70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Yani kahve konusunda kizlar bilir ben hiic sevmem😜🤣🤣 ben de o konuda sabikaliyim. Biraksalar hep içerim:KK70: günde 3 fincani asmamaya calisiyorum.

Ya pilatesi spor salonunda yapmistim sonra kendim devam ettim uzun süre.. öyle olunca ezberledim kendim yapiyorum artik. Önerebilcegim biri yok en cok bilinen ebru salli var galiba ama o da bayagi zorluyo sanki..
Mesela ben su sekilde yapiyorum 40 dk leslie üzerine 15 dk pilates gibi.. az ama sürekli..
Ben su an maalesef 68 kiloyum. Bu dediklerimle 2 sene once vermistim 12 kilo.. 56ya inmiştim. Evlendim ve yeniden 68 oldum ama tamamen kendi hatam abur cubursuz gecem gecmedi ondan:KK70:

Simdi yeniden basladim iste. Leslie yapiyorum henüz pilatese baslayamadim ama baslicam inşallah.

Sağlıklı beslenmekten uzagim demissin beslenme olmazsa olmaz:KK43:
Spor olmasa belki olur ama saglikli beslenmezsen bi anlami yok:KK43:
Beslenmede nelere dikkat ediyorsun canım ? Az mı yemek yiyorsun hangi öğüne dikkat ediyorsun. Bir de evde misin sürekli yürüyüş yapılıyor mu

Tartı bildirimi
(biraz erken oldu kusura bakmayın 😶)
Geçen hafta 75.6 (ödemli)
Bugün 73
Fark 2.6 kg

Çok aldım çok verdim gibi bir şey oldu, bu kilolar biraz güvensiz, bu hafta daha net belli olur galiba ne yaktığım.
Bende bugun net olmasa dan73.1 ilk tarti sonra 72.9 ciktim ayni gidiyoruz 😅gecen tok karnina 75.4 filan gormustum 😅okul acilmasi iyi geldi .Kilo vermesem de metabolizmam duzene girdi.

Tebrikler 🎁🎈

Kilo Bildirimi
Pazartesi: 69.2
Cuma: 68.9
Fark : 300 gr
Balım tebrik ederim, güzel eksi😍 Bencede daha fazla eksi olabilirsin, hormonlar epey etkiliyor
kilo bildirimi
gecen hafta 91.05
bu hfta. 90.50
fark - 550 gr
adet gunume 1 gün var belki onun ödemidir bilemedim yni😂
Balım güzel eksi tebrik ederim 😍 Evet yediğin ortada, sporda var, muhtemelen dediğin gibi, bu hafta daha net anlarız kilolarımızı 😊
Günaydın güzeller, listeler günlük akşam paylaşılıyor dimi, az kalorili günler diliyorum 🥰🤩
İyi geceler canım 😊 Umarım kaloriyle birlikte kilolarımızda azalır 😍
Tabi katılmak isterim siz neler öneriyorsunuz ? Benim çok fazla kilom yok sadece göbüş var boyum 1.75 kilom 70
Merhaba, sizde aramıza hoşgeldiniz 😊 Maşaallah güzel boyunuz varmış, kilonuzda iyi 😍 Ah göbüş yok mu, çok sinir bozucu 😬
Yani kahve konusunda kizlar bilir ben hiic sevmem😜🤣🤣 ben de o konuda sabikaliyim. Biraksalar hep içerim:KK70: günde 3 fincani asmamaya calisiyorum.

Ya pilatesi spor salonunda yapmistim sonra kendim devam ettim uzun süre.. öyle olunca ezberledim kendim yapiyorum artik. Önerebilcegim biri yok en cok bilinen ebru salli var galiba ama o da bayagi zorluyo sanki..
Mesela ben su sekilde yapiyorum 40 dk leslie üzerine 15 dk pilates gibi.. az ama sürekli..
Ben su an maalesef 68 kiloyum. Bu dediklerimle 2 sene once vermistim 12 kilo.. 56ya inmiştim. Evlendim ve yeniden 68 oldum ama tamamen kendi hatam abur cubursuz gecem gecmedi ondan:KK70:

Simdi yeniden basladim iste. Leslie yapiyorum henüz pilatese baslayamadim ama baslicam inşallah.

Sağlıklı beslenmekten uzagim demissin beslenme olmazsa olmaz:KK43:
Spor olmasa belki olur ama saglikli beslenmezsen bi anlami yok:KK43:
Biliriz balım biliriz hiç sevmediğini, yakında kuru kuru yemeye de başlayacan sen kahveyi 😂😂
Balım sen evlenmeden 68 var mıydın demek yaa, ben seni nişanlıyken hep 3-5 kilo fazlan var diye hatırlıyordum. Sen pilatese başladığında muhtemelen bende stepe geri dönerim , birazda dumble la çalışırım 💪
İyi aksalmar ballarimm😍
Ve yeni gelen arkadaslar tekrardan hosgeldiniz.
Ballar bugun cok mutlu oldugum bi gelisme oldu veee kocami sonunda diyetisyene gitmeye ikna ettimmmm🎉🎉🎉🎉🎉
İyi geceler İncimm, oleyyyy, sağol varol enişteee 😍😍😍 Ne zaman gidiyorsun?

Bende bugun net olmasa dan73.1 ilk tarti sonra 72.9 ciktim ayni gidiyoruz 😅gecen tok karnina 75.4 filan gormustum 😅okul acilmasi iyi geldi .Kilo vermesem de metabolizmam duzene girdi.

Tebrikler 🎁🎈
Oo bende seni tebrik ederim 👏👏👏
Kilolarımız hep aynı gidiyor be canım 😂 Ha ne vardı boynumuzda aynı olaydı 😂

Evet düzen sana her açıdan çok yarıyor banada iyi gelecek inşaallah😍 muhtemelen bu hafta daha düzenli olurum, biten haftam çok orada burada geçti :işsiz:

Oo bende seni tebrik ederim 👏👏👏
Kilolarımız hep aynı gidiyor be canım 😂 Ha ne vardı boynumuzda aynı olaydı 😂

Evet düzen sana her açıdan çok yarıyor banada iyi gelecek inşaallah😍 muhtemelen bu hafta daha düzenli olurum, biten haftam çok orada burada geçti :işsiz:
Keske boyun boyuma olaydi 😎

Menüleri foto seklinde at bari de gozumuz gonlumuz doysun 🍀tatli haric ama

Keske boyun boyuma olaydi 😎

Menüleri foto seklinde at bari de gozumuz gonlumuz doysun 🍀tatli haric ama
Tabağımı çeker atarımda bu hafta gariban beslenecem galiba, gözümüz doymayabilir 😂

Başıma silah dayamazlarsa tatlıya da kesin ara verdim, burada bazı baskıcı arkadaşlar var, çok fenalar ya, silahtan beter çeneleri var :KK70:

11 Şubat Menüm

Sabah
70 gr çeşit peynir
2 salatalık, 1 domates
2 dilim ekmek

Ara: 1 portakal, 1 kivi, 1/2 armut

Akşam
Yarım porsiyon kıymalı pide,
1 kase yeşil mercimek yemeği

Su 1,5-2 lt arası
Spor 4 bin adım, 15 dk egzersiz,

Spora pek fırsat bulamadım, yağmurlar azaldı belki dışarıda yürüyüşe de başlarım artık.

Beslenmede nelere dikkat ediyorsun canım ? Az mı yemek yiyorsun hangi öğüne dikkat ediyorsun. Bir de evde misin sürekli yürüyüş yapılıyor mu
1 gün yapip 1 gün yapmiyorum su an sporu.. leslie yapiyorum. sinava hazirlandigim icin vaktim olmuyo.
Yemegi az yememk lazim ben de az yemiyorum abur cuburu tamamen çıkarmaya calisiyorum hayatimdan.
Bir de ben aksam yemeginden sonra (5 bucuk 6 gibi) bir sey yemiyorum. Sadece sekersiz kahve ya da cay iciyorum canm. Mide bos uyumak cok iyi geliyo.
Balım tebik ederim, güzel eksi😍 Bencede daha fazla eksi olabilirsin, hormonlar epey etkiliyor

Balım güzel eksi tebrik ederim 😍 Evet yediğin ortada, sporda var, muhtemelen dediğin gibi, bu hafta daha net anlarız kilolarımızı 😊

İyi geceler canım 😊 Umarım kaloriyle birlikte kilolarımızda azalır 😍

Merhaba, sizde aramıza hoşgeldiniz 😊 Maşaallah güzel boyunuz varmış, kilonuzda iyi 😍 Ah göbüş yok mu, çok sinir bozucu 😬

Biliriz balım biliriz hiç sevmediğini, yakında kuru kuru yemeye de başlayacan sen kahveyi 😂😂
Balım sen evlenmeden 68 var mıydın demek yaa, ben seni nişanlıyken hep 3-5 kilo fazlan var diye hatırlıyordum. Sen pilatese başladığında muhtemelen bende stepe geri dönerim , birazda dumble la çalışırım 💪

İyi geceler İncimm, oleyyyy, sağol varol enişteee 😍😍😍 Ne zaman gidiyorsun?
Balım gelinlik icin bu diyet isine girdimya🤣 dügünden 3 4 ay önce artik fittim nisanliyken oluyo yine :KK70:

Yerken utanmadin mi yazarken utaniyosun:KK67::KK67::KK67:

12 Şubat Cuma Menüm(mübarek gün kizmayin arkadaslar:KK17:)
Sabah 08.30 2 dilim ev ekmegi, biberli omlet, sekersiz cay, 1 cay kasigi tahin pekmez
Ara 10.00 filtre kahve
Ara 15.00 türk kahvesi, 5 kuru siyah üzüm
Akşam 18.00 2 kasik pilav, 5 kasik firinda sebzeli sulu köfte(önden kizartmadan)

İste geliyooorr:bicak:

Film keyfisi:KK53: 1 fincan sprite, yarim paket acili cips, yarim cokonat:KK14:

Aslinda gün icinde ne güzel yemisim su an farkettim. Aksam neden bu kotulugu kendime yapmisim ki:KK14:
Neyse bugün güzel bi spor gelecek o zaman💪

Sabah 08.30 2 dilim ev ekmegi, biberli omlet, sekersiz cay, 1 cay kasigi tahin pekmez
Ara 10.00 filtre kahve
Akşam 18.00 2 kasik pilav, 5 kasik firinda sebzeli sulu köfte(önden kizartmadan)

Aslinda gün icinde ne güzel yemisim su an farkettim. Aksam neden bu kotulugu kendime yapmisim ki:KK14:
Kendi menüsünü kendi yorumlamayan da ne biliyim :KK70: :KK70:

Kendi menüsünü kendi yorumlamayan da ne biliyim :KK70: :KK70:
Menüyü hiç yazmadan yorumlamaktan iyidir be balım, sen hem çalıp hem söylemişsin :KK70:
Bir türkü vardı "kendim düştüm kalkabilirim" diye, onu da çığırsan çok mükemmel sıvama olurmuş da neyse mübarek gün hürmetine üstüne gelmeyem :KK70:

Ara 10.00 filtre kahve

Yaaa çok tatlısın 😂 ne güzel menüyü yazmışsın sonuna koptum 😂

Menüyü hiç yazmadan yorumlamaktan iyidir be balım, sen hem çalıp hem söylemişsin :KK70:
Bir türkü vardı "kendim düştüm kalkabilirim" diye, onu da çığırsan çok mükemmel sıvama olurmuş da neyse mübarek gün hürmetine üstüne gelmeyem :KK70:
Sıvamak mi :KK70: öyle ölmem fuze at be sevgim:KK14:
O degil de normalde sigara icmiyorum ama burdaki yıkık sigara icme emocisi cok hosuma gidiyo :KK70: tam ruh halim :KK70: :KK70: öyle bezgin öyle yorgun :KK70: gözler kirmizi en sevdigim
Yaaa çok tatlısın 😂 ne güzel menüyü yazmışsın sonuna koptum 😂
Cok guzel kendimi gömerim:KK8::rolleyes:

Sen naptin katilcak misin bize☺️

Yazcak misin menü gömülmek isteyenler siraya girsin pleasee:KK75::KK70:

Sıvamak mi :KK70: öyle ölmem fuze at be sevgim:KK14:
O degil de normalde sigara icmiyorum ama burdaki yıkık sigara icme emocisi cok hosuma gidiyo :KK70: tam ruh halim :KK70: :KK70: öyle bezgin öyle yorgun :KK70: gözler kirmizi en sevdigim

Cok guzel kendimi gömerim:KK8::rolleyes:

Sen naptin katilcak misin bize☺️

Yazcak misin menü gömülmek isteyenler siraya girsin pleasee:KK75::KK70:
Ne yaptığınızı tam anlamadm. Herkes yediğini mi yazıyor artı spor falan ne yapıyorsunuz onları mı yazıyorsunuz

Ne yaptığınızı tam anlamadm. Herkes yediğini mi yazıyor artı spor falan ne yapıyorsunuz onları mı yazıyorsunuz
Evet canım, yediklerimizi, su miktarını, yaptığımız sporu yazıyoruz. Bazen birbirimizi uyarıyoruz, bazen gömüyoruz, bazen övüyoruz birde yazmak iyi oluyor çünkü aramızda sırf yazmaktan utandığı için daha kontrollü yemeye çalışanlar oluyor, böyle işte.

Evet canım, yediklerimizi, su miktarını, yaptığımız sporu yazıyoruz. Bazen birbirimizi uyarıyoruz, bazen gömüyoruz, bazen övüyoruz birde yazmak iyi oluyor çünkü aramızda sırf yazmaktan utandığı için daha kontrollü yemeye çalışanlar oluyor, böyle işte.
Tamam o zaman bende varım kabul ederseniz tabi ❤️

X