70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sen de tarifini yazarsın bize canım.

Hepimiz aynıyız canım 🤩

Bu kural oylamaya sunulabilir bence 😂😂

Açılış tarihimiz de çok güzel 🤩😍

Mesela birimiz bir kür tarifi yazar, kaç gün yapılması gerekiyorsa hep birlikte yaparız. Mesela Felicio Felicio nün pazartesi başlayacak listesine uyarsa sabah aç karnına 10 yapılan bir kür var onu da dahil edip daha güzel kilo verebiliriz.

Sporda da dediğin gibi mesela yarın birimiz bir video paylaşalım, herkes yapsın onu.

Aklına gelen her fikri yazmaya devam et canım, süper 🤩

😂😂
Tamam canim super ya tam istedigim gibi bir grup menfaat yok one cikma yok ve yaris yok özguruzz yanii😍😍😂

Sen de tarifini yazarsın bize canım.

Hepimiz aynıyız canım 🤩

Bu kural oylamaya sunulabilir bence 😂😂

Açılış tarihimiz de çok güzel 🤩😍

Mesela birimiz bir kür tarifi yazar, kaç gün yapılması gerekiyorsa hep birlikte yaparız. Mesela Felicio Felicio nün pazartesi başlayacak listesine uyarsa sabah aç karnına 10 yapılan bir kür var onu da dahil edip daha güzel kilo verebiliriz.

Sporda da dediğin gibi mesela yarın birimiz bir video paylaşalım, herkes yapsın onu.

Aklına gelen her fikri yazmaya devam et canım, süper 🤩

😂😂
Ha ha 🤣
Hayatta kabul etmem bu kuralı 💃
Herşeye varım buna yokum 🤪
Ben konuşmadan duramam ki😁
Hele mutluyken kimse beni susturamaz😅😅
Kralı gelse zor 😂😂

Bende bildirim yaparım ama muhtemelen fazla çıkacağım ☹️ yılbaşı ve bugün biraz abarttım.
Bugün sabah a kadar vaktin var yiyebileceğin kadar ye bence😁
Sabah felicio bizi şahane bir detoksa sokacak😂😂
Kilolar korksun yani🤣🤣
Evrene olumlu mesaj gönderiyoruz 😉
Yeni yılda formda ve mutlu olucaz.💃
Bütün güzellikler bizim olacak💕
Herşey çok güzel daha da güzel olacak 😉

Ben geçen sene 15 kilo vermiştim, o dönemden bu döneme müthiş performansım ile aynı kiloya geldim 😂 iyi abarttım yani.
Memnun oldum bu arada 😍
Bende memnun oldum canim. İsimlerinuzi bilmiyorum onuda zamanla ogrenirim🤣 kac kilosun simdi.ben hep kiloluydum hayatimda ilk defa bu kadar azimliyim beraber basaririzz😍

Bende bildirim yaparım ama muhtemelen fazla çıkacağım ☹️ yılbaşı ve bugün biraz abarttım.
Ayyy bugün tek öğün yedim denge olsun diye, keşke ben de abartsaydim 😂😂
Tamam canim super ya tam istedigim gibi bir grup menfaat yok one cikma yok ve yaris yok özguruzz yanii😍😍😂
Hiçbiri yok canım 🤩
Ha ha 🤣
Hayatta kabul etmem bu kuralı 💃
Herşeye varım buna yokum 🤪
Ben konuşmadan duramam ki😁
Hele mutluyken kimse beni susturamaz😅😅
Kralı gelse zor 😂😂
Susma zaten 😂
Ben geçen sene 15 kilo vermiştim, o dönemden bu döneme müthiş performansım ile aynı kiloya geldim 😂 iyi abarttım yani.
Memnun oldum bu arada 😍
Şimdi o güzel performanslarimizi yeniden gösteriyoruz canım.

IMG-20200112-WA0002.jpg

IMG-20200112-WA0001.jpg

Kızlar bunu da tekrar paylaşıyorum motivasyon olsun, kiloludan zayifa dönmek hiç de zor değil hepimiz başaracağız.

X