70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sağol canım inşallah bir an önce kurtulmak istiyorum Başaracağız başka yolu yok Ya üzüldüm Kahvaltısız öğün olmaz ki yine vermese ısrar et Her diyetisyenin farklı medodu var Benimki her şeyi tek tek sordu Ona göre liste verdi
Soyledim de sade bu 2 hafta iste ama bu hafta son bu kez kahvaltiyi ayarlar aksami ac birakir bence😂😂

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik umarim suan sekerli kahve icmiyorsundur😂
sudem34 sudem34 cnm sen tam diyete baslayabildin mi
enerji_kusagi enerji_kusagi umarim suan disarilarda yanlis bi hareketler kacamaklar olmuyordur.
KumsalveDeniz KumsalveDeniz canim merak ettim ismin nedir.evlimisin calisiyormusun. Ay benimkide merak iste.
Yok balım 🍯 daha başlamadım.
Sizi okuyorum.
Spor var sadece hayatımda.
Aminn canımm🙏
Valla seni frenliyorsa iyiki tırsmışsın adamdan 😂

Hiii, kıyamam balım ya, bu mecburiyetler menüsü mü 😟

Ohh, yürüyüşe başlaman çok iyi olmuş 😊
İnşallah bu vesileyle ömür boyu şifa bulursun canım 🌺 Şahsen o kadar kısa sürede verilen büyük kilolardan tırsıyorum canım ya, vücudun ayarı bozulur gibi geliyor bana.. Ama çok ciddi bir irade valla, iradeni takdir ettim 👌

Ooovvv, adımlar çok iyi 😍 Afiyet olsun balım, sıcak çayın var mı geleyim mi 😋

Balım bildiklerim kısa özetle şöyle; besinlerin glisemik indekslerine bakacaksın, indeksi düşük olanlara öncelik vereceksin, yüksek olanları mümkünse yemeyeceksin. Üzüm gibi... Günlük lif oranı tüketimini artıracaksın, basit şeker içeren gıdalar yerine bakliyatlardaki kompleks karbonhidratları tüketeceksin. Ayrıca bol bol yürüyüş(özellikle) yapacaksın. Spor çok önemli. Proteine ağırlık vermen gerekiyor. Aslında bir dahiliye veya endokrinoloji doktoruna gitsen belki sana direnç için kısa süreli şeker hapı başlayabilir. Ve ayrıca seni diyetisyene yönlendirebilir. Ailende şeker olduğu için ona göre potansiyelin yüksek, doktor kontrol altına alır, senin yarınların içinde önlem olur bebeğim. Birde insülin direnci için aç karnına sabah çörekotu yağını kullandıran doktorlar var. Ha birde ambalaja girmiş hazır gıdalar yasak.

Tabiki köy faktörü 😑 Bugünde böyle olsun bakalım İncim, kıyma bozulmasa iyiymiş. Etten doğan mali zararı kv ye yazalım 😬

Boşuna dememişler dayak cennetten çıkma diye :KK70: Böyle giderse İncim bizden önce iğne ipliğe dönecek bak 😂 Hemen işe koyulmak lazım cancağızım 👌

😟 600 gr artıdan sonra tekrar artı oldu mu? Bebeğim yeniden toparlan, Cumaya kadar tekrar çabala, bence Kumsalın menülerden denemeye çalış, yine aynısı olursa bir uzman desteği almayı dene, böyle üzülüp durma balım, kıyamam sana 💛
Çay yeni bitti.
Sütlü köpüklü kahve az önce son yudum u içtim.

Sen ne istersen şöyle hemen yapayım icelim :KK50:

Enişte uyudu mu?

Aminn canımm🙏

İnşallah bu vesileyle ömür boyu şifa bulursun canım 🌺 Şahsen o kadar kısa sürede verilen büyük kilolardan tırsıyorum canım ya, vücudun ayarı bozulur gibi geliyor bana.. Ama çok ciddi bir irade valla, iradeni takdir ettim 👌

Balım bildiklerim kısa özetle şöyle; besinlerin glisemik indekslerine bakacaksın, indeksi düşük olanlara öncelik vereceksin, yüksek olanları mümkünse yemeyeceksin. Üzüm gibi... Günlük lif oranı tüketimini artıracaksın, basit şeker içeren gıdalar yerine bakliyatlardaki kompleks karbonhidratları tüketeceksin. Ayrıca bol bol yürüyüş(özellikle) yapacaksın. Spor çok önemli. Proteine ağırlık vermen gerekiyor. Aslında bir dahiliye veya endokrinoloji doktoruna gitsen belki sana direnç için kısa süreli şeker hapı başlayabilir. Ve ayrıca seni diyetisyene yönlendirebilir. Ailende şeker olduğu için ona göre potansiyelin yüksek, doktor kontrol altına alır, senin yarınların içinde önlem olur bebeğim. Birde insülin direnci için aç karnına sabah çörekotu yağını kullandıran doktorlar var. Ha birde ambalaja girmiş hazır gıdalar yasak.

Tabiki köy faktörü 😑 Bugünde böyle olsun bakalım İncim, kıyma bozulmasa iyiymiş. Etten doğan mali zararı kv ye yazalım 😬

Boşuna dememişler dayak cennetten çıkma diye :KK70: Böyle giderse İncim bizden önce iğne ipliğe dönecek bak 😂 Hemen işe koyulmak lazım cancağızım 👌

😟 600 gr artıdan sonra tekrar artı oldu mu? Bebeğim yeniden toparlan, Cumaya kadar tekrar çabala, bence Kumsalın menülerden denemeye çalış, yine aynısı olursa bir uzman desteği almayı dene, böyle üzülüp durma balım, kıyamam sana 💛
Yok canım 😂 üç yıl aynı kiloda kaldım Ama sporu bırakmadım Resmen spor bağımlık yapmıştı Ne demek 😂☕️Gel canım 💞

Fasulye de sikinti mi vardi ki. Bu hafta bana sebze olarak sadece taze fasulye verdi . Amannn bide pahali ki kilosu 50 lira dediler zaten aradim bulamadim. Bende onun yerine buzlukta börulce vardi onu yaptim diyetisyene de anlattim oda olur ayni sayilir dedi.
Benimki taze degil kuru fasulyeydi balım aslinda sucu yok yani yaninda da sade bulgur pilavi turşu tam ödemlik menü 🤣
Agzim sulandi:kk77:
Gidiyim de nohut islatiyim yarina
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik umarim suan sekerli kahve icmiyorsundur😂
sudem34 sudem34 cnm sen tam diyete baslayabildin mi
enerji_kusagi enerji_kusagi umarim suan disarilarda yanlis bi hareketler kacamaklar olmuyordur.
KumsalveDeniz KumsalveDeniz canim merak ettim ismin nedir.evlimisin calisiyormusun. Ay benimkide merak iste.
Yok balim valla su iciyorum sadece:KK70::KK70:
Aminn canımm🙏

Balım tekrar tartilmadim. Biliyosun kacamak yapinca kilo almamis olsan bile o ödem arti gosteriyo.. bu da beni dusuruyo. Ondan tartilmadim. Cumaya kadar tartilmicam. İnşallah güzel bi sonuç görürüm dengelemeye caliscam🙏🏻
Hayir mutlu da olmuyorum neden yiyorum anlamiyorum ahh bu alışkanlıklar yok mu.. stres aninda hemen abur cubur. Kircam ama bu döngüyü kafama koydum bitecek bu is yeter be🙄

Benimki taze degil kuru fasulyeydi balım aslinda sucu yok yani yaninda da sade bulgur pilavi turşu tam ödemlik menü 🤣

Balım tekrar tartilmadim. Biliyosun kacamak yapinca kilo almamis olsan bile o ödem arti gosteriyo.. bu da beni dusuruyo. Ondan tartilmadim. Cumaya kadar tartilmicam. İnşallah güzel bi sonuç görürüm dengelemeye caliscam🙏🏻
Hayir mutlu da olmuyorum neden yiyorum anlamiyorum ahh bu alışkanlıklar yok mu.. stres aninda hemen abur cubur. Kircam ama bu döngüyü kafama koydum bitecek bu is yeter be🙄
Himm bulgur sisirir kurufasulye sisirir tursuda odemm ooo tam artilik menuu😂
Suya devam o zaman😍

Balim senin su bildiklerini resmen saskinlikla okuyup valla bunlari nerden biliyor demeden edemiyorum kitp gibi kadinsin masallahh😍😂 valla kimden oldu bilmem ama bugun sarsti biraz. Bu arada bak cay icelim dersen gazipasaya geliyorum hep icelim beraber😂
Teşekkür ederim İncimm, sağlık sektöründen kalma bilgilerimden bir bukle😘 Bir gün seninle oturup karşılıklı çay kahve içeceğiz inşaallah balım ❤

Sen isteyince neler yapabileceğini daha önce gördük, yaşadık fıstığım :KK19:Sürekli evde olman ve sınav stresi seni çok etkiledi. Ama sınavı kazanıp hemen atanacağını düşünürsek ( ki hep düşün) yeni iş kıyafetlerin küçük bedenli olsun olmaz mı ❤

X