70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ohh icimi rahatlattin ben böyle yesem acliktan ölürüm çünkü
Senden kopya cekiyorumya güya
Aslinda hic aclik hissetmiyorum eger hissedecek gibi olursam suya devamkee sen yarindan sonra basla bana uymaya canim. Hem bu persembe menumuz degisiyor.hadi yarin basla benle

Sen yaparsin hadi bugune kadar olanlari at kafadan ve katil bana . Valla sıkı takibe aldim seni hergun menune yazicam

inci-tepik bu arada diyetisyeninin degisik bi tarzi varmis eli sopali

Bana da ondan lazim galiba
Hemde nasilll bisey yicek gibi olsam adamin surati aklima geliyor vazgeciyorum. Simdi verirken pek bi sirin ama bide vermezsek onu gormek istemiyorum
Sen hic dusunuyormusun diyetisyene gitmek

Aslinda hic aclik hissetmiyorum eger hissedecek gibi olursam suya devamkee sen yarindan sonra basla bana uymaya canim. Hem bu persembe menumuz degisiyor.hadi yarin basla benle

Sen yaparsin hadi bugune kadar olanlari at kafadan ve katil bana . Valla sıkı takibe aldim seni hergun menune yazicam
Ben bu mesajlara niye bu kadar duygulandım
İyi ki varsin cok tesekkur ederim hepiniz iyi ki varsiniz

Yani simdi mesela ders calisiyorum ve bosluktayim bi kahve icesim icine de bol seker katasim var. Ama ben gidip en iyisi azcik cay demliyim onu sekersiz iciyorum hep.
Ya da kusburnu cayi
Hemde nasilll bisey yicek gibi olsam adamin surati aklima geliyor vazgeciyorum. Simdi verirken pek bi sirin ama bide vermezsek onu gormek istemiyorum
Sen hic dusunuyormusun diyetisyene gitmek
Hic gülcegim yoktu ya adamin suratindan ben bile korktum öyle guzel anlattin ki
Bu benim yazinki direksiyon hocama benziyo iyiysen harika sirin mi sirin. Ama bi afalla o halini görmek istemezsin seytandan hallice

Yok canim hic düşünmedim.. benimki tamamen psikolojik oldugu icin yesem ona giderken de yerim gibi geliyo ben bilip uygulayamayanlardanim ne kadar uzun bi kelime oldu

Canimm sende iyiki varsinn bende sana yesil cayimla eslik edeyimm
Yani haklisin biliyoruz ama yapmiyoruz bende oyleydim onune gecemedigim icin gidiyorum. Bide esimden 1 yilda anca izin alabildim yapamazsam valla cenesinden cekecegim var diyetisyenden de beter yani korkum 2 adam 1 diyetteki ben o yuzden kaçis yokk

Kahvaltı 13:00
2 kaşık lor peyniri
5 zeytin domates salatalık yeşil biber yeşillik
1,5 dilim ekmek

Ara00
1 portakal
5 badem
2 kaşık yoğurt
1 fincan türk kahvesi

1,5saat yürüş

Akşam00
2 dilim pastırma 1 dilim dana janbon
2 dilim ekmek (ayak üstü çok açıktım)
3 er dilim salatalık domates

Ara: istediği zaman
Çay sadece

Su:3 lt
Spor:1,5 saat Ayaklarıma ağrıdan basamıyorum

İnci yarin menüde ne var ne yemek yapcan bana bi yaz bakim yarinin menüsünü aksam yazcan ben nasil yicem o zaman
Nohut ve salata canim ayni menuyu aksamda yiyebilirsin dedi. Belki aksama kofte olur. Galiba o kofte bu hafta yenecekk

Kizlar buraya destek alabilir miyiz lütfen burda obur totosu gittikce buyuyen bi civciv var

Evrene yanlis mesac mi gönderdik ki cenifir lopez totosu olsun derken ben bunu kastetmemistim
Balimm bak bide surekli sandalyede oturarak o yediklerimiz heo simit gibi basene yerlesiyor . 6 yil muhasebecilik yaptim hep basene gitti surekli oturmaktan.jenifer oldu sana bildigim ankara simidi

Ahhh bende boyle kahvalti edebilecekmiyim. Ama bu pastirma jbon diyetisyen veriyor mu yaa. Benimki bunlari verse benim mide halaya gecer garibim sevincten

Balimm bak bide surekli sandalyede oturarak o yediklerimiz heo simit gibi basene yerlesiyor . 6 yil muhasebecilik yaptim hep basene gitti surekli oturmaktan.jenifer oldu sana bildigim ankara simidi
Benimki mide göbek
Ahhh bende boyle kahvalti edebilecekmiyim. Ama bu pastirma jbon diyetisyen veriyor mu yaa. Benimki bunlari verse benim mide halaya gecer garibim sevincten
canım ilk hafta ve diyabet olunca katı kural olmuyor Her şey yiyebilirsin ama ölçülü dedi Ölçü listesini vermedi Et öğününde zeytin hariç kahvaltı yapabilirsin canım peynir yumurta et grubu

Valla sen cok cok iyi verdin kisa sürede balım üstelik sporsuz.. harikasin valla devami gelecek biliyorum ben
Ne güzel menüAllahim yarabbim herkes yiyo da butun kilolari ben alıyorum gibi bir gün bugün
Aksam saaat kacta canim emoji girmis araya göremedim
Ben de sizin gibi yapiyim ama tek fark kahvaltıyı erken yapiyorum 6 7 gibi uyanıyorum çünkü öğlen 1i beklersem iyi seyler olmayabilir aksam yemegini öne cekerim ben de.
Nohut ve salata canim ayni menuyu aksamda yiyebilirsin dedi. Belki aksama kofte olur. Galiba o kofte bu hafta yenecekk
Hmm ben de nohut yapiyim bari. Köfte de olur firinda aslinda da nohut daha kolayima geldi köfte de yarin olsun

Gecen hafya ne güzel gidiyodum fasulye yuzunden fazla çıktım dagildim sonra zaten fasulye seni Allaha havale ediyorum canım ya da bagirsaklarim yavas çalıştığınız icin sizi ediyorum her neyse hanginiz sorumluysaniz

Yaaa gecmis olsun canim. Bende okuduguma ve duyduguma gore kilo verdikce galina diyabeti yenenler var insallah sende en kisa zamanda iyilesirsin. Biz beraber basaririz. Ama menulerinde ne guzelll bende kahvalti yapmak icin persembeyi iple cekiyorum

Fasulye de sikinti mi vardi ki. Bu hafta bana sebze olarak sadece taze fasulye verdi . Amannn bide pahali ki kilosu 50 lira dediler zaten aradim bulamadim. Bende onun yerine buzlukta börulce vardi onu yaptim diyetisyene de anlattim oda olur ayni sayilir dedi.

Aminn canımm
Valla seni frenliyorsa iyiki tırsmışsın adamdan
27 subat menum
Sabah 2 bardak su
1 bardak cay

10.00 1 bardak ayran

Ogle 12.30
2 dilim ekmek
1 kasik kiyma

Turk kahvesi

Ara 15.45
1 tane form buskivi
1 bardak sut

Aksam 18.30
2 dilim ekmek
Salata
1 bardak cay

Su 2.lt 3 olacak
Hiii, kıyamam balım ya, bu mecburiyetler menüsü mü
Ohh, yürüyüşe başlaman çok iyi olmuş
İnşallah bu vesileyle ömür boyu şifa bulursun canım Şahsen o kadar kısa sürede verilen büyük kilolardan tırsıyorum canım ya, vücudun ayarı bozulur gibi geliyor bana.. Ama çok ciddi bir irade valla, iradeni takdir ettim
Ooovvv, adımlar çok iyi Afiyet olsun balım, sıcak çayın var mı geleyim mi
Hey masallah

Ne yapcaz peki insülün direncine off evet atak cok oluyo.. ama kendi simarikligimdan mi yoksa gercekten bi sorun mu var anlamıyorum
Balım bildiklerim kısa özetle şöyle; besinlerin glisemik indekslerine bakacaksın, indeksi düşük olanlara öncelik vereceksin, yüksek olanları mümkünse yemeyeceksin. Üzüm gibi... Günlük lif oranı tüketimini artıracaksın, basit şeker içeren gıdalar yerine bakliyatlardaki kompleks karbonhidratları tüketeceksin. Ayrıca bol bol yürüyüş(özellikle) yapacaksın. Spor çok önemli. Proteine ağırlık vermen gerekiyor. Aslında bir dahiliye veya endokrinoloji doktoruna gitsen belki sana direnç için kısa süreli şeker hapı başlayabilir. Ve ayrıca seni diyetisyene yönlendirebilir. Ailende şeker olduğu için ona göre potansiyelin yüksek, doktor kontrol altına alır, senin yarınların içinde önlem olur bebeğim. Birde insülin direnci için aç karnına sabah çörekotu yağını kullandıran doktorlar var. Ha birde ambalaja girmiş hazır gıdalar yasak.
Tabiki köy faktörü Bugünde böyle olsun bakalım İncim, kıyma bozulmasa iyiymiş. Etten doğan mali zararı kv ye yazalım
inci-tepik bu arada diyetisyeninin degisik bi tarzi varmis eli sopali

Bana da ondan lazim galiba
Boşuna dememişler dayak cennetten çıkma diye Böyle giderse İncim bizden önce iğne ipliğe dönecek bak Hemen işe koyulmak lazım cancağızım
600 gr artıdan sonra tekrar artı oldu mu? Bebeğim yeniden toparlan, Cumaya kadar tekrar çabala, bence Kumsalın menülerden denemeye çalış, yine aynısı olursa bir uzman desteği almayı dene, böyle üzülüp durma balım, kıyamam sana

Yaaa gecmis olsun canim. Bende okuduguma ve duyduguma gore kilo verdikce galina diyabeti yenenler var insallah sende en kisa zamanda iyilesirsin. Biz beraber basaririz. Ama menulerinde ne guzelll bende kahvalti yapmak icin persembeyi iple cekiyorum
Sağol canım inşallah bir an önce kurtulmak istiyorum Başaracağız başka yolu yok Ya üzüldüm Kahvaltısız öğün olmaz ki yine vermese ısrar et Her diyetisyenin farklı medodu var Benimki her şeyi tek tek sordu Ona göre liste verdi

Balim senin su bildiklerini resmen saskinlikla okuyup valla bunlari nerden biliyor demeden edemiyorum kitp gibi kadinsin masallahh valla kimden oldu bilmem ama bugun sarsti biraz. Bu arada bak cay icelim dersen gazipasaya geliyorum hep icelim beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…