70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Doğru yapmışım 😁😁
Peki 1 çk fıstık 🥜 ezme yerine kaç tane :confused: fındık, fıstık 🥜,badem 🤪🤪

Ahh vefalı güzel insan 💕

Bende A101 den bir kez almıştım denemek için sevmedim çöp 🤪🤪
Anneme Almancılar getirmiş baktım yiyen yok o da çöp 🤪🤪
Ya benim yediklerim tam doğal değil ya da ben alışamadım 🤭🤭
Ama Leyla ma güveniyorum💕💕
O seviyorsa vardır bir hikmeti 🤗🤗
Bir de damak tadı diyette değişiyor iyice ya 😁😁

Ahh ahh😔😔
Bekledim de gelmedin hiç mi beni sevmedin😁😁
Sudem maşuk um bekler beni diyemedin mi:confused::KK19:

Hakkat öyle olmuş bugün 🤭🤭
Kimimiz sabah kimimiz gece mesai yapıyor resmen 😁😁
Sayfa 7/24 açık 🤗🤗
Dostluk bunu gerektirir ❤️❤️
Gece gündüz aklım sayfada kalıyor 💕💕

Senle benim secret bütün topiği muhteşem etkisi altına aldı 🧿🧿
Yeni yıl hepimize bir güzel geldi 🧿🧿

Kız sen hangi ara kalktın yine🤣🤣

Voovv afiyet olsun ☕☕☕☕☕☕☕☕
Bende yemiyordum sportie önermişti zoraki zoraki başladım spor için sonra baktım acayip saç tırnak uzatıyor tadı da güzel gelmeye başladı fıstık ezmesinin 😁

Ananasın kendi filizini suda köklendirip saksıya dikenler görmüştüm. Güzel yetişmişti. Uğraştım ama beceremedim. Fidan olarak alsam belki olurdu.

Avokadoyu da denedim Aydın'da. Müstakil ev alınca bahçesine dikerim diye. Çekirdekten köklendirdim bir kaç kök. 1 metre kadar büyüdüler ve bahçesi olan birilerine verdim hepsini. Çünkü bakacak vaktim de olmuyordu o sıralar. Bir de sanırım meyve için aşılanması gerekiyormuş. 3-5 sene de ancak verir galiba . Senin ne güzel bahçen var. Benim yerim olsa her sevdiğim çeşitten dikerim 😊
Ayy inanmiyorum anasinin filizlerini diye okudum gozlerim faltaşı gibi açıldı 🤦🏼‍♀️
Sabah erken kalktik uyku bastirdi gordugumuzu de okuyamiyoruz iyi mi😂

Ananasın kendi filizini suda köklendirip saksıya dikenler görmüştüm. Güzel yetişmişti. Uğraştım ama beceremedim. Fidan olarak alsam belki olurdu.

Avokadoyu da denedim Aydın'da. Müstakil ev alınca bahçesine dikerim diye. Çekirdekten köklendirdim bir kaç kök. 1 metre kadar büyüdüler ve bahçesi olan birilerine verdim hepsini. Çünkü bakacak vaktim de olmuyordu o sıralar. Bir de sanırım meyve için aşılanması gerekiyormuş. 3-5 sene de ancak verir galiba . Senin ne güzel bahçen var. Benim yerim olsa her sevdiğim çeşitten dikerim 😊
Evet canım aşı falan gerekiyormuş, o kadar beklemek zor. Bahçede bayağı bir meyve ağacı var zaten canım, şeftali yok onu çok istiyorum. Bı de bizim burda kiraz yetişmiyor malesef, o ikisi yok. Artık ananas ve avokadoyu marketlerden alacağız.

Sana da inşallah bahsettiğin bahçeli müstakil ev nasip olur da canım istediğin gibi Eker dikersin.
Çok güzel canım benim ananas çimlendirme çalışmalarımda çürümeyle sonuçlandı köklendirme hormonu falan kullanmak gerekiyor sanırım
Avakado çapraz aşı yapmak gerek diye okumuştum büyüttüm bir kaç tane boya gitti maalesef
Mango çekirdeğini çimlendirmeye çalıştım nedense o da hep küf yaptı sonuç alamadım
Denemeye yine devam edeceğim çok keyifli oluyor onların büyüdüğünü izlemek
Bayağı ugrasmissin sen de canım, ben ancak taze soğan, nane maydonozla uğraşıyorum. Meyve ağaçları kendi kendine olup gidiyor nasılsa 😂😂
Doğru yapmışım 😁😁
Peki 1 çk fıstık 🥜 ezme yerine kaç tane :confused: fındık, fıstık 🥜,badem 🤪🤪

Ahh vefalı güzel insan 💕

Bende A101 den bir kez almıştım denemek için sevmedim çöp 🤪🤪
Anneme Almancılar getirmiş baktım yiyen yok o da çöp 🤪🤪
Ya benim yediklerim tam doğal değil ya da ben alışamadım 🤭🤭
Ama Leyla ma güveniyorum💕💕
O seviyorsa vardır bir hikmeti 🤗🤗
Bir de damak tadı diyette değişiyor iyice ya 😁😁

Ahh ahh😔😔
Bekledim de gelmedin hiç mi beni sevmedin😁😁
Sudem maşuk um bekler beni diyemedin mi:confused::KK19:

Hakkat öyle olmuş bugün 🤭🤭
Kimimiz sabah kimimiz gece mesai yapıyor resmen 😁😁
Sayfa 7/24 açık 🤗🤗
Dostluk bunu gerektirir ❤️❤️
Gece gündüz aklım sayfada kalıyor 💕💕

Senle benim secret bütün topiği muhteşem etkisi altına aldı 🧿🧿
Yeni yıl hepimize bir güzel geldi 🧿🧿

Kız sen hangi ara kalktın yine🤣🤣

Voovv afiyet olsun ☕☕☕☕☕☕☕☕
Baktım gece vakti boş kalmış buralar, hemen senlendireyim dedim 🤩

Çok güzel canım benim ananas çimlendirme çalışmalarımda çürümeyle sonuçlandı köklendirme hormonu falan kullanmak gerekiyor sanırım
Avakado çapraz aşı yapmak gerek diye okumuştum büyüttüm bir kaç tane boya gitti maalesef
Mango çekirdeğini çimlendirmeye çalıştım nedense o da hep küf yaptı sonuç alamadım
Denemeye yine devam edeceğim çok keyifli oluyor onların büyüdüğünü izlemek
Evet bugün zirai faaliyetlere de el atmış bulunuyoruz 😍
Bende mangoyu denemeyi düşünüyordum. Zencefili denedim. Çok güzel yaprakları olmuştu. Ama şehir dışına çıkınca kurudu 😕
Artık nane soğan semizotu maydanoz gibi taze kopatıp tüketebileceğim şeylere yöneldim 😊

Evet canım aşı falan gerekiyormuş, o kadar beklemek zor. Bahçede bayağı bir meyve ağacı var zaten canım, şeftali yok onu çok istiyorum. Bı de bizim burda kiraz yetişmiyor malesef, o ikisi yok. Artık ananas ve avokadoyu marketlerden alacağız.

Sana da inşallah bahsettiğin bahçeli müstakil ev nasip olur da canım istediğin gibi Eker dikersin.

Bayağı ugrasmissin sen de canım, ben ancak taze soğan, nane maydonozla uğraşıyorum. Meyve ağaçları kendi kendine olup gidiyor nasılsa 😂😂

Baktım gece vakti boş kalmış buralar, hemen senlendireyim dedim 🤩
Aman da amannn benim boncuğuma ❤💋
Şaşırdım mı, hiç şaşırmadım, baya aynı yaşıyoruz 😍

Geçen yaz değil bir önceki yaz sebze yetiştirip hatta kışlık bile yapmıştın 😍

Sağol bitanem inşaallah bana da nasip olur o günler :KK36:

Aman da amannn benim boncuğuma ❤💋
Şaşırdım mı, hiç şaşırmadım, baya aynı yaşıyoruz 😍

Geçen yaz değil bir önceki yaz sebze yetiştirip hatta kışlık bile yapmıştın 😍

Sağol bitanem inşaallah bana da nasip olur o günler :KK36:
Evet canım dolabı domatesle doldurmuştum ne de güzel olmuştu. Bu yaz salça da denedim o da güzel oldu. Narlardan şekersiz nar ekşisi yapıyorum. Asmanın üzümlerini de kurutmayi düşünüyorum biraz daha büyüyünce. Yapraklarından da salamura yaparım, evi imalathaneye çevireceğim 😂😂 incirler ziyan oluyor, onları kurutmayi bir türlü beceremedim.

Biz gerçekten birbirimize benziyoruz, sen inşallah evi alınca yazacaksın bunu bunu yaptım diye.
Bende mangoyu denemeyi düşünüyordum. Zencefili denedim. Çok güzel yaprakları olmuştu. Ama şehir dışına çıkınca kurudu 😕
Artık nane soğan semizotu maydanoz gibi taze kopatıp tüketebileceğim şeylere yöneldim 😊
En güzeli yeşillik biliyo musun canım. Sabah kahvaltıya mis gibi toplayıp gelmek çok mutlu ediyor.

Evet canım dolabı domatesle doldurmuştum ne de güzel olmuştu. Bu yaz salça da denedim o da güzel oldu. Narlardan şekersiz nar ekşisi yapıyorum. Asmanın üzümlerini de kurutmayi düşünüyorum biraz daha büyüyünce. Yapraklarından da salamura yaparım, evi imalathaneye çevireceğim 😂😂 incirler ziyan oluyor, onları kurutmayi bir türlü beceremedim.

Biz gerçekten birbirimize benziyoruz, sen inşallah evi alınca yazacaksın bunu bunu yaptım diye.

En güzeli yeşillik biliyo musun canım. Sabah kahvaltıya mis gibi toplayıp gelmek çok mutlu ediyor.
Evet benim Canım.
Bir kere kayısı kurutmaya çalıştım biraz fazla kurudu, takır takır sert bir şey oldu 😂😂😂
Bu sefer suya ıslattıp ıslatıp doğradım keklere vs kattım. Biraz blenderdan çekip kaynatıp marmelat yaptım. Epey iş çıkardım başıma.
İnciri de tazeyken buzluğa atmayı denedim. Buzu çok erimezse iyi oluyor yemesi ama çok erirse midem kalkıyor.
Onu sanırım dalında bekletip kurutuyorlar. Kendisi düşünce mi topluyorlardı neydi. Birde tuzlu suya daldırıp mı ne kurutuyorlarmış. Oradayken sormuştum birisine. Birde trabzon hurmasını kurutmayı öğrendim oradayken hem çok kolay hem çok güzel. Boncuğum ne çok şey denemişiz 😍 Baya baya üretime geçmişiz, civcivim mühendisim argeye açığız 😁😁😁

Evet benim Canım.
Bir kere kayısı kurutmaya çalıştım biraz fazla kurudu, takır takır sert bir şey oldu 😂😂😂
Bu sefer suya ıslattıp ıslatıp doğradım keklere vs kattım. Biraz blenderdan çekip kaynatıp marmelat yaptım. Epey iş çıkardım başıma.
İnciri de tazeyken buzluğa atmayı denedim. Buzu çok erimezse iyi oluyor yemesi ama çok erirse midem kalkıyor.
Onu sanırım dalında bekletip kurutuyorlar. Kendisi düşünce mi topluyorlardı neydi. Birde tuzlu suya daldırıp mı ne kurutuyorlarmış. Oradayken sormuştum birisine. Birde trabzon hurmasını kurutmayı öğrendim oradayken hem çok kolay hem çok güzel. Boncuğum ne çok şey denemişiz 😍 Baya baya üretime geçmişiz, civcivim mühendisim argeye açığız 😁😁
Ne güzel meyveler onlar öyle 😋😋
Çok şanslısınız :KK8: :KK8:

Evet benim Canım.
Onu sanırım dalında bekletip kurutuyorlar. Kendisi düşünce mi topluyorlardı neydi. Birde tuzlu suya daldırıp mı ne kurutuyorlarmış. Oradayken sormuştum birisine. Birde trabzon hurmasını kurutmayı öğrendim oradayken hem çok kolay hem çok güzel. Boncuğum ne çok şey denemişiz 😍 Baya baya üretime geçmişiz, civcivim mühendisim argeye açığız 😁😁😁
Gel seni muglaya dogru alalim canim burda cook öyle bahceli ev😍 annemlerin de var babamla ikisi de ugrasir dururlar 🤭
Bizim de burda komsular ekiyo biciyo cok tatli minik citlerle cevrelemisler yuruyuse cikarsam fotografini atarim gerci yazinki kadar canli degil su an tabi.

İnşallah gönlüne göre bi evin olur canim🤲

Gündüz gezgiç gece yazarsın
Meyve soymaya üşenir koşuya çıkarsın
Ne zaman geleceği belirsiz bir dilersin
Kız sen kimsin kimlerdensin

Bu kadar sempatik olabilir misin
Yoksa sen in misin cin misin
Çabuk dön krizim gelmesin
Randevuya gecikme beklenirsin

Oldu mu bu şiir ne dersin
Anlamayan bana gülmesin
Kafiyedir işte uydur gitsin
Sen benim halimi ne bileceksin

Enişten içeride beklesin
Belki duyar çok güldürmeyesin
Yazayım ki Sudem eğlensin 😂😂😂

Bizde denedik zencefili 😁 hiç gelişmedi kökler yerini mi beğenmedi ne 😁
Çoğumuzun ortak bir ilgi alanını daha bulmuş olduk 🤓 😇

Evet benim Canım.
Canım Trabzon hurması nasıl kurutuyordun? Bende denemek isterim

Gündüz gezgiç gece yazarsın
Meyve soymaya üşenir koşuya çıkarsın
Ne zaman geleceği belirsiz bir dilersin
Kız sen kimsin kimlerdensin

Bu kadar sempatik olabilir misin
Yoksa sen in misin cin misin
Çabuk dön krizim gelmesin
Randevuya gecikme beklenirsin

Oldu mu bu şiir ne dersin
Anlamayan bana gülmesin
Kafiyedir işte uydur gitsin