70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

10 Şubat Persembe Menüm
Sabah 10.30 1 haslanmis yumurta, 1 dilim tb ekmegi, 2 cay kasigi tahin pekmez, 3 zeytin, sekersiz cay

Ara 11.30 filtre kahve
Ara 15.00 2 kasik un helvasi(bilin bakalim kim yap diye tutturdu cildircam yaaa)

Akşam 18.00 1 kase tarhana corbasi, 3 kasik kuru patlican salatasi

Spor; hala yapamadim gün nasil geciyo asla anlamiyorum kostururken bi bakiyorum aksam olmus ama sinir oldum. Uyumadan yapcam inşallah.
Su; 2 litre

İyiyim canim şükür sen nasilsin?
Mutluyum cok sukur canim okul acildi ilk gunler biraz yogundu yorgunluk yapiyordu simdi alistim tempoya

Kilom aldim biraz 73 ustu de oldum galiba tok karnina tartiliyorum genelde

Ama sporu birakmak yok havalar da isiniyor zaten 10.829 adim attim bugun

Kesin kocandır cnm ttalı seven kocalar olmasa zaten bu zayıflama işi daha kolay olacak

Merhaba hoşgeldiniz
Sizi taniyalim öncelikle kac kilosunuz kac yasindasiniz?

Ben civciv su an 69 kiloyum verecek cok kilom var hedefe düşe kalka gidiyorum
Merhaba,hoşbuldumm 38 yaşındayım , 70 kiloyum , 2 kızım var 17 ve 13 yaşında, 2 yıl pandemi bana 10 kilo olarak katkı sağladı, eşimle iddiaya girdim 4 ayda vermem gerekiyor kızlar inşallah hedefime ulaşırım , diyetisyen desteği almalımıyım diye düşünüyorum, sizden aldığım ilhamlar ile inşallah başaracağım

Hoşgeldiniz
167 boy ile pandemi öncesi 60 kilo fıstık gibisiniz dir kesin.
Çabuk gelen çabuk gider .
İrade ve spor önemli.
Çocuklar maşallah epey büyük

Hoşgeldiniz
167 boy ile pandemi öncesi 60 kilo fıstık gibisiniz dir kesin.
Çabuk gelen çabuk gider .
İrade ve spor önemli.
Çocuklar maşallah epey büyük
O halimden bile memnun değilken 3 kilo fazlam var diye yakınıyordum, şimdiki halim içler acısı mutlu değilim, acil harekete geçmeliyimm imdat modundayımm, teşekkürler

Ballar eve yeni girdim, bugün sizinle pek ilgilenemedim kendimle de ilgilenemedim gerçi menümü yazıp direkt yatarım.

sudem34 canım sende hoşgeldin, gğzel adım atmışsın

Saricivcivcikcik balım menün iyiydi yinede enişte diyete girdiğini mi unuttu acaba
Kendisininde girdiğini yani

inci-tepik inci balım haklı, benim kocada tatlı sevmese çok kolay olacakta iştee....

Son düzenleme:
10 şubat Menüm

Sabah 09:00
Sahanda 1 yumurta
3 parça karışık peynir (50-60 gr)
3/4 peynirli poğaça
Domates salatalık

Ara 14:00
1 portakal 1/2 kivi

Akşam(fena) 20:30
1 lavaş
1 bardak ayran
3 çöp şiş et-tavuk ızgara
Biraz salata
1/2 hasır künefe (fazla tatlı olmuyor)
1 çatal çikolatalı katmer tatlı, (denemem için ısrar oldu ve beğenmedim)

Çay şekersiz, ben diyim 20 bardak siz deyin 30, resmen şiştim, 2 de sade kahve
Su 2 lt
Spor yok, 2000 kayıtlı adım, 2-3 bin civarı kayıt dışı ama aralıklı yürüme tabi, 2 saat de temizlik vardır. Neyse, bugünü pek beğenmedim. Yarın spor vs telafi edeceğim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…