70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Vavvvvv
Tebrikler canim bayagi iyi ödem mödem hic farketmez aramizda odemleri atamayanlar da var. Adı lazim degil bas harfi civciv

Vavvvvv
Tebrikler canim bayagi iyi ödem mödem hic farketmez aramizda odemleri atamayanlar da var. Adı lazim degil bas harfi civciv
Ama gercekten haklilik payim var bence çünkü tüm gün masada otruyorum pasifim yani e masadan kalkinca da bi dinlenmek istiyorum spor yapmak kim ister ki yorgunken

Ama basaricam negatiflik yok bahane yok

Vavvvvv
Teşekkür ederim canım aynen giysinde nasıl giderse gitsin Onbeş gün sonra kontrol var Gider canım benim kilo fazla olduğu için başlarda çok gider sonra zamanla azalır

Ama gercekten haklilik payim var bence çünkü tüm gün masada otruyorum pasifim yani e masadan kalkinca da bi dinlenmek istiyorum spor yapmak kim ister ki yorgunken

Ama basaricam negatiflik yok bahane yok
Doğru diyorsun canım ama spor yapmadan olmuyor Bir yere kadar emeğimizin boşa gitmemesi için yapmalıyız

Kahvaltı 13 :00 (Hafta sonu rutin)
1 yumurta yağsız tavada
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşil biber salatalık domates yeşillik

Ara16:00
1 portakal
5 badem
2 kaşık yoğurt
1 fincan türk kahvesi

Akşam 19:00
5 kaşık biber kavurması (kuru değil)
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
Siyah çay ( diyetisyen verdi)
Sanırım sadece bu

Su:3 lt Spor:X

24 Şubat Menüm

Sabah 09:00
2 kk peynir, 1 dilim ekmek
Salatalık, biber, bol bol şekersiz çay

13:00; 1 avuç soslu mısır, 1 sade Türk Kahvesi, 1 kupa kuşburnu çayı

Akşam 19:00
1 porsiyon çiğköfte, bol marul

21:00 2 çatal ucuyla künefe

23:00-02:00
2 kaşık börülce salatası, 2 kaşık bakla salatası, 2 çatal peynir, 1 çilek, 3 dilim ayva, 1 yoğurtlu semizotu, 1 zeytin, 1 sade Türk Kahvesi

Su: 3-4 lt
Spor yok fakat sabahtan itibaren hep dışarıda ve hareket halindeyim.
Eve çok geç döndük, diyete bu kadar uyabildim.

25 Şubat Menüm

06:00
1 lt limonlu su

Sabah 11:00
2 dilim ekmek,
2 yumurta+1 kk kaşar+ 2 biber ile omlet
Şekersiz çaylar, 3 ceviz

13:00 2 küçük muz,
1 sade Türk Kahvesi

Akşam 17:00
1 tabak bol kıymalı sebzeli makarna
1 bardak ayran, 1 küçük avokado

20:00
2 ceviz, 1 fındık, 1 küçük muz
(bu muzların 2 tanesi 1 muz ancak ediyor, ve bitsin diye yiyorum maalesef)
Çaylar

Su 2,5-3 lt
Spor 10 dk esneme, 15 dk karma egzersiz ve biraz ev işi

24 subat kilo bildirimi
Gecen hafta : 91.9
Bu hafta. : 87.7
Fark. : -4.200 gr

Tebrik etmiştim ama yine edeyim balım, şimdiye kadar eksi iyice artmıştır
Menün çok güzel canım, afiyet şifa olsun, umarım spora da başlamışsındır
Afiyet olsun incim Seni yormasalar ne iyi olurdu ama şu çikolatalı Eti forma hasta oldum balım ya Senin listeyi ben çok beğeniyorum, sabah kahvaltı olmaması da bana çok hitap ediyor
Var bi şeylik bu 300de balım ama ne, yine neyin işareti aceba Esrarengiz şeyleri niye çok seviyoruzki, Neyse bakalım, 300 gizemini korumaya devam etsin, heyecan şart Tartı da bizi 300-500 ha boyna indirsin, indirince duracağı yeri de iyi bilsin, Aminn Bilsinde mübarek gün dua kabul olup sonra buhar halinde evrene karışmayalım
Saol balimmm
Koye geldim anca bu saate kaldi yazmak.
Diyetisyenimde aynen devam etmemi soyledi adam benden cok sevindi cunku hedefinden 200 gr fazla verdim. Bu hafta da 3 kilo hedef koydu bakalim insallah olur. Bu hafta da kahvalti vermedi
Hay Maşallah balıma hedefleri bile delip geçiyor Bu sana muhalefet olan tayfa sonucu görünce ne diyecek acaba Biz zaten seni kamçılamak için öyle dedik derlerse inanma ha, kesin kıvırıyorlardır
Sen istedin mi peki canim kahvalti yoksa olmasa da olur mu dedin?
Mesela ben asla yapamam ona göre bi liste verirdi bana galiba.. ac kalinca elim ayagim titriyo hemen hele kahvalti yapmadiysam bas agrisi
Bebeğim daha öncede sana söylemiştim, bence sende insülin direnci var, tüm işaretler bunu gösteriyor O titremelerin, halsizliğin, çok ani atakların, başağrın vs..
Allah Allahhh, asıl bundan sonra mı başlayacam dedi boks antrenörü gibi adammış valla helal olsun Hem kesinti hem spora mı gidecek acaba..
İncim şu kv niye hep arıza yapıyor ya, kadının her hareketi ofsayttt, ona çok tessüflerimi iletiyorum gıyaben
Ben dedim cok iyi ama dedim kahvaltisiz olmuyor dedim bu hafta da sık disini dedi bak cok guzel ilerledin falan dedi valla adam oyle diyincede bisey diyemedim. Ama alistimda ya sikinti olmuyor yani
Balım bi şey dememekle iyi yapmışsın, bu diyetisyenin kızma potansiyeli vardı di mi, sağı solu belli olamayabilir
Sen mutlu oldukça bizde oluyoruz balım ❤ O yapamazsın diyenler için yukarıda yazmıştım, kesin yalandır bak buraya yazıyorum
Evet canım Baktım olmuyor hep başa dönüyorum Birde değerlerim kötü çıktı Tip 2 hastasıyım ilaçlar değerimi düşüyormuş Doktor diyet yapacaksın dedi
Canım Tip 2 diyabet düzgün beslenme, spor ve yaşam tarzını düzenlemeyle geçme ihtimali çok yüksek olan bir rahatsızlık, inşaallah bir an önce sağlığını yoluna koyabilirsin ❤
Karnıyarık da severim(neyi sevmemki), şükür artık eşim de seviyor ama alışmadık şeyde don durmaz misali hiiç aklına gelmez, yapayım derim direkt cık der, yanılırda yerse bu iyiymiş artık yerim der sonra beğendiğini unutur, çok önyargılıyız çoook

Balım acaba tip 2 diyabete uygun menü hazırlasan daha kolay mı kilo verirsin diye düşünüyorum. Kumsalın listelerden uyarla bari. İkinizde de insülin direnci var
1,5 ayda 25 kilo mu Biz 1,5 senedir 15 kilo veremedik de
Ohh be doktor da düzelecek demiş

Selam canlar k.v teroru basariyla atlatildi. diyetime tam uydummm sifir kacamak yani
Ama 3 gundur wc yok
Eve yeni geldim.netim bittigi icin menuleri yAzamadim. Bu aksam yazarim insallah
Gazan mübarek olsun balım kurtulduğuna sevindim Off bende 2 gündür çıkmadım ve tartı hep artıııı Geçici şişkinlik ama insan sinir oluyor artı görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…