- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Ayy çok güzel ya ben dağlarda ovalarda falan yaşamalıymışım... Şehir hayatı imkan dışında çok kısır, çok yapay, monoton...Gel seni muglaya dogru alalim canim burda cook öyle bahceli evannemlerin de var babamla ikisi de ugrasir dururlar
Bizim de burda komsular ekiyo biciyo cok tatli minik citlerle cevrelemisler yuruyuse cikarsam fotografini atarim gerci yazinki kadar canli degil su an tabi.
İnşallah gönlüne göre bi evin olur canim
Valla şaka maka ben bayaa bi şair olacam buradaEnerjim müthişsin yine döktürmüşsün
Muhteşem yaGündüz gezgiç gece yazarsın
Meyve soymaya üşenir koşuya çıkarsın
Ne zaman geleceği belirsiz bir dilersin
Kız sen kimsin kimlerdensin
Bu kadar sempatik olabilir misin
Yoksa sen in misin cin misin
Çabuk dön krizim gelmesin
Randevuya gecikme beklenirsin
Oldu mu bu şiir ne dersin
Anlamayan bana gülmesin
Kafiyedir işte uydur gitsin
Sen benim halimi ne bileceksin
Enişten içeride beklesin
Belki duyar çok güldürmeyesin
Yazayım ki Sudem eğlensin
Eriyor bir yerlerim❤ inşaallah yağlardan giderMuhteşem ya
Sen hem bu kadar tatlı hem de bu kadar nasıl komik olabiliyorsun
Sen bana 2021 de gelen mucize melekmisin?
Günde 50.000 adım atan süper kadın Enerji nin kaslardan gidecek hali yok zaarEriyor bir yerlerim❤ inşaallah yağlardan gider
Onu yeşil haliyle pazarda satıyorlar. Saplarını çok kırmıyorlar toplarken.Canım Trabzon hurması nasıl kurutuyordun? Bende denemek isterim
Bugün 40 dk da ağırlık yaptım. Kesin o da yağlardan gidecekGünde 50.000 adım atan süper kadın Enerji nin kaslardan gidecek hali yok zaar
Bende kendimi hamarat sanıyordumOnu yeşil haliyle pazarda satıyorlar. Saplarını çok kırmıyorlar toplarken.
Dışını soyacakla ince soyuyorsun. Sapındaki küçük dallardan ipe bağlıyorsun. Bir ipe mesela 4 parmak arayla bağlamıştım. Birbirine değmesin diye. Sonra bir yere asıp 10 gün kadar kurutuyorsun. Bu kadar basit.
Hatta ev içinde bile kuruttum. Sağlam kıyafet askılarına aynı kolye gibi bağladım. İpin bir ucunu askının sağına diğerini sola bağladım V şeklinde salladım. Onu da bir yere taktım. Kolay oldu
6195 oldu şu anBugün 40 dk da ağırlık yaptım. Kesin o da yağlardan gidecek
İnşaallah gider, dimi
Sudem sen kaç adım atacaksın BOĞAM
Sistemcim sen hamarat değilsen ben hiç birşeyimBende kendimi hamarat sanıyordum
Hatuna bak ya yok yok
On parmağında on bin bir marifet
Biraz mübalağa yapsan sanki bu çok mütevazi6195 oldu şu an
Yeter mi?
Vermez miyimAyy çok güzel ya ben dağlarda ovalarda falan yaşamalıymışım... Şehir hayatı imkan dışında çok kısır, çok yapay, monoton...
Civcivim, minnak kuşum koordinatları ver
Buralarda hep dalsız satıyorlar hiç görmedim ben dallısını bir gün ağacım olursa muhakkak denerim canım her türlü çok severim Trabzon hurmasınıOnu yeşil haliyle pazarda satıyorlar. Saplarını çok kırmıyorlar toplarken.
Dışını soyacakla ince soyuyorsun. Sapındaki küçük dallardan ipe bağlıyorsun. Bir ipe mesela 4 parmak arayla bağlamıştım. Birbirine değmesin diye. Sonra bir yere asıp 10 gün kadar kurutuyorsun. Bu kadar basit.
Hatta ev içinde bile kuruttum. Sağlam kıyafet askılarına aynı kolye gibi bağladım. İpin bir ucunu askının sağına diğerini sola bağladım V şeklinde salladım. Onu da bir yere taktım. Kolay oldu
Vermez miyim
Bu arada ben hala sporumu yapamadim corbam yapilcak. Saçım boyancak sukur kas biyik aldim da abuzittin abilikten civcivlige terfi ettim
Bal yok listede ama senin o güzel hatırın için 1 çay kaşığı ballı fıstık olur tabikiFelicio canım ben fıstık ezmesini bal ile kendim yapmıştım. Dolapta kavanozda muhafaza ediyorum.ondan 1 cay kasıgı yesem olur mu??
Senin enercinden bi fiske alabilir miyim lütfen
Kolay gelsin civcivimm, şükür boya derdim yok. Direniyorum boyatmamak için. Bende yemek yapıyorum Bir taraftanda mutfak temizliyorum. Su kesilmeden sulu şeylerle işimi bitireyim de sulu şakalara geçeyim
Buralarda hep dalsız satıyorlar hiç görmedim ben dallısını bir gün ağacım olursa muhakkak denerim canım her türlü çok severim Trabzon hurmasını
Afiyet olsun 'Balım'Felicio canım ben fıstık ezmesini bal ile kendim yapmıştım. Dolapta kavanozda muhafaza ediyorum.ondan 1 cay kasıgı yesem olur mu??