- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Ben etmiyorum edemiyoruzz siz bari etmemezlik etmeyinİncimin menüleri okuyup durunca mı böyle oldu kiGöz alışıp beyne kahvaltıyı unutturdu ellam
Sana kahveler kralicesiValla filtre kahve var.
Türk kahvesi.
Dibek.
Megengic.
Naneli çikolatalı kahve.
Granül kahve. Sen seç
Senin diyetisyenden ben bile tırsmışım balım, adam kahvaltı yok diyorMenu gayet gzellama kahvaltiyi es gecmeyelimm lutfen.
1 atista 5 kus vuracak adam belli olduSenin diyetisyenden ben bile tırsmışım balım, adam kahvaltı yok diyorvalla bu gidişle bizim günlüğü bile zayıflatır
Sende böyle etme be balımBen etmiyorum edemiyoruzz siz bari etmemezlik etmeyinne etme eklediim amaa
Sen git bizimki de bedavaya gelsin demekle çok isabetli konuşmuşum1 atista 5 kus vuracak adam belli oldu
Farkettim cnmmSende böyle etme be balımEdenin ettiği yanına kalmıyor, biz senelerce ettikte ne oldu
İncim epey zorladım senin kadar etme ekleyedim
KesinlikleSen git bizimki de bedavaya gelsin demekle çok isabetli konuşmuşum
Mümkünse benden sonra kimse olmasın, beni en sona yazın İncim
Himm bu biraz dusundurucu sanki kunefeci yollari gozukecek gibiMümkünse benden sonra kimse olmasın, beni en sona yazın İncimyoksa soluğu künefecide alırız
Evet itiraf ediyorum, bu zincirin zayıf halkası benim
Fedakar balım benim, senin bu fedakarlıklarını nasıl unutacazKesinlikleben kendimi sizler icin feda ettim
Enişteler tanışıp birlikte künefeciye giderlerse kökten kurtuluruz İncimSimdi esime anlatiyorum su arkadasin kocasini da bi turlu kunefeden uzAklastiramadik her aksam her aksam kunefeciye goturuyor bİzim kizi diyorum tam sabah iyi basliyor aksam yibe kunefecide bitiyor diye anlatiyorum. Adam suratima bakti bakti hic bisey anlamadi tabi bisey demeden onune dondu
Galiba tatli krizi tuttu bisey demeden susayim dedi galiba garibim
Civcivim en son su istiyordu, nereye kayboldu acabaHimm bu biraz dusundurucu sanki kunefeci yollari gozukecek gibieniste bikmadimi su kunefeden ya
Valla bi acildim tam acildimm
Hic ortasi yok yani.
Senden kime. Giderse o zaman
Kurban bulunmuşturBurada ben varken yabancıya gitmesin
Haha yok yok balım lavabodan cikabilirsem inşallah gelcem deCivcivim en son su istiyordu, nereye kayboldu acabaBaktı çay kahve su derken iş sarpa sarıyor... inşaallah çekmecedeki abur cuburlar sağlam duruyordur
Benimkide tatliya asla hayir demez cnmm. Bu soyledigin cok mantikli bak biz spora onlar tatliciya giderlerEnişteler tanışıp birlikte künefeciye giderlerse kökten kurtuluruz İncim
Tatlıcı çok samimi arkadaşımız oluyor, biz gitmesek o geliyor eveKale hep içten yıkılıyor balım, ne yapsak bilemedim