda odemm ooo tam artilik menuu
Suya devam o zaman

Balim senin su bildiklerini resmen saskinlikla okuyup valla bunlari nerden biliyor demeden edemiyorum kitp gibi kadinsin masallahh valla kimden oldu bilmem ama bugun sarsti biraz. Bu arada bak cay icelim dersen gazipasaya geliyorum hep icelim beraber
Teşekkür ederim İncimm, sağlık sektöründen kalma bilgilerimden bir bukle Bir gün seninle oturup karşılıklı çay kahve içeceğiz inşaallah balım ❤

Sen isteyince neler yapabileceğini daha önce gördük, yaşadık fıstığım Sürekli evde olman ve sınav stresi seni çok etkiledi. Ama sınavı kazanıp hemen atanacağını düşünürsek ( ki hep düşün) yeni iş kıyafetlerin küçük bedenli olsun olmaz mı ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…