Beslenmede nelere dikkat ediyorsun canım ? Az mı yemek yiyorsun hangi öğüne dikkat ediyorsun. Bir de evde misin sürekli yürüyüş yapılıyor muYani kahve konusunda kizlar bilir ben hiic sevmemben de o konuda sabikaliyim. Biraksalar hep içerim günde 3 fincani asmamaya calisiyorum.
Ya pilatesi spor salonunda yapmistim sonra kendim devam ettim uzun süre.. öyle olunca ezberledim kendim yapiyorum artik. Önerebilcegim biri yok en cok bilinen ebru salli var galiba ama o da bayagi zorluyo sanki..
Mesela ben su sekilde yapiyorum 40 dk leslie üzerine 15 dk pilates gibi.. az ama sürekli..
Ben su an maalesef 68 kiloyum. Bu dediklerimle 2 sene once vermistim 12 kilo.. 56ya inmiştim. Evlendim ve yeniden 68 oldum ama tamamen kendi hatam abur cubursuz gecem gecmedi ondan
Simdi yeniden basladim iste. Leslie yapiyorum henüz pilatese baslayamadim ama baslicam inşallah.
Sağlıklı beslenmekten uzagim demissin beslenme olmazsa olmaz
Spor olmasa belki olur ama saglikli beslenmezsen bi anlami yok
Bende bugun net olmasa dan73.1 ilk tarti sonra 72.9 ciktim ayni gidiyoruzTartı bildirimi
(biraz erken oldu kusura bakmayın)
Geçen hafta 75.6 (ödemli)
Bugün 73
Fark 2.6 kg
Çok aldım çok verdim gibi bir şey oldu, bu kilolar biraz güvensiz, bu hafta daha net belli olur galiba ne yaktığım.
Balım tebrik ederim, güzel eksiKilo Bildirimi
Pazartesi: 69.2
Cuma: 68.9
Fark : 300 gr
Balım güzel eksi tebrik ederimkilo bildirimi
gecen hafta 91.05
bu hfta. 90.50
fark - 550 gr
adet gunume 1 gün var belki onun ödemidir bilemedim yni
İyi geceler canımGünaydın güzeller, listeler günlük akşam paylaşılıyor dimi, az kalorili günler diliyorum
Merhaba, sizde aramıza hoşgeldinizTabi katılmak isterim siz neler öneriyorsunuz ? Benim çok fazla kilom yok sadece göbüş var boyum 1.75 kilom 70
Biliriz balım biliriz hiç sevmediğini, yakında kuru kuru yemeye de başlayacan sen kahveyiYani kahve konusunda kizlar bilir ben hiic sevmemben de o konuda sabikaliyim. Biraksalar hep içerim günde 3 fincani asmamaya calisiyorum.
Ya pilatesi spor salonunda yapmistim sonra kendim devam ettim uzun süre.. öyle olunca ezberledim kendim yapiyorum artik. Önerebilcegim biri yok en cok bilinen ebru salli var galiba ama o da bayagi zorluyo sanki..
Mesela ben su sekilde yapiyorum 40 dk leslie üzerine 15 dk pilates gibi.. az ama sürekli..
Ben su an maalesef 68 kiloyum. Bu dediklerimle 2 sene once vermistim 12 kilo.. 56ya inmiştim. Evlendim ve yeniden 68 oldum ama tamamen kendi hatam abur cubursuz gecem gecmedi ondan
Simdi yeniden basladim iste. Leslie yapiyorum henüz pilatese baslayamadim ama baslicam inşallah.
Sağlıklı beslenmekten uzagim demissin beslenme olmazsa olmaz
Spor olmasa belki olur ama saglikli beslenmezsen bi anlami yok
İyi geceler İncimm, oleyyyy, sağol varol enişteeeİyi aksalmar ballarimm
Ve yeni gelen arkadaslar tekrardan hosgeldiniz.
Ballar bugun cok mutlu oldugum bi gelisme oldu veee kocami sonunda diyetisyene gitmeye ikna ettimmmm
Oo bende seni tebrik ederimBende bugun net olmasa dan73.1 ilk tarti sonra 72.9 ciktim ayni gidiyoruzgecen tok karnina 75.4 filan gormustum okul acilmasi iyi geldi .Kilo vermesem de metabolizmam duzene girdi.
Tebrikler
Keske boyun boyuma olaydiOo bende seni tebrik ederim
Kilolarımız hep aynı gidiyor be canımHa ne vardı boynumuzda aynı olaydı
Evet düzen sana her açıdan çok yarıyor banada iyi gelecek inşaallahmuhtemelen bu hafta daha düzenli olurum, biten haftam çok orada burada geçti
Tabağımı çeker atarımda bu hafta gariban beslenecem galiba, gözümüz doymayabilirKeske boyun boyuma olaydi
Menüleri foto seklinde at bari de gozumuz gonlumuz doysuntatli haric ama
Dört gözle bekliyorum tabağınıTabağımı çeker atarımda bu hafta gariban beslenecem galiba, gözümüz doymayabilir
Başıma silah dayamazlarsa tatlıya da kesin ara verdim, burada bazı baskıcı arkadaşlar var, çok fenalar ya, silahtan beter çeneleri var
1 gün yapip 1 gün yapmiyorum su an sporu.. leslie yapiyorum. sinava hazirlandigim icin vaktim olmuyo.Beslenmede nelere dikkat ediyorsun canım ? Az mı yemek yiyorsun hangi öğüne dikkat ediyorsun. Bir de evde misin sürekli yürüyüş yapılıyor mu
Balım gelinlik icin bu diyet isine girdimyaBalım tebik ederim, güzel eksiBencede daha fazla eksi olabilirsin, hormonlar epey etkiliyor
Balım güzel eksi tebrik ederimEvet yediğin ortada, sporda var, muhtemelen dediğin gibi, bu hafta daha net anlarız kilolarımızı
İyi geceler canımUmarım kaloriyle birlikte kilolarımızda azalır
Merhaba, sizde aramıza hoşgeldinizMaşaallah güzel boyunuz varmış, kilonuzda iyi Ah göbüş yok mu, çok sinir bozucu
Biliriz balım biliriz hiç sevmediğini, yakında kuru kuru yemeye de başlayacan sen kahveyi
Balım sen evlenmeden 68 var mıydın demek yaa, ben seni nişanlıyken hep 3-5 kilo fazlan var diye hatırlıyordum. Sen pilatese başladığında muhtemelen bende stepe geri dönerim , birazda dumble la çalışırım
İyi geceler İncimm, oleyyyy, sağol varol enişteeeNe zaman gidiyorsun?
Kendi menüsünü kendi yorumlamayan da ne biliyimYerken utanmadin mi yazarken utaniyosun
12 Şubat Cuma Menüm(mübarek gün kizmayin arkadaslar)
Sabah 08.30 2 dilim ev ekmegi, biberli omlet, sekersiz cay, 1 cay kasigi tahin pekmez
Ara 10.00 filtre kahve
Ara 15.00 türk kahvesi, 5 kuru siyah üzüm
Akşam 18.00 2 kasik pilav, 5 kasik firinda sebzeli sulu köfte(önden kizartmadan)
İste geliyooorr
Film keyfisi1 fincan sprite, yarim paket acili cips, yarim cokonat
Aslinda gün icinde ne güzel yemisim su an farkettim. Aksam neden bu kotulugu kendime yapmisim ki
Neyse bugün güzel bi spor gelecek o zaman
Menüyü hiç yazmadan yorumlamaktan iyidir be balım, sen hem çalıp hem söylemişsinKendi menüsünü kendi yorumlamayan da ne biliyim
Yaaa çok tatlısınYerken utanmadin mi yazarken utaniyosun
12 Şubat Cuma Menüm(mübarek gün kizmayin arkadaslar)
Sabah 08.30 2 dilim ev ekmegi, biberli omlet, sekersiz cay, 1 cay kasigi tahin pekmez
Ara 10.00 filtre kahve
Ara 15.00 türk kahvesi, 5 kuru siyah üzüm
Akşam 18.00 2 kasik pilav, 5 kasik firinda sebzeli sulu köfte(önden kizartmadan)
İste geliyooorr
Film keyfisi1 fincan sprite, yarim paket acili cips, yarim cokonat
Aslinda gün icinde ne güzel yemisim su an farkettim. Aksam neden bu kotulugu kendime yapmisim ki
Neyse bugün güzel bi spor gelecek o zaman
Sıvamak miMenüyü hiç yazmadan yorumlamaktan iyidir be balım, sen hem çalıp hem söylemişsin
Bir türkü vardı "kendim düştüm kalkabilirim" diye, onu da çığırsan çok mükemmel sıvama olurmuş da neyse mübarek gün hürmetine üstüne gelmeyem
Cok guzel kendimi gömerimYaaa çok tatlısınne güzel menüyü yazmışsın sonuna koptum
Ne yaptığınızı tam anlamadm. Herkes yediğini mi yazıyor artı spor falan ne yapıyorsunuz onları mı yazıyorsunuzSıvamak miöyle ölmem fuze at be sevgim
O degil de normalde sigara icmiyorum ama burdaki yıkık sigara icme emocisi cok hosuma gidiyotam ruh halim öyle bezgin öyle yorgun gözler kirmizi en sevdigim
Cok guzel kendimi gömerim
Sen naptin katilcak misin bize
Yazcak misin menü gömülmek isteyenler siraya girsin pleasee
Evet canım, yediklerimizi, su miktarını, yaptığımız sporu yazıyoruz. Bazen birbirimizi uyarıyoruz, bazen gömüyoruz, bazen övüyoruz birde yazmak iyi oluyor çünkü aramızda sırf yazmaktan utandığı için daha kontrollü yemeye çalışanlar oluyor, böyle işte.Ne yaptığınızı tam anlamadm. Herkes yediğini mi yazıyor artı spor falan ne yapıyorsunuz onları mı yazıyorsunuz
Tamam o zaman bende varım kabul ederseniz tabiEvet canım, yediklerimizi, su miktarını, yaptığımız sporu yazıyoruz. Bazen birbirimizi uyarıyoruz, bazen gömüyoruz, bazen övüyoruz birde yazmak iyi oluyor çünkü aramızda sırf yazmaktan utandığı için daha kontrollü yemeye çalışanlar oluyor, böyle işte.