- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Tekrar hosgeldin canimMerhaba,hoşbuldumm 38 yaşındayım , 70 kiloyum, 2 kızım var 17 ve 13 yaşında, 2 yıl pandemi bana 10 kilo olarak katkı sağladı, eşimle iddiaya girdim 4 ayda vermem gerekiyor kızlar inşallah hedefime ulaşırım , diyetisyen desteği almalımıyım diye düşünüyorum, sizden aldığım ilhamlar ile inşallah başaracağım
Hic sormaBallar eve yeni girdim, bugün sizinle pek ilgilenemedimkendimle de ilgilenemedim gerçi menümü yazıp direkt yatarım.
sudem34 canım sende hoşgeldin, gğzel adım atmışsın
Saricivcivcikcik balım menün iyiydi yinede enişte diyete girdiğini mi unuttu acaba
Kendisininde girdiğini yani
inci-tepik inci balım haklı, benim kocada tatlı sevmese çok kolay olacakta iştee....
Canim aslinda tolere edilebilir menü ama yarin tarti var tarti öncesi olmasi kötü oldu sadece bi tık.10 şubat Menüm
Sabah 09:00
Sahanda 1 yumurta
3 parça karışık peynir (50-60 gr)
3/4 peynirli poğaça
Domates salatalık
Ara 14:00
1 portakal 1/2 kivi
Akşam(fena) 20:30
1 lavaş
1 bardak ayran
3 çöp şiş et-tavuk ızgara
Biraz salata
1/2 hasır künefe (fazla tatlı olmuyor)
1 çatal çikolatalı katmer tatlı, (denemem için ısrar oldu ve beğenmedim)
Çay şekersiz, ben diyim 20 bardak siz deyin 30, resmen şiştim, 2 de sade kahve
Su 2 lt
Spor yok, 2000 kayıtlı adım, 2-3 bin civarı kayıt dışı ama aralıklı yürüme tabi, 2 saat de temizlik vardır. Neyse, bugünü pek beğenmedim. Yarın spor vs telafi edeceğim)
Nasil bir diyet denemedim bilmiyorum..Aranızda İsveç diyeti deneyen var mı? Olumlu sonuç alan??
Tahmini 13 gün yapılıp hemen zayıflıyorsunuz diyorlarNasil bir diyet denemedim bilmiyorum..
Ama burda genelde belli bi diyete tabi değiliz. Kizlar yaptiysa bilmiyorum
Simdi baktım googledan da. Şok diyetler cok zararli vücuda ama yaTahmini 13 gün yapılıp hemen zayıflıyorsunuz diyorlartam araştırmadım ama duydum. Burda yapan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.
Ben de çocuk düşünüyorum sağlıksız olduğu için düşündüm ben de ama 13 gün de kısa süre . Benim çok bir kilom yok ama yine de zayıflamak istiyorumSimdi baktım googledan da. Şok diyetler cok zararli vücuda ama yabu diyetin kalori miktari asiri düşük sen bilirsin ama tavsiye etmem.
Hem vücudun cöker hem de üstüne verdigin kiloyu fazlasıyla geri alirsin..
Kac kilosun kac yasindasın? Inşallah saglikla kucagina alirsin cocugunu.Ben de çocuk düşünüyorum sağlıksız olduğu için düşündüm ben de ama 13 gün de kısa süre . Benim çok bir kilom yok ama yine de zayıflamak istiyorum
Olsun bu bize yeter artı ya da sabit gelmekten iyidirkilo bildirimi
gecen hafta 91.05
bu hfta. 90.50
fark - 550 gr
adet gunume 1 gün var belki onun ödemidir bilemedim yni
Aynen balımm mıhtemeln ondandır çünkü dikkat ediyoruz yaniOlsun bu bize yeter artı ya da sabit gelmekten iyidir
Bir sıfırdan büyüktür unutmayalim
Haftaya bi silkeleniriz inşallah 1 kilo altinda eksi görmeyiz. Ben de reglim ondan biraz da fazla ciktigimi düşünüyorum.
Aksam olur öğlen olur sabah olurGünaydın güzeller, listeler günlük akşam paylaşılıyor dimi, az kalorili günler diliyorum
Tabi katılmak isterim siz neler öneriyorsunuz ? Benim çok fazla kilom yok sadece göbüş var boyum 1.75 kilom 70Kac kilosun kac yasindasın? Inşallah saglikla kucagina alirsin cocugunu.
Hepimiz kisa sürede saglikli kilolar vermek istiyoruz
Katilmak istersen bekleriz.
O zaman kesinlikle spor.. özellikle pilates.. bi 2 ay düzenli sekilde yapsan farki cok net görürsünTabi katılmak isterim siz neler öneriyorsunuz ? Benim çok fazla kilom yok sadece göbüş var boyum 1.75 kilom 70
Pilates ben de aldım ama düzenli yapamadım. İzlediğin takip ettiğin biri var mı bakıp ben de yapmaya başlayım. Sağlıklı beslenmekten uzağım. Dikkat etmem gerekiyor.O zaman kesinlikle spor.. özellikle pilates.. bi 2 ay düzenli sekilde yapsan farki cok net görürsünyaptim ve gördüm inanmayarak yaptigim halde.
Tabi cips cikolata bu tarz abur cuburlari hayatimdan tamamen cikardim. Onlar kilo almasan bile göbek bölgende birikir direkt. tuketiyo musun bilmiyorum da.
Aslind formül basit saglikli beslenip düzenli spor yapinca vücut cok güzel rayina oturuyo..
Ha abur cubursuz yapamiyorum dersen de haftada 1 izin verirsin kendine mesela. Cok uc noktalarda takilmak da iyi degil bu sefer de insan saldiriyo hepten.
Yani kahve konusunda kizlar bilir ben hiic sevmemPilates ben de aldım ama düzenli yapamadım. İzlediğin takip ettiğin biri var mı bakıp ben de yapmaya başlayım. Sağlıklı beslenmekten uzağım. Dikkat etmem gerekiyor.
Sen kaç kilosun pilatese devam mı
Abur cubur çok değil de kahve falan tüketiyorum sorun olur mu ki