70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hepsine toplu yazayim canim.
1. Koyde cok yoruldum yormasalar iyiydi demissin ama kacis yok spora saydim diyelim.
2. Hedefleri delmeye calisacagimm canim o zaman daha da hirslaniyorum. Onlar beni kamciladikca ben daha da hirslaniyorum bosver
3. Diyetisyene gelince valla adamdan tirsiyorum kilo vermeyince kiziyormua baya madem yapamican niye geldin falan diyormus. Ama verincede bi mutlu bi tesekkur etmeler harikasin demeler
4. Hep beraber verip hep beraber musmutlu olalim canimmmm

Sağol canım Bugün yürüşe başladım Başka doktorda aynısını dedi yaşamın düzene girerse (diyet spor) belki yirmi yıl belkide ömür boyu diyabet yaşamasın dedi o kiloyu kardeşim ve kendi irademle verdim Eşim elitimin çok faydası oldu O dönem evde hiç yemek yapmadım Kendime göre yaptım Biz aynı katta alt üst oturuyorduk Aynı işte çalışıyorlardı Kendi işimiz Onlarda yedi Ama diyet inalımaz katı idi

İstatistikçi Sudemim benim, 1 dakkayı bile 30a yuvarlamaz, illa küsürlü yazar
Yani şu an uyandın mı sen, belki geri yatmışsındır
9795 adım attım.
Dışarda soğukta epey yürüdüm.
Yemek yaptım yedim.
Şimdi çay keyfisi yapicam
Öncesi fotoğrafı çekti mi diyetisyen?
Sen kendin çek unutma
Aynı kıyafeti sakla.

KumsalveDeniz sende yap
27 subat menum
Sabah 2 bardak su
1 bardak cay

10.00 1 bardak ayran

Ogle 12.30
2 dilim ekmek
1 kasik kiyma

Turk kahvesi

Ara 15.45
1 tane form buskivi
1 bardak sut

Aksam 18.30
2 dilim ekmek
Salata
1 bardak cay

Su 2.lt 3 olacak
İnci bunlar kaç kalori ?

Sonra kaç saat uyudum bir bilsen

Totalde 9 saat 29 dakika
Hey masallah
Ne yapcaz peki insülün direncine off evet atak cok oluyo.. ama kendi simarikligimdan mi yoksa gercekten bi sorun mu var anlamıyorum

27 subat menum
Sabah 2 bardak su
1 bardak cay

10.00 1 bardak ayran

Ogle 12.30
2 dilim ekmek
1 kasik kiyma

Turk kahvesi

Ara 15.45
1 tane form buskivi
1 bardak sut

Aksam 18.30
2 dilim ekmek
Salata
1 bardak cay

Su 2.lt 3 olacak
Balim diyetisyen menüsü mu bu yoksa senin zamanin falan olmadi diye mi böyle yedin?

Diyetisyen cekmedi canim. Ama bende foto var .
Vala kalori olarak bilmiyorum canim bide bugun bu sekilde oldu koyden falan geldik kofte yapacaktim kasaptan almistim bi kac gun once buzLuktan cikardim cozdurdum kotu kokuyordu o yuzden yapmadim salatayla gecistirdim.yarin daha duzelnli olacak.

Kas kaybi olur incim protein şart menunde olmalı.

Peynir,süt, yoğurt eksik etme her öğünde baktın et yetişmedi.3 yemek kaşığı lor peyniri köy salataya .

4 yemek kaşığı yoğurda yulaf ekle ye mesela.

Diyetisyen görse kızar bu menune.

Cok haklisin canimm aslinda 1 catal peynir almistim onu yazmayi unutmusum ama daha dikkat ederim yazdiklarindan eklerim cnm boyle durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…