- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Tekrar hosgeldiniz o zamanTeşekkür ederim Kendimden bahseteyim 1,62 boyundayım Kilom 105 uzun zamandır buradayım 20 kilo verdim Sonra aldım verdim En son 98 oldu Tekrar aldım Aslında iradeli biriyim fakat sıkıntılı dönem geçirdik Baktım olmuyor diyetisyene başladım Diyetisyenin ve sizlerin desteği ile kilolarımı daha rahat vereceğimi düşünüyorum
Evet pandemi zaten hepimizin basina bela oldu eve kapaninca ekstra bi kilo aldik. Bir de işin kötüsü ben iyice alistim eveMemnun oldum. Evlilik+pandemi mahvetti valla benide. Kpssde başarılar. İnşallah hep beraber başarabiliriz.
Cok sukur canimBallar iyi geceler, herhangi bir sorun yok merak etmeyin. Sadece yorgun ve uykusuzum. Yarın ugararim mutlaka, hepinizi öpüyorum
Günaydın arkadaşlar Bu gün üçüncü günüm akşam diyette uymadım sadeceTekrar hosgeldiniz o zamandiyetisyene yeni mi basladiniz?
Evet pandemi zaten hepimizin basina bela oldu eve kapaninca ekstra bi kilo aldik. Bir de işin kötüsü ben iyice alistim eve
Tebrikler guzel bi giris oldu buGünaydın arkadaşlar Bu gün üçüncü günüm akşam diyette uymadım sadece
Çarşamba : 105,4
Bugün :105,1
Fark : - 300 gr
Teşekkür ederimTebrikler guzel bi giris oldu bu
Tebrikler balımKilo Bildirimi
Geçen Cuma 72.8
Bu Cuma 72.2
Fark -600
Yeni girdim diye paylaşmak olmaz diye düşündüm de ondanthempress canım tartilabildin mi bu sabah?
Kuşum üzülmeee, annen neler yedirdi şimdi sana kim bilir, pazartesiye eksi olur oKilo bildirimi
Cuma: 68.6
Bugün 69.2
Fark +600 gr
Son 2 gün iyi gecmemisti maalesef. Pisman olmuyorumama biraz yikildim tabi halledicem.
Selam canım ❤Selam kızlarben tartılmadim.
Haftaya inşallah
Sağol balımmmTebrikler balım
Sevgim tarti ne durumda henüz bilmiyorum. Anlayamadim yani... su an icin fazla tartmasi normal kacamaklardan dolayi.. bu sefer dogru gibi geldi ama dur bakalim bu hafta netlestircem inşallahKuşum üzülmeee, annen neler yedirdi şimdi sana kim bilir, pazartesiye eksi olur oTartıyı ne yaptın balım hala bir öyle bir böyle mi ölçüyor?