70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ohh icimi rahatlattin ben böyle yesem acliktan ölürüm çünkü:KK70: :KK70:
Senden kopya cekiyorumya güya:KK70:
Aslinda hic aclik hissetmiyorum eger hissedecek gibi olursam suya devamkee😂 sen yarindan sonra basla bana uymaya canim. Hem bu persembe menumuz degisiyor.hadi yarin basla benle😂

Bikac gündür menü yazmamamdan tahmin etmissinizdir ben kötü durumdayim kizlar😔

Ama simdi yeniden hemen toparlanıyorum cumaya kadar atmam lazim bu fazlalıkları:KK43: sürekli ayni döngüden cok ama cok sıkıldım çözüm de bulamıyorum 🤦🏼‍♀️
Sen yaparsin hadi bugune kadar olanlari at kafadan ve katil bana . Valla sıkı takibe aldim seni hergun menune yazicam 😂

inci-tepik inci-tepik bu arada diyetisyeninin degisik bi tarzi varmis eli sopali:KK70: :KK70:

Bana da ondan lazim galiba:KK70:
Hemde nasilll bisey yicek gibi olsam adamin surati aklima geliyor vazgeciyorum. Simdi verirken pek bi sirin ama bide vermezsek onu gormek istemiyorum😂😂
Sen hic dusunuyormusun diyetisyene gitmek🤔

Aslinda hic aclik hissetmiyorum eger hissedecek gibi olursam suya devamkee😂 sen yarindan sonra basla bana uymaya canim. Hem bu persembe menumuz degisiyor.hadi yarin basla benle😂

Sen yaparsin hadi bugune kadar olanlari at kafadan ve katil bana . Valla sıkı takibe aldim seni hergun menune yazicam 😂
Ben bu mesajlara niye bu kadar duygulandım 🥺🥺🥺
İyi ki varsin cok tesekkur ederim💚 hepiniz iyi ki varsiniz🥺

Yani simdi mesela ders calisiyorum ve bosluktayim bi kahve icesim icine de bol seker katasim var. Ama ben gidip en iyisi azcik cay demliyim onu sekersiz iciyorum hep.
Ya da kusburnu cayi🤗
Hemde nasilll bisey yicek gibi olsam adamin surati aklima geliyor vazgeciyorum. Simdi verirken pek bi sirin ama bide vermezsek onu gormek istemiyorum😂😂
Sen hic dusunuyormusun diyetisyene gitmek🤔
Hic gülcegim yoktu ya adamin suratindan ben bile korktum öyle guzel anlattin ki :KK70:
Bu benim yazinki direksiyon hocama benziyo iyiysen harika sirin mi sirin. Ama bi afalla o halini görmek istemezsin seytandan hallice🙈

Yok canim hic düşünmedim.. benimki tamamen psikolojik oldugu icin yesem ona giderken de yerim gibi geliyo 🤣 ben bilip uygulayamayanlardanim🤣 ne kadar uzun bi kelime oldu:KK30:

Ben bu mesajlara niye bu kadar duygulandım 🥺🥺🥺
İyi ki varsin cok tesekkur ederim💚 hepiniz iyi ki varsiniz🥺

Yani simdi mesela ders calisiyorum ve bosluktayim bi kahve icesim icine de bol seker katasim var. Ama ben gidip en iyisi azcik cay demliyim onu sekersiz iciyorum hep.
Ya da kusburnu cayi🤗

Hic gülcegim yoktu ya adamin suratindan ben bile korktum öyle guzel anlattin ki :KK70:
Bu benim yazinki direksiyon hocama benziyo iyiysen harika sirin mi sirin. Ama bi afalla o halini görmek istemezsin seytandan hallice🙈

Yok canim hic düşünmedim.. benimki tamamen psikolojik oldugu icin yesem ona giderken de yerim gibi geliyo 🤣 ben bilip uygulayamayanlardanim🤣 ne kadar uzun bi kelime oldu:KK30:
Canimm sende iyiki varsinn😘 bende sana yesil cayimla eslik edeyimm😍
Yani haklisin biliyoruz ama yapmiyoruz bende oyleydim onune gecemedigim icin gidiyorum. Bide esimden 1 yilda anca izin alabildim yapamazsam valla cenesinden cekecegim var diyetisyenden de beter yani korkum😂😂😂 2 adam 1 diyetteki ben o yuzden kaçis yokk😂😂

Kahvaltı 13:00
2 kaşık lor peyniri
5 zeytin domates salatalık yeşil biber yeşillik
1,5 dilim ekmek

Ara:KK16:00
1 portakal
5 badem
2 kaşık yoğurt
1 fincan türk kahvesi

1,5saat yürüş

Akşam:KK19:00
2 dilim pastırma 1 dilim dana janbon
2 dilim ekmek (ayak üstü çok açıktım)
3 er dilim salatalık domates

Ara: istediği zaman
Çay sadece

Su:3 lt
Spor:1,5 saat Ayaklarıma ağrıdan basamıyorum

İnci yarin menüde ne var ne yemek yapcan bana bi yaz bakim 🤣 yarinin menüsünü aksam yazcan ben nasil yicem o zaman:KK70: :KK70:
Nohut ve salata canim ayni menuyu aksamda yiyebilirsin dedi. Belki aksama kofte olur. Galiba o kofte bu hafta yenecekk😂😂😂

Kizlar buraya destek alabilir miyiz lütfen🙋🏼‍♀️ burda obur totosu gittikce buyuyen bi civciv var:KK51:

Evrene yanlis mesac mi gönderdik ki cenifir lopez totosu olsun derken ben bunu kastetmemistim:KK51:
Balimm bak bide surekli sandalyede oturarak o yediklerimiz heo simit gibi basene yerlesiyor . 6 yil muhasebecilik yaptim hep basene gitti surekli oturmaktan.jenifer oldu sana bildigim ankara simidi😂😂

2 kaşık lor peyniri
1,5 dilim ekmek

1 portakal
5 badem
2 kaşık yoğurt
1 fincan türk kahvesi

1,5saat yürüş

Çay sadece

Ahhh bende boyle kahvalti edebilecekmiyim. Ama bu pastirma jbon diyetisyen veriyor mu yaa. Benimki bunlari verse benim mide halaya gecer garibim sevincten😂

Balimm bak bide surekli sandalyede oturarak o yediklerimiz heo simit gibi basene yerlesiyor . 6 yil muhasebecilik yaptim hep basene gitti surekli oturmaktan.jenifer oldu sana bildigim ankara simidi😂😂
Benimki mide göbek
Ahhh bende boyle kahvalti edebilecekmiyim. Ama bu pastirma jbon diyetisyen veriyor mu yaa. Benimki bunlari verse benim mide halaya gecer garibim sevincten😂
canım ilk hafta ve diyabet olunca katı kural olmuyor Her şey yiyebilirsin ama ölçülü dedi Ölçü listesini vermedi Et öğününde zeytin hariç kahvaltı yapabilirsin canım peynir yumurta et grubu

Canimm sende iyiki varsinn😘 bende sana yesil cayimla eslik edeyimm😍
Yani haklisin biliyoruz ama yapmiyoruz bende oyleydim onune gecemedigim icin gidiyorum. Bide esimden 1 yilda anca izin alabildim yapamazsam valla cenesinden cekecegim var diyetisyenden de beter yani korkum😂😂😂 2 adam 1 diyetteki ben o yuzden kaçis yokk😂😂
Valla sen cok cok iyi verdin kisa sürede balım üstelik sporsuz.. harikasin valla devami gelecek biliyorum ben😍
2 kaşık lor peyniri
1,5 dilim ekmek

1 portakal
5 badem
2 kaşık yoğurt
1 fincan türk kahvesi

1,5saat yürüş

Çay sadece

Ne güzel menü😍Allahim yarabbim herkes yiyo da butun kilolari ben alıyorum gibi bir gün bugün :KK70:
Aksam saaat kacta canim emoji girmis araya göremedim🤣
Ben de sizin gibi yapiyim ama tek fark kahvaltıyı erken yapiyorum 6 7 gibi uyanıyorum çünkü öğlen 1i beklersem iyi seyler olmayabilir 🤣 aksam yemegini öne cekerim ben de.
Nohut ve salata canim ayni menuyu aksamda yiyebilirsin dedi. Belki aksama kofte olur. Galiba o kofte bu hafta yenecekk😂😂😂
Hmm ben de nohut yapiyim bari. Köfte de olur firinda aslinda da nohut daha kolayima geldi köfte de yarin olsun🤣

Gecen hafya ne güzel gidiyodum fasulye yuzunden fazla çıktım dagildim sonra zaten😡 fasulye seni Allaha havale ediyorum canım:KK12: ya da bagirsaklarim yavas çalıştığınız icin sizi ediyorum her neyse hanginiz sorumluysaniz:KK12:

Benimki mide göbek

canım ilk hafta ve diyabet olunca katı kural olmuyor Her şey yiyebilirsin ama ölçülü dedi Ölçü listesini vermedi Et öğününde zeytin hariç kahvaltı yapabilirsin canım peynir yumurta et grubu
Yaaa gecmis olsun canim. Bende okuduguma ve duyduguma gore kilo verdikce galina diyabeti yenenler var insallah sende en kisa zamanda iyilesirsin. Biz beraber basaririz. Ama menulerinde ne guzelll😂 bende kahvalti yapmak icin persembeyi iple cekiyorum😂

Valla sen cok cok iyi verdin kisa sürede balım üstelik sporsuz.. harikasin valla devami gelecek biliyorum ben😍

Ne güzel menü😍Allahim yarabbim herkes yiyo da butun kilolari ben alıyorum gibi bir gün bugün :KK70:
Aksam saaat kacta canim emoji girmis araya göremedim🤣
Ben de sizin gibi yapiyim ama tek fark kahvaltıyı erken yapiyorum 6 7 gibi uyanıyorum çünkü öğlen 1i beklersem iyi seyler olmayabilir 🤣 aksam yemegini öne cekerim ben de.

Hmm ben de nohut yapiyim bari. Köfte de olur firinda aslinda da nohut daha kolayima geldi köfte de yarin olsun🤣

Gecen hafya ne güzel gidiyodum fasulye yuzunden fazla çıktım dagildim sonra zaten😡 fasulye seni Allaha havale ediyorum canım:KK12: ya da bagirsaklarim yavas çalıştığınız icin sizi ediyorum her neyse hanginiz sorumluysaniz:KK12:
Fasulye de sikinti mi vardi ki. Bu hafta bana sebze olarak sadece taze fasulye verdi . Amannn bide pahali ki kilosu 50 lira dediler zaten aradim bulamadim. Bende onun yerine buzlukta börulce vardi onu yaptim diyetisyene de anlattim oda olur ayni sayilir dedi.

Hepsine toplu yazayim canim.
1. Koyde cok yoruldum yormasalar iyiydi demissin ama kacis yok spora saydim diyelim.
2. Hedefleri delmeye calisacagimm canim o zaman daha da hirslaniyorum. Onlar beni kamciladikca ben daha da hirslaniyorum bosver😂😂
3. Diyetisyene gelince valla adamdan tirsiyorum kilo vermeyince kiziyormua baya madem yapamican niye geldin falan diyormus. Ama verincede bi mutlu bi tesekkur etmeler harikasin demeler😂😂😂
4. Hep beraber verip hep beraber musmutlu olalim canimmmm💗
Aminn canımm🙏
Valla seni frenliyorsa iyiki tırsmışsın adamdan 😂
27 subat menum
Sabah 2 bardak su
1 bardak cay

10.00 1 bardak ayran

Ogle 12.30
2 dilim ekmek
1 kasik kiyma

Turk kahvesi

Ara 15.45
1 tane form buskivi
1 bardak sut

Aksam 18.30
2 dilim ekmek
Salata
1 bardak cay

Su 2.lt 3 olacak
Hiii, kıyamam balım ya, bu mecburiyetler menüsü mü 😟
Sağol canım Bugün yürüşe başladım Başka doktorda aynısını dedi yaşamın düzene girerse (diyet spor) belki yirmi yıl belkide ömür boyu diyabet yaşamasın dedi o kiloyu kardeşim ve kendi irademle verdim Eşim elitimin çok faydası oldu O dönem evde hiç yemek yapmadım Kendime göre yaptım Biz aynı katta alt üst oturuyorduk Aynı işte çalışıyorlardı Kendi işimiz Onlarda yedi Ama diyet inalımaz katı idi
Ohh, yürüyüşe başlaman çok iyi olmuş 😊
İnşallah bu vesileyle ömür boyu şifa bulursun canım 🌺 Şahsen o kadar kısa sürede verilen büyük kilolardan tırsıyorum canım ya, vücudun ayarı bozulur gibi geliyor bana.. Ama çok ciddi bir irade valla, iradeni takdir ettim 👌
9795 adım attım.
Dışarda soğukta epey yürüdüm.
Yemek yaptım yedim.
Şimdi çay keyfisi yapicam 😍

Öncesi fotoğrafı çekti mi diyetisyen?
Sen kendin çek unutma
Aynı kıyafeti sakla.

KumsalveDeniz KumsalveDeniz sende yap

İnci bunlar kaç kalori ?
Ooovvv, adımlar çok iyi 😍 Afiyet olsun balım, sıcak çayın var mı geleyim mi 😋
Hey masallah 🤣🤣

Ne yapcaz peki insülün direncine😔 off evet atak cok oluyo.. ama kendi simarikligimdan mi yoksa gercekten bi sorun mu var anlamıyorum 😑
Balım bildiklerim kısa özetle şöyle; besinlerin glisemik indekslerine bakacaksın, indeksi düşük olanlara öncelik vereceksin, yüksek olanları mümkünse yemeyeceksin. Üzüm gibi... Günlük lif oranı tüketimini artıracaksın, basit şeker içeren gıdalar yerine bakliyatlardaki kompleks karbonhidratları tüketeceksin. Ayrıca bol bol yürüyüş(özellikle) yapacaksın. Spor çok önemli. Proteine ağırlık vermen gerekiyor. Aslında bir dahiliye veya endokrinoloji doktoruna gitsen belki sana direnç için kısa süreli şeker hapı başlayabilir. Ve ayrıca seni diyetisyene yönlendirebilir. Ailende şeker olduğu için ona göre potansiyelin yüksek, doktor kontrol altına alır, senin yarınların içinde önlem olur bebeğim. Birde insülin direnci için aç karnına sabah çörekotu yağını kullandıran doktorlar var. Ha birde ambalaja girmiş hazır gıdalar yasak.
Diyetisyen cekmedi canim. Ama bende foto var .
Vala kalori olarak bilmiyorum canim bide bugun bu sekilde oldu koyden falan geldik kofte yapacaktim kasaptan almistim bi kac gun once buzLuktan cikardim cozdurdum kotu kokuyordu o yuzden yapmadim salatayla gecistirdim.yarin daha duzelnli olacak.
Tabiki köy faktörü 😑 Bugünde böyle olsun bakalım İncim, kıyma bozulmasa iyiymiş. Etten doğan mali zararı kv ye yazalım 😬
inci-tepik inci-tepik bu arada diyetisyeninin degisik bi tarzi varmis eli sopali:KK70: :KK70:

Bana da ondan lazim galiba:KK70:
Boşuna dememişler dayak cennetten çıkma diye :KK70: Böyle giderse İncim bizden önce iğne ipliğe dönecek bak 😂 Hemen işe koyulmak lazım cancağızım 👌
Bikac gündür menü yazmamamdan tahmin etmissinizdir ben kötü durumdayim kizlar😔

Ama simdi yeniden hemen toparlanıyorum cumaya kadar atmam lazim bu fazlalıkları:KK43: sürekli ayni döngüden cok ama cok sıkıldım çözüm de bulamıyorum 🤦🏼‍♀️
😟 600 gr artıdan sonra tekrar artı oldu mu? Bebeğim yeniden toparlan, Cumaya kadar tekrar çabala, bence Kumsalın menülerden denemeye çalış, yine aynısı olursa bir uzman desteği almayı dene, böyle üzülüp durma balım, kıyamam sana 💛

Yaaa gecmis olsun canim. Bende okuduguma ve duyduguma gore kilo verdikce galina diyabeti yenenler var insallah sende en kisa zamanda iyilesirsin. Biz beraber basaririz. Ama menulerinde ne guzelll😂 bende kahvalti yapmak icin persembeyi iple cekiyorum😂
Sağol canım inşallah bir an önce kurtulmak istiyorum Başaracağız başka yolu yok Ya üzüldüm Kahvaltısız öğün olmaz ki yine vermese ısrar et Her diyetisyenin farklı medodu var Benimki her şeyi tek tek sordu Ona göre liste verdi

Aminn canımm🙏
Valla seni frenliyorsa iyiki tırsmışsın adamdan 😂

Hiii, kıyamam balım ya, bu mecburiyetler menüsü mü 😟

Ohh, yürüyüşe başlaman çok iyi olmuş 😊
İnşallah bu vesileyle ömür boyu şifa bulursun canım 🌺 Şahsen o kadar kısa sürede verilen büyük kilolardan tırsıyorum canım ya, vücudun ayarı bozulur gibi geliyor bana.. Ama çok ciddi bir irade valla, iradeni takdir ettim 👌

Ooovvv, adımlar çok iyi 😍 Afiyet olsun balım, sıcak çayın var mı geleyim mi 😋

Balım bildiklerim kısa özetle şöyle; besinlerin glisemik indekslerine bakacaksın, indeksi düşük olanlara öncelik vereceksin, yüksek olanları mümkünse yemeyeceksin. Üzüm gibi... Günlük lif oranı tüketimini artıracaksın, basit şeker içeren gıdalar yerine bakliyatlardaki kompleks karbonhidratları tüketeceksin. Ayrıca bol bol yürüyüş(özellikle) yapacaksın. Spor çok önemli. Proteine ağırlık vermen gerekiyor. Aslında bir dahiliye veya endokrinoloji doktoruna gitsen belki sana direnç için kısa süreli şeker hapı başlayabilir. Ve ayrıca seni diyetisyene yönlendirebilir. Ailende şeker olduğu için ona göre potansiyelin yüksek, doktor kontrol altına alır, senin yarınların içinde önlem olur bebeğim. Birde insülin direnci için aç karnına sabah çörekotu yağını kullandıran doktorlar var. Ha birde ambalaja girmiş hazır gıdalar yasak.

Tabiki köy faktörü 😑 Bugünde böyle olsun bakalım İncim, kıyma bozulmasa iyiymiş. Etten doğan mali zararı kv ye yazalım 😬

Boşuna dememişler dayak cennetten çıkma diye :KK70: Böyle giderse İncim bizden önce iğne ipliğe dönecek bak 😂 Hemen işe koyulmak lazım cancağızım 👌

😟 600 gr artıdan sonra tekrar artı oldu mu? Bebeğim yeniden toparlan, Cumaya kadar tekrar çabala, bence Kumsalın menülerden denemeye çalış, yine aynısı olursa bir uzman desteği almayı dene, böyle üzülüp durma balım, kıyamam sana 💛
Balim senin su bildiklerini resmen saskinlikla okuyup valla bunlari nerden biliyor demeden edemiyorum kitp gibi kadinsin masallahh😍😂 valla kimden oldu bilmem ama bugun sarsti biraz. Bu arada bak cay icelim dersen gazipasaya geliyorum hep icelim beraber😂

X