- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Hemde çok sevinirizTamam o zaman bende varım kabul ederseniz tabi
PuhahahaaSıvamak miöyle ölmem fuze at be sevgim
O degil de normalde sigara icmiyorum ama burdaki yıkık sigara icme emocisi cok hosuma gidiyotam ruh halim öyle bezgin öyle yorgun gözler kirmizi en sevdigim
Cok guzel kendimi gömerim
Sen naptin katilcak misin bize
Yazcak misin menü gömülmek isteyenler siraya girsin pleasee
Pazartesi randevu icin ariycam bakalim canimm. Valla bende cok sasirdim surekli soyluyodum sonunda tamam git dediiBalım tebrik ederim, güzel eksiBencede daha fazla eksi olabilirsin, hormonlar epey etkiliyor
Balım güzel eksi tebrik ederimEvet yediğin ortada, sporda var, muhtemelen dediğin gibi, bu hafta daha net anlarız kilolarımızı
İyi geceler canımUmarım kaloriyle birlikte kilolarımızda azalır
Merhaba, sizde aramıza hoşgeldinizMaşaallah güzel boyunuz varmış, kilonuzda iyi Ah göbüş yok mu, çok sinir bozucu
Biliriz balım biliriz hiç sevmediğini, yakında kuru kuru yemeye de başlayacan sen kahveyi
Balım sen evlenmeden 68 var mıydın demek yaa, ben seni nişanlıyken hep 3-5 kilo fazlan var diye hatırlıyordum. Sen pilatese başladığında muhtemelen bende stepe geri dönerim , birazda dumble la çalışırım
İyi geceler İncimm, oleyyyy, sağol varol enişteeeNe zaman gidiyorsun?
Teşekkür ederimHemde çok seviniriz
HahaPuhahahaa
Kafasına silah sıkan emoci de benim favorim
Füzeyi boşver balım, bi zayıflayalım konfeti atacam sanahem sana hiç kıyamam biliyosun ama sen yinede çok şey etme tamam mı, bu delinin sağı solu belli olmaz, kaza kurşunuyla ilgili milyon tane deyim saymayayım şimdi
Kendimi savunma sanayiinde gibi hissettim ha, balım bunlar hep tarih çalışmanın komplikasyonları, cephelerde savaşa savaşa....
Kuruyemisten sıkıntı yok canim miktar önemli ne kadar yedin?Kızlar ben bugün oruçtum akşam lahmacun yaptım iki tane yedim. İlerleyen vakitte de kuruyemiş yedim çiğ değil kavrulmuş. Zararlı mı kavrulmuş? Akşam bir şey yiyor musunuz siz ?
Yarın da tutmayı düşünüyorum acaba sahurda ne yiyim ne hazırlayım ?
Yoğurtlu dereotu yiyorum ben de ya da naneli. Güzel seçim. Haşlanmış yumurta kahvaltılık şeyler hazırlayım. SağolHaha
Tamam cok şey etmicem
Sporu yine bu saate biraktim simdi yapsam uykum kacicak yapmasam bi türlü.. yani günduzden halletmeli bu sporu geceye birakinca olmuyo
Kuruyemisten sıkıntı yok canim miktar önemli ne kadar yedin?
Aksam yemiyoruz genelde yersek de atiyorum 1 elma yanina 2 kasik yogurt gibi tok tutacak saglikli alternatifler.. ya da süte kakao katip icmek, yogurda nane katip yemek, ya da süte tarcın katip icmek gibi gibi..
Sahur icin hafif bi kahvalti menusü en guzeli bence. Aslinda benim de borc oruclarim var bu aralar tutsam cok iyi olurdu.
Sahura mesela yumurta(omlet ya da haslanmis sana kalmis), evde ne varsa domates salatalik havuc, peynir, zeytin, 1 2 dilim ekmek, ceviz harika olur
Canım sütü ben soguk severim daha cokYoğurtlu dereotu yiyorum ben de ya da naneli. Güzel seçim. Haşlanmış yumurta kahvaltılık şeyler hazırlayım. Sağolsüte kakao atmak mı hiç denemedim. Sütü sıcak mı içiyorsun soğuk mu hangisi sağlıklı saat önemli mi? Ekmek 1,2 dilimden fazla yerim herhalde. Kaç litre su içiyorsunuz ?
Ay iki türlü de sağlıklıysa iyi ben sahurda sadece sıcak süt içeyim hem de kakaoluCanım sütü ben soguk severim daha cokiki türlü de sağlıklı. Ama sıcak daha tok tutuyo diyolar.
Kakaoyu ozellikle tatli krizin tuttugunda denemelisinresmen cikolata iciyosun hissi oluyo gercekten nefsini körlüyo.
Ekmeği kac dilim yersin mesela? İste bu önemli. Karbonhidrat yani göbek
Suyu 2.5 ortalama iciyoruz.
Tabi bunlar kisiye gore degisen seyler de.
Atiyorum ekmegi ben 1 dilim yerim sen 3 dilim yersin herkesin almasi gereken kalori farkli olunca net bisey diyemiyorum. ama vücudunu dinle eğer cok geliyosa anlarsin
E senin göbeğin suçlusunu bulduk o zaman canımAy iki türlü de sağlıklıysa iyi ben sahurda sadece sıcak süt içeyim hem de kakaolu
Ekmeği çok yiyorum ya mantı makarnayla pilavla ekmek yiyenlerdenim kızmayın
Ben suyu da çok tüketmiyorum. En az ne kadar içilmeli acaba
Aynen benim göbek sebebi belli canım biliyorum zaten ama ekmeksiz doymuyorum hiç. Bi de vitamin ilaçları kullanıyorum onlar da iştah açıyor.E senin göbeğin suçlusunu bulduk o zaman canımekmek manti bol karbonhidrat bir de abur cubur bol yağ
Sahurda sadece süt az olmaz mi canim ya zorlanma yarin bir de?
Ortalama 2 2.5 lt su içmeli canim.
Su önemli ya gercekten asiri siskinligi atiyo.
Menümü yazcam da sporumu yapip öyle yaziyim diyodum. Saat da gec oldu ama uykum da yok yapip öyle mi uyusam kararsiz kaldim öyleAynen benim göbek sebebi belli canım biliyorum zaten ama ekmeksiz doymuyorum hiç. Bi de vitamin ilaçları kullanıyorum onlar da iştah açıyor.
Yo zorlanmam vakit çabuk geçiyor.
Ben de su tüketimine önem vereyim artık.
Sen naptın bugün neler yaptın pilates yaptın mı ?
Akşam neler yedin içtin
Yap kız sporunu ihmal etme bir gün yapmasan tembelleşirsin menünü de yaz bakalımMenümü yazcam da sporumu yapip öyle yaziyim diyodum. Saat da gec oldu ama uykum da yok yapip öyle mi uyusam kararsiz kaldim öyle
200 tane ip atladim sonra uyudumYap kız sporunu ihmal etme bir gün yapmasan tembelleşirsin menünü de yaz bakalım