70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Evet balım, aslında bu portakallı anne kurabiyesiydi ben ona bolca ceviz ve üzüm kattım 😂 Hem ceviz hem çikiletalı ha, o da çok iyiymiş 😋 iyi ki malzemen eksikmiş balım, bende yapsam bi dert yapmasam bi dert, eşim illa günlük tehlikeli bir şey yemek istiyor 😬
Ooo portakalli anne kurabiyesini de cok severim gecen kış ilk kez kesfettim onu😬 kesfetmez olaydim🤦🏼‍♀️
Eniste uslu dur pls :KK70:
kızlar Az önce açlıktan mücadele ederken bi tatlı kaşığı helvayı mideye yolladım 🤣🤣
Helvaya iyi yolculuklar diyoruz o zaman :KK70:

Kizlar ben sabitim.
En son 68.2 idi diye hatirliyorum. Yine aynıyım.
Ama pazartesi ucundan baktm tartiya 69lardaydim. Ona göre de eksideyim😬

Bi zügürt tesellisi de benden :KK70: enerji_kusagi enerji_kusagi
Bu geçenlerde bir kaç gün yediğinin etkisi miydi balım, 69a göre 68.2 isen iyi bari aldığını atmışsın, sporunda az son zamanlarda balım sabit gelmen yine iyi ya artı olaydı 😬 Birbirimizi tesellimiz bittiğine göre yeni hafta en az 500 eksi ile gelelim olmaz mı 😬

Selam kizlar yine bi takim hazirliktaydim bugun 2 gun ablama gidiyorum😞

Pazartesi 91.00
Bugun 89.7

Fark -1.300 gr
Güle güle git gel balım, kolay gelsin 😘

Eksin de muhteşem, bunun ne kadarı önceki kilona göre eksi İncim, hani bir miktar aldım demiştin geçen gittiğinde, önceki kilonu hatırlayamadım ama hepsi eksiyse kocaman bir maşaalah diyorum 😍

Güle güle git gel balım, kolay gelsin 😘

Eksin de muhteşem, bunun ne kadarı önceki kilona göre eksi İncim, hani bir miktar aldım demiştin geçen gittiğinde, önceki kilonu hatırlayamadım ama hepsi eksiyse kocaman bir maşaalah diyorum 😍
Pazartesi geldigimde tartilmistim 91 cikmisti iste net bugunde boyle cnm.onceyi bende hatirlamiyorum😂

Bu geçenlerde bir kaç gün yediğinin etkisi miydi balım, 69a göre 68.2 isen iyi bari aldığını atmışsın, sporunda az son zamanlarda balım sabit gelmen yine iyi ya artı olaydı 😬 Birbirimizi tesellimiz bittiğine göre yeni hafta en az 500 eksi ile gelelim olmaz mı 😬
Balim inan ki herkesin hayatinda sorunlar var biliyorum bahane etmek istemiyorum ama. Bu hafta pek iyi gecmedi yani benimle alakali da degil sana daha önce bahsettigim konularla alakali ayrintilara girmiyim de.
Ama cabaladigimi bilin yani cidden su ortamda iyi çabalıyorum kafayi yemeden:KK70:

Selam kizlar yine bi takim hazirliktaydim bugun 2 gun ablama gidiyorum😞

Pazartesi 91.00
Bugun 89.7

Fark -1.300 gr
Güzel eksi canim tebrikler 🤩
Tamam git ama pazartesi gel bak 😌

Valla hiç izlemedim balım ya bende bilmiyorum, sadece arkadaşımın söylediği kadar, gerçi ara ara diziyi de anlattı bana ama oralar hafızamda flu, muhtemelen o anlatırken ben yapacağım işleri düşünüyordum :KK70: ama bak %90 şuna benzeyen bir ikili koltuk vardı, o kimin evi sen bileceksin :KK70:

Balım ağrım ödemim olmadıkça aksatmadan günlük spor yapmaya çalışıyorum, sadece tartı öncesi dinleneyim diyorum, ağırlıkla falan çalışmaya başladım ya o etkiledi belki de nefesimi yanlış kulladım, yalnız epey seviye atladım, kaslarım açıldı bayağı 😍
Valla koltukları tanıyamadım.

Ama hardal sarı sarı en sevdiğim renklerden.

Üniversite de iken sarı spor araba alma hayalim vardı.Sonra taksiler de sarı deyip hayalinden vazgeçtim 🤭spor arabam da yok ama hala 😌sedan kasa arabaya biniyorum 😃emekli arabası gibi 😃

Sporu yardır bakalım.👏

Kızlar kilo bildirimi de yapayım.

Öğlen tartıldım sabah kahvaltı yaptım okulda çay kahve de içtim .

72.00

Geçen hafta galiba 71.4 idi

Balim inan ki herkesin hayatinda sorunlar var biliyorum bahane etmek istemiyorum ama. Bu hafta pek iyi gecmedi yani benimle alakali da degil sana daha önce bahsettigim konularla alakali ayrintilara girmiyim de.
Ama cabaladigimi bilin yani cidden su ortamda iyi çabalıyorum kafayi yemeden:KK70:

Güzel eksi canim tebrikler 🤩
Tamam git ama pazartesi gel bak 😌
İnsallah gelcem tabiki balimmm😘

6 Kasım Cumartesi Menüm
Sabah 10.00 2 tane hashasli çörek, çay
Ara 12.00 sütlü kahve
Ara 15.00 türk kahvesi
Akşam 17.30 1 kase ayran aşı, 1 tane biber dolmasi(1 yemek kasigi büyüklüğündeydi ) 4 kasik hosaf

Spor; 45 dakika hizli tempo yürüyüş
Su; 2 litre

X