- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Ayyy, inşaallah balım ya dünden beri artıyım bakalım Cumaya kadar nasıl olacakenerji_kusagi balım menüler cok güzel 6 lari görmen cok uzun sürmücek
Evet seni özledik ya keske daha cok gelebilsen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy, inşaallah balım ya dünden beri artıyım bakalım Cumaya kadar nasıl olacakenerji_kusagi balım menüler cok güzel 6 lari görmen cok uzun sürmücek
Evet seni özledik ya keske daha cok gelebilsen
İstatistikçi Sudemim benim, 1 dakkayı bile 30a yuvarlamaz, illa küsürlü yazarSonra kaç saat uyudum bir bilsen
Totalde 9 saat 29 dakika
Hepsine toplu yazayim canim.Tebrik etmiştim ama yine edeyim balım, şimdiye kadar eksi iyice artmıştır
Menün çok güzel canım, afiyet şifa olsun, umarım spora da başlamışsındır
Afiyet olsun incim Seni yormasalar ne iyi olurdu ama şu çikolatalı Eti forma hasta oldum balım ya Senin listeyi ben çok beğeniyorum, sabah kahvaltı olmaması da bana çok hitap ediyor
Var bi şeylik bu 300de balım ama ne, yine neyin işareti aceba Esrarengiz şeyleri niye çok seviyoruzki, Neyse bakalım, 300 gizemini korumaya devam etsin, heyecan şart Tartı da bizi 300-500 ha boyna indirsin, indirince duracağı yeri de iyi bilsin, Aminn Bilsinde mübarek gün dua kabul olup sonra buhar halinde evrene karışmayalım
Hay Maşallah balıma hedefleri bile delip geçiyor Bu sana muhalefet olan tayfa sonucu görünce ne diyecek acaba Biz zaten seni kamçılamak için öyle dedik derlerse inanma ha, kesin kıvırıyorlardır
Bebeğim daha öncede sana söylemiştim, bence sende insülin direnci var, tüm işaretler bunu gösteriyor O titremelerin, halsizliğin, çok ani atakların, başağrın vs..
Allah Allahhh, asıl bundan sonra mı başlayacam dedi boks antrenörü gibi adammış valla helal olsun Hem kesinti hem spora mı gidecek acaba..
İncim şu kv niye hep arıza yapıyor ya, kadının her hareketi ofsayttt, ona çok tessüflerimi iletiyorum gıyaben
Balım bi şey dememekle iyi yapmışsın, bu diyetisyenin kızma potansiyeli vardı di mi, sağı solu belli olamayabilir
Sen mutlu oldukça bizde oluyoruz balım ❤ O yapamazsın diyenler için yukarıda yazmıştım, kesin yalandır bak buraya yazıyorum
Canım Tip 2 diyabet düzgün beslenme, spor ve yaşam tarzını düzenlemeyle geçme ihtimali çok yüksek olan bir rahatsızlık, inşaallah bir an önce sağlığını yoluna koyabilirsin ❤
Karnıyarık da severim(neyi sevmemki), şükür artık eşim de seviyor ama alışmadık şeyde don durmaz misali hiiç aklına gelmez, yapayım derim direkt cık der, yanılırda yerse bu iyiymiş artık yerim der sonra beğendiğini unutur, çok önyargılıyız çoook
Balım acaba tip 2 diyabete uygun menü hazırlasan daha kolay mı kilo verirsin diye düşünüyorum. Kumsalın listelerden uyarla bari. İkinizde de insülin direnci var
1,5 ayda 25 kilo mu Biz 1,5 senedir 15 kilo veremedik de
Ohh be doktor da düzelecek demiş
Sağol canım Bugün yürüşe başladım Başka doktorda aynısını dedi yaşamın düzene girerse (diyet spor) belki yirmi yıl belkide ömür boyu diyabet yaşamasın dedi o kiloyu kardeşim ve kendi irademle verdim Eşim elitimin çok faydası oldu O dönem evde hiç yemek yapmadım Kendime göre yaptım Biz aynı katta alt üst oturuyorduk Aynı işte çalışıyorlardı Kendi işimiz Onlarda yedi Ama diyet inalımaz katı idiTebrik etmiştim ama yine edeyim balım, şimdiye kadar eksi iyice artmıştır
Afiyet olsun incim Seni yormasalar ne iyi olurdu ama şu çikolatalı Eti forma hasta oldum balım ya Senin listeyi ben çok beğeniyorum, sabah kahvaltı olmaması da bana çok hitap ediyor
Var bi şeylik bu 300de balım ama ne, yine neyin işareti aceba Esrarengiz şeyleri niye çok seviyoruzki, Neyse bakalım, 300 gizemini korumaya devam etsin, heyecan şart Tartı da bizi 300-500 ha boyna indirsin, indirince duracağı yeri de iyi bilsin, Aminn Bilsinde mübarek gün dua kabul olup sonra buhar halinde evrene karışmayalım
Hay Maşallah balıma hedefleri bile delip geçiyor Bu sana muhalefet olan tayfa sonucu görünce ne diyecek acaba Biz zaten seni kamçılamak için öyle dedik derlerse inanma ha, kesin kıvırıyorlardır
Bebeğim daha öncede sana söylemiştim, bence sende insülin direnci var, tüm işaretler bunu gösteriyor O titremelerin, halsizliğin, çok ani atakların, başağrın vs..
Allah Allahhh, asıl bundan sonra mı başlayacam dedi boks antrenörü gibi adammış valla helal olsun Hem kesinti hem spora mı gidecek acaba..
İncim şu kv niye hep arıza yapıyor ya, kadının her hareketi ofsayttt, ona çok tessüflerimi iletiyorum gıyaben
Balım bi şey dememekle iyi yapmışsın, bu diyetisyenin kızma potansiyeli vardı di mi, sağı solu belli olamayabilir
Sen mutlu oldukça bizde oluyoruz balım ❤ O yapamazsın diyenler için yukarıda yazmıştım, kesin yalandır bak buraya yazıyorum
Canım Tip 2 diyabet düzgün beslenme, spor ve yaşam tarzını düzenlemeyle geçme ihtimali çok yüksek olan bir rahatsızlık, inşaallah bir an önce sağlığını yoluna koyabilirsin ❤
Karnıyarık da severim(neyi sevmemki), şükür artık eşim de seviyor ama alışmadık şeyde don durmaz misali hiiç aklına gelmez, yapayım derim direkt cık der, yanılırda yerse bu iyiymiş artık yerim der sonra beğendiğini unutur, çok önyargılıyız çoook
Balım acaba tip 2 diyabete uygun menü hazırlasan daha kolay mı kilo verirsin diye düşünüyorum. Kumsalın listelerden uyarla bari. İkinizde de insülin direnci var
Hayırlı kandiller canımHayirli kandiller canlarim
9795 adım attım.İstatistikçi Sudemim benim, 1 dakkayı bile 30a yuvarlamaz, illa küsürlü yazar
Yani şu an uyandın mı sen, belki geri yatmışsındır
Öncesi fotoğrafı çekti mi diyetisyen?Hepsine toplu yazayim canim.
1. Koyde cok yoruldum yormasalar iyiydi demissin ama kacis yok spora saydim diyelim.
2. Hedefleri delmeye calisacagimm canim o zaman daha da hirslaniyorum. Onlar beni kamciladikca ben daha da hirslaniyorum bosver
3. Diyetisyene gelince valla adamdan tirsiyorum kilo vermeyince kiziyormua baya madem yapamican niye geldin falan diyormus. Ama verincede bi mutlu bi tesekkur etmeler harikasin demeler
4. Hep beraber verip hep beraber musmutlu olalim canimmmm
İnci bunlar kaç kalori ?27 subat menum
Sabah 2 bardak su
1 bardak cay
10.00 1 bardak ayran
Ogle 12.30
2 dilim ekmek
1 kasik kiyma
Turk kahvesi
Ara 15.45
1 tane form buskivi
1 bardak sut
Aksam 18.30
2 dilim ekmek
Salata
1 bardak cay
Su 2.lt 3 olacak
Hey masallahSonra kaç saat uyudum bir bilsen
Totalde 9 saat 29 dakika
Ne yapcaz peki insülün direncine off evet atak cok oluyo.. ama kendi simarikligimdan mi yoksa gercekten bi sorun mu var anlamıyorumTebrik etmiştim ama yine edeyim balım, şimdiye kadar eksi iyice artmıştır
Balim diyetisyen menüsü mu bu yoksa senin zamanin falan olmadi diye mi böyle yedin?27 subat menum
Sabah 2 bardak su
1 bardak cay
10.00 1 bardak ayran
Ogle 12.30
2 dilim ekmek
1 kasik kiyma
Turk kahvesi
Ara 15.45
1 tane form buskivi
1 bardak sut
Aksam 18.30
2 dilim ekmek
Salata
1 bardak cay
Su 2.lt 3 olacak
Hayırlı kandiller canımHayirli kandiller kızlar
Diyetisyen cekmedi canim. Ama bende foto var .9795 adım attım.
Dışarda soğukta epey yürüdüm.
Yemek yaptım yedim.
Şimdi çay keyfisi yapicam
Öncesi fotoğrafı çekti mi diyetisyen?
Sen kendin çek unutma
Aynı kıyafeti sakla.
KumsalveDeniz sende yap
İnci bunlar kaç kalori ?
Zamanim olmadi canim. Aslinda yazdim kofte cöp oldu aksama salata yaptim.Balim diyetisyen menüsü mu bu yoksa senin zamanin falan olmadi diye mi böyle yedin?
Ohh icimi rahatlattin ben böyle yesem acliktan ölürüm çünküZamanim olmadi canim. Aslinda yazdim kofte cöp oldu aksama salata yaptim.
Yatin tam listeyi yapinca aticam.nohut var yani menude yarin
Kas kaybi olur incim protein şart menunde olmalı.Diyetisyen cekmedi canim. Ama bende foto var .
Vala kalori olarak bilmiyorum canim bide bugun bu sekilde oldu koyden falan geldik kofte yapacaktim kasaptan almistim bi kac gun once buzLuktan cikardim cozdurdum kotu kokuyordu o yuzden yapmadim salatayla gecistirdim.yarin daha duzelnli olacak.
Cok haklisin canimm aslinda 1 catal peynir almistim onu yazmayi unutmusum ama daha dikkat ederim yazdiklarindan eklerim cnm boyle durumlardaKas kaybi olur incim protein şart menunde olmalı.
Peynir,süt, yoğurt eksik etme her öğünde baktın et yetişmedi.3 yemek kaşığı lor peyniri köy salataya .
4 yemek kaşığı yoğurda yulaf ekle ye mesela.
Diyetisyen görse kızar bu menune.