- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Balım yüklendim de gece uyuyamadım, spor fena çarptıNaptin balim yüklendin mi
Allah rizasi icin biraz da benim üstüme rocky atdün spor yapamadim
Bizim kendi tarlamizin buğdayıni değirmene gidip öğütup bulguru kaynatıp yaparlardi bizimkiler.Pilav, dolma, kısır, çiğköfte türevi birbirinin az çok benzeri olan bu şeyleri seviyorum balımDiyetteyiz diye geçen kepekli pirinç aldım Pirinci gözümde daha masum yapıyor, kendimi kandırdığım gibi beynimi de kandırabilir miyim dersin
Balım bulgur sevilmez mi ya, o da pirinç gibi candır, canandırBaban işi biliyormuş Benim baba da taze fasulye hastası, her gün yesin bıkmaz nasıl bir aşk nasılll anlatamam Bu yüzden annemin haklı çok sitemleri olmuştur
Ne iyi yapmışsın kendinle ilgilenerek, ve ne güzel şeyler yazmışsın, umarım hiç unutmazsın bunları, enerjin hiç düşmesin, mutluluk çok insana yakışıyor, bunlardan biri de sensin
Balım çok güzelmiş ya, öyle bulguru buldunuz bi de bıktınız ha, vay beBizim kendi tarlamizin buğdayıni değirmene gidip öğütup bulguru kaynatıp yaparlardi bizimkiler.
O derece organik sen düşün
Bal yiyen baldan usanır hesabı işte usandık hepimiz
Diğer saydıklarıni bende çok severim
Taze fasulye sevdası da ilginç mis hakkatenyerim ama yerim yani annen kesin çok güzel yapıyordur
Neler yapıyorsun?
Günün nasıl geçiyor?
Balım kapisma davetini simdi gördüm o yüzden yalan oldu bugün o isBalım yüklendim de gece uyuyamadım, spor fena çarptıGerçi sert spor yaptım, kardiyoda kalbim nerelerde attı bi bilsen Gel bugün kapışalım seninle
Ooo et mangal balık tavuk öyle ağırlamaya can kurbanBalım çok güzelmiş ya, öyle bulguru buldunuz bi de bıktınız ha, vay beBir kere bir çiftçi aile bize kepeği alınmamış bulgur getirdi, onlarda kendileri yapmış ama yok böyle bişey, kokusu tadı uçuyordu resmen, bu marketlerin bulguru halt etmiş yanında öyle bir şeydi
Evet annem güzel yaparda babam ondan değil, evelinden çok sever fasulyeyi. Bak anlatayımEskiden turizm şehrinde yaşadığımız için yazın akrabalardan gelen giden çok olurdu bize. Babamda yemek yapmayı sever, özene bezene keyifle hazırlar. İkramı da sever. Her gelen akrabaya(aslında herkese) kesin bi mangal yakardı, eti tavuğu balığı aynı anda hazırlardı. Mangal olmasa bile illa bunların her türlüsünü yapar. Babamın fasulye aşkını biliyorlarya, bizimkiler hangi akrabaya gitse mutlaka ana yemek taze fasulye Annemin tepesi attı bir gün, biz milleti etlerle ağırlayalım nereye gitsek fasulye yiyelim diye Haklı yani, her ipini koparan hem bize geliyordu hemde 7 yıldızlı otel konforunda ağırlanıyordu. Bizim hiç böyle bir konforumuz olmadı. Bazı akrabalarımızda pintilik de olunca aman dayımız amcamız her ne ise o çok sever dedik diye, fasulyeyle hem ucuza kapatıyorlar hem kolayına kaçıyorlar yani Böylede masrafsız misafiriz işte
Balım ne yapayım, bugünüm temizlik yemek ve sporla geçti, oturdum artık çay içeceğimSen neler yapıyorsun?
Aynen öyle balımOoo et mangal balık tavuk öyle ağırlamaya can kurbanher gün gelinir yani size de.
Cimriler fasulye ile yirtmislar hep he
Azimli gördum seni maşallah
Ben de dizi çarpışması var bugün ya hangisini izleyeceğimi şaşırdım
Yalancı bugüne alındı,Evlilik hakkında her şey bugün,Çember bugün.
Entrika dizilerine bayılıyorum işteAynen öyle balım
Azimliyim de canım vücudum çok sıkıntı yapıyor,sporu en verimli yaptığım gün huzursuzluk yaşıyorum, gece zor uyuyorum, niye böyle anlamadım bende
Aa bende Çember'e başladım bugün
Diğerleri hakkında hiç bir fikrim yok
Oo nohut dürüm ha, afiyet olsun, beğendin mi peki2 Kasım Salı Menüm
Sabah 08.00 nohut dürüm (kendim yaptim icinde kabaca ezilmis baharatli nohut, soğan, maydanoz var), yufka ekmekle yaptim
Ara 09.00 sütlü kahve
Ara 12.00 türk kahvesi, 1 dilim ayva tatlisi
Ara 16.00 1 dilim ayva, 1 mandalina
Akşam 17.30 1 kase tarhana çorbası, 2 kasik yoğurt
Ara 19.00 türk kahvesi
Spor;
2000 adım
Leslie 5 mil 45 dakika
Su; 2.5 lt
Estağfirullah balım deme öyle yaBalım kapisma davetini simdi gördüm o yüzden yalan oldu bugün o is
Ben seninle kapisamam bence balım dötüm yemez
Ballarim bu arada 1 2 gün giremezsem merak etmeyin hattimi taşıyorum da. Girerim muhtemelen de.
Spor fazla olunca seratonin bedenine fazla geliyor heAynen öyle balım
Azimliyim de canım vücudum çok sıkıntı yapıyor,sporu en verimli yaptığım gün huzursuzluk yaşıyorum, gece zor uyuyorum, niye böyle anlamadım bende
Aa bende Çember'e başladım bugün
Diğerleri hakkında hiç bir fikrim yok
Balım benim en büyük özrüm şarkıcı ve oyuncu isimlerini pek bilmemEntrika dizilerine bayılıyorum iştevakit bulursan onları da izle.
Çember de de Tuvana Türkay i hiç sevmiyorum ama bazen izliyorumdiğer adamı severim Şefkat Yerimdar da izlerdim
Ondan mı olur ki balım hiç bilmiyorumSpor fazla olunca seratonin bedenine fazla geliyor he
Belki strese giriyorsundur o kadar spor yaptım kaç gram vercem diye
Hafif spor yap o zaman çiçeğim
Yürü ,koş
Cok begendim balımOo nohut dürüm ha, afiyet olsun, beğendin mi pekiAyvayı yemişsin bugün balım Geçen canın çektiydi zaten di mi Akşamın çok hafif geçmiş ve sporun da çok iyiymiş
Estağfirullah balım deme öyle yaSen ki stepi masaya adım atarak yapmaya kalmış adamsın, bunu mu dötün yemicek Yeni operatörün hayırlı uğurlu olsun balım Hiç böyle bi şey kutlayacağım aklıma gelmezdi İlkler özeldir diyelim
Aa çok iyi beğenmene sevindim, o zaman ilk fırsatta bende deneyeceğim balımCok begendim balımtabi asıl antepte yerinde yemek lazim da bayagi da doyurucuydu
Dogru söylüyosun bende de var ucundan bucagindan azimstep maceramı asla unutmam zaten derin izler birakti neler denedim neler masa sehpa sandalye
En son gecen annemden kasa getirdim o da plastik saglam degilmis bi adım atmamla iceri cöktüolmucak bana step nasip