- 8 Mart 2019
- 6.726
- 31.431
- 39
Bende bildirim yaparım ama muhtemelen fazla çıkacağım yılbaşı ve bugün biraz abarttım.Kızlar sabah hepimiz tartilip kilo bildirimi yapıyoruz olur mu, unutmayın. Kimler yarın başlıyor bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bildirim yaparım ama muhtemelen fazla çıkacağım yılbaşı ve bugün biraz abarttım.Kızlar sabah hepimiz tartilip kilo bildirimi yapıyoruz olur mu, unutmayın. Kimler yarın başlıyor bakalım
Tamam canim super ya tam istedigim gibi bir grup menfaat yok one cikma yok ve yaris yok özguruzz yaniiSen de tarifini yazarsın bize canım.
Hepimiz aynıyız canım
Bu kural oylamaya sunulabilir bence
Açılış tarihimiz de çok güzel
Mesela birimiz bir kür tarifi yazar, kaç gün yapılması gerekiyorsa hep birlikte yaparız. Mesela Felicio nün pazartesi başlayacak listesine uyarsa sabah aç karnına 10 yapılan bir kür var onu da dahil edip daha güzel kilo verebiliriz.
Sporda da dediğin gibi mesela yarın birimiz bir video paylaşalım, herkes yapsın onu.
Aklına gelen her fikri yazmaya devam et canım, süper
Olsun canim bence hepimiz biraz abartmisizdir. Tekrar basa doneriz sıkma caniniBende bildirim yaparım ama muhtemelen fazla çıkacağım yılbaşı ve bugün biraz abarttım.
Ha haSen de tarifini yazarsın bize canım.
Hepimiz aynıyız canım
Bu kural oylamaya sunulabilir bence
Açılış tarihimiz de çok güzel
Mesela birimiz bir kür tarifi yazar, kaç gün yapılması gerekiyorsa hep birlikte yaparız. Mesela Felicio nün pazartesi başlayacak listesine uyarsa sabah aç karnına 10 yapılan bir kür var onu da dahil edip daha güzel kilo verebiliriz.
Sporda da dediğin gibi mesela yarın birimiz bir video paylaşalım, herkes yapsın onu.
Aklına gelen her fikri yazmaya devam et canım, süper
Ben geçen sene 15 kilo vermiştim, o dönemden bu döneme müthiş performansım ile aynı kiloya geldim iyi abarttım yani.Olsun canim bence hepimiz biraz abartmisizdir. Tekrar basa doneriz sıkma canini
Bugün sabah a kadar vaktin var yiyebileceğin kadar ye benceBende bildirim yaparım ama muhtemelen fazla çıkacağım yılbaşı ve bugün biraz abarttım.
Bende memnun oldum canim. İsimlerinuzi bilmiyorum onuda zamanla ogrenirim kac kilosun simdi.ben hep kiloluydum hayatimda ilk defa bu kadar azimliyim beraber basaririzzBen geçen sene 15 kilo vermiştim, o dönemden bu döneme müthiş performansım ile aynı kiloya geldim iyi abarttım yani.
Memnun oldum bu arada
İsmimi yazmamisim Hayriye ben.Bende memnun oldum canim. İsimlerinuzi bilmiyorum onuda zamanla ogrenirim kac kilosun simdi.ben hep kiloluydum hayatimda ilk defa bu kadar azimliyim beraber basaririzz
Aynen canim . Tamamen kafadan silmek icin degisiklik cok iyi olduTamam canım mesajlardan anlarız zaten, yeni isim Fikri iyi olmuş bence
memnun oldum canimİsmimi yazmamisim Hayriye ben.
Ayyy bugün tek öğün yedim denge olsun diye, keşke ben de abartsaydimBende bildirim yaparım ama muhtemelen fazla çıkacağım yılbaşı ve bugün biraz abarttım.
Hiçbiri yok canımTamam canim super ya tam istedigim gibi bir grup menfaat yok one cikma yok ve yaris yok özguruzz yanii
Susma zatenHa ha
Hayatta kabul etmem bu kuralı
Herşeye varım buna yokum
Ben konuşmadan duramam ki
Hele mutluyken kimse beni susturamaz
Kralı gelse zor
Şimdi o güzel performanslarimizi yeniden gösteriyoruz canım.Ben geçen sene 15 kilo vermiştim, o dönemden bu döneme müthiş performansım ile aynı kiloya geldim iyi abarttım yani.
Memnun oldum bu arada
Gözlerimizi kapattik hadi yarin olmadan git mutfaga bi cikilata at gel agzinaAyyy bugün tek öğün yedim denge olsun diye, keşke ben de abartsaydim
Hiçbiri yok canım
Susma zaten
Şimdi o güzel performanslarimizi yeniden gösteriyoruz canım.
Nazar edecem yaEki Görüntüle 2752048
Eki Görüntüle 2752050
Kızlar bunu da tekrar paylaşıyorum motivasyon olsun, kiloludan zayifa dönmek hiç de zor değil hepimiz başaracağız.
Olabilir konuya cok hakim degilim ama bu grup ne dese tamam diyorumKızlar ben 17 kilo vererek yeni yıla girdim.
Yüz yogası yapmak istiyorum.
Kimler yapmak ister?
Felicio
sonngulen
Saricivcivcikcik
enerji_kusagi
birmuhendisanne
inci-tepik
Adını unuttum var mı?
Eki Görüntüle 2752048
Eki Görüntüle 2752050
Kızlar bunu da tekrar paylaşıyorum motivasyon olsun, kiloludan zayifa dönmek hiç de zor değil hepimiz başaracağız.
Vay bee superr. Bende boyle atmak istiyorummmEki Görüntüle 2752048
Eki Görüntüle 2752050
Masallah canımEki Görüntüle 2752048
Eki Görüntüle 2752050