70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın arkadaşlar 🌺💜🌼
Bu gün inanılmaz süprizle karşılaştım Biliyorum ödem ama
Dün: 105,1 kilo
Bu gün :103 ,6 :KK73::KK73:

Uzun zamandır ilaçları tam kullanmıyordum tahlilden sonra Ocak başıydı Değerimi düşürüyor diye Dün düzenli kullandım Etkisi sanırım
Vavvvvv :KK73::KK73::KK73:
Tebrikler canim bayagi iyi ödem mödem hic farketmez aramizda odemleri atamayanlar da var. Adı lazim degil bas harfi civciv:confused:

Tebrikler canim bayagi iyi ödem mödem hic farketmez aramizda odemleri atamayanlar da var. Adı lazim degil bas harfi civciv:confused:
Ama gercekten haklilik payim var bence çünkü tüm gün masada otruyorum pasifim yani:KK43: e masadan kalkinca da bi dinlenmek istiyorum spor yapmak kim ister ki yorgunken😑

Ama basaricam negatiflik yok bahane yok:KK20::KK4:

Teşekkür ederim canım aynen giysinde nasıl giderse gitsin Onbeş gün sonra kontrol var Gider canım benim kilo fazla olduğu için başlarda çok gider sonra zamanla azalır:KK5:

Ama gercekten haklilik payim var bence çünkü tüm gün masada otruyorum pasifim yani:KK43: e masadan kalkinca da bi dinlenmek istiyorum spor yapmak kim ister ki yorgunken😑

Ama basaricam negatiflik yok bahane yok:KK20::KK4:
Doğru diyorsun canım ama spor yapmadan olmuyor Bir yere kadar emeğimizin boşa gitmemesi için yapmalıyız🥰

Kahvaltı 13 :00 (Hafta sonu rutin)
1 yumurta yağsız tavada
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşil biber salatalık domates yeşillik

Ara16:00
1 portakal
5 badem
2 kaşık yoğurt
1 fincan türk kahvesi

Akşam 19:00
5 kaşık biber kavurması (kuru değil)
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
Siyah çay ( diyetisyen verdi)
Sanırım sadece bu

Su:3 lt Spor:X

24 Şubat Menüm

Sabah 09:00
2 kk peynir, 1 dilim ekmek
Salatalık, biber, bol bol şekersiz çay

13:00; 1 avuç soslu mısır, 1 sade Türk Kahvesi, 1 kupa kuşburnu çayı

Akşam 19:00
1 porsiyon çiğköfte, bol marul

21:00 2 çatal ucuyla künefe

23:00-02:00
2 kaşık börülce salatası, 2 kaşık bakla salatası, 2 çatal peynir, 1 çilek, 3 dilim ayva, 1 yoğurtlu semizotu, 1 zeytin, 1 sade Türk Kahvesi

Su: 3-4 lt
Spor yok fakat sabahtan itibaren hep dışarıda ve hareket halindeyim.
Eve çok geç döndük, diyete bu kadar uyabildim.

25 Şubat Menüm

06:00
1 lt limonlu su

Sabah 11:00
2 dilim ekmek,
2 yumurta+1 kk kaşar+ 2 biber ile omlet
Şekersiz çaylar, 3 ceviz

13:00 2 küçük muz,
1 sade Türk Kahvesi

Akşam 17:00
1 tabak bol kıymalı sebzeli makarna
1 bardak ayran, 1 küçük avokado

20:00
2 ceviz, 1 fındık, 1 küçük muz
(bu muzların 2 tanesi 1 muz ancak ediyor, ve bitsin diye yiyorum maalesef)
Çaylar

Su 2,5-3 lt
Spor 10 dk esneme, 15 dk karma egzersiz ve biraz ev işi

24 subat kilo bildirimi
Gecen hafta : 91.9
Bu hafta. : 87.7
Fark. : -4.200 gr
🎉🎉🎉🎉🎉🎉
💪💪💪💪💪💪
Tebrik etmiştim ama yine edeyim balım, şimdiye kadar eksi iyice artmıştır 😍
İlk menü
Sabah 8:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik domates salatalık biber
3 zeytin
1,5 dilim esmer ekmek

Ara 11:00
3 kaşık yoğurt

Öğle 13:00
6 kaşık mantar ( yağsız az tuzlu biberle birlikte pişirdim ızgara gibi)
3 kaşık yoğurt
1 dilim esmer ekmek

Ara 16:00
2 kaşık yoğurt
1 portakal
5 fındık
1 fincan türk kahvesi (sade)

Akşam 20:00 ( geç oldu)
8 kaşık menemen (az tuzlu)
3 kaşık yoğurt
1 dilim esmer ekmek

Ara 21:00
Açık çay (sadece bu diyette var)

Su : 3 3,5 lt
Spor henüz yok ama başlamalıyım listede var
Menün çok güzel canım, afiyet şifa olsun, umarım spora da başlamışsındır 😊
Menum canlar
Sabah 3 bardak su
Saat 10.00
1 bardak ayran

Ögle .13.00
1 kase salata
2 dilim ekmek

Ara 1 bardak sut
1 paket etiform cikolatali

Aksam 19.30
3 parca izgara tavuk
1 dilim ekmek
Salata

Su 3 lt
Aralarfa bol cay ictim
Bu arada koye oglen geldigimiz icin ogle menusu hafif oldu cunku kv. Bisey hazirlamamis salata yedim bende.

Spor yapma dedi diyetisyen ama bugun bahcede cok is vardi baya yoruldum.
Afiyet olsun incim 😋 Seni yormasalar ne iyi olurdu ama şu çikolatalı Eti forma hasta oldum balım ya😂 Senin listeyi ben çok beğeniyorum, sabah kahvaltı olmaması da bana çok hitap ediyor 😍
Guzel bi baslangic olmus:KK73:
Grup olarak 300 e taktik galiba ben de bu aralar her tartiya cikisimda -300 görüyorum:KK70:

Afiyet olsun canim menü cok güzel😍 sadece aksam 8 bi tik gec olmus. Neden yedin aciktin mi? Yoksa esin falan isten geliyo hep o saatte mi yiyosun?
Ama gec bile olsa bence cok yememissin zaten sıkıntı yok😍
Var bi şeylik bu 300de balım ama ne, yine neyin işareti aceba :KK70: Esrarengiz şeyleri niye çok seviyoruzki, Neyse bakalım, 300 gizemini korumaya devam etsin, heyecan şart 😂 Tartı da bizi 300-500 ha boyna indirsin, indirince duracağı yeri de iyi bilsin, Aminn :dua: Bilsinde mübarek gün dua kabul olup sonra buhar halinde evrene karışmayalım :KK70:
Saol balimmm😍😍😍
Koye geldim anca bu saate kaldi yazmak.
Diyetisyenimde aynen devam etmemi soyledi adam benden cok sevindi cunku hedefinden 200 gr fazla verdim. Bu hafta da 3 kilo hedef koydu bakalim insallah olur. Bu hafta da kahvalti vermedi 😭😭
Hay Maşallah balıma😍 hedefleri bile delip geçiyor 💪💪💪 Bu sana muhalefet olan tayfa sonucu görünce ne diyecek acaba 😂😂 Biz zaten seni kamçılamak için öyle dedik derlerse inanma ha, kesin kıvırıyorlardır😂😂
Sen istedin mi peki canim kahvalti yoksa olmasa da olur mu dedin?
Mesela ben asla yapamam ona göre bi liste verirdi bana galiba.. ac kalinca elim ayagim titriyo hemen :KK43: hele kahvalti yapmadiysam bas agrisi:KK43:
Bebeğim daha öncede sana söylemiştim, bence sende insülin direnci var, tüm işaretler bunu gösteriyor 😑 O titremelerin, halsizliğin, çok ani atakların, başağrın vs..
Balim aslinda oglen ve aksam secenekleri yok mesela oglene baklagiller et balik tavuk kofte ve taze fasulye yadi hangi secenegi istersen onu yiyorsun aksamda tekrae o seceneklerden biri. Bu iki hafta vucudu diyete hazirliyorum dedi ondan sonra asil basliycakmisiz😂
Kv. Yarin sabaha pisi oglene bazlama aksama karniyarik yapalim dedi de ben kesinlikle yemem dedi yarim yrsin diyo. Bende ona inat yemeyecegimmm💪💪💪
Allah Allahhh, asıl bundan sonra mı başlayacam dedi 😍 boks antrenörü gibi adammış valla helal olsun 😂😂 Hem kesinti hem spora mı gidecek acaba..:KK64:
İncim şu kv niye hep arıza yapıyor ya, kadının her hareketi ofsayttt, ona çok tessüflerimi iletiyorum gıyaben:KK12:
Ben dedim cok iyi ama dedim kahvaltisiz olmuyor dedim bu hafta da sık disini dedi bak cok guzel ilerledin falan dedi valla adam oyle diyincede bisey diyemedim. Ama alistimda ya sikinti olmuyor yani😂
Balım bi şey dememekle iyi yapmışsın, bu diyetisyenin kızma potansiyeli vardı di mi, sağı solu belli olamayabilir 😂
Karniyarikta menude yok balimm. O yuzden nohut yaptirdim onu yerimm.😂😂
Uzulme canim ben cok mutluyumm hem kilo veriyorum hem kilo verdikten sonra alaxaklarimi yapacaklarimi hayal ediyorum.
İnsanlarin tepkilerini merak ediyorum heyecanla o gunlerin gelmesini bekliyorum.
Bazi yapamazsin diyenlerinde yapip catladiklarini gormek istiyorumm😂😂😂
Sen mutlu oldukça bizde oluyoruz balım ❤ O yapamazsın diyenler için yukarıda yazmıştım, kesin yalandır bak buraya yazıyorum :KK70:
Evet canım Baktım olmuyor hep başa dönüyorum Birde değerlerim kötü çıktı Tip 2 hastasıyım ilaçlar değerimi düşüyormuş Doktor diyet yapacaksın dedi
Canım Tip 2 diyabet düzgün beslenme, spor ve yaşam tarzını düzenlemeyle geçme ihtimali çok yüksek olan bir rahatsızlık, inşaallah bir an önce sağlığını yoluna koyabilirsin ❤
Anaa karnıyarık neden yok acaba? Kizartilarak yapiliyo diye mi ki? Ben kizartmadan yapiyorum aslinda olmasi lazim bana🤣🤣🤣🤣
Karniyarik severim:bicak:

Benim annemde de var seker.. ben de ayni senin gibi oluyorum acaba bende de mi var diye şüpheleniyorum bazen..
Senin bu belirtiler tip 2 diyabetten dolayı mi oluyo?

Allah acil sifalar versin💚 ama saglikli beslenince gercekten vucut rayina oturuyo.. annem 20 kilo vermisti o dönem tansiyon falan kalmamisti ilaclarini birakmisti.
Karnıyarık da severim(neyi sevmemki), şükür artık eşim de seviyor ama alışmadık şeyde don durmaz misali hiiç aklına gelmez, yapayım derim direkt cık der, yanılırda yerse bu iyiymiş artık yerim der sonra beğendiğini unutur, çok önyargılıyız çoook😂😂😂

Balım acaba tip 2 diyabete uygun menü hazırlasan daha kolay mı kilo verirsin diye düşünüyorum. Kumsalın listelerden uyarla bari. İkinizde de insülin direnci var 😟
Aynen canım Benimde bitmeyen yarınlarım vardı Yeterki diyeti bozayım hemen yarın yaparım derim Geçen gün ablam sen çok iradeli biriydin ne oldu sana dedi Bir dönem bir buçuk ayda yirmi beş kilo verdim seksen beşten altmışlara düştüm ne diyetimi nede sporumu bırakmıştım
1,5 ayda 25 kilo mu :eek: Biz 1,5 senedir 15 kilo veremedik deo_O
Evet canım tansiyon da var ama onda sıkıntı yok Benim şeker kiloya bağlı dedi doktor özel gittim yeğenin hocasıydı Kiloyu verince ilaçların hepsini düşürecem dedi belkide kullanmıcaksın dedi sağol canım 💞
Ohh be doktor da düzelecek demiş 😍

Selam canlar k.v teroru basariyla atlatildi.💪💪 diyetime tam uydummm sifir kacamak yani
Ama 3 gundur wc yok😭
Eve yeni geldim.netim bittigi icin menuleri yAzamadim. Bu aksam yazarim insallah
Gazan mübarek olsun balım 💪 kurtulduğuna sevindim 😍 Off bende 2 gündür çıkmadım ve tartı hep artıııı :kızgın: Geçici şişkinlik ama insan sinir oluyor artı görünce.

X