70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Selam canlarrrr😍3 gundur hem yogun hemde cooook yorucu gunler gecirdimm. Yarinda biraz dinlenicem artik😂 bu arada diyetisyen randevusu peraembe bakalim beni neler bekliyorr😍 cok heycanliyimm sanki bu sefer olacak ve o ozledigim ve merak ettigim zayif inciye dönusecegimm😍 tabiki buraya da yazmaya devam edicem bakalim nasil sonuclar olacak🎉

2 gündür artı çıkıyorum valla cok sinir oldum elime picagi alip karnimdan yag kesecem.
Hayir dun gece hicbisey yemedim sekersiz cay ictim sadece bir de su.. su an acliktan ölmem gerekirdi.
Bu siskinlik neyin nesi anlamadim. Tuvalete cikmadim galiba belki ondan. Ya da hala kaslarim agriyo pilatesten kaynakli tartiya yansiyo bilmiyorum. Ama cok sinir oldugum kesin:KK34::KK34::KK34::KK34:

Selam canlarrrr😍3 gundur hem yogun hemde cooook yorucu gunler gecirdimm. Yarinda biraz dinlenicem artik😂 bu arada diyetisyen randevusu peraembe bakalim beni neler bekliyorr😍 cok heycanliyimm sanki bu sefer olacak ve o ozledigim ve merak ettigim zayif inciye dönusecegimm😍 tabiki buraya da yazmaya devam edicem bakalim nasil sonuclar olacak🎉
Selam canımm 😍 Benimde bir kaç günüm yoğun geçti. Yataktan hiç çıkasım gelmedi ama kahvaltıya misafirimiz var, mecbur kalktık😟 İncim galiba bu sefer kökünden çözeceksin, senin adına hem inanıyor hem heyecanlanıyorum 😘😘😘

2 gündür artı çıkıyorum valla cok sinir oldum elime picagi alip karnimdan yag kesecem.
Hayir dun gece hicbisey yemedim sekersiz cay ictim sadece bir de su.. su an acliktan ölmem gerekirdi.
Bu siskinlik neyin nesi anlamadim. Tuvalete cikmadim galiba belki ondan. Ya da hala kaslarim agriyo pilatesten kaynakli tartiya yansiyo bilmiyorum. Ama cok sinir oldugum kesin:KK34::KK34::KK34::KK34:
Stres yapma balım hamsi ve spordan olabilir 😘 Kaç gündür bacaklarımı hissetmiyorum diyorsun muhtemelen kaslar su tuttu 😍

14 Şubat Menüm

Sabah
1 ıspanaklı gözleme
Biraz peynir

Ara 1 portakal, 2 sade Türk Kahvesi ve şekersiz çaylar

Akşam
3 kaşık pilav
150 gr kuzu tandır
1 çorba kasesi salata

Ara: 1 dilim kesme dondurma + tadımlık kadar künefe, şekersiz çaylar

Su 2 lt
Spor 5bin adım, spora özel vakit ayıradım bir türlü 😬

14 Şubat Menüm

Sabah
1 ıspanaklı gözleme
Biraz peynir

Akşam
3 kaşık pilav
150 gr kuzu tandır
1 çorba kasesi salata

Su 2 lt
Afiyet olsun balım olmamasi gerekenleri zaten biliyosun söylememe gerek yok bence😂
Toparlamaya calisalim artik birazcik hamurdan tatlıdan uzak kalsan bikac guncuk zaten direkt atcaksin ödemi mödemi💚
Ama onca lezzetli seye ragmen yine de az yiyip iyi dengeliyosun helal olsun benim gözum dönerdi:confused:

Hergun tartilma canim belki odem falan vardir. Bide wc ye cikamiyorsun ondan olabilir. Kayisi falan ye bakalim.

14 Şubat Menüm

Sabah
1 ıspanaklı gözleme
Biraz peynir

Akşam
3 kaşık pilav
150 gr kuzu tandır
1 çorba kasesi salata

Su 2 lt
Afiyet oksun balimm😍 senin su kunefeler nolcak valla esin cok tatlici galiba😂

Selam canımm 😍 Benimde bir kaç günüm yoğun geçti. Yataktan hiç çıkasım gelmedi ama kahvaltıya misafirimiz var, mecbur kalktık😟 İncim galiba bu sefer kökünden çözeceksin, senin adına hem inanıyor hem heyecanlanıyorum 😘😘😘
Valla bende oyle olacagina inaniyorummm ayy benim icin heycanlanman beni daha da cok heycanlandirdi bi an once gitsemde su eksileri bi yazmaya baslasakkk😂😂😂

Afiyet oksun balimm😍 senin su kunefeler nolcak valla esin cok tatlici galiba😂
Valla balım o kadar ısrar oluyor ki, tatlıcı arkadaşımız var çok da samimiyiz, biz gitmesek o zorla eve getiriyor, bence iyi dayanıyorum gibi o_O

Allahım resmen tatlıyla imtihan ediliyorum balım :kızgın:

Valla ben bi 68 gorsemm ahhh ahh o gunlere daha coook varrrr😒😒😒
Baslamak bitirmenin yarısidir:KK8: bu yaz cok guzel olcaz insallah
Valla balım o kadar ısrar oluyor ki, tatlıcı arkadaşımız var çok da samimiyiz, biz gitmesek o zorla eve getiriyor, bence iyi dayanıyorum gibi o_O

Allahim imtihanin güzelligine bakar misiniz :KK70: tatliyla imtihan ediliyor hatun :KK70:
Ben de böyle imtihan istiyorum🤣🤣

Ya da vazgectim dur hele ben dayanamam da:KK12:

Valla cokk iyi dayaniyorsun👏👏 ben olsam ne geldiyse gömerdim galiba😂😂😂

X