70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Cok saoll canimmm ya inan yuzumde surekli bi tebessum iyiki varsinizz

Süpersin canım, aklımıza geldikce ekleme yaparız.
Pazartesi basliyorum o zaman canimmm. Yine menu bildirimi yapacagiz demi her gun
Evet canım yapalım, çünkü diğer türlü yoldan çıkıyoruz. Birbirimize menü hakkında yorumlar yapıp daha doğru ilerleyelim.

Süpersin canım, aklımıza geldikce ekleme yaparız.

Evet canım yapalım, çünkü diğer türlü yoldan çıkıyoruz. Birbirimize menü hakkında yorumlar yapıp daha doğru ilerleyelim.
Olur canim hatta arada tarif falan da verelim. Ben arastiriyorum neler yapabilirim diye

Noktasi noktasina uyamasam da dikkat ederim canim güzel liste olmus eline saglik
Bana uyar canm cumartesi iyidir. Spor da secebiliriz.
Kızlar sabah hepimiz tartilip kilo bildirimi yapıyoruz olur mu, unutmayın. Kimler yarın başlıyor bakalım
Ayy tüh demin kefir ictim kız keske icmeyeydim. Kesin fazla cikcam. Neyse pazartesi fazla eksi cikar sevinirim belki

Süper olur canım, mesela benim aklımda yağ yakan bir içecek tarifi var, hep beraber onunda deneriz, bakalım kimde ne kadar işe yarayacak.

Başımızı yakacak burası
Super olur canimm. Ben bugun bi karisim deneyecegim maden suyu ile yapilan
Aynenn

Cok saoll canimmm ya inan yuzumde surekli bi tebessum iyiki varsinizz
Aynı sanki beni tarif ediyorsun
Sorma yaa hepimizde öyle, eşim neye gülüyorsun diye soruyor
Topik açıldığı saniyeden beri 32 diş sırıtıyorum
Olur canim hatta arada tarif falan da verelim. Ben arastiriyorum neler yapabilirim diye
Tarif mı en sevdiğim

Benimkide tuhaf tuhaf bakip niye siritiyon diyo.
Ha ha

O zaman gelsin tariflerr. Hepimiz ayni tarifleri yapalim ya da farkli varsa birbirimize onerelim. Spor olarak hu zamana kadar hangileri etkiki olduysa onlari deneyelim. Mesela ayni sporu yapabildigimiz kadar yapalim. Ay kendimi durduramiyorum surekli biseyler yazasim geliyor.

Yaz içinden gelen herşeyi yaz

Benim de
Merhaba canim ben civciv seninle tanışmıyoruz
Ha ha
Enerji , felicio ve ben gece kuşu
Sen meraktan okursun zaten
Tabiki

Süper motivasyon olur hem de pazartesi

Super olur canimm. Ben bugun bi karisim deneyecegim maden suyu ile yapilan
Aynenn
Sen de tarifini yazarsın bize canım.
Aynı sanki beni tarif ediyorsun

Topik açıldığı saniyeden beri 32 diş sırıtıyorum

Tarif mı en sevdiğim

Ha ha
Hepimiz aynıyız canım
sudem34 ne demek sabaha kadar kimbilir kac sayfa olur
Yeni kural birimizin sarji bitince herkes yatip uyucak gecmis okuma derdine son
Şaka şaka
Bu kural oylamaya sunulabilir bence
Yeni yılda evrene olumlu mesajlar gönderiyoruz
Hep pozitif oluyoruz
Her şey yeni
Açılış tarihimiz de çok güzel
Mesela birimiz bir kür tarifi yazar, kaç gün yapılması gerekiyorsa hep birlikte yaparız. Mesela Felicio nün pazartesi başlayacak listesine uyarsa sabah aç karnına 10 yapılan bir kür var onu da dahil edip daha güzel kilo verebiliriz.

Sporda da dediğin gibi mesela yarın birimiz bir video paylaşalım, herkes yapsın onu.

Aklına gelen her fikri yazmaya devam et canım, süper
Yaz içinden gelen herşeyi yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…