70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Geciktim Sudemm yetişemedim
Yakından takip ediyor beni
Yanımdan ayrılmıyor, yanından da ayırmıyor.
Sen zayıfladın bugünlerde diyor.
900 gr ı bile fark etmiş Maşaallah
---------------------
Şu emojileri bir deneyim nasıl çıkacak

Balım uyguladığımız diyetin görselinden İnstagram hesabını buldum. oradan da sporları aldım .

evet balım hareketler bunlar
Tamam tatlım ben de bulacam.
Ben mango kurusunu çok severim canım, tazesini de merak etmiştim.
Canım mangoyu sordun dimi? Taze yazınca zerdeçalı mı sormak istediğini düşündüm bir an
Mango balım
Simdi igrenc bi espri yapcam gülün tamam mi.
Ben kedi degil civcivim
Oldu mu
Canlarım çoğunuz spor yapıyor herhalde Bende başlayacağım birazdan
Ben bugün gündüz yaptım.
Benim gozler kapaniyo kizlar ssbsh görüşürüz iyi geceler❤
İnsallah sabsh 100 tane bildirim sokuyla uyanmam
Gece devriyesini ben aldım, sabaha sürpriz

Haha dün sabah bi ara lavabodan çıkamadım valla dedim anladik secretsin da bu kadar mi secretsin
Hadi dükkanı kapatayım
Sabah kesin Civciv bacı açacak
Actim bile hem de uyuyamadim sabahin 6sinda uyandim
Güno

Günaydınnnnn Ballarımmmm,

bende sabah yürüyüşümü yaptım, geldim. Hava biraz serin ama çok iyi geldi. Şimdi sıcacık çayla kahvaltımı yaptık mı tamam
Ballarım şaka gibi ama ben tartıda muhteşem bir eksi gördüm. Felicio Leylammm bir günde bile bu kadar eksi. Ya ben çok mutlu oldum ki şimdi

Haha dün sabah bi ara lavabodan çıkamadım valla dedim anladik secretsin da bu kadar mi secretsin

Actim bile hem de uyuyamadim sabahin 6sinda uyandim
Güno
Günaydın canım
İşe yarayan her neyse unutma, sonunda başardık
Ben de napiyim iste iyiyim cok şükür erken kalkinca tabi kimseler olmuyo buralarda biz bize takiliyoruz.
Sizler daha daha nasilsiniz. Bol köpüklü filtre kahvemi iciyorum siz de icer misinizEki Görüntüle 2754248
Afiyet olsun canım, ayran sandım

Tamam tatlım ben de bulacam.

Ben mango kurusunu çok severim canım, tazesini de merak etmiştim.

Mango balım

Oldu mu

Ben bugün gündüz yaptım.

Gece devriyesini ben aldım, sabaha sürpriz
Kurusunu da ben merak ettim boncuğum, sen sevdiysen bende seviyorumdur seviyormuşumdur

Günaydın balım sabah yürüyüşü muhteşem, kahvaltı için de afiyet olsun. Tartinin mutluluğu da bı ayrı oluyor. Leylam bizim için hep güzel şeyler buluyor sağolsun.

Günaydınnnn
Afiyet olsun Aslım. Çok sevindim, bende tartılayım gaza geldim
Leylam çok duamızı aldın, sırtın yere gelmez artık

Günaydın balım sabah yürüyüşü muhteşem, kahvaltı için de afiyet olsun. Tartinin mutluluğu da bı ayrı oluyor. Leylam bizim için hep güzel şeyler buluyor sağolsun.
Evet kesinlikle Songülüm, oğlumun okula başlaması sabah yürüşüne vesile oldu. Ne de güzel oldu.

Eklentiler

• 20210105_104028.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…