70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Enerjim enişte uyumadı mı gelemedin?😅😅
Ben yatıyorum gece 🌃 kuşları 🐦 Leyla ve enerjim ballarım 🐝 gelirseniz iyi muhabbetler olsun 🥰.
Sabaha dersim erken menüye da tam uymak için erken yatayım.

Kızlar uyanınca filtre kahve ya da Türk kahvesi için metabolizma hızlansin.☕☕☕
Geciktim Sudemm yetişemedim😢
Yakından takip ediyor beni 😂
Yanımdan ayrılmıyor, yanından da ayırmıyor.
Sen zayıfladın bugünlerde diyor.😌
900 gr ı bile fark etmiş Maşaallah 😍
---------------------
Şu emojileri bir deneyim nasıl çıkacak
😀😁😂😃😄😅😆😉😯😐😑😕😠😬

Balım uyguladığımız diyetin görselinden İnstagram hesabını buldum. 🥰 oradan da sporları aldım .

evet balım hareketler bunlar ❤️
Tamam tatlım ben de bulacam.
Biraz uzun yazacam maalesef.

Liste aynı da ben ayarsızım 😂
Bugün çok zorlama oldu, bu kadar uydurabildim boncuğum.

Sabah erken kalktım yumurta ve beyaz peynir yoktu. Dün bir kaç tepsi popaça yapınca.
Sütte günlük süt, bugün tarihi sondu, öyle oldu.
Çorba 2 gün öncedendi, daha bekletmeyeyim dedim.
Maş fasulyesi ile başım dertte, akşama ancak yetişince öğleni akşama, akşamı öğlene çevirdim.
Mango da çok aranılacak bir tat olmayabilir ama sevdim ben. Bol lifli, yumuşak ama değil gibi, çok olgunsa biraz tatlı,çok tatlı bir meyve değil. Birde büyük oranda kabuğuna yakın kısımları çam gibi kokuyor. Bende bunu sevdim. Afrodizyak olabilir. Hindistan ın kutsal meyvesiymiş. Vitamini bolmuş.
Ben mango kurusunu çok severim canım, tazesini de merak etmiştim.
Canım mangoyu sordun dimi? Taze yazınca zerdeçalı mı sormak istediğini düşündüm bir an
Mango balım 😍
Simdi igrenc bi espri yapcam gülün tamam mi.
Ben kedi degil civcivim :olamaz:
😂😂😂 Oldu mu 😂
Canlarım çoğunuz spor yapıyor herhalde ❤️❤️❤️ Bende başlayacağım birazdan 🌸
Ben bugün gündüz yaptım.
Benim gozler kapaniyo kizlar ssbsh görüşürüz iyi geceler❤
İnsallah sabsh 100 tane bildirim sokuyla uyanmam😂
Gece devriyesini ben aldım, sabaha sürpriz 🤩

Civcivim karnın pambık gibi oldu mu? :confused: :confused:
Leyla m bugün malzemeler temin ettim hazır hepsi amma fakat😋
Ceviz yerine kaç fındık veya kaç badem yiyebilirim zira ceviz markette unutuldu 😅😅😅
Diğeri fıstık 🥜 ezmesi yok yerine ne yiyelim 🤪🤪
Üç fıstık 🥜 ezmesi markası filan ne özelden atar mısın?
Markette satılan klasik olan mı?
Haha dün sabah bi ara lavabodan çıkamadım valla dedim anladik secretsin da bu kadar mi secretsin:confused:
Hadi dükkanı kapatayım :temizlik:
Sabah kesin Civciv bacı açacak 🤭🤭
Actim bile hem de uyuyamadim sabahin 6sinda uyandim :KK70:
Güno:KK70:

Ben de napiyim iste iyiyim cok şükür erken kalkinca tabi kimseler olmuyo buralarda biz bize takiliyoruz.
Sizler daha daha nasilsiniz. Bol köpüklü filtre kahvemi iciyorum siz de icer misiniz:kahve: 20210105_091954.jpg

Günaydınnnnn Ballarımmmm,

bende sabah yürüyüşümü yaptım, geldim. Hava biraz serin ama çok iyi geldi. Şimdi sıcacık çayla kahvaltımı yaptık mı tamam ❤️
Ballarım şaka gibi ama ben tartıda muhteşem bir eksi gördüm. 😍 Felicio Felicio Leylammm bir günde bile bu kadar eksi. Ya ben çok mutlu oldum ki şimdi ❤️

Haha dün sabah bi ara lavabodan çıkamadım valla dedim anladik secretsin da bu kadar mi secretsin:confused:

Actim bile hem de uyuyamadim sabahin 6sinda uyandim :KK70:
Güno:KK70:
Günaydın canım 😘
İşe yarayan her neyse unutma, sonunda başardık 😂😂
Ben de napiyim iste iyiyim cok şükür erken kalkinca tabi kimseler olmuyo buralarda biz bize takiliyoruz.
Sizler daha daha nasilsiniz. Bol köpüklü filtre kahvemi iciyorum siz de icer misiniz:kahve:Eki Görüntüle 2754248
Afiyet olsun canım, ayran sandım 😂😂

Tamam tatlım ben de bulacam.

Ben mango kurusunu çok severim canım, tazesini de merak etmiştim.

Mango balım 😍

😂😂😂 Oldu mu 😂

Ben bugün gündüz yaptım.

Gece devriyesini ben aldım, sabaha sürpriz 🤩
Kurusunu da ben merak ettim boncuğum, 😍 sen sevdiysen bende seviyorumdur seviyormuşumdur 😂

bende sabah yürüyüşümü yaptım, geldim. Hava biraz serin ama çok iyi geldi. Şimdi sıcacık çayla kahvaltımı yaptık mı tamam ❤️
Ballarım şaka gibi ama ben tartıda muhteşem bir eksi gördüm. 😍 Felicio Felicio Leylammm bir günde bile bu kadar eksi. Ya ben çok mutlu oldum ki şimdi ❤️
Günaydın balım 😍 sabah yürüyüşü muhteşem, kahvaltı için de afiyet olsun. Tartinin mutluluğu da bı ayrı oluyor. Leylam bizim için hep güzel şeyler buluyor sağolsun.

Günaydınnnn 💋💋💋
Afiyet olsun Aslım. Çok sevindim, bende tartılayım gaza geldim 😁😁😁
Leylam çok duamızı aldın, sırtın yere gelmez artık 😍😍😍

Günaydın balım 😍 sabah yürüyüşü muhteşem, kahvaltı için de afiyet olsun. Tartinin mutluluğu da bı ayrı oluyor. Leylam bizim için hep güzel şeyler buluyor sağolsun.
Evet kesinlikle Songülüm, oğlumun okula başlaması sabah yürüşüne vesile oldu. Ne de güzel oldu. 🥰

Eklentiler

• 20210105_104028.jpg
    20210105_104028.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar bisey söylücem ben bugün menu yazmiyim😂😬
Buzluktaki seyleri biraz eriteyim diye bu hafta ordan yemek yapayim dedimya. Bugün birazcik güzel bisey yapcam caniniz cekmesin hic😬. Ama olcülü yicem yani diyete devam orda sorun yok☺️ sadece 1 tane yicem😬
👀👀👀👀👀👀👀

X