70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ooo portakalli anne kurabiyesini de cok severim gecen kış ilk kez kesfettim onu kesfetmez olaydim
Eniste uslu dur pls
kızlar Az önce açlıktan mücadele ederken bi tatlı kaşığı helvayı mideye yolladım
Helvaya iyi yolculuklar diyoruz o zaman

Kizlar ben sabitim.
En son 68.2 idi diye hatirliyorum. Yine aynıyım.
Ama pazartesi ucundan baktm tartiya 69lardaydim. Ona göre de eksideyim

Bi zügürt tesellisi de benden enerji_kusagi
Bu geçenlerde bir kaç gün yediğinin etkisi miydi balım, 69a göre 68.2 isen iyi bari aldığını atmışsın, sporunda az son zamanlarda balım sabit gelmen yine iyi ya artı olaydı Birbirimizi tesellimiz bittiğine göre yeni hafta en az 500 eksi ile gelelim olmaz mı

Selam kizlar yine bi takim hazirliktaydim bugun 2 gun ablama gidiyorum

Pazartesi 91.00
Bugun 89.7

Fark -1.300 gr
Güle güle git gel balım, kolay gelsin

Eksin de muhteşem, bunun ne kadarı önceki kilona göre eksi İncim, hani bir miktar aldım demiştin geçen gittiğinde, önceki kilonu hatırlayamadım ama hepsi eksiyse kocaman bir maşaalah diyorum

Pazartesi geldigimde tartilmistim 91 cikmisti iste net bugunde boyle cnm.onceyi bende hatirlamiyorum

Balim inan ki herkesin hayatinda sorunlar var biliyorum bahane etmek istemiyorum ama. Bu hafta pek iyi gecmedi yani benimle alakali da degil sana daha önce bahsettigim konularla alakali ayrintilara girmiyim de.
Ama cabaladigimi bilin yani cidden su ortamda iyi çabalıyorum kafayi yemeden

Selam kizlar yine bi takim hazirliktaydim bugun 2 gun ablama gidiyorum

Pazartesi 91.00
Bugun 89.7

Fark -1.300 gr
Güzel eksi canim tebrikler
Tamam git ama pazartesi gel bak

Valla koltukları tanıyamadım.

Ama hardal sarı sarı en sevdiğim renklerden.

Üniversite de iken sarı spor araba alma hayalim vardı.Sonra taksiler de sarı deyip hayalinden vazgeçtim spor arabam da yok ama hala sedan kasa arabaya biniyorum emekli arabası gibi

Sporu yardır bakalım.

Kızlar kilo bildirimi de yapayım.

Öğlen tartıldım sabah kahvaltı yaptım okulda çay kahve de içtim .

72.00

Geçen hafta galiba 71.4 idi

İnsallah gelcem tabiki balimmm

6 Kasım Cumartesi Menüm
Sabah 10.00 2 tane hashasli çörek, çay
Ara 12.00 sütlü kahve
Ara 15.00 türk kahvesi
Akşam 17.30 1 kase ayran aşı, 1 tane biber dolmasi(1 yemek kasigi büyüklüğündeydi ) 4 kasik hosaf

Spor; 45 dakika hizli tempo yürüyüş
Su; 2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…