- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Süpersin kuzu
Süperlikte seninle yarışabilir miyim4 Kasım menüm
Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi
Kahvaltı 08.40 ince dilim peynir 2 tane haşlanmış yumurta domates salatalık şekersiz çay
Öğle yemeği 14.00 / fırında kumpirli 5 adet küçük balık 1 bardak su salata
Ara öğün 15.00 çiğ fındık 10 tane
17.30 Açlıkla mücadele ederken1 kase cacık
Çay kahve serbest
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat aletli pilatesimi tamamladım
15 dakika bisiklet sürdüm
Afiyet olsun balım güzel menü4 Kasim Persembe Menüm
Sabah 08.00 kıymalı yumurta, domates, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
Ara 10.00 sütlü kahve
Ara 12.00 1 dilim ayva
Öğlen 14.00 1 tane bostan patlican kebabi
Akşam 17.45 1 kase tarhana, 1 kase yoğurt, 2 catal patlican kebabi (sukur bitti)
Spor; simdi yuruyuse cikcam gelince eklerim
Su; 2 litre
Haha aynen bazen kaciyo ayarim balimSüperlikte seninle yarışabilir miyimBalım krizi güzel atlatmışsın cacıkla, atlattın di mi vukuat yok
Afiyet olsun balım güzel menüyemek yaparken seninde elin aza gitmiyor galiba benim gibi, her şeyi bol bol kullanıyorum, sonra bakıyorum 8 kişilik yemek yapmışım Ha lu açıdan iyi oluyor, porsiyonlara bölüp deepfreeze e atıyorum, daima kıyıda köşede hazır bir yemeğim oluyor İyi yürüyüşler balımm
+++4 Kasim Persembe Menüm
Ara 10.00 sütlü kahve
Ara 12.00 1 dilim ayva
Akşam 17.45 1 kase tarhana, 1 kase yoğurt, 2 catal patlican kebabi (sukur bitti)
Su; 2 litre
3 Kasım Menüm
11:00 2 adet üzümlü cevizli kurabiye
16:00 sebzeli karides güveç, 2 dilim ekmek, mevsim salata, 150 ml vişne suyu
17:00 4 yk nar
Su 3 lt
Enercim bi haltlar yedim ama nasil yaptim bilmiyorum*******************
Haydaa yanlislikla mesajının icine girdim iyi mi
Afiyet olsun balım menü de spor da ef saa nee4 Kasım menüm
Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi
Kahvaltı 08.40 ince dilim peynir 2 tane haşlanmış yumurta domates salatalık şekersiz çay
Öğle yemeği 14.00 / fırında kumpirli 5 adet küçük balık 1 bardak su salata
Ara öğün 15.00 çiğ fındık 10 tane
17.30 Açlıkla mücadele ederken1 kase cacık
Çay kahve serbest
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat aletli pilatesimi tamamladım
15 dakika bisiklet sürdüm
Ha bu arada düz yolda yurumedim hep yokus indim ciktim merdiven indim ciktim bu kücük ayrıntıyı da bilin isterim saygilarimla+++
30 dakika hizli yürüyüşfazla degil ama asiri yoruldum
Ayy çok sinir bozucu oluyor koyacak yer bulamamak kıyıp atamıyoruz daHaha aynen bazen kaciyo ayarim balimbuzlugumda yer yok o yüzden atamiyorum ya
Aman da amann benim balım yorulmuş mu+++
30 dakika hizli yürüyüşfazla degil ama asiri yoruldum
Balım kahvaltı hakkımı 2 kurabiyeden yana kullandımEnercim bi haltlar yedim ama nasil yaptim bilmiyorumbirazcik sekerli seyler fazla mi kaçmış dicektim. Ama dengelemissin gibi de geldi. Spor var miydi? Vardi sanki mesajının icine girince gitti bi kismi
Afiyet olsun balım menü de spor da ef saa nee
Reklamlarda habire cikan trendyol efsane firsatlar gibi oldu hwbzjsn sinirimi bozuyo o reklamlar almiyorum karsim
Ha bu arada düz yolda yurumedim hep yokus indim ciktim merdiven indim ciktim bu kücük ayrıntıyı da bilin isterim saygilarimla
Birşey olmaz kuzu patlıcandan üzülme4 Kasim Persembe Menüm
Ara 10.00 sütlü kahve
Ara 12.00 1 dilim ayva
Su; 2 litre
Düz yolda yürüsen iyiymişHa bu arada düz yolda yurumedim hep yokus indim ciktim merdiven indim ciktim bu kücük ayrıntıyı da bilin isterim saygilarimla
Teşekürler beybi spor olmazsa zaten bittiğimin yeridirAfiyet olsun balım menü de spor da ef saa nee
Reklamlarda habire cikan trendyol efsane firsatlar gibi oldu hwbzjsn sinirimi bozuyo o reklamlar almiyorum karsim
Bi yerde patlıcan kebabı bir yerde kurabiye ah kızlar ah afiyet şeker olsun ne diyelim artıkAyy çok sinir bozucu oluyor koyacak yer bulamamak kıyıp atamıyoruz dakiloların sebebi az çok belli gibi de neyse oraya girmeyecem
Aman da amann benim balım yorulmuş muSongülüm de yüzmeden pert dönünce keyfi değildi ama, şöyle zor yüzdük böyle yüzdürdü hoca diye nasıl anlatırdı Senin düz yol değildi dediğin gibi
Balım kahvaltı hakkımı 2 kurabiyeden yana kullandımSpor 40 dk direnç bantlı egzersiz ve 15 dk esneme idi. Egzersizin içinde en az 80 mekik en az 50 squat var, direnç bantının altını kırmızı kalemle çizmek istiyorum bi deneyim çiziliyor mu; "direnç bantı" valla da oldu da tamam artık çizme, hala çiziliyor yaa nereden yaptıydım şunu bir daha bakayım, hah tamam çizgi gitti, Allah Allah kırmızı yakama yapıştı, niye siyaha dönmüyor yaa.... galiba bundan sonra hep kırmızı yazmak zorunda kalacam Ayy sinirlerim çok bozuldu
Yine kurabiye4 Kasım Menüm
08:00
1,5 dilim bol yumurtalı ekmek (fırında çok az yağlı yapıyorum ama üzerinde biraz kaşar var) 1 kk ezine, 1 yeşil zeytin
13:00 2 kurabiye
17:00 1 tabak harput köfte
Tüm gün tarçınlı çaylar, kahve içmeyi unuttum, yarın tartıyı unuttum gluten ağırlıklı bir gün oldu
**Harput köfteyi o an evde kıyma yoktu diye tavuk göğsünü robotta çekerek denedim. Epey yağsız ama güzel bir yemek oldu, tavsiye ederim ballarım
Su 2,5 lt
Spor 60 dk tüm vücut egzersizi (direnç bantı ile)
Evet kesinlikle keyfi yürüme degilAyy çok sinir bozucu oluyor koyacak yer bulamamak kıyıp atamıyoruz dakiloların sebebi az çok belli gibi de neyse oraya girmeyecem
Aman da amann benim balım yorulmuş muSongülüm de yüzmeden pert dönünce keyfi değildi ama, şöyle zor yüzdük böyle yüzdürdü hoca diye nasıl anlatırdı Senin düz yol değildi dediğin gibi
Balım kahvaltı hakkımı 2 kurabiyeden yana kullandımSpor 40 dk direnç bantlı egzersiz ve 15 dk esneme idi. Egzersizin içinde en az 80 mekik en az 50 squat var, direnç bantının altını kırmızı kalemle çizmek istiyorum bi deneyim çiziliyor mu; "direnç bantı" valla da oldu da tamam artık çizme, hala çiziliyor yaa nereden yaptıydım şunu bir daha bakayım, hah tamam çizgi gitti, Allah Allah kırmızı yakama yapıştı, niye siyaha dönmüyor yaa.... galiba bundan sonra hep kırmızı yazmak zorunda kalacam Ayy sinirlerim çok bozuldu
Birşey olmaz kuzu patlıcandan üzülme
Neden nedenDüz yolda yürüsen iyiymiş
Kız patlican kebabi niye kötü bi intiba birakti sendeBi yerde patlıcan kebabı bir yerde kurabiye ah kızlar ah afiyet şeker olsun ne diyelim artık
Uzumlu cevizli miAma balım çok güzel ya
Evet balım, aslında bu portakallı anne kurabiyesiydi ben ona bolca ceviz ve üzüm kattımUzumlu cevizli mi
Canim o kadar cok her seyi istiyo ki obursaniz hayat cok zor
Bu kurabiye bana cikiletali cevizli kurabiye yapiyodum bi ara onu hatirlatti efkarlandim cok fena
Neyse ki evde malzemesi yok
Yokuş yürüyüşü en iyisi tabiki balNeden neden
Keyfi yurume degil bak
Kızartma sanmıştım ben yahuKız patlican kebabi niye kötü bi intiba birakti sendekizartmadan yaptim patlicani üstünde kiyma vardi biraz da kaşar bu kadar patlicanlari yağsız olarak közledim
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın kızlar, Hayırlı Cumalar