- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Cok saoll canimmm ya inan yuzumde surekli bi tebessum iyiki varsinizzCanim hoşgeldin
Böyle nitelikli kaliteli insan görmek ne kadar güzel
O kadar sevindim ki
Kalbim pır pır oldu inan.
Nasıl pozitif geldin öyle
Başımızın üstünde yerin var
Seninle her şeye varım balım
Ben her şeye uyarım bana spor diyin ,menü diyin.Ne derseniz diyin.
Yüzümü güldüren güzel insanlar ile ne olsa yaparım
Süpersin canım, aklımıza geldikce ekleme yaparız.Canim hoşgeldin
Böyle nitelikli kaliteli insan görmek ne kadar güzel
O kadar sevindim ki
Kalbim pır pır oldu inan.
Nasıl pozitif geldin öyle
Başımızın üstünde yerin var
Seninle her şeye varım balım
Ben her şeye uyarım bana spor diyin ,menü diyin.Ne derseniz diyin.
Yüzümü güldüren güzel insanlar ile ne olsa yaparım
Evet canım yapalım, çünkü diğer türlü yoldan çıkıyoruz. Birbirimize menü hakkında yorumlar yapıp daha doğru ilerleyelim.Pazartesi basliyorum o zaman canimmm. Yine menu bildirimi yapacagiz demi her gun
Sorma yaa hepimizde öyle, eşim neye gülüyorsun diye soruyorCok saoll canimmm ya inan yuzumde surekli bi tebessum iyiki varsinizz
Olur canim hatta arada tarif falan da verelim. Ben arastiriyorum neler yapabilirim diyeSüpersin canım, aklımıza geldikce ekleme yaparız.
Evet canım yapalım, çünkü diğer türlü yoldan çıkıyoruz. Birbirimize menü hakkında yorumlar yapıp daha doğru ilerleyelim.
Benimkide tuhaf tuhaf bakip niye siritiyon diyo.Sorma yaa hepimizde öyle, eşim neye gülüyorsun diye soruyor
Süper olur canım, mesela benim aklımda yağ yakan bir içecek tarifi var, hep beraber onunda deneriz, bakalım kimde ne kadar işe yarayacak.Olur canim hatta arada tarif falan da verelim. Ben arastiriyorum neler yapabilirim diye
Başımızı yakacak burasıBenimkide tuhaf tuhaf bakip niye siritiyon diyo.
Noktasi noktasina uyamasam da dikkat ederim canim güzel liste olmus eline saglikBenim size bir sürprizim var
Yeni yıl menüsünde dolmaları, çerezleri, pastaları yedik diye üzülmeyeceğimiz güzel bir telafi diyeti hazırladım2 günlük program
Yarın sabahtan başlıyoruz ne dersiniz?
Listemiz ekte Şimdiden bol eksilerimiz olsun
sonngulen sudem34 @enerji_kusagi @asliogretmen Saricivcivcikcik @birmuhendisanne @lalalady inci-tepik
Bana uyar canm cumartesi iyidir. Spor da secebiliriz.Kızlar bazı noktaları belirleyelim diyorum, mesela yarın yeni bir listeye başlıyoruz ve buranın ilk listesi, tartı günümüz de cumartesi olsun mu. Hem de işe gidenler hafta içi telaş yaşamamış olur.
Bir de günlük mutlaka bir spor seçelim ve mümkünse herkes onu mutlaka yapsın, isteyen ekstralar da eklesin. Hadi siz de fikirlerinizi yazın.
Ayy tüh demin kefir ictim kız keske icmeyeydim. Kesin fazla cikcam. Neyse pazartesi fazla eksi cikar sevinirim belkiKızlar sabah hepimiz tartilip kilo bildirimi yapıyoruz olur mu, unutmayın. Kimler yarın başlıyor bakalım
Super olur canimm. Ben bugun bi karisim deneyecegim maden suyu ile yapilanSüper olur canım, mesela benim aklımda yağ yakan bir içecek tarifi var, hep beraber onunda deneriz, bakalım kimde ne kadar işe yarayacak.
Başımızı yakacak burası
Aynı sanki beni tarif ediyorsunCok saoll canimmm ya inan yuzumde surekli bi tebessum iyiki varsinizz
Topik açıldığı saniyeden beri 32 diş sırıtıyorumSorma yaa hepimizde öyle, eşim neye gülüyorsun diye soruyor
Tarif mı en sevdiğimOlur canim hatta arada tarif falan da verelim. Ben arastiriyorum neler yapabilirim diye
Ha haBenimkide tuhaf tuhaf bakip niye siritiyon diyo.
Yeni yılda evrene olumlu mesajlar gönderiyoruzSüper olur canım, mesela benim aklımda yağ yakan bir içecek tarifi var, hep beraber onunda deneriz, bakalım kimde ne kadar işe yarayacak.
Başımızı yakacak burası
Ha hasudem34 ne demek sabaha kadar kimbilir kac sayfa olur
Yeni kural birimizin sarji bitince herkes yatip uyucak gecmis okuma derdine son
Şaka şaka
Yaz içinden gelen herşeyi yazO zaman gelsin tariflerr. Hepimiz ayni tarifleri yapalim ya da farkli varsa birbirimize onerelim. Spor olarak hu zamana kadar hangileri etkiki olduysa onlari deneyelim. Mesela ayni sporu yapabildigimiz kadar yapalim. Ay kendimi durduramiyorum surekli biseyler yazasim geliyor.
Benim deO zaman gelsin tariflerr. Hepimiz ayni tarifleri yapalim ya da farkli varsa birbirimize onerelim. Spor olarak hu zamana kadar hangileri etkiki olduysa onlari deneyelim. Mesela ayni sporu yapabildigimiz kadar yapalim. Ay kendimi durduramiyorum surekli biseyler yazasim geliyor.
TabikiHa ha
Enerji , felicio ve ben gece kuşu
Sen meraktan okursun zaten
Süper motivasyon olur hem de pazartesiNoktasi noktasina uyamasam da dikkat ederim canim güzel liste olmus eline saglik
Bana uyar canm cumartesi iyidir. Spor da secebiliriz.
Ayy tüh demin kefir ictim kız keske icmeyeydim. Kesin fazla cikcam. Neyse pazartesi fazla eksi cikar sevinirim belki
Merhaba canimmm.inci ben memnun oldum.burada tanismak nasil oldu.Benim de
Merhaba canim ben civciv seninle tanışmıyoruz
Tabiki
Sen de tarifini yazarsın bize canım.Super olur canimm. Ben bugun bi karisim deneyecegim maden suyu ile yapilan
Aynenn
Hepimiz aynıyız canımAynı sanki beni tarif ediyorsun
Topik açıldığı saniyeden beri 32 diş sırıtıyorum
Tarif mı en sevdiğim
Ha ha
Bu kural oylamaya sunulabilir bencesudem34 ne demek sabaha kadar kimbilir kac sayfa olur
Yeni kural birimizin sarji bitince herkes yatip uyucak gecmis okuma derdine son
Şaka şaka
Açılış tarihimiz de çok güzelYeni yılda evrene olumlu mesajlar gönderiyoruz
Hep pozitif oluyoruz
Her şey yeni
Mesela birimiz bir kür tarifi yazar, kaç gün yapılması gerekiyorsa hep birlikte yaparız. MeselaO zaman gelsin tariflerr. Hepimiz ayni tarifleri yapalim ya da farkli varsa birbirimize onerelim. Spor olarak hu zamana kadar hangileri etkiki olduysa onlari deneyelim. Mesela ayni sporu yapabildigimiz kadar yapalim. Ay kendimi durduramiyorum surekli biseyler yazasim geliyor.
Yaz içinden gelen herşeyi yaz
Ben de memnun oldumMerhaba canimmm.inci ben memnun oldum.burada tanismak nasil oldu.