- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
İnsallah balimmm merakla ve heycanla bekliyorumBaslamak bitirmenin yarısidirbu yaz cok guzel olcaz insallah
Allahim imtihanin güzelligine bakar misiniztatliyla imtihan ediliyor hatun
Ben de böyle imtihan istiyorum
Ya da vazgectim dur hele ben dayanamam da
Sağol balım, valla çok doğru söylüyorsunAfiyet olsun balım olmamasi gerekenleri zaten biliyosun söylememe gerek yok bence
Toparlamaya calisalim artik birazcik hamurdan tatlıdan uzak kalsan bikac guncuk zaten direkt atcaksin ödemi mödemi
Ama onca lezzetli seye ragmen yine de az yiyip iyi dengeliyosun helal olsun benim gözum dönerdi
Daha şimdi imtihandan çıkıp eve geldim balımBaslamak bitirmenin yarısidirbu yaz cok guzel olcaz insallah
Allahim imtihanin güzelligine bakar misiniztatliyla imtihan ediliyor hatun
Ben de böyle imtihan istiyorum
Ya da vazgectim dur hele ben dayanamam da
Hep başlıyoruz zaten, milyonuncu kez başladık biliyorsunOlabilirrro yuzden bu bi kac gun paylasmiycam menu zaten pekte uymuyorum doyetw falan persembeden sonra basliyoruz bakalim hayirlisi
Yok incim ya, öyle diyorsunda sen kendini tuttuğunda iyi tutuyorsun benceValla cokk iyi dayaniyorsunben olsam ne geldiyse gömerdim galiba
Diyetisyenle. Basliyorum bu kez balimmHep başlıyoruz zaten, milyonuncu kez başladık biliyorsunEn favori bahanede yarın başlıyorum, bu son
Bu sefer bitirelim artık
Ahh balimm bu kunefeler bOzuyor senin isi. Baksana tutamadigimdan tutturcaklara basvuruyoruzYok incim ya, öyle diyorsunda sen kendini tuttuğunda iyi tutuyorsun bence
Her gün bal yiyen baldan usanır derler, bekliyorumm ne zaman
Yeni bir başlangıç, yeni bir ben diyorsunDiyetisyenle. Basliyorum bu kez balimm
2 kisiydi hatirladigim kadariyla bi gun yazdilar baskada goremedim bennAramıza katılan bir arkadaşımız vardı, Selka mıydı nicki tam hatırlayamadım, o gitti mi göremedim sanki?
Hep oyle diyorum ama bu sefer yapamazsin sen diyenlere inat yapicam biri ablam biri gorumceler bide kocaYeni bir başlangıç, yeni bir ben diyorsun
Diyetisyen seni tutsun, sen beni tut, ben civcivimi derken zincirleme gidelim balım, bizim diyetisyen ücretide bedavaya gelir belkiAhh balimm bu kunefeler bOzuyor senin isi. Baksana tutamadigimdan tutturcaklara basvuruyoruz
Bütün vebal bende o zaman,künefe bende, bazlama bende, yağ bende2 kisiydi hatirladigim kadariyla bi gun yazdilar baskada goremedim bennyada baktilar bizden is cikmiycak vazgectiler galiba. Kunefeler bazlamalar havada ucustu korktular daha fazla alcaz diye galiba
Aynen ben kendimi sizin icin feda edeyimm balimDiyetisyen seni tutsun, sen beni tut, ben civcivimi derken zincirleme gidelim balım, bizim diyetisyen ücretide bedavaya gelir belki
Yok canim azcigi sende azcigi bizde. Bende ekmek yaptigimiz gun yedim vallaBütün vebal bende o zaman,künefe bende, bazlama bende, yağ bende
İncimm, bu sefer yapacaksın gör bak, çok güveniyorum sana ve inanıyorum, isteğini de görüyorum❤ Biraz bocalama vardı sende, o gidecek ve sen bu işi neticeye ulaştıracaksınHep oyle diyorum ama bu sefer yapamazsin sen diyenlere inat yapicam biri ablam biri gorumceler bide koca
Yaa canimmisinnnnİncimm, bu sefer yapacaksın gör bak, çok güveniyorum sana ve inanıyorum, isteğini de görüyorum❤ Biraz bocalama vardı sende, o gidecek ve sen bu işi neticeye ulaştıracaksın
Fedakar balım benimAynen ben kendimi sizin icin feda edeyimm balimbaya arastirdim bi kac arkadasimda gidiyormus baya iyi diyorlar . Veremezsen falan ne yedinde veremedin sen verdiklerimin disinda baska biseyde yemissin falan diyormus . Bi korkmadim degil acikcasi. Adamdan korkumdan bile yaparim ben bu diyeti
Aynen balımm❤ eniştede destek gibi görünüyor köstek oluyordu sözleriyle, onlarda görecek inşaallahYaa canimmisinnnn. Beni nasilda tanimissin . Aymen baya bocaliyordum ama bi turlu dengeleyemiyordum.deatek sart oldu yanii.