- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Balın mıyım gerçektenBendeeeee sizinleyim, ballarım benim
Ha ha adı enerji olan biri mi var aceba?Sayfadan enerji fışkırıyor, gözüm gönlüm açıldı resmen
CanımBende geldimDostlarımla bir arada formumu korumak yeni yıl çok hızlı ve güzel başladı
Oyy vefalı güzel insan gelmişBendeeeee sizinleyim, ballarım benim
Sen de bizim en sevdiğimizsinYeni bir yıl, yeni umutlar, yeni bir beden, yeni bir ruh ve güzel güçlü kadınlarla değişim yoluma burdan devam ediyorum. En sevdiklerimi bekliyorum
Merhaba hoşgeldin, bildik biri misin acabaBeni de yazın lütfen
ohh be içim kanatlandı resmenSayfadan enerji fışkırıyor, gözüm gönlüm açıldı resmen
Hep güzel gitsin inşallah canım.Bende geldimDostlarımla bir arada formumu korumak yeni yıl çok hızlı ve güzel başladı
yok öyle söz veremem falan bu enerjiyle hep beraber zayıflıycaz.Kendi adıma soz veremiyorum
hoşgeldin sen de balımmmmBendeeeee sizinleyim, ballarım benim
sudem için balımsız bir hayat düşünemiyorumBalın mıyım gerçekten
Sen bizim yol göstericimiz oldukça biz çok güzel şeyler yapacağız canımSen de bizim en sevdiğimizsinBirlikte Çok güzel mesafe katedeciğimize eminim Grubumuzun sinerjisi yeter
Allah da seni güldürsun güzel insanMerhaba hoşgeldin, bildik biri misin acaba
ohh be içim kanatlandı resmen
Hep güzel gitsin inşallah canım.
yok öyle söz veremem falan bu enerjiyle hep beraber zayıflıycaz.
hoşgeldin sen de balımmmm
sudem için balımsız bir hayat düşünemiyorum
İltifatlarınıza layık olabilmek için yarından başlayalım olur muSen bizim yol göstericimiz oldukça biz çok güzel şeyler yapacağız canım
Enerji lazım dediler geldik. Kabloyu nereden çekelim ablaHa ha adı enerji olan biri mi var aceba?
Canım
He minik kuşum, yeni yıl çabuk şans getirdiNe yalan söylüyüm benim de❤
Kadro sağlam
Amin canım, amin balım.Allah da seni güldürsun güzel insan
O kadar mutlu oldum ki
Bol gülücüklü günlerimiz olsun
Dostluğumuz daim olsun
Songül balım
Olsun enerjim sayısalHe minik kuşum, yeni yıl çabuk şans getirdi
Gerçi sayısal tutmadı ama
Burası hepimizin canım, nasıl isterseniz öyle yapalım, sen yine de tepiş tabi
off sorma benim de kalabalıktı, hemen başlamak lazım. bugün tek öğün yaptım sırf dün akşam yüzündenİltifatlarınıza layık olabilmek için yarından başlayalım olur mubenim yeni yıl menüsü biraz kalabalık oldu
Kalbimden çek kuzumEnerji lazım dediler geldik. Kabloyu nereden çekelim abla
Aşkta kazandiysan demekHe minik kuşum, yeni yıl çabuk şans getirdi
piyangodan bişey çıkmadı mı kuzum yaa.He minik kuşum, yeni yıl çabuk şans getirdi
Şu an acaip pozitifimAmin canım, amin balım.
Benim adıma verebilirsin canım mühendisimKendi adıma soz veremiyorum
Ayy ben de valla dizimi soluksuz izlerdim normalde su an sizinle konusuyorm diye saldım gittiŞu an acaip pozitifim
Mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım
Yüz güldüren dostlarla güzel günlere
Formda bir hayat sürmeye