- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Günaydın canım hayırlı cumalar
Afiyet olsun kuzucum göz hakkı diyelim o kadarcık da olsun artıkkızlar Az önce açlıktan mücadele ederken bi tatlı kaşığı helvayı mideye yolladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım hayırlı cumalar
Afiyet olsun kuzucum göz hakkı diyelim o kadarcık da olsun artıkkızlar Az önce açlıktan mücadele ederken bi tatlı kaşığı helvayı mideye yolladım
Ooo portakalli anne kurabiyesini de cok severim gecen kış ilk kez kesfettim onu kesfetmez olaydimEvet balım, aslında bu portakallı anne kurabiyesiydi ben ona bolca ceviz ve üzüm kattım Hem ceviz hem çikiletalı ha, o da çok iyiymiş iyi ki malzemen eksikmiş balım, bende yapsam bi dert yapmasam bi dert, eşim illa günlük tehlikeli bir şey yemek istiyor
Helvaya iyi yolculuklar diyoruz o zamankızlar Az önce açlıktan mücadele ederken bi tatlı kaşığı helvayı mideye yolladım
Ekside olmak her daim iyidir balım az olsun bizim olsunGeçen Cuma 68.5
Bu Cuma 68.2
Fark eksi 300
Biraz az oldu eksi ama neyse buna da şükür, en azından her istediğimi yiyip içiyorum gibi, benimkisi züğürt tesellisi
Diyelim balım gitti artıkHelvaya iyi yolculuklar diyoruz o zaman
Aynen kuzu spordan çıkmıştım birden şekerim düştü galiba attım ağzıma bi kaşık
Afiyet olsun kuzucum göz hakkı diyelim o kadarcık da olsun artık
Bu geçenlerde bir kaç gün yediğinin etkisi miydi balım, 69a göre 68.2 isen iyi bari aldığını atmışsın, sporunda az son zamanlarda balım sabit gelmen yine iyi ya artı olaydı Birbirimizi tesellimiz bittiğine göre yeni hafta en az 500 eksi ile gelelim olmaz mıKizlar ben sabitim.
En son 68.2 idi diye hatirliyorum. Yine aynıyım.
Ama pazartesi ucundan baktm tartiya 69lardaydim. Ona göre de eksideyim
Bi zügürt tesellisi de benden enerji_kusagi
Güle güle git gel balım, kolay gelsinSelam kizlar yine bi takim hazirliktaydim bugun 2 gun ablama gidiyorum
Pazartesi 91.00
Bugun 89.7
Fark -1.300 gr
Epey az yiyorsun Lalem normaldir galiba düşmesi, helvayı giden kilolar için uğurlama saymalıyızAynen kuzu spordan çıkmıştım birden şekerim düştü galiba attım ağzıma bi kaşık
Haklısın balım, eksi cansa, sabit canandırEkside olmak her daim iyidir balım az olsun bizim olsun
Pazartesi geldigimde tartilmistim 91 cikmisti iste net bugunde boyle cnm.onceyi bende hatirlamiyorumGüle güle git gel balım, kolay gelsin
Eksin de muhteşem, bunun ne kadarı önceki kilona göre eksi İncim, hani bir miktar aldım demiştin geçen gittiğinde, önceki kilonu hatırlayamadım ama hepsi eksiyse kocaman bir maşaalah diyorum
Balim inan ki herkesin hayatinda sorunlar var biliyorum bahane etmek istemiyorum ama. Bu hafta pek iyi gecmedi yani benimle alakali da degil sana daha önce bahsettigim konularla alakali ayrintilara girmiyim de.Bu geçenlerde bir kaç gün yediğinin etkisi miydi balım, 69a göre 68.2 isen iyi bari aldığını atmışsın, sporunda az son zamanlarda balım sabit gelmen yine iyi ya artı olaydı Birbirimizi tesellimiz bittiğine göre yeni hafta en az 500 eksi ile gelelim olmaz mı
Güzel eksi canim tebriklerSelam kizlar yine bi takim hazirliktaydim bugun 2 gun ablama gidiyorum
Pazartesi 91.00
Bugun 89.7
Fark -1.300 gr
Valla koltukları tanıyamadım.Valla hiç izlemedim balım ya bende bilmiyorum, sadece arkadaşımın söylediği kadar, gerçi ara ara diziyi de anlattı bana ama oralar hafızamda flu, muhtemelen o anlatırken ben yapacağım işleri düşünüyordum ama bak %90 şuna benzeyen bir ikili koltuk vardı, o kimin evi sen bileceksin
Balım ağrım ödemim olmadıkça aksatmadan günlük spor yapmaya çalışıyorum, sadece tartı öncesi dinleneyim diyorum, ağırlıkla falan çalışmaya başladım ya o etkiledi belki de nefesimi yanlış kulladım, yalnız epey seviye atladım, kaslarım açıldı bayağı
Voov istikrarlı boğam maşallah sana hakkını vermişsin ağırlıkların .Geçen Cuma 68.5
Bu Cuma 68.2
Fark eksi 300
Biraz az oldu eksi ama neyse buna da şükür, en azından her istediğimi yiyip içiyorum gibi, benimkisi züğürt tesellisi
İnsallah gelcem tabiki balimmmBalim inan ki herkesin hayatinda sorunlar var biliyorum bahane etmek istemiyorum ama. Bu hafta pek iyi gecmedi yani benimle alakali da degil sana daha önce bahsettigim konularla alakali ayrintilara girmiyim de.
Ama cabaladigimi bilin yani cidden su ortamda iyi çabalıyorum kafayi yemeden
Güzel eksi canim tebrikler
Tamam git ama pazartesi gel bak
Günaydın balımGünaydın ballar