- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
İnşlalah degilsindir canımİnşallah değildirevdekilere bulaşmasın da kendimden çok onlardan korkuyorum
NerdessiinGeldim balim yok yemiyorum
Selam canımmSelam canlarrrr3 gundur hem yogun hemde cooook yorucu gunler gecirdimm. Yarinda biraz dinlenicem artik bu arada diyetisyen randevusu peraembe bakalim beni neler bekliyorr cok heycanliyimm sanki bu sefer olacak ve o ozledigim ve merak ettigim zayif inciye dönusecegimm tabiki buraya da yazmaya devam edicem bakalim nasil sonuclar olacak
Stres yapma balım hamsi ve spordan olabilir2 gündür artı çıkıyorum valla cok sinir oldum elime picagi alip karnimdan yag kesecem.
Hayir dun gece hicbisey yemedim sekersiz cay ictim sadece bir de su.. su an acliktan ölmem gerekirdi.
Bu siskinlik neyin nesi anlamadim. Tuvalete cikmadim galiba belki ondan. Ya da hala kaslarim agriyo pilatesten kaynakli tartiya yansiyo bilmiyorum. Ama cok sinir oldugum kesin
İnşallah öyledir sevgim❤Stres yapma balım hamsi ve spordan olabilirKaç gündür bacaklarımı hissetmiyorum diyorsun muhtemelen kaslar su tuttu
Kesin öyledir oİnşallah öyledir sevgim❤
Sen napiyosun misafir mi geldi
Afiyet olsun balım olmamasi gerekenleri zaten biliyosun söylememe gerek yok bence14 Şubat Menüm
Sabah
1 ıspanaklı gözleme
Biraz peynir
Ara 1 portakal, 2 sade Türk Kahvesi ve şekersiz çaylar
Akşam
3 kaşık pilav
150 gr kuzu tandır
1 çorba kasesi salata
Ara: 1 dilim kesme dondurma + tadımlık kadar künefe, şekersiz çaylar
Su 2 lt
Spor 5bin adım, spora özel vakit ayıradım bir türlü
Hergun tartilma canim belki odem falan vardir. Bide wc ye cikamiyorsun ondan olabilir. Kayisi falan ye bakalim.2 gündür artı çıkıyorum valla cok sinir oldum elime picagi alip karnimdan yag kesecem.
Hayir dun gece hicbisey yemedim sekersiz cay ictim sadece bir de su.. su an acliktan ölmem gerekirdi.
Bu siskinlik neyin nesi anlamadim. Tuvalete cikmadim galiba belki ondan. Ya da hala kaslarim agriyo pilatesten kaynakli tartiya yansiyo bilmiyorum. Ama cok sinir oldugum kesin
Afiyet oksun balimm14 Şubat Menüm
Sabah
1 ıspanaklı gözleme
Biraz peynir
Ara 1 portakal, 2 sade Türk Kahvesi ve şekersiz çaylar
Akşam
3 kaşık pilav
150 gr kuzu tandır
1 çorba kasesi salata
Ara: 1 dilim kesme dondurma + tadımlık kadar künefe, şekersiz çaylar
Su 2 lt
Spor 5bin adım, spora özel vakit ayıradım bir türlü
Valla bende oyle olacagina inaniyorummm ayy benim icin heycanlanman beni daha da cok heycanlandirdi bi an once gitsemde su eksileri bi yazmaya baslasakkkSelam canımmBenimde bir kaç günüm yoğun geçti. Yataktan hiç çıkasım gelmedi ama kahvaltıya misafirimiz var, mecbur kalktık İncim galiba bu sefer kökünden çözeceksin, senin adına hem inanıyor hem heyecanlanıyorum
Valla ben bi 68 gorsemm ahhh ahh o gunlere daha coook varrrrHırs yaptım 3 gün sağlam bi detoks gibi beslenip atiyorum bu kiloyu.
Bi 68 bi 69 aaaa yeter be hamster gibi hissediyorum kendimi kafesin icinde kosup duruyorum
Valla balım o kadar ısrar oluyor ki, tatlıcı arkadaşımız var çok da samimiyiz, biz gitmesek o zorla eve getiriyor, bence iyi dayanıyorum gibiAfiyet oksun balimmsenin su kunefeler nolcak valla esin cok tatlici galiba
Hiç öyle deme balım sen bizdende hızlı verirsin 15-20 kiloyu, artık senin menülerden kopya çekerizValla ben bi 68 gorsemm ahhh ahh o gunlere daha coook varrrr
Baslamak bitirmenin yarısidirValla ben bi 68 gorsemm ahhh ahh o gunlere daha coook varrrr
Allahim imtihanin güzelligine bakar misinizValla balım o kadar ısrar oluyor ki, tatlıcı arkadaşımız var çok da samimiyiz, biz gitmesek o zorla eve getiriyor, bence iyi dayanıyorum gibi
Allahım resmen tatlıyla imtihan ediliyorum balım
Valla cokk iyi dayaniyorsunValla balım o kadar ısrar oluyor ki, tatlıcı arkadaşımız var çok da samimiyiz, biz gitmesek o zorla eve getiriyor, bence iyi dayanıyorum gibi
Allahım resmen tatlıyla imtihan ediliyorum balım
OlabilirrrHiç öyle deme balım sen bizdende hızlı verirsin 15-20 kiloyu, artık senin menülerden kopya çekeriz