70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Baslamak bitirmenin yarısidir bu yaz cok guzel olcaz insallah

Allahim imtihanin güzelligine bakar misiniz tatliyla imtihan ediliyor hatun
Ben de böyle imtihan istiyorum

Ya da vazgectim dur hele ben dayanamam da
İnsallah balimmm merakla ve heycanla bekliyorum

Sağol balım, valla çok doğru söylüyorsun Sanki bugünlerde porsiyonlarım küçüldü gibi, bi de yazıp atabilseydim mesajı hayırlısıyla

Baslamak bitirmenin yarısidir bu yaz cok guzel olcaz insallah

Allahim imtihanin güzelligine bakar misiniz tatliyla imtihan ediliyor hatun
Ben de böyle imtihan istiyorum

Ya da vazgectim dur hele ben dayanamam da
Daha şimdi imtihandan çıkıp eve geldim balım Bırakmıyorda... Birazdan menüyü yazıp atacam bakalım kaç puan alacam Ben düştüm sen düşme, kurtar kendini kör kuyulardan balım

Olabilirrr o yuzden bu bi kac gun paylasmiycam menu zaten pekte uymuyorum doyetw falan persembeden sonra basliyoruz bakalim hayirlisi
Hep başlıyoruz zaten, milyonuncu kez başladık biliyorsun En favori bahanede yarın başlıyorum, bu son
Bu sefer bitirelim artık

15 Şubat Menüm

Geç kahvaltı
1 ince bazlama, 1 kase kavurma
Azıcık peynir

Ara: 1 armut, 2 sade Türk Kahvesi, çaylar şekersiz

Ara: 1 tk tereyağı (tadım testi, anlayamadım hala tadı iyi mi)

Akşam
1/3 lavaş, 1 kase salata, 1 bardak ayran
1 şiş ciğer, 2 tavuk pirzola ızgara

Son Ara: 1 kesme dondurma + 2 parmak genişliğinde künefe

Su: Henüz 1 lt, birazdan dayanacam suya
Spor: 3bin adım, 30 dk hararetli temizlik, yatmadan bisiklet sürmeyi düşünüyorum, umarım düşüncede kalmaz çünkü epey yoruldum

Aramıza katılan bir arkadaşımız vardı, Selka mıydı nicki tam hatırlayamadım, o gitti mi göremedim sanki?
2 kisiydi hatirladigim kadariyla bi gun yazdilar baskada goremedim benn yada baktilar bizden is cikmiycak vazgectiler galiba. Kunefeler bazlamalar havada ucustu korktular daha fazla alcaz diye galiba

2 kisiydi hatirladigim kadariyla bi gun yazdilar baskada goremedim benn yada baktilar bizden is cikmiycak vazgectiler galiba. Kunefeler bazlamalar havada ucustu korktular daha fazla alcaz diye galiba
Bütün vebal bende o zaman,künefe bende, bazlama bende, yağ bende

Diyetisyen seni tutsun, sen beni tut, ben civcivimi derken zincirleme gidelim balım, bizim diyetisyen ücretide bedavaya gelir belki
Aynen ben kendimi sizin icin feda edeyimm balim baya arastirdim bi kac arkadasimda gidiyormus baya iyi diyorlar . Veremezsen falan ne yedinde veremedin sen verdiklerimin disinda baska biseyde yemissin falan diyormus . Bi korkmadim degil acikcasi. Adamdan korkumdan bile yaparim ben bu diyeti

Hep oyle diyorum ama bu sefer yapamazsin sen diyenlere inat yapicam biri ablam biri gorumceler bide koca
İncimm, bu sefer yapacaksın gör bak, çok güveniyorum sana ve inanıyorum, isteğini de görüyorum❤ Biraz bocalama vardı sende, o gidecek ve sen bu işi neticeye ulaştıracaksın

İncimm, bu sefer yapacaksın gör bak, çok güveniyorum sana ve inanıyorum, isteğini de görüyorum❤ Biraz bocalama vardı sende, o gidecek ve sen bu işi neticeye ulaştıracaksın
Yaa canimmisinnnn. Beni nasilda tanimissin . Aymen baya bocaliyordum ama bi turlu dengeleyemiyordum.deatek sart oldu yanii.

Fedakar balım benim Demek o kadar disiplinli birisi ha Hadi inşallah İncim yaa

Yaa canimmisinnnn. Beni nasilda tanimissin . Aymen baya bocaliyordum ama bi turlu dengeleyemiyordum.deatek sart oldu yanii.
Aynen balımm❤ eniştede destek gibi görünüyor köstek oluyordu sözleriyle, onlarda görecek inşaallah
Şarjım bitiyorrrrrr, gelirim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…