70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Süperlikte seninle yarışabilir miyim Balım krizi güzel atlatmışsın cacıkla, atlattın di mi vukuat yok
Afiyet olsun balım güzel menü yemek yaparken seninde elin aza gitmiyor galiba benim gibi, her şeyi bol bol kullanıyorum, sonra bakıyorum 8 kişilik yemek yapmışım Ha lu açıdan iyi oluyor, porsiyonlara bölüp deepfreeze e atıyorum, daima kıyıda köşede hazır bir yemeğim oluyor İyi yürüyüşler balımm

Haha aynen bazen kaciyo ayarim balim buzlugumda yer yok o yüzden atamiyorum ya

+++
30 dakika hizli yürüyüş fazla degil ama asiri yoruldum

3 Kasım Menüm

11:00 2 adet üzümlü cevizli kurabiye

16:00 sebzeli karides güveç, 2 dilim ekmek, mevsim salata, 150 ml vişne suyu

17:00 4 yk nar

Su 3 lt

Haydaa yanlislikla mesajının icine girdim iyi mi
Enercim bi haltlar yedim ama nasil yaptim bilmiyorum birazcik sekerli seyler fazla mi kaçmış dicektim. Ama dengelemissin gibi de geldi. Spor var miydi? Vardi sanki mesajının icine girince gitti bi kismi
Afiyet olsun balım menü de spor da ef saa nee
Reklamlarda habire cikan trendyol efsane firsatlar gibi oldu hwbzjsn sinirimi bozuyo o reklamlar almiyorum karsim

Haha aynen bazen kaciyo ayarim balim buzlugumda yer yok o yüzden atamiyorum ya
Ayy çok sinir bozucu oluyor koyacak yer bulamamak kıyıp atamıyoruz da kiloların sebebi az çok belli gibi de neyse oraya girmeyecem
+++
30 dakika hizli yürüyüş fazla degil ama asiri yoruldum
Aman da amann benim balım yorulmuş mu Songülüm de yüzmeden pert dönünce keyfi değildi ama, şöyle zor yüzdük böyle yüzdürdü hoca diye nasıl anlatırdı Senin düz yol değildi dediğin gibi
Balım kahvaltı hakkımı 2 kurabiyeden yana kullandım Spor 40 dk direnç bantlı egzersiz ve 15 dk esneme idi. Egzersizin içinde en az 80 mekik en az 50 squat var, direnç bantının altını kırmızı kalemle çizmek istiyorum bi deneyim çiziliyor mu; "direnç bantı" valla da oldu da tamam artık çizme, hala çiziliyor yaa nereden yaptıydım şunu bir daha bakayım, hah tamam çizgi gitti, Allah Allah kırmızı yakama yapıştı, niye siyaha dönmüyor yaa.... galiba bundan sonra hep kırmızı yazmak zorunda kalacam Ayy sinirlerim çok bozuldu
Ha bu arada düz yolda yurumedim hep yokus indim ciktim merdiven indim ciktim bu kücük ayrıntıyı da bilin isterim saygilarimla

Birşey olmaz kuzu patlıcandan üzülme

Bi yerde patlıcan kebabı bir yerde kurabiye ah kızlar ah afiyet şeker olsun ne diyelim artık

4 Kasım Menüm

08:00
1,5 dilim bol yumurtalı ekmek (fırında çok az yağlı yapıyorum ama üzerinde biraz kaşar var) 1 kk ezine, 1 yeşil zeytin

13:00 2 kurabiye

17:00 1 tabak harput köfte

Tüm gün tarçınlı çaylar, kahve içmeyi unuttum, yarın tartıyı unuttum gluten ağırlıklı bir gün oldu

**Harput köfteyi o an evde kıyma yoktu diye tavuk göğsünü robotta çekerek denedim. Epey yağsız ama güzel bir yemek oldu, tavsiye ederim ballarım

Su 2,5 lt
Spor 60 dk tüm vücut egzersizi (direnç bantı ile)

Yine kurabiye

Evet kesinlikle keyfi yürüme degil bundan sonra aciklama yerine keyfi degil yazcam siz anlayin yokus merdiven ciktigimi songulumun gözü yaşlı sonngulen
Bu yaziyla bizim imtihanimiz nedir ya ordan oraya giriyosun falan zor oluyo yönetim suna bi el atsa keske
Ayy altima isicem simdi gülmekten galiba bundan sonra hep kirmizi kalcam diyo
Birşey olmaz kuzu patlıcandan üzülme

Düz yolda yürüsen iyiymiş
Neden neden
Keyfi yurume degil bak
Bi yerde patlıcan kebabı bir yerde kurabiye ah kızlar ah afiyet şeker olsun ne diyelim artık
Kız patlican kebabi niye kötü bi intiba birakti sende kizartmadan yaptim patlicani üstünde kiyma vardi biraz da kaşar bu kadar patlicanlari yağsız olarak közledim

Uzumlu cevizli mi
Canim o kadar cok her seyi istiyo ki obursaniz hayat cok zor
Bu kurabiye bana cikiletali cevizli kurabiye yapiyodum bi ara onu hatirlatti efkarlandim cok fena
Neyse ki evde malzemesi yok
Evet balım, aslında bu portakallı anne kurabiyesiydi ben ona bolca ceviz ve üzüm kattım Hem ceviz hem çikiletalı ha, o da çok iyiymiş iyi ki malzemen eksikmiş balım, bende yapsam bi dert yapmasam bi dert, eşim illa günlük tehlikeli bir şey yemek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…