70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bende yemiyordum sportie önermişti zoraki zoraki başladım spor için sonra baktım acayip saç tırnak uzatıyor tadı da güzel gelmeye başladı fıstık ezmesinin

Ayy inanmiyorum anasinin filizlerini diye okudum gozlerim faltaşı gibi açıldı
Sabah erken kalktik uyku bastirdi gordugumuzu de okuyamiyoruz iyi mi

Evet canım aşı falan gerekiyormuş, o kadar beklemek zor. Bahçede bayağı bir meyve ağacı var zaten canım, şeftali yok onu çok istiyorum. Bı de bizim burda kiraz yetişmiyor malesef, o ikisi yok. Artık ananas ve avokadoyu marketlerden alacağız.

Sana da inşallah bahsettiğin bahçeli müstakil ev nasip olur da canım istediğin gibi Eker dikersin.
Bayağı ugrasmissin sen de canım, ben ancak taze soğan, nane maydonozla uğraşıyorum. Meyve ağaçları kendi kendine olup gidiyor nasılsa
Baktım gece vakti boş kalmış buralar, hemen senlendireyim dedim

Evet bugün zirai faaliyetlere de el atmış bulunuyoruz
Bende mangoyu denemeyi düşünüyordum. Zencefili denedim. Çok güzel yaprakları olmuştu. Ama şehir dışına çıkınca kurudu
Artık nane soğan semizotu maydanoz gibi taze kopatıp tüketebileceğim şeylere yöneldim

Aman da amannn benim boncuğuma ❤
Şaşırdım mı, hiç şaşırmadım, baya aynı yaşıyoruz

Geçen yaz değil bir önceki yaz sebze yetiştirip hatta kışlık bile yapmıştın

Sağol bitanem inşaallah bana da nasip olur o günler

Evet canım dolabı domatesle doldurmuştum ne de güzel olmuştu. Bu yaz salça da denedim o da güzel oldu. Narlardan şekersiz nar ekşisi yapıyorum. Asmanın üzümlerini de kurutmayi düşünüyorum biraz daha büyüyünce. Yapraklarından da salamura yaparım, evi imalathaneye çevireceğim incirler ziyan oluyor, onları kurutmayi bir türlü beceremedim.

Biz gerçekten birbirimize benziyoruz, sen inşallah evi alınca yazacaksın bunu bunu yaptım diye.
En güzeli yeşillik biliyo musun canım. Sabah kahvaltıya mis gibi toplayıp gelmek çok mutlu ediyor.

Evet benim Canım.
Bir kere kayısı kurutmaya çalıştım biraz fazla kurudu, takır takır sert bir şey oldu
Bu sefer suya ıslattıp ıslatıp doğradım keklere vs kattım. Biraz blenderdan çekip kaynatıp marmelat yaptım. Epey iş çıkardım başıma.
İnciri de tazeyken buzluğa atmayı denedim. Buzu çok erimezse iyi oluyor yemesi ama çok erirse midem kalkıyor.
Onu sanırım dalında bekletip kurutuyorlar. Kendisi düşünce mi topluyorlardı neydi. Birde tuzlu suya daldırıp mı ne kurutuyorlarmış. Oradayken sormuştum birisine. Birde trabzon hurmasını kurutmayı öğrendim oradayken hem çok kolay hem çok güzel. Boncuğum ne çok şey denemişiz Baya baya üretime geçmişiz, civcivim mühendisim argeye açığız

Ne güzel meyveler onlar öyle
Çok şanslısınız

Gel seni muglaya dogru alalim canim burda cook öyle bahceli ev annemlerin de var babamla ikisi de ugrasir dururlar
Bizim de burda komsular ekiyo biciyo cok tatli minik citlerle cevrelemisler yuruyuse cikarsam fotografini atarim gerci yazinki kadar canli degil su an tabi.

İnşallah gönlüne göre bi evin olur canim

Gündüz gezgiç gece yazarsın
Meyve soymaya üşenir koşuya çıkarsın
Ne zaman geleceği belirsiz bir dilersin
Kız sen kimsin kimlerdensin

Bu kadar sempatik olabilir misin
Yoksa sen in misin cin misin
Çabuk dön krizim gelmesin
Randevuya gecikme beklenirsin

Oldu mu bu şiir ne dersin
Anlamayan bana gülmesin
Kafiyedir işte uydur gitsin
Sen benim halimi ne bileceksin

Enişten içeride beklesin
Belki duyar çok güldürmeyesin
Yazayım ki Sudem eğlensin

Bizde denedik zencefili hiç gelişmedi kökler yerini mi beğenmedi ne
Çoğumuzun ortak bir ilgi alanını daha bulmuş olduk

Canım Trabzon hurması nasıl kurutuyordun? Bende denemek isterim

Enerjim müthişsin yine döktürmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…