70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

12 şubat tuhaf menüm

Sabah 09:30
-50 gr çeşit peynir
-1 dilim ekmek
-5 yk nişastasız patatesli yumurta

17:00
-1 porsiyon hasır künefe
(Kalorisi 3te1e kadar azaltılmış)
1 sade Türk Kahvesi

20:00
1dilim ekmek, 200 ml yarım yağlı süt
Biraz peynir (içim dışım peynir oldu bugün)

Su 1 lt, içmeye devam
Spor, 3000 adım dik yamaç çıkıp indim

Sıvamak mi :KK70: öyle ölmem fuze at be sevgim:KK14:
O degil de normalde sigara icmiyorum ama burdaki yıkık sigara icme emocisi cok hosuma gidiyo :KK70: tam ruh halim :KK70: :KK70: öyle bezgin öyle yorgun :KK70: gözler kirmizi en sevdigim

Cok guzel kendimi gömerim:KK8::rolleyes:

Sen naptin katilcak misin bize☺️

Yazcak misin menü gömülmek isteyenler siraya girsin pleasee:KK75::KK70:
Puhahahaa :KK70: :KK70:
Kafasına silah sıkan emoci de benim favorim 😂
Füzeyi boşver balım, bi zayıflayalım konfeti atacam sana 😘 hem sana hiç kıyamam biliyosun ama sen yinede çok şey etme tamam mı, bu delinin sağı solu belli olmaz, kaza kurşunuyla ilgili milyon tane deyim saymayayım şimdi :KK70:

Kendimi savunma sanayiinde gibi hissettim ha, balım bunlar hep tarih çalışmanın komplikasyonları, cephelerde savaşa savaşa.... :KK70:

Balım tebrik ederim, güzel eksi😍 Bencede daha fazla eksi olabilirsin, hormonlar epey etkiliyor

Balım güzel eksi tebrik ederim 😍 Evet yediğin ortada, sporda var, muhtemelen dediğin gibi, bu hafta daha net anlarız kilolarımızı 😊

İyi geceler canım 😊 Umarım kaloriyle birlikte kilolarımızda azalır 😍

Merhaba, sizde aramıza hoşgeldiniz 😊 Maşaallah güzel boyunuz varmış, kilonuzda iyi 😍 Ah göbüş yok mu, çok sinir bozucu 😬

Biliriz balım biliriz hiç sevmediğini, yakında kuru kuru yemeye de başlayacan sen kahveyi 😂😂
Balım sen evlenmeden 68 var mıydın demek yaa, ben seni nişanlıyken hep 3-5 kilo fazlan var diye hatırlıyordum. Sen pilatese başladığında muhtemelen bende stepe geri dönerim , birazda dumble la çalışırım 💪

İyi geceler İncimm, oleyyyy, sağol varol enişteee 😍😍😍 Ne zaman gidiyorsun?
Pazartesi randevu icin ariycam bakalim canimm. Valla bende cok sasirdim surekli soyluyodum sonunda tamam git dedii🎉🎉

Selam canlarr. Bugun menuyu yazamicam benimkide sivama gibi oldu😂 annemdeydin butungun ekmek yaptik hic durmadim aslinda. Yarinda bahceye gidip fidan ekicez odun ayarlicaz butungun durmak yok yani. Giremiyorum yogunluktan ama yarini da atlatayim yazicam yine. Bide su diyetisyeni ayarlarsam daha iyi olacak benim icin 😊

Puhahahaa :KK70: :KK70:
Kafasına silah sıkan emoci de benim favorim 😂
Füzeyi boşver balım, bi zayıflayalım konfeti atacam sana 😘 hem sana hiç kıyamam biliyosun ama sen yinede çok şey etme tamam mı, bu delinin sağı solu belli olmaz, kaza kurşunuyla ilgili milyon tane deyim saymayayım şimdi :KK70:

Kendimi savunma sanayiinde gibi hissettim ha, balım bunlar hep tarih çalışmanın komplikasyonları, cephelerde savaşa savaşa.... :KK70:
Haha :KK70:
Tamam cok şey etmicem:KK70:
Sporu yine bu saate biraktim simdi yapsam uykum kacicak yapmasam bi türlü.. yani günduzden halletmeli bu sporu geceye birakinca olmuyo:KK43:
Kızlar ben bugün oruçtum akşam lahmacun yaptım iki tane yedim. İlerleyen vakitte de kuruyemiş yedim çiğ değil kavrulmuş. Zararlı mı kavrulmuş? Akşam bir şey yiyor musunuz siz ?

Yarın da tutmayı düşünüyorum acaba sahurda ne yiyim ne hazırlayım ?
Kuruyemisten sıkıntı yok canim miktar önemli ne kadar yedin?
Aksam yemiyoruz genelde yersek de atiyorum 1 elma yanina 2 kasik yogurt gibi tok tutacak saglikli alternatifler.. ya da süte kakao katip icmek, yogurda nane katip yemek, ya da süte tarcın katip icmek gibi gibi..
Sahur icin hafif bi kahvalti menusü en guzeli bence. Aslinda benim de borc oruclarim var bu aralar tutsam cok iyi olurdu.😑
Sahura mesela yumurta(omlet ya da haslanmis sana kalmis), evde ne varsa domates salatalik havuc, peynir, zeytin, 1 2 dilim ekmek, ceviz harika olur🤗

Haha :KK70:
Tamam cok şey etmicem:KK70:
Sporu yine bu saate biraktim simdi yapsam uykum kacicak yapmasam bi türlü.. yani günduzden halletmeli bu sporu geceye birakinca olmuyo:KK43:

Kuruyemisten sıkıntı yok canim miktar önemli ne kadar yedin?
Aksam yemiyoruz genelde yersek de atiyorum 1 elma yanina 2 kasik yogurt gibi tok tutacak saglikli alternatifler.. ya da süte kakao katip icmek, yogurda nane katip yemek, ya da süte tarcın katip icmek gibi gibi..
Sahur icin hafif bi kahvalti menusü en guzeli bence. Aslinda benim de borc oruclarim var bu aralar tutsam cok iyi olurdu.😑
Sahura mesela yumurta(omlet ya da haslanmis sana kalmis), evde ne varsa domates salatalik havuc, peynir, zeytin, 1 2 dilim ekmek, ceviz harika olur🤗
Yoğurtlu dereotu yiyorum ben de ya da naneli. Güzel seçim. Haşlanmış yumurta kahvaltılık şeyler hazırlayım. Sağol 🙏 süte kakao atmak mı hiç denemedim. Sütü sıcak mı içiyorsun soğuk mu hangisi sağlıklı saat önemli mi? Ekmek 1,2 dilimden fazla yerim herhalde. Kaç litre su içiyorsunuz ?

Yoğurtlu dereotu yiyorum ben de ya da naneli. Güzel seçim. Haşlanmış yumurta kahvaltılık şeyler hazırlayım. Sağol 🙏 süte kakao atmak mı hiç denemedim. Sütü sıcak mı içiyorsun soğuk mu hangisi sağlıklı saat önemli mi? Ekmek 1,2 dilimden fazla yerim herhalde. Kaç litre su içiyorsunuz ?
Canım sütü ben soguk severim daha cok😬 iki türlü de sağlıklı. Ama sıcak daha tok tutuyo diyolar.
Kakaoyu ozellikle tatli krizin tuttugunda denemelisin😍 resmen cikolata iciyosun hissi oluyo gercekten nefsini körlüyo.

Ekmeği kac dilim yersin mesela? İste bu önemli. Karbonhidrat yani göbek😬

Suyu 2.5 ortalama iciyoruz.
Tabi bunlar kisiye gore degisen seyler de.

Atiyorum ekmegi ben 1 dilim yerim sen 3 dilim yersin herkesin almasi gereken kalori farkli olunca net bisey diyemiyorum. ama vücudunu dinle eğer cok geliyosa anlarsin🤣

Canım sütü ben soguk severim daha cok😬 iki türlü de sağlıklı. Ama sıcak daha tok tutuyo diyolar.
Kakaoyu ozellikle tatli krizin tuttugunda denemelisin😍 resmen cikolata iciyosun hissi oluyo gercekten nefsini körlüyo.

Ekmeği kac dilim yersin mesela? İste bu önemli. Karbonhidrat yani göbek😬

Suyu 2.5 ortalama iciyoruz.
Tabi bunlar kisiye gore degisen seyler de.

Atiyorum ekmegi ben 1 dilim yerim sen 3 dilim yersin herkesin almasi gereken kalori farkli olunca net bisey diyemiyorum. ama vücudunu dinle eğer cok geliyosa anlarsin🤣
Ay iki türlü de sağlıklıysa iyi ben sahurda sadece sıcak süt içeyim hem de kakaolu 😜

Ekmeği çok yiyorum ya mantı makarnayla pilavla ekmek yiyenlerdenim kızmayın 😂

Ben suyu da çok tüketmiyorum. En az ne kadar içilmeli acaba 🤔

Ay iki türlü de sağlıklıysa iyi ben sahurda sadece sıcak süt içeyim hem de kakaolu 😜

Ekmeği çok yiyorum ya mantı makarnayla pilavla ekmek yiyenlerdenim kızmayın 😂

Ben suyu da çok tüketmiyorum. En az ne kadar içilmeli acaba 🤔
E senin göbeğin suçlusunu bulduk o zaman canım🤣 ekmek manti bol karbonhidrat bir de abur cubur bol yağ😂
Sahurda sadece süt az olmaz mi canim ya zorlanma yarin bir de? :KK43:

Ortalama 2 2.5 lt su içmeli canim.
Su önemli ya gercekten asiri siskinligi atiyo.

E senin göbeğin suçlusunu bulduk o zaman canım🤣 ekmek manti bol karbonhidrat bir de abur cubur bol yağ😂
Sahurda sadece süt az olmaz mi canim ya zorlanma yarin bir de? :KK43:

Ortalama 2 2.5 lt su içmeli canim.
Su önemli ya gercekten asiri siskinligi atiyo.
Aynen benim göbek sebebi belli canım biliyorum zaten ama ekmeksiz doymuyorum hiç. Bi de vitamin ilaçları kullanıyorum onlar da iştah açıyor.

Yo zorlanmam vakit çabuk geçiyor.

Ben de su tüketimine önem vereyim artık.

Sen naptın bugün neler yaptın pilates yaptın mı ?
Akşam neler yedin içtin

Aynen benim göbek sebebi belli canım biliyorum zaten ama ekmeksiz doymuyorum hiç. Bi de vitamin ilaçları kullanıyorum onlar da iştah açıyor.

Yo zorlanmam vakit çabuk geçiyor.

Ben de su tüketimine önem vereyim artık.

Sen naptın bugün neler yaptın pilates yaptın mı ?
Akşam neler yedin içtin
Menümü yazcam da sporumu yapip öyle yaziyim diyodum. Saat da gec oldu ama uykum da yok yapip öyle mi uyusam kararsiz kaldim öyle :KK51:

12 Şubat Cumartesi Menüm
Sabah 10.00 4 kasik menemen, 1 dilim ekmek, zeytin, sekersiz çay
Ara 12.00 filtre kahve+ küçük bir browni kurabiye yapmıştım da:KK17:
Ara 14.00 türk kahvesi
Akşam 17.30 3 kasik pilav, 5 kasık firinda sebzeli sulu köfte, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
Ara 18.00 türk kahvesi

Spor; 200 ip atlama
Gün icinde aktif olmaya çalıştım
Su; 2.5 litre+ 1 litre dukan birasi

Kızlar bu hafta inşallah guzel gecer. Bu cuma güzel eksiler görelim hadi:KK73:
Simdiden söylüyorum son dakika 1 kilo verilmiyo malum :KK70:

Artik bikmadik mi bu bıngıllıktan :KK51:

Ama leslieden sıkıldım sanki baska bi spor arayisindayim bu aralar. Dur bakalim😐

:spor:250 ip atlama
:KK73:20 dk pilates
:KK55:5 dk leslie yapildi.

Leslieme nazar edeni vururum :KK70: :KK70:

Valla pilateste bacaklarimi hissetmemeye basladim daha fazla devam edemedim. Degisiklik yapip once pilates yapiyim dedim ama yok pert oldum

Önce leslie sonra pilates devamke:KK73:

X