Hey maşallah 200 ip mi200 tane ip atladim sonra uyudum
Bugun güzel yapcam sporumu inşallah. Sabah 7de kalktim. Sabah erken kalkmayinca gunum guzel gecmiyo ondan gece cok geçe kalmak istemedim ❤
Menumu yaziyim tamam
Kalın halının üzerinde atlayınca ses olmuyo oluyosa da az oluyodur diye düşünüyorumHey maşallah 200 ip mihızlı mı atlıyorsun bir de ses olmuyor mu ya??
Erken kalkıp gün içerisinde uyuyor musun
Sağol canım
Hayali ip atlama mı çok komiksin bayıldım sanaKalın halının üzerinde atlayınca ses olmuyo oluyosa da az oluyodur diye düşünüyorumip atlama derken bu elimde ip olmadan atlama canım. Evin icinde iple cok zor oluyo her yere takiliyo cinnet geciriyorum elinde ip var gibi kollarini hareket ettirerek zipliyosun hayali ip atlama diyorum ben yani ona
İlk baslarda 100 atlayarak basladim ara vermeden. Kilo verdigim dönem 1000 tane atlamaya baslamistim ara vermeden. Günde 2000 3000 lere cikiyodum bazen.
İp atlamak cok güzel oluyo hem kısa zamanda hem cok sıkıştırıyo bence
Yok ben oldum olasi erken kalkmayi az uyumayi severimtekrar uyumuyorum öğlen falan. Ama deneyesim var. Öğlen yarim saat falan uyumak cok iyi enerji veriyomus.
Geç mi bilmiyorum canım genel olarak 11 12 arasi uyuyorum. Mesela simdi uyucamHayali ip atlama mı çok komiksin bayıldım sanabizim ev de tavan yakın ip atlayınca avizeye değiyor atlamam zor oluyor. Hayali ip atlamayı ben de deneyeceğim.
Ya ne güzel erken kalkıyormuşsun e geç de yatıyorsun nasıl erken kalkıyorsunöğlen uykusu candır ama uyku uykuyu getiriyor ya uyumamak en güzeli diye düşünüyorum
Ya erken uyuyormuşsun sen o zaman ben gecelerin kadınıyım uyumuyorum neredeyse hiçGeç mi bilmiyorum canım genel olarak 11 12 arasi uyuyorum. Mesela simdi uyucam
Bilmem yetiyo o kadar uyku ya. Ben de aksine mesela sabah 10da uyansam cok mutsuz oluyorum gün icinde sanki gun bitmis gibi.
Ben uyurken senin icin gece daha yeni başlıyo deseneYa erken uyuyormuşsun sen o zaman ben gecelerin kadınıyım uyumuyorum neredeyse hiç
Afiyet olsun balım cok güzelSabah 09:00
1 haşlanmış patates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 kk peynir
Ara 1 portakal
Akşam 19:00
2 ızgara bıldırcın
1 kase salata
1 dilim ekmek
Ara 20:00
1 porsiyon kesme dondurma
Su 2 lt
Spor 3000 adım (ağırlıkla)
Haha müdürler neden hep aynı acabaSağol canım
Yargı yi izliyorum
Müdür asansör u keyfi kullanmayın dedi kullananlarda merdiven yapacak artık
Hastayım covit değilimdir ınsallah diye düşünüyorum
Sen nasılsın?
Takan kim yaHaha müdürler neden hep aynı acaba
Iyi canım farkinda olmadan iyi bir sey yapmış
Gecmis olsun inşallah değilsindirvar mı okulda olan?
Ben de iyiyim şükür ders calismaya ve zayiflamaya devam
Bol bol vitamin al bari eğer covidsen bile bağışıklığın yüksek olsunTakan kim yakimi şişko yürümeye üşeniyor .Kimi yorgun nerde enerjik insan
İnşallah değilimdirbilmiyorum ama bence çoktur.
Maşallahtam motivasyon devamke
İnşallah değildirBol bol vitamin al bari eğer covidsen bile bağışıklığın yüksek olsun
İnşallah bakalim halimden pek memnun değilim sisik oldum zayiflamam lazim.
Geldim balim yok yemiyoruminci-tepik balim bi kösede köyde yaptiginiz ekmekleri gozlemeleri tirtiklamiyosun dimi
Sesin cikmiyo korkuyorum