- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Afiyet olsun balım, tüh kahveyede yetişemedik, mesajı ancak okudu, araya sıkışmış kerataYok balımdaha başlamadım.
Sizi okuyorum.
Spor var sadece hayatımda.
Çay yeni bitti.
Sütlü köpüklü kahve az önce son yudum u içtim.
Sen ne istersen şöyle hemen yapayım icelim
Enişte uyudu mu?
Ayy hem de harika olur balımSen isteyince neler yapabileceğini daha önce gördük, yaşadık fıstığımSürekli evde olman ve sınav stresi seni çok etkiledi. Ama sınavı kazanıp hemen atanacağını düşünürsek ( ki hep düşün) yeni iş kıyafetlerin küçük bedenli olsun olmaz mı ❤
Ben bol su icerekten camasir astim benden size hayır gelmezAslında çayı Sudemden istedim, İncim sürekli geliyorum bak dedi, sende gel dedin, çarşı iyice karıştıCivcivimde çay içeyim kaçamak yapmayayım dedi Şimdi çayı kimde içecez biri kesin bişey desin
Evet canimm. 4 yadinda da bi oglusum var. Hatta simdi onu uyuttum geldimAmin canımSenin ismin inci sanırım evlisin
İnsallah balimmm cok isterimTeşekkür ederim İncimm, sağlık sektöründen kalma bilgilerimden bir bukleBir gün seninle oturup karşılıklı çay kahve içeceğiz inşaallah balım ❤
Harikasinn hadi bakalim basliyoruz start verildi. TakipteyimmBugün 4235 adım atmisim Allah bereket versin
Yarın haftanin ilk günüher anlamda cok güzel bi hafta olsun inşallah sinir stresten uzak
Sen de arap ati gibi sonradan acildin incim yüksek bi potansiyel varmis sendeHarikasinn hadi bakalim basliyoruz start verildi. Takipteyimm
Sabah kahvalti yapmayi unutma duasi enter27 Şubat Menüm
Sabah 06:30
Aaa sabah yokben unuttum yemeyi, başımıza taş yağacak
3 kupa açık şekersiz çay
Ara 11:00
4 ceviz, 1 küçük muz, 1 sade Türk Kahvesi, çaylar
Ara : Yarım avokado(sade)
Akşam 17:30
4 kuzu pirzola (tava da kendi yağıyla)
1 kase salata, içine çeyrek avokado
4 elma dilim patates (etin yağı ve buharıyla pişirdim)
1 bardak ayran, çeyrek ekmek
20:00 1 dilim sade maraş dondurması
1 sade Türk Kahvesi ve çaylar
Su 2 lt
Spor yok
İncimin menüleri okuyup durunca mı böyle oldu kiSabah kahvalti yapmayi unutma duasi enter
Valla filtre kahve var.Afiyet olsun balım, tüh kahveyede yetişemedik, mesajı ancak okudu, araya sıkışmış kerata
Birazdan yatacak galiba, onun yatması demek bende mecbur yatacam demek, ki sabah 5te kalksa kaldırıyor beni
Ne içsek acaba, şöyle değişik bi şeyler var mı ilgi çekecek
Bir de incimeİncimin menüleri okuyup durunca mı böyle oldu kiGöz alışıp beyne kahvaltıyı unutturdu ellam
Ben su alabilir miyim lütfenValla filtre kahve var.
Türk kahvesi.
Dibek.
Megengic.
Naneli çikolatalı kahve.
Granül kahve. Sen seç
Oovvvv, çeşit bolluğuna bakValla filtre kahve var.
Türk kahvesi.
Dibek.
Megengic.
Naneli çikolatalı kahve.
Granül kahve. Sen seç
Allah bağışlasın canım O yaşlarda çok sevimli olurlar minoşlarEvet canimm. 4 yadinda da bi oglusum var. Hatta simdi onu uyuttum geldim
7 dk önce güçlü kadınlara bakıyor idiyse, bu deniz, bizim deniz balımBir de incimeinci-tepik sormak lazim onu garibim denizin KumsalveDeniz menüsüne bayagi bi sarkti tabiri caizse
İnsallah yanlis denizi etiketlememisimdir
Valla bi acildim tam acildimmSen de arap ati gibi sonradan acildin incim yüksek bi potansiyel varmis sendediyetisyen cikardi icindeki canavari o sana sen bana ben artik kim denk gelirse ona
Amin canim evettAllah bağışlasın canım O yaşlarda çok sevimli olurlar minoşlar
Burada ben varken yabancıya gitmesinValla bi acildim tam acildimm
Hic ortasi yok yani.
Senden kime. Giderse o zaman
Menu gayet gzell27 Şubat Menüm
Sabah 06:30
Aaa sabah yokben unuttum yemeyi, başımıza taş yağacak
3 kupa açık şekersiz çay
Ara 11:00
4 ceviz, 1 küçük muz, 1 sade Türk Kahvesi, çaylar
Ara : Yarım avokado(sade)
Akşam 17:30
4 kuzu pirzola (tava da kendi yağıyla)
1 kase salata, içine çeyrek avokado
4 elma dilim patates (etin yağı ve buharıyla pişirdim)
1 bardak ayran, çeyrek ekmek
20:00 1 dilim sade maraş dondurması
1 sade Türk Kahvesi ve çaylar
Su 2 lt
Spor yok