70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

inci-tepik inci-tepik balım menünü alıntılamayı unuttum, sonra da üşendim, neyse 😂Afiyet olsun, bugün akşamı sende, bende, civcivimde çorba ile kapatmışız 😍 Anlaşsak bu kadar olurdu 💕 Sporun da iyiymiş, bi suyu az içmişsin.
Aynen balimm bugun hava cok yagdi unutmusum suyu hava soguk olunca icesim gelmiyor inan aklimada gelmedi icmek😂

Balım benim en büyük özrüm şarkıcı ve oyuncu isimlerini pek bilmem :KK70: Saçı bağlı sakallıyı söylüyorsan ben onu seviyorum, çok manyak Moğol rolü oynamıştı, oradan tuttum onu, Şefkat Yerimdar ı da arkadaşım izliyordu, tek bildiğim oradaki sarı koltuklar benimkiyle aynıymış :KK70:
Hadi ya hangi evdeki sarı koltuklar ola ki 😄 Şefkat in evi basic di senin ev 🏡 sosyete imiş ya 🤭 Esin in zengin babasinin evinde mı aceba o sarı koltuk 😂
Ondan mı olur ki balım hiç bilmiyorum 😂 Seratoninden mi oluyor sence? Bende adrenalin mi acaba dedim ama fikrim yok. Böyle kalbim çarpacak gibi oluyor, hafifçe kalkıyor gibi olup olup geçiyor arada ama çarpıntı yok.. 😂 Hiç stres yapmıyorum, ben çok rahatım balım ya :KK70: Koşmak hafif spormu oluyor acaba :KK57:
Evde adım koşmaca yarışmalarımiz filan geldi aklıma derece yapacak diye az tepinmedik 😄

Kalbin çarpacak kadar zorlama bence ya😌idmansiz olduğumuzdan bence 🤭her gün ya da gün aşırı sporu 30-60 dk arası eklersen bedenin alışır ama iki gün mola verince başa sarıyor 🤭sanki hiç yapmamış gibi oluyon yine 😂

P_20211103_091138_p.jpg
gunaydin ballarim😍sabah sporu yapildii💪

Aa çok iyi beğenmene sevindim, o zaman ilk fırsatta bende deneyeceğim balım 😍 Doğru Antep in meşhur yemeği, epey de müptelası varmış, bende bol bol tarif videosu izler çok azını seçer yaparım 😂

Yaaa, annenden yeni mi getirdin 😍 Getirdiğin o kasa çok sert ama çok yüksek olmayan meyve kasaları gibi mi 😍
Balım aynen meyve kasasiydi. Ama sert degilmis ustüne cikinca aci bi deneyimle ögrenmis oldum :KK70: :KK70:
Ben begendim bence sen de begenirsin balım dürümü 🤩 ilk basta bir seye benzetemedim de malzemeleri birleştirince aman Tanrim dedim :KK70:
inci-tepik inci-tepik balım menünü alıntılamayı unuttum, sonra da üşendim, neyse 😂Afiyet olsun, bugün akşamı sende, bende, civcivimde çorba ile kapatmışız 😍 Anlaşsak bu kadar olurdu 💕 Sporun da iyiymiş, bi suyu az içmişsin.
Aynen balim valla dün baktim ucuruma dogru yuvarlanıyorum bi dur demem lazim dedim😂

İyi aksamlar kizlar menum
Sabah 07.00 1 bardak su
Kahvalti 09.45
1 elma 2 kasik yulaf
2 kasik yogurt tarcin

Ara 12.00
Turk kahvesi

2.ara 14.30
2 mandalina
1 avuc fistik
Yarim ayva

Aksam
6 kasik kabak yemegi
Aci tursu 3 adet
1 kase yogurt

Su 2 lt tarcinli 3 olur
Spor
50 dk tempolu yuruyus
Yatmadan yarim saat egzersiz yapicam

3 Kasım menüm

Sabah 08.00 ılık limonlu su

Kahvaltı 08.30 haşlanmış yumurta domates salatalık İnce dilim peynir şekersiz çay

Ara öğün 12.00 mandalina 2 adet

Öğle yemeği 14.00 / 5 kaşık kısır 3 yaprak marul 1 bardak ayran

Akşam yemeği yok

Çay kahve serbest

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat pilatesimi tamamladım

İyi aksamlar kizlar menum
Sabah 07.00 1 bardak su
Kahvalti 09.45
1 elma 2 kasik yulaf
2 kasik yogurt tarcin

Ara 12.00
Turk kahvesi

2.ara 14.30
2 mandalina
1 avuc fistik
Yarim ayva

Aksam
6 kasik kabak yemegi
Aci tursu 3 adet
1 kase yogurt

Su 2 lt tarcinli 3 olur
Spor
50 dk tempolu yuruyus
Yatmadan yarim saat egzersiz yapicam
Süper balım menün gayet hafif ve doyurucuya benziyor 🤩

Günaydın kızlar

3 Kasım Menüm
Sabah 08.00 haslanmis yumurta, yesil soğan ile salata, domates, peynir
Ara 10.00 sütlü kahve
Ara 12.30 türk kahvesi, 1 tane kakaolu leblebi
Ara 15.00 2 dilim ayva, 1 mandalina
Akşam 17.30 1 kase corba, 1 bostan patlicanla firinda patlican kebabi

Spor; yok
Su; 3 litre

Hadi ya hangi evdeki sarı koltuklar ola ki 😄 Şefkat in evi basic di senin ev 🏡 sosyete imiş ya 🤭 Esin in zengin babasinin evinde mı aceba o sarı koltuk 😂

Evde adım koşmaca yarışmalarımiz filan geldi aklıma derece yapacak diye az tepinmedik 😄

Kalbin çarpacak kadar zorlama bence ya😌idmansiz olduğumuzdan bence 🤭her gün ya da gün aşırı sporu 30-60 dk arası eklersen bedenin alışır ama iki gün mola verince başa sarıyor 🤭sanki hiç yapmamış gibi oluyon yine 😂
Valla hiç izlemedim balım ya bende bilmiyorum, sadece arkadaşımın söylediği kadar, gerçi ara ara diziyi de anlattı bana ama oralar hafızamda flu, muhtemelen o anlatırken ben yapacağım işleri düşünüyordum :KK70: ama bak %90 şuna benzeyen bir ikili koltuk vardı, o kimin evi sen bileceksin :KK70:

Balım ağrım ödemim olmadıkça aksatmadan günlük spor yapmaya çalışıyorum, sadece tartı öncesi dinleneyim diyorum, ağırlıkla falan çalışmaya başladım ya o etkiledi belki de nefesimi yanlış kulladım, yalnız epey seviye atladım, kaslarım açıldı bayağı 😍

Eklentiler

• upload_2021_11_03_11_19_52_766.png
    upload_2021_11_03_11_19_52_766.png
    835,8 KB · Görüntüleme: 25
3 Kasım Menüm

11:00 2 adet üzümlü cevizli kurabiye

16:00 sebzeli karides güveç, 2 dilim ekmek, mevsim salata, 150 ml vişne suyu

17:00 4 yk nar

Su 3 lt
Spor 40 dk egzersiz (direnç bantı ile)
15 dk esneme

4 Kasım menüm

Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi

Kahvaltı 08.40 ince dilim peynir 2 tane haşlanmış yumurta domates salatalık şekersiz çay

Öğle yemeği 14.00 / fırında kumpirli 5 adet küçük balık 1 bardak su salata

Ara öğün 15.00 çiğ fındık 10 tane

17.30 Açlıkla mücadele ederken😂 1 kase cacık

Çay kahve serbest

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat aletli pilatesimi tamamladım
15 dakika bisiklet sürdüm

4 Kasim Persembe Menüm
Sabah 08.00 kıymalı yumurta, domates, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
Ara 10.00 sütlü kahve
Ara 12.00 1 dilim ayva
Öğlen 14.00 1 tane bostan patlican kebabi
Akşam 17.45 1 kase tarhana, 1 kase yoğurt, 2 catal patlican kebabi (sukur bitti🤣)
Spor; simdi yuruyuse cikcam gelince eklerim🏃‍♀️
Su; 2 litre

X