70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

200 tane ip atladim sonra uyudum😬
Bugun güzel yapcam sporumu inşallah. Sabah 7de kalktim. Sabah erken kalkmayinca gunum guzel gecmiyo ondan gece cok geçe kalmak istemedim ❤

Menumu yaziyim tamam :KK17:
Hey maşallah 200 ip mi 👍 hızlı mı atlıyorsun bir de ses olmuyor mu ya??

Erken kalkıp gün içerisinde uyuyor musun

Hey maşallah 200 ip mi 👍 hızlı mı atlıyorsun bir de ses olmuyor mu ya??

Erken kalkıp gün içerisinde uyuyor musun
Kalın halının üzerinde atlayınca ses olmuyo oluyosa da az oluyodur diye düşünüyorum 😬 ip atlama derken bu elimde ip olmadan atlama canım. Evin icinde iple cok zor oluyo her yere takiliyo cinnet geciriyorum😂 elinde ip var gibi kollarini hareket ettirerek zipliyosun hayali ip atlama diyorum ben yani ona😂
İlk baslarda 100 atlayarak basladim ara vermeden. Kilo verdigim dönem 1000 tane atlamaya baslamistim ara vermeden. Günde 2000 3000 lere cikiyodum bazen.
İp atlamak cok güzel oluyo hem kısa zamanda hem cok sıkıştırıyo bence☺️

Yok ben oldum olasi erken kalkmayi az uyumayi severim🤣 tekrar uyumuyorum öğlen falan. Ama deneyesim var. Öğlen yarim saat falan uyumak cok iyi enerji veriyomus.

13 Şubat Pazar Menüm
Sabah 09.30 2 dilim yumurtali ekmek( tavayi fircayla yağladım yani bayagi az yağ sürdüm) 3 zeytin, 1 havuc sekersiz cay

Ara 11.00 filtre kahve
Ara 15.00 türk kahvesi

Akşam 17.45 1 kase lahana corbasi, 4 kasik firinda sebzeli sulu köfte(sonunda bitti🤣), 2 kasik pilav, 1 bardak ayran
Ara 18.30 nescafe

Spor;
250 ip atlama
20 dk pilates
5 dk leslie:nazar::nazar::nazar:🤣🤣

Su; 2 litre
Uyuyana kadar arttiririm.

Kalın halının üzerinde atlayınca ses olmuyo oluyosa da az oluyodur diye düşünüyorum 😬 ip atlama derken bu elimde ip olmadan atlama canım. Evin icinde iple cok zor oluyo her yere takiliyo cinnet geciriyorum😂 elinde ip var gibi kollarini hareket ettirerek zipliyosun hayali ip atlama diyorum ben yani ona😂
İlk baslarda 100 atlayarak basladim ara vermeden. Kilo verdigim dönem 1000 tane atlamaya baslamistim ara vermeden. Günde 2000 3000 lere cikiyodum bazen.
İp atlamak cok güzel oluyo hem kısa zamanda hem cok sıkıştırıyo bence☺️

Yok ben oldum olasi erken kalkmayi az uyumayi severim🤣 tekrar uyumuyorum öğlen falan. Ama deneyesim var. Öğlen yarim saat falan uyumak cok iyi enerji veriyomus.
Hayali ip atlama mı çok komiksin bayıldım sana 😂 bizim ev de tavan yakın ip atlayınca avizeye değiyor atlamam zor oluyor. Hayali ip atlamayı ben de deneyeceğim.

Ya ne güzel erken kalkıyormuşsun e geç de yatıyorsun nasıl erken kalkıyorsun 😂 öğlen uykusu candır ama uyku uykuyu getiriyor ya uyumamak en güzeli diye düşünüyorum 💭

Hayali ip atlama mı çok komiksin bayıldım sana 😂 bizim ev de tavan yakın ip atlayınca avizeye değiyor atlamam zor oluyor. Hayali ip atlamayı ben de deneyeceğim.

Ya ne güzel erken kalkıyormuşsun e geç de yatıyorsun nasıl erken kalkıyorsun 😂 öğlen uykusu candır ama uyku uykuyu getiriyor ya uyumamak en güzeli diye düşünüyorum 💭
Geç mi bilmiyorum canım genel olarak 11 12 arasi uyuyorum. Mesela simdi uyucam :KK70:
Bilmem yetiyo o kadar uyku ya. Ben de aksine mesela sabah 10da uyansam cok mutsuz oluyorum gün icinde sanki gun bitmis gibi.

Geç mi bilmiyorum canım genel olarak 11 12 arasi uyuyorum. Mesela simdi uyucam :KK70:
Bilmem yetiyo o kadar uyku ya. Ben de aksine mesela sabah 10da uyansam cok mutsuz oluyorum gün icinde sanki gun bitmis gibi.
Ya erken uyuyormuşsun sen o zaman ben gecelerin kadınıyım uyumuyorum neredeyse hiç 😂

Sabah 09:00
1 haşlanmış patates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 kk peynir

Ara 1 portakal

Akşam 19:00
2 ızgara bıldırcın
1 kase salata
1 dilim ekmek

Ara 20:00
1 porsiyon kesme dondurma

Su 2 lt
Spor 3000 adım (ağırlıkla)

Ya erken uyuyormuşsun sen o zaman ben gecelerin kadınıyım uyumuyorum neredeyse hiç 😂
Ben uyurken senin icin gece daha yeni başlıyo desene:KK76:
Sabah 09:00
1 haşlanmış patates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 kk peynir

Ara 1 portakal

Akşam 19:00
2 ızgara bıldırcın
1 kase salata
1 dilim ekmek

Ara 20:00
1 porsiyon kesme dondurma

Su 2 lt
Spor 3000 adım (ağırlıkla)
Afiyet olsun balım cok güzel 😍

Dondurma:dondurma: hic sevmem:KK12:

Sağol canım 😘
Yargı yi izliyorum📺
Müdür asansör u keyfi kullanmayın dedi kullananlarda merdiven yapacak artık :KK70:

Hastayım covit değilimdir ınsallah diye düşünüyorum 🤗

Sen nasılsın?
Haha müdürler neden hep aynı acaba🤣🤣
Iyi canım farkinda olmadan iyi bir sey yapmış:KK70:
Gecmis olsun inşallah değilsindir 😑 var mı okulda olan?

Ben de iyiyim şükür ders calismaya ve zayiflamaya devam😬

Haha müdürler neden hep aynı acaba🤣🤣
Iyi canım farkinda olmadan iyi bir sey yapmış:KK70:
Gecmis olsun inşallah değilsindir 😑 var mı okulda olan?

Ben de iyiyim şükür ders calismaya ve zayiflamaya devam😬
Takan kim ya 🤭 kimi şişko yürümeye üşeniyor .Kimi yorgun 😌nerde enerjik insan 🤭

İnşallah değilimdir 🤗 bilmiyorum ama bence çoktur.

Maşallah 🧿 tam motivasyon devamke 😍

Takan kim ya 🤭 kimi şişko yürümeye üşeniyor .Kimi yorgun 😌nerde enerjik insan 🤭

İnşallah değilimdir 🤗 bilmiyorum ama bence çoktur.

Maşallah 🧿 tam motivasyon devamke 😍
Bol bol vitamin al bari eğer covidsen bile bağışıklığın yüksek olsun😑

İnşallah bakalim halimden pek memnun değilim sisik oldum zayiflamam lazim.🤣

14 Şubat Pazartesi Menüm
Sabah 08.00 1 avuc leblebi, 3 bardak su
09.30 patatesli yumurta, 3 zeytin, 1 havuç, sekersiz çay
Ara 12.00 nescafe
Ara 15.00 1 avuc leblebi
Akşam 17.30 yarim kase lahana corbasi, 250 gr firinda hamsi tava(yağı fırcayla sürdüm azdi), 1 dilim ekmek

Spor; 45 dk leslie 3 mil
7000 adım uyuyana kadar 10bin yaparim belki😬
Su; 2.5 litre

Siskinlik hissediyorum niye ola ki baligi mi fazla kaçırdık 🤔

X