Aminn canımm
Valla seni frenliyorsa iyiki tırsmışsın adamdan
Hiii, kıyamam balım ya, bu mecburiyetler menüsü mü
Ohh, yürüyüşe başlaman çok iyi olmuş
İnşallah bu vesileyle ömür boyu şifa bulursun canım
Şahsen o kadar kısa sürede verilen büyük kilolardan tırsıyorum canım ya, vücudun ayarı bozulur gibi geliyor bana.. Ama çok ciddi bir irade valla, iradeni takdir ettim
Ooovvv, adımlar çok iyi
Afiyet olsun balım, sıcak çayın var mı geleyim mi
Balım bildiklerim kısa özetle şöyle; besinlerin glisemik indekslerine bakacaksın, indeksi düşük olanlara öncelik vereceksin, yüksek olanları mümkünse yemeyeceksin. Üzüm gibi... Günlük lif oranı tüketimini artıracaksın, basit şeker içeren gıdalar yerine bakliyatlardaki kompleks karbonhidratları tüketeceksin. Ayrıca bol bol yürüyüş(özellikle) yapacaksın. Spor çok önemli. Proteine ağırlık vermen gerekiyor. Aslında bir dahiliye veya endokrinoloji doktoruna gitsen belki sana direnç için kısa süreli şeker hapı başlayabilir. Ve ayrıca seni diyetisyene yönlendirebilir. Ailende şeker olduğu için ona göre potansiyelin yüksek, doktor kontrol altına alır, senin yarınların içinde önlem olur bebeğim. Birde insülin direnci için aç karnına sabah çörekotu yağını kullandıran doktorlar var. Ha birde ambalaja girmiş hazır gıdalar yasak.
Tabiki köy faktörü
Bugünde böyle olsun bakalım İncim, kıyma bozulmasa iyiymiş. Etten doğan mali zararı kv ye yazalım
Boşuna dememişler dayak cennetten çıkma diye
Böyle giderse İncim bizden önce iğne ipliğe dönecek bak
Hemen işe koyulmak lazım cancağızım
600 gr artıdan sonra tekrar artı oldu mu? Bebeğim yeniden toparlan, Cumaya kadar tekrar çabala, bence Kumsalın menülerden denemeye çalış, yine aynısı olursa bir uzman desteği almayı dene, böyle üzülüp durma balım, kıyamam sana