70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

yaa canim emegine saglikkk.aslinda pazartesi baslasak esim ilk defa evde 2 gun o yuzden pazartesi yapsam olur mu yani diger zamanlarda sikinti yok sadece bu haftalik

Ohhh beee valla inanin 2 gunluk stresim gitti yaaaa. Ben sizinle herseye vrimmm. Felicio ne derse odur. Ben zayiflayayim da yaris falan benim umrumda degilll

Kızlar bazı noktaları belirleyelim diyorum, mesela yarın yeni bir listeye başlıyoruz ve buranın ilk listesi, tartı günümüz de cumartesi olsun mu. Hem de işe gidenler hafta içi telaş yaşamamış olur.

Bir de günlük mutlaka bir spor seçelim ve mümkünse herkes onu mutlaka yapsın, isteyen ekstralar da eklesin. Hadi siz de fikirlerinizi yazın.

yaa canim emegine saglikkk.aslinda pazartesi baslasak esim ilk defa evde 2 gun o yuzden pazartesi yapsam olur mu yani diger zamanlarda sikinti yok sadece bu haftalik
Canım zaten bu yılbaşı için iki günlük telafi. Pazartesi sanırım yeni listeye başlayacağız, sen ona katil, eşini yalnız bırakma tatlım.
Ohhh beee valla inanin 2 gunluk stresim gitti yaaaa. Ben sizinle herseye vrimmm. Felicio ne derse odur. Ben zayiflayayim da yaris falan benim umrumda degilll
Ohhh ne kafa rahat olunca stres olmayınca daha rahat vereceğiz inan bana. Yavaş olsun ama mutlulukla olsun. Yeni nickini söylersin zaten.

Tam bende bunu yazacaktım sen yazmışsın boncuğum benim çok yaşa.

Şimdi biz kurucu üyeler mi olduk
Ne güzel özgürce, sevdiğimiz tüm şeyleri kurallara dönüştüreceğiz. Bunu yapan biz olacağız ve uyacağız. Düşünmesi bile çok heyecanlı...

Evet canım burası tamamen bizim hepimizin ortak alacağı kararlarimiz olacak ve hepsi bizi daha iyiye götürmek için var olacak. Aklımıza geldikce de ekleme ve düzenlemeler yaparız.

Superr

Olur tabiki canım pazartesi başka programımız başlıyor onunla başlarız

Banada yer var miiiiibu saatte yuzumu guldurdunuz yaaa
Canim hoşgeldin
Cok tesekkur ederimm canimmm. Ya aglicam simdi mutluluktan bi kac gundur moralim bozuktuu cok iyi geldiniz iyiki geldinizzz. Tam olmak istedigim arkadaslarlaaaa supersinizzz
Böyle nitelikli kaliteli insan görmek ne kadar güzel
O kadar sevindim ki
Kalbim pır pır oldu inan.
Nasıl pozitif geldin öyle
Başımızın üstünde yerin var
Seninle her şeye varım balım
Ben her şeye uyarım bana spor diyin ,menü diyin.Ne derseniz diyin.
Yüzümü güldüren güzel insanlar ile ne olsa yaparım

Pazartesi basliyorum o zaman canimmm. Yine menu bildirimi yapacagiz demi her gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…