Aboovvvv tam dayaklıksın o zaman senYilbasinin ertesi de esimin dogum gunuydu siz bir batirdiysaniz ben cifter cifter batirdim iki gündür
Sorma ya ben de öyleyim, suratım da koca bir gülüş, neyse ki eşim yanımda değil, kıskanırdı siziŞu an acaip pozitifim
Mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım
Yüz güldüren dostlarla güzel günlere
Formda bir hayat sürmeye
Benim adıma verebilirsin canım mühendisim
Amin canım, Allah nazarlardan korusun.Ayy ben de valla dizimi soluksuz izlerdim normalde su an sizinle konusuyorm diye saldım gitti
Nazar değmesin güzel olduk
Amin canımAyy ben de valla dizimi soluksuz izlerdim normalde su an sizinle konusuyorm diye saldım gitti
Nazar değmesin güzel olduk
İyi ki doğmuş nice mutlu yıllaraYilbasinin ertesi de esimin dogum gunuydu siz bir batirdiysaniz ben cifter cifter batirdim iki gündür
Evet yarin devamke. Toparlamak lazımAboovvvv tam dayaklıksın o zaman sen
Sorma ya ben de öyleyim, suratım da koca bir gülüş, neyse ki eşim yanımda değil, kıskanırdı sizi
Amin canım, Allah nazarlardan korusun.
Sevgili kocanın da doğum günü kutlu olsun canım, hep mutlu olun inşallah.Evet yarin devamke. Toparlamak lazım
Amin canim cok sag olSevgili kocanın da doğum günü kutlu olsun canım, hep mutlu olun inşallah.
Ben de çocuğun saçlarına bakım yağı sürdüm, yazık yağlı yağlı bekliyor. Gidip banyo yaptırayımOlamaz ya sarjim bitiyo
Hadi bakalim bugün bitti artik herkes yataklara uyuyun yazman gari
İyi gecelerOlamaz ya sarjim bitiyo
Kolay gelsin canım, sıhhatler olsunBen de çocuğun saçlarına bakım yağı sürdüm, yazık yağlı yağlı bekliyor. Gidip banyo yaptırayım
Sen uyuOlamaz ya sarjim bitiyo
Yıka gel bakalımBen de çocuğun saçlarına bakım yağı sürdüm, yazık yağlı yağlı bekliyor. Gidip banyo yaptırayım
Tamam canım kolayliklar diliyorum, iyi ki burdasın öpüyorumBallarım, benim de bekleyen yazmam gereken
4.Sınıf Fen Bilimleri sorularım var. Sizleri seviyorum, iyi ki buradayım. Şimdilik iyi geceler
Olmaz mı yaaa, kalbimiz, başımın üstü, seç beğen yerleşBanada yer var miiiiibu saatte yuzumu guldurdunuz yaaa
Hoşgeldin canım olmaz mı başımızın üstünde yerin varBanada yer var miiiiibu saatte yuzumu guldurdunuz yaaa
Cok tesekkur ederimm canimmm. Ya aglicam simdi mutluluktan bi kac gundur moralim bozuktuu cok iyi geldiniz iyiki geldinizzz. Tam olmak istedigim arkadaslarlaaaa supersinizzzOlmaz mı yaaa, kalbimiz, başımın üstü, seç beğen yerleş
Cok tesekkurlerrr canimmmm cok mutluyummm yaaa hem sizle hemde senle ayni takimda olmakkkk supersinizzzHoşgeldin canım olmaz mı başımızın üstünde yerin var
Her şeyi unutuyoruz canım, bak çok mutluyuz, enerjimiz hep yüksek olacak, hedeflediğimiz kilolara birlikte geleceğiz.Cok tesekkur ederimm canimmm. Ya aglicam simdi mutluluktan bi kac gundur moralim bozuktuu cok iyi geldiniz iyiki geldinizzz. Tam olmak istedigim arkadaslarlaaaa supersinizzz
Sen de burda olduğun için biz de çok mutluyuz canım, bu arada burası takım yarışlarına katılmıyor bilgin olsun. Diyet günlüğü ama kilo verebilmek adına, felicionun önderliğinde listeler yapacağız, kilo bildirimi gerçekleştireceğiz. Amacımız yine zayıflamak ama stres sıkıntı yapmadan.Cok tesekkurlerrr canimmmm cok mutluyummm yaaa hem sizle hemde senle ayni takimda olmakkkk supersinizzz