70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sarıcivcivim kahvenin yanına 1 küçük parça dışında yeme olur mu? Her gün sadece 1 parça serbest olsun sana Fazla yersen bozuşuruz bak

Kendine bal tarçın zencefil karabiber zerdeçal ve bir çk Hindistan cevizi yağı ve süt ile kahve hazırlarsan tatlı krizinin hem önüne geçiyor hem de yağ yakıyor kalorisi biraz yüksek oluyor ama 200 kalori civarı olabilir
Afiyet olsun civcivim tarif T. Kümeli nin tarifinin geliştirilmiş hali

Teşekkür ederim canım civcivim, bir gün beraber olacak. Belki de Kastamonu’da, şehri seyrederken saat kulesinde yudumlayacağız başbaşa kahvemizi. Neden olmasın?
Cok romantik
Sarıcivcivim kahvenin yanına 1 küçük parça dışında yeme olur mu? Her gün sadece 1 parça serbest olsun sana Fazla yersen bozuşuruz bak
Bugün 2 kare yedim canim baska yemem

Benim tatlı krizi iptal site yonetiminden geldiler tadilat yapcaklarmis

Maşallah Aslım Bolca eksiler gelecek Aslım sen o adımlarda direnci kırdın bozmazsan böyle bir 10 kilo devam eder sayıların gizemini en güzel Sudem balım yapıyor tam kaç kilo gider sorarız ona

Olur tabiki Enerjim özü o nihayetinde

Hadi uyanin temizlik benden cayi da siz koyun. Gerci kahvaltiyi da ettim ama
Günaydın çalışkan arı Sarıcivciv

Günaydınnnn
Afiyet olsun Aslım. Çok sevindim, bende tartılayım gaza geldim
Leylam çok duamızı aldın, sırtın yere gelmez artık
Nasılda şımartırlarmış beni çok teşekkür ederim Hepinize
Günaydın kuzum, kurusu şu meşhur kuruyemişçide satılıyor, belki denersin bir gün. Ananas kurusu da alıyorum.
Afiyet olsun canım
Canım kahveyi baharatları ayrı, sütü ayrı köpürtürsen o tarif efsane oluyor benim için bir gün kendine yap olur mu

Tamam canim insallah malzemelerin tamamini alinca denicem kahve coook severim her türlüsünü

Evet kesinlikle Songülüm, oğlumun okula başlaması sabah yürüşüne vesile oldu. Ne de güzel oldu.
Oğluna da iyi gelecektir canım, çocuklar evde çok bunaldı. Ben de şimdi oğlumun dersini bitirmesini bekliyorum, onu alip biraz yürüyüşe çıkacağım, onun da ihtiyacı var.
Bende tazesini seviyorum onun. Ne güzel meyve o ya... Saksıda yetiştirmeye çalışma girişimim bile olmuştur
Aaa yetişir mi ki acaba ben de avokado yetistireyim diye düşündüm ama meyve vermesi çok uzun sürüyormuş.
Beraber olsun aslım

Süt köpüğü

Vayy, ben de sana bir içecek buldum. Ekran görüntüsü almıştım sana atayım ben onu.

Tehlike çanları çok fena çalmış kuzum.
Cok romantik

Bugün 2 kare yedim canim baska yemem
Ve beklenen hareket yapılmış
Daha fazla yeme diye biz gönderdik

Ananasın kendi filizini suda köklendirip saksıya dikenler görmüştüm. Güzel yetişmişti. Uğraştım ama beceremedim. Fidan olarak alsam belki olurdu.

Avokadoyu da denedim Aydın'da. Müstakil ev alınca bahçesine dikerim diye. Çekirdekten köklendirdim bir kaç kök. 1 metre kadar büyüdüler ve bahçesi olan birilerine verdim hepsini. Çünkü bakacak vaktim de olmuyordu o sıralar. Bir de sanırım meyve için aşılanması gerekiyormuş. 3-5 sene de ancak verir galiba . Senin ne güzel bahçen var. Benim yerim olsa her sevdiğim çeşitten dikerim

Çok güzel canım benim ananas çimlendirme çalışmalarımda çürümeyle sonuçlandı köklendirme hormonu falan kullanmak gerekiyor sanırım
Avakado çapraz aşı yapmak gerek diye okumuştum büyüttüm bir kaç tane boya gitti maalesef
Mango çekirdeğini çimlendirmeye çalıştım nedense o da hep küf yaptı sonuç alamadım
Denemeye yine devam edeceğim çok keyifli oluyor onların büyüdüğünü izlemek

Canım 1 ceviz yerine 3 badem veya fındık yiyebilirsin fıstık ezmesi yerine de badem olur birtanem
Afiyet olsun
Doğru yapmışım
Peki 1 çk fıstık ezme yerine kaç tane fındık, fıstık ,badem
Sana kıyamadım kepenki çekmeye ben geldim
Ahh vefalı güzel insan
Bende A101 den bir kez almıştım denemek için sevmedim çöp
Anneme Almancılar getirmiş baktım yiyen yok o da çöp
Ya benim yediklerim tam doğal değil ya da ben alışamadım
Ama Leyla ma güveniyorum
O seviyorsa vardır bir hikmeti
Bir de damak tadı diyette değişiyor iyice ya
Ahh ahh
Bekledim de gelmedin hiç mi beni sevmedin
Sudem maşuk um bekler beni diyemedin mi
Tamam tatlım ben de bulacam.

Ben mango kurusunu çok severim canım, tazesini de merak etmiştim.

Mango balım

Oldu mu

Ben bugün gündüz yaptım.

Gece devriyesini ben aldım, sabaha sürpriz
Hakkat öyle olmuş bugün
Kimimiz sabah kimimiz gece mesai yapıyor resmen
Sayfa 7/24 açık
Dostluk bunu gerektirir
Gece gündüz aklım sayfada kalıyor
Haha dün sabah bi ara lavabodan çıkamadım valla dedim anladik secretsin da bu kadar mi secretsin

Actim bile hem de uyuyamadim sabahin 6sinda uyandim
Güno
Senle benim secret bütün topiği muhteşem etkisi altına aldı
Yeni yıl hepimize bir güzel geldi

Hadi uyanin temizlik benden cayi da siz koyun. Gerci kahvaltiyi da ettim ama
Kız sen hangi ara kalktın yine

Voovv afiyet olsun
Ben de napiyim iste iyiyim cok şükür erken kalkinca tabi kimseler olmuyo buralarda biz bize takiliyoruz.
Sizler daha daha nasilsiniz. Bol köpüklü filtre kahvemi iciyorum siz de icer misini

Seratonin bak nelere kadir
Tebrikler
Sen başardın
Mutluluk yağ yaktırır
Kurusunu da ben merak ettim boncuğum, sen sevdiysen bende seviyorumdur seviyormuşumdur
Ha ha nerde yemek orda merak
Aynı ben

Baktım 7 adet falan denk geliyor menüde tatlı kaşığı galiba 3 tane yeter balım bilemedin 4 olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…