70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ayy çok güzel ya ben dağlarda ovalarda falan yaşamalıymışım... Şehir hayatı imkan dışında çok kısır, çok yapay, monoton...

Civcivim, minnak kuşum koordinatları ver

Muhteşem ya
Sen hem bu kadar tatlı hem de bu kadar nasıl komik olabiliyorsun
Sen bana 2021 de gelen mucize melek misin?

Canım Trabzon hurması nasıl kurutuyordun? Bende denemek isterim
Onu yeşil haliyle pazarda satıyorlar. Saplarını çok kırmıyorlar toplarken.
Dışını soyacakla ince soyuyorsun. Sapındaki küçük dallardan ipe bağlıyorsun. Bir ipe mesela 4 parmak arayla bağlamıştım. Birbirine değmesin diye. Sonra bir yere asıp 10 gün kadar kurutuyorsun. Bu kadar basit.
Hatta ev içinde bile kuruttum. Sağlam kıyafet askılarına aynı kolye gibi bağladım. İpin bir ucunu askının sağına diğerini sola bağladım V şeklinde salladım. Onu da bir yere taktım. Kolay oldu

Bende kendimi hamarat sanıyordum
Hatuna bak ya yok yok
On parmağında on bin bir marifet

Ayy çok güzel ya ben dağlarda ovalarda falan yaşamalıymışım... Şehir hayatı imkan dışında çok kısır, çok yapay, monoton...

Civcivim, minnak kuşum koordinatları ver
Vermez miyim
Bu arada ben hala sporumu yapamadim corbam yapilcak. Saçım boyancak sukur kas biyik aldim da abuzittin abilikten civcivlige terfi ettim

Buralarda hep dalsız satıyorlar hiç görmedim ben dallısını bir gün ağacım olursa muhakkak denerim canım her türlü çok severim Trabzon hurmasını

Vermez miyim
Bu arada ben hala sporumu yapamadim corbam yapilcak. Saçım boyancak sukur kas biyik aldim da abuzittin abilikten civcivlige terfi ettim

Kolay gelsin civcivimm, şükür boya derdim yok. Direniyorum boyatmamak için. Bende yemek yapıyorum Bir taraftanda mutfak temizliyorum. Su kesilmeden sulu şeylerle işimi bitireyim de sulu şakalara geçeyim

Felicio canım ben fıstık ezmesini bal ile kendim yapmıştım. Dolapta kavanozda muhafaza ediyorum.ondan 1 cay kasıgı yesem olur mu??
Bal yok listede ama senin o güzel hatırın için 1 çay kaşığı ballı fıstık olur tabiki Abartmadıktan sonra küçük değişimler her türlü olur İncim Afiyet olsun

Sürekli aynı pazara gidiyorsan pazarcıya rica edebilirsin. Belki kendi bahçelerinden toplatıyor olabilir. İnşaallah olur Leylam. Sende seviyorsun böyle şeyleri
Buralarda hep dalsız satıyorlar hiç görmedim ben dallısını bir gün ağacım olursa muhakkak denerim canım her türlü çok severim Trabzon hurmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…