70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Benim size bir sürprizim var 🌸🌸🌸
Yeni yıl menüsünde dolmaları, çerezleri, pastaları yedik diye üzülmeyeceğimiz güzel bir telafi diyeti hazırladım 🌸🌸🌸 2 günlük program 🌸🌸🌸
Yarın sabahtan başlıyoruz ne dersiniz?
Listemiz ekte Şimdiden bol eksilerimiz olsun 🌸🌸🌸
sonngulen sonngulen sudem34 sudem34 enerji_kusagi enerji_kusagi @asliogretmen @Saricivcivcikcik @birmuhendisanne @lalalady inci-tepik inci-tepik
yaa canim emegine saglikkk.aslinda pazartesi baslasak esim ilk defa evde 2 gun o yuzden pazartesi yapsam olur mu yani diger zamanlarda sikinti yok sadece bu haftalik 🤗

Her şeyi unutuyoruz canım, bak çok mutluyuz, enerjimiz hep yüksek olacak, hedeflediğimiz kilolara birlikte geleceğiz.

Sen de burda olduğun için biz de çok mutluyuz canım, bu arada burası takım yarışlarına katılmıyor bilgin olsun. Diyet günlüğü ama kilo verebilmek adına, felicionun önderliğinde listeler yapacağız, kilo bildirimi gerçekleştireceğiz. Amacımız yine zayıflamak ama stres sıkıntı yapmadan.
Ohhh beee valla inanin 2 gunluk stresim gitti yaaaa. Ben sizinle herseye vrimmm. Felicio Felicio ne derse odur. Ben zayiflayayim da yaris falan benim umrumda degilll🤗🤗

Kızlar bazı noktaları belirleyelim diyorum, mesela yarın yeni bir listeye başlıyoruz ve buranın ilk listesi, tartı günümüz de cumartesi olsun mu. Hem de işe gidenler hafta içi telaş yaşamamış olur.

Bir de günlük mutlaka bir spor seçelim ve mümkünse herkes onu mutlaka yapsın, isteyen ekstralar da eklesin. Hadi siz de fikirlerinizi yazın.

yaa canim emegine saglikkk.aslinda pazartesi baslasak esim ilk defa evde 2 gun o yuzden pazartesi yapsam olur mu yani diger zamanlarda sikinti yok sadece bu haftalik 🤗
Canım zaten bu yılbaşı için iki günlük telafi. Pazartesi sanırım yeni listeye başlayacağız, sen ona katil, eşini yalnız bırakma tatlım.
Ohhh beee valla inanin 2 gunluk stresim gitti yaaaa. Ben sizinle herseye vrimmm. Felicio Felicio ne derse odur. Ben zayiflayayim da yaris falan benim umrumda degilll🤗🤗
Ohhh ne kafa rahat olunca stres olmayınca daha rahat vereceğiz inan bana. Yavaş olsun ama mutlulukla olsun. Yeni nickini söylersin zaten.

Kızlar bazı noktaları belirleyelim diyorum, mesela yarın yeni bir listeye başlıyoruz ve buranın ilk listesi, tartı günümüz de cumartesi olsun mu. Hem de işe gidenler hafta içi telaş yaşamamış olur.

Bir de günlük mutlaka bir spor seçelim ve mümkünse herkes onu mutlaka yapsın, isteyen ekstralar da eklesin. Hadi siz de fikirlerinizi yazın.
Tam bende bunu yazacaktım sen yazmışsın boncuğum benim çok yaşa.

Şimdi biz kurucu üyeler mi olduk 😍
Ne güzel özgürce, sevdiğimiz tüm şeyleri kurallara dönüştüreceğiz. Bunu yapan biz olacağız ve uyacağız. Düşünmesi bile çok heyecanlı... :KK73:

Ne güzel özgürce, sevdiğimiz tüm şeyleri kurallara dönüştüreceğiz. Bunu yapan biz olacağız ve uyacağız. Düşünmesi bile çok heyecanlı... :KK73:
Evet canım burası tamamen bizim 😍 hepimizin ortak alacağı kararlarimiz olacak ve hepsi bizi daha iyiye götürmek için var olacak. Aklımıza geldikce de ekleme ve düzenlemeler yaparız.

Superr👏👏👏

Olur tabiki canım pazartesi başka programımız başlıyor onunla başlarız 😍

Banada yer var miiiii😍bu saatte yuzumu guldurdunuz yaaa😍😍
Canim hoşgeldin 💕
Cok tesekkur ederimm canimmm. Ya aglicam simdi mutluluktan bi kac gundur moralim bozuktuu cok iyi geldiniz iyiki geldinizzz. Tam olmak istedigim arkadaslarlaaaa supersinizzz😍😍😍😍
Böyle nitelikli kaliteli insan görmek ne kadar güzel 😍
O kadar sevindim ki 🤗
Kalbim pır pır oldu inan.
Nasıl pozitif geldin öyle 💕
Başımızın üstünde yerin var🤗
Benim size bir sürprizim var 🌸🌸🌸
Yeni yıl menüsünde dolmaları, çerezleri, pastaları yedik diye üzülmeyeceğimiz güzel bir telafi diyeti hazırladım 🌸🌸🌸 2 günlük program 🌸🌸🌸
Yarın sabahtan başlıyoruz ne dersiniz?
Listemiz ekte Şimdiden bol eksilerimiz olsun 🌸🌸🌸
sonngulen sonngulen sudem34 sudem34 enerji_kusagi enerji_kusagi @asliogretmen @Saricivcivcikcik @birmuhendisanne @lalalady inci-tepik inci-tepik
Seninle her şeye varım balım 🍯

Ben her şeye uyarım bana spor diyin ,menü diyin.Ne derseniz diyin.🤗
Yüzümü güldüren güzel insanlar ile ne olsa yaparım 🥰

Canım zaten bu yılbaşı için iki günlük telafi. Pazartesi sanırım yeni listeye başlayacağız, sen ona katil, eşini yalnız bırakma tatlım.

Ohhh ne kafa rahat olunca stres olmayınca daha rahat vereceğiz inan bana. Yavaş olsun ama mutlulukla olsun. Yeni nickini söylersin zaten.
Pazartesi basliyorum o zaman canimmm. Yine menu bildirimi yapacagiz demi her gun

X