- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Aynen balimm bugun hava cok yagdi unutmusum suyu hava soguk olunca icesim gelmiyor inan aklimada gelmedi icmekinci-tepik balım menünü alıntılamayı unuttum, sonra da üşendim, neyse Afiyet olsun, bugün akşamı sende, bende, civcivimde çorba ile kapatmışız Anlaşsak bu kadar olurdu Sporun da iyiymiş, bi suyu az içmişsin.
Hadi ya hangi evdeki sarı koltuklar ola kiBalım benim en büyük özrüm şarkıcı ve oyuncu isimlerini pek bilmemSaçı bağlı sakallıyı söylüyorsan ben onu seviyorum, çok manyak Moğol rolü oynamıştı, oradan tuttum onu, Şefkat Yerimdar ı da arkadaşım izliyordu, tek bildiğim oradaki sarı koltuklar benimkiyle aynıymış
Evde adım koşmaca yarışmalarımiz filan geldi aklıma derece yapacak diye az tepinmedikOndan mı olur ki balım hiç bilmiyorumSeratoninden mi oluyor sence? Bende adrenalin mi acaba dedim ama fikrim yok. Böyle kalbim çarpacak gibi oluyor, hafifçe kalkıyor gibi olup olup geçiyor arada ama çarpıntı yok.. Hiç stres yapmıyorum, ben çok rahatım balım ya Koşmak hafif spormu oluyor acaba
İyiyim kuzum iyiyim sen nasılsın bugün tartıldim 15 günde 1.300 Gr vermişim Pazar pazartesi biraz boşladim diyeti 3 kilo hedeflemiştim artık tam gaz devam edecem dikkat etmeye
Balım aynen meyve kasasiydi. Ama sert degilmis ustüne cikinca aci bi deneyimle ögrenmis oldumAa çok iyi beğenmene sevindim, o zaman ilk fırsatta bende deneyeceğim balımDoğru Antep in meşhur yemeği, epey de müptelası varmış, bende bol bol tarif videosu izler çok azını seçer yaparım
Yaaa, annenden yeni mi getirdinGetirdiğin o kasa çok sert ama çok yüksek olmayan meyve kasaları gibi mi
Aynen balim valla dün baktim ucuruma dogru yuvarlanıyorum bi dur demem lazim dediminci-tepik balım menünü alıntılamayı unuttum, sonra da üşendim, neyse Afiyet olsun, bugün akşamı sende, bende, civcivimde çorba ile kapatmışız Anlaşsak bu kadar olurdu Sporun da iyiymiş, bi suyu az içmişsin.
Ben dün gece uyumadan yaptim sporu yeni yapmis gibiyim
Ahh balim aynen bakalim girebilecekmiyimBen dün gece uyumadan yaptim sporu yeni yapmis gibiyim
Azcik soguyum da öğleden sonra yaparım inş
Cok iyisin bu arada bravo bırakmak yokdogum gunune az kaldi unutma
Kolay gelsin kuzum bende gidiyorum şimdi pilatese
Supersin canimKolay gelsin kuzum bende gidiyorum şimdi pilatese
Süper balım menün gayet hafif ve doyurucuya benziyorİyi aksamlar kizlar menum
Sabah 07.00 1 bardak su
Kahvalti 09.45
1 elma 2 kasik yulaf
2 kasik yogurt tarcin
Ara 12.00
Turk kahvesi
2.ara 14.30
2 mandalina
1 avuc fistik
Yarim ayva
Aksam
6 kasik kabak yemegi
Aci tursu 3 adet
1 kase yogurt
Su 2 lt tarcinli 3 olur
Spor
50 dk tempolu yuruyus
Yatmadan yarim saat egzersiz yapicam
Valla hiç izlemedim balım ya bende bilmiyorum, sadece arkadaşımın söylediği kadar, gerçi ara ara diziyi de anlattı bana ama oralar hafızamda flu, muhtemelen o anlatırken ben yapacağım işleri düşünüyordumHadi ya hangi evdeki sarı koltuklar ola kiŞefkat in evi basic di senin ev sosyete imiş ya Esin in zengin babasinin evinde mı aceba o sarı koltuk
Evde adım koşmaca yarışmalarımiz filan geldi aklıma derece yapacak diye az tepinmedik
Kalbin çarpacak kadar zorlama bence yaidmansiz olduğumuzdan bence her gün ya da gün aşırı sporu 30-60 dk arası eklersen bedenin alışır ama iki gün mola verince başa sarıyor sanki hiç yapmamış gibi oluyon yine
Süpersin kuzu3 Kasım Menüm
11:00 2 adet üzümlü cevizli kurabiye
16:00 sebzeli karides güveç, 2 dilim ekmek, mevsim salata, 150 ml vişne suyu
17:00 4 yk nar
Su 3 lt
Spor 40 dk egzersiz (direnç bantı ile)
15 dk esneme