- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Tekrar hosgeldin canimMerhaba,hoşbuldumm 38 yaşındayım , 70 kiloyum , 2 kızım var 17 ve 13 yaşında, 2 yıl pandemi bana 10 kilo olarak katkı sağladı, eşimle iddiaya girdim 4 ayda vermem gerekiyor kızlar inşallah hedefime ulaşırım , diyetisyen desteği almalımıyım diye düşünüyorum, sizden aldığım ilhamlar ile inşallah başaracağım
Inşallah beraber basaricaz. Ben de vermek istiyorum en fazla 2 3 ayda.. ideal süre..
Her gün menülerimizi yazip birbirimizi yorumluyoruz. Bir de pazartesi ve cuma tartılıyoruz
Pandemi hepimizi mahvetti zaten sorma
Diyetisyen destegi tabiki neden olmasin
Hic sorma neyse ucuz atlattik koca bi tencere yaptirdi bir de çünkü 2 3 kasikla atlattim normalde biliyosun tencere dibine kadar yolu varBallar eve yeni girdim, bugün sizinle pek ilgilenemedim kendimle de ilgilenemedim gerçi menümü yazıp direkt yatarım.
sudem34 canım sende hoşgeldin, gğzel adım atmışsın
Saricivcivcikcik balım menün iyiydi yinede enişte diyete girdiğini mi unuttu acaba
Kendisininde girdiğini yani
inci-tepik inci balım haklı, benim kocada tatlı sevmese çok kolay olacakta iştee....
Canim aslinda tolere edilebilir menü ama yarin tarti var tarti öncesi olmasi kötü oldu sadece bi tık.10 şubat Menüm
Sabah 09:00
Sahanda 1 yumurta
3 parça karışık peynir (50-60 gr)
3/4 peynirli poğaça
Domates salatalık
Ara 14:00
1 portakal 1/2 kivi
Akşam(fena) 20:30
1 lavaş
1 bardak ayran
3 çöp şiş et-tavuk ızgara
Biraz salata
1/2 hasır künefe (fazla tatlı olmuyor)
1 çatal çikolatalı katmer tatlı, (denemem için ısrar oldu ve beğenmedim)
Çay şekersiz, ben diyim 20 bardak siz deyin 30, resmen şiştim, 2 de sade kahve
Su 2 lt
Spor yok, 2000 kayıtlı adım, 2-3 bin civarı kayıt dışı ama aralıklı yürüme tabi, 2 saat de temizlik vardır. Neyse, bugünü pek beğenmedim. Yarın spor vs telafi edeceğim)
Masallah tarti öncesi benim un helvasiyla senin künefeler olümüne kapisir
Ama su an cok acim ben aksami hafif tutmaya calistim bakaim yarin gorcez