70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tekrar hosgeldin canim
Inşallah beraber basaricaz. Ben de vermek istiyorum en fazla 2 3 ayda.. ideal süre..

Her gün menülerimizi yazip birbirimizi yorumluyoruz. Bir de pazartesi ve cuma tartılıyoruz

Pandemi hepimizi mahvetti zaten sorma

Diyetisyen destegi tabiki neden olmasin
Hic sorma neyse ucuz atlattik koca bi tencere yaptirdi bir de çünkü 2 3 kasikla atlattim normalde biliyosun tencere dibine kadar yolu var
Canim aslinda tolere edilebilir menü ama yarin tarti var tarti öncesi olmasi kötü oldu sadece bi tık.
Masallah tarti öncesi benim un helvasiyla senin künefeler olümüne kapisir

Ama su an cok acim ben aksami hafif tutmaya calistim bakaim yarin gorcez

Tahmini 13 gün yapılıp hemen zayıflıyorsunuz diyorlar tam araştırmadım ama duydum. Burda yapan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.
Simdi baktım googledan da. Şok diyetler cok zararli vücuda ama ya bu diyetin kalori miktari asiri düşük sen bilirsin ama tavsiye etmem.
Hem vücudun cöker hem de üstüne verdigin kiloyu fazlasıyla geri alirsin..

Simdi baktım googledan da. Şok diyetler cok zararli vücuda ama ya bu diyetin kalori miktari asiri düşük sen bilirsin ama tavsiye etmem.
Hem vücudun cöker hem de üstüne verdigin kiloyu fazlasıyla geri alirsin..
Ben de çocuk düşünüyorum sağlıksız olduğu için düşündüm ben de ama 13 gün de kısa süre . Benim çok bir kilom yok ama yine de zayıflamak istiyorum

Ben de çocuk düşünüyorum sağlıksız olduğu için düşündüm ben de ama 13 gün de kısa süre . Benim çok bir kilom yok ama yine de zayıflamak istiyorum
Kac kilosun kac yasindasın? Inşallah saglikla kucagina alirsin cocugunu.
Hepimiz kisa sürede saglikli kilolar vermek istiyoruz
Katilmak istersen bekleriz.

kilo bildirimi
gecen hafta 91.05
bu hfta. 90.50
fark - 550 gr
adet gunume 1 gün var belki onun ödemidir bilemedim yni
Olsun bu bize yeter artı ya da sabit gelmekten iyidir

Bir sıfırdan büyüktür unutmayalim
Haftaya bi silkeleniriz inşallah 1 kilo altinda eksi görmeyiz. Ben de reglim ondan biraz da fazla ciktigimi düşünüyorum.

Olsun bu bize yeter artı ya da sabit gelmekten iyidir

Bir sıfırdan büyüktür unutmayalim
Haftaya bi silkeleniriz inşallah 1 kilo altinda eksi görmeyiz. Ben de reglim ondan biraz da fazla ciktigimi düşünüyorum.
Aynen balımm mıhtemeln ondandır çünkü dikkat ediyoruz yani inşalah haftaya daha iyi sonuç alırız cnm

Tabi katılmak isterim siz neler öneriyorsunuz ? Benim çok fazla kilom yok sadece göbüş var boyum 1.75 kilom 70
O zaman kesinlikle spor.. özellikle pilates.. bi 2 ay düzenli sekilde yapsan farki cok net görürsün yaptim ve gördüm inanmayarak yaptigim halde.

Tabi cips cikolata bu tarz abur cuburlari hayatimdan tamamen cikardim. Onlar kilo almasan bile göbek bölgende birikir direkt. tuketiyo musun bilmiyorum da.

Aslind formül basit saglikli beslenip düzenli spor yapinca vücut cok güzel rayina oturuyo..

Ha abur cubursuz yapamiyorum dersen de haftada 1 izin verirsin kendine mesela. Cok uc noktalarda takilmak da iyi degil bu sefer de insan saldiriyo hepten.

Pilates ben de aldım ama düzenli yapamadım. İzlediğin takip ettiğin biri var mı bakıp ben de yapmaya başlayım. Sağlıklı beslenmekten uzağım. Dikkat etmem gerekiyor.
Sen kaç kilosun pilatese devam mı
Abur cubur çok değil de kahve falan tüketiyorum sorun olur mu ki

Yani kahve konusunda kizlar bilir ben hiic sevmem ben de o konuda sabikaliyim. Biraksalar hep içerim günde 3 fincani asmamaya calisiyorum.

Ya pilatesi spor salonunda yapmistim sonra kendim devam ettim uzun süre.. öyle olunca ezberledim kendim yapiyorum artik. Önerebilcegim biri yok en cok bilinen ebru salli var galiba ama o da bayagi zorluyo sanki..
Mesela ben su sekilde yapiyorum 40 dk leslie üzerine 15 dk pilates gibi.. az ama sürekli..
Ben su an maalesef 68 kiloyum. Bu dediklerimle 2 sene once vermistim 12 kilo.. 56ya inmiştim. Evlendim ve yeniden 68 oldum ama tamamen kendi hatam abur cubursuz gecem gecmedi ondan

Simdi yeniden basladim iste. Leslie yapiyorum henüz pilatese baslayamadim ama baslicam inşallah.

Sağlıklı beslenmekten uzagim demissin beslenme olmazsa olmaz
Spor olmasa belki olur ama saglikli beslenmezsen bi anlami yok

Tartı bildirimi
(biraz erken oldu kusura bakmayın )
Geçen hafta 75.6 (ödemli)
Bugün 73
Fark 2.6 kg

Çok aldım çok verdim gibi bir şey oldu, bu kilolar biraz güvensiz, bu hafta daha net belli olur galiba ne yaktığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…