- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Geciktim Sudemm yetişemedimEnerjim enişte uyumadı mı gelemedin?
Ben yatıyorum gecekuşları Leyla ve enerjim ballarım gelirseniz iyi muhabbetler olsun .
Sabaha dersim erken menüye da tam uymak için erken yatayım.
Kızlar uyanınca filtre kahve ya da Türk kahvesi için metabolizma hızlansin.
Tamam tatlım ben de bulacam.Balım uyguladığımız diyetin görselinden İnstagram hesabını buldum.oradan da sporları aldım .
evet balım hareketler bunlar
Ben mango kurusunu çok severim canım, tazesini de merak etmiştim.Biraz uzun yazacam maalesef.
Liste aynı da ben ayarsızım
Bugün çok zorlama oldu, bu kadar uydurabildim boncuğum.
Sabah erken kalktım yumurta ve beyaz peynir yoktu. Dün bir kaç tepsi popaça yapınca.
Sütte günlük süt, bugün tarihi sondu, öyle oldu.
Çorba 2 gün öncedendi, daha bekletmeyeyim dedim.
Maş fasulyesi ile başım dertte, akşama ancak yetişince öğleni akşama, akşamı öğlene çevirdim.
Mango da çok aranılacak bir tat olmayabilir ama sevdim ben. Bol lifli, yumuşak ama değil gibi, çok olgunsa biraz tatlı,çok tatlı bir meyve değil. Birde büyük oranda kabuğuna yakın kısımları çam gibi kokuyor. Bende bunu sevdim. Afrodizyak olabilir. Hindistan ın kutsal meyvesiymiş. Vitamini bolmuş.
Mango balımCanım mangoyu sordun dimi? Taze yazınca zerdeçalı mı sormak istediğini düşündüm bir an
Simdi igrenc bi espri yapcam gülün tamam mi.
Ben kedi degil civcivim
Ben bugün gündüz yaptım.Canlarım çoğunuz spor yapıyor herhaldeBende başlayacağım birazdan
Gece devriyesini ben aldım, sabaha sürprizBenim gozler kapaniyo kizlar ssbsh görüşürüz iyi geceler❤
İnsallah sabsh 100 tane bildirim sokuyla uyanmam
Haha dün sabah bi ara lavabodan çıkamadım valla dedim anladik secretsin da bu kadar mi secretsinCivcivim karnın pambık gibi oldu mu?
Leyla m bugün malzemeler temin ettim hazır hepsi amma fakat
Ceviz yerine kaç fındık veya kaç badem yiyebilirim zira ceviz markette unutuldu
Diğeri fıstıkezmesi yok yerine ne yiyelim
Üç fıstıkezmesi markası filan ne özelden atar mısın?
Markette satılan klasik olan mı?
Actim bile hem de uyuyamadim sabahin 6sinda uyandimHadi dükkanı kapatayım
Sabah kesin Civciv bacı açacak
Balım benim afiyet olsun, günaydınBen de napiyim iste iyiyim cok şükür erken kalkinca tabi kimseler olmuyo buralarda biz bize takiliyoruz.
Sizler daha daha nasilsiniz. Bol köpüklü filtre kahvemi iciyorum siz de icer misinizEki Görüntüle 2754248
Günaydın canımHaha dün sabah bi ara lavabodan çıkamadım valla dedim anladik secretsin da bu kadar mi secretsin
Actim bile hem de uyuyamadim sabahin 6sinda uyandim
Güno
Afiyet olsun canım, ayran sandımBen de napiyim iste iyiyim cok şükür erken kalkinca tabi kimseler olmuyo buralarda biz bize takiliyoruz.
Sizler daha daha nasilsiniz. Bol köpüklü filtre kahvemi iciyorum siz de icer misinizEki Görüntüle 2754248
Kurusunu da ben merak ettim boncuğum,Tamam tatlım ben de bulacam.
Ben mango kurusunu çok severim canım, tazesini de merak etmiştim.
Mango balım
Oldu mu
Ben bugün gündüz yaptım.
Gece devriyesini ben aldım, sabaha sürpriz
Günaydın balımGünaydınnnnn Ballarımmmm,
bende sabah yürüyüşümü yaptım, geldim. Hava biraz serin ama çok iyi geldi. Şimdi sıcacık çayla kahvaltımı yaptık mı tamam
Ballarım şaka gibi ama ben tartıda muhteşem bir eksi gördüm.Felicio Leylammm bir günde bile bu kadar eksi. Ya ben çok mutlu oldum ki şimdi
GünaydınnnnGünaydınnnnn Ballarımmmm,
bende sabah yürüyüşümü yaptım, geldim. Hava biraz serin ama çok iyi geldi. Şimdi sıcacık çayla kahvaltımı yaptık mı tamam
Ballarım şaka gibi ama ben tartıda muhteşem bir eksi gördüm.Felicio Leylammm bir günde bile bu kadar eksi. Ya ben çok mutlu oldum ki şimdi
Günaydın kuzum, kurusu şu meşhur kuruyemişçide satılıyor, belki denersin bir gün. Ananas kurusu da alıyorum.Kurusunu da ben merak ettim boncuğum,sen sevdiysen bende seviyorumdur seviyormuşumdur
Evet kesinlikle Songülüm, oğlumun okula başlaması sabah yürüşüne vesile oldu. Ne de güzel oldu.Günaydın balımsabah yürüyüşü muhteşem, kahvaltı için de afiyet olsun. Tartinin mutluluğu da bı ayrı oluyor. Leylam bizim için hep güzel şeyler buluyor sağolsun.
Tartıl bakalım enerjimGünaydınnnn
Afiyet olsun Aslım. Çok sevindim, bende tartılayım gaza geldim
Leylam çok duamızı aldın, sırtın yere gelmez artık
Yok ben çay içiyorum almayayımBen de napiyim iste iyiyim cok şükür erken kalkinca tabi kimseler olmuyo buralarda biz bize takiliyoruz.
Eccük fazla çıktı sankimTartıl bakalım enerjim
Leylam sağolasın yeniden
Kizlar bisey söylücem ben bugün menu yazmiyim
Buzluktaki seyleri biraz eriteyim diye bu hafta ordan yemek yapayim dedimya. Bugün birazcik güzel bisey yapcam caniniz cekmesin hic. Ama olcülü yicem yani diyete devam orda sorun yok sadece 1 tane yicem
Sağlıklı günler gelsinde,inşaallah kaldığın yerden devam edersinSivas’ın dağlarından dır o zaman
Bende İstanbuldayım canım oraları gezmeyi çok istiyorum pandemi girince gezemedim Van’a da gidecektim kısmet olmadı bir türlü
Hoş buldumDoğru söze ne denir ki.
Hoşgeldin aramıza
Bende tazesini seviyorum onun. Ne güzel meyve o ya... Saksıda yetiştirmeye çalışma girişimim bile olmuşturGünaydın kuzum, kurusu şu meşhur kuruyemişçide satılıyor, belki denersin bir gün. Ananas kurusu da alıyorum.
Beraber olsun aslımBalım benim afiyet olsun, günaydın
Süt köpüğüGünaydın canım
İşe yarayan her neyse unutma, sonunda başardık
Afiyet olsun canım, ayran sandım