- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Canım nasılsın? Tus için bir şeyler yapmaya başlalabildin mi?Cnm 54-57 arası tutmak hedefim aslında ve 56 ile mezun olabiliyorum 5.takımdan
Rica ederim canım❤ bana çok anlamlı geldi, umarım sende seversin
Kararsızlık huyum çok kötü cnm hangi konudan başlasam ilerlesem diye bayağı düşündüm ama buldum sonundaCanım nasılsın? Tus için bir şeyler yapmaya başlalabildin mi?
Biraz yoğun olduğum için girdikçe okuyorum ama taksit taksit yazıyorum her yere
Sen bir mesajı beğenince sanki 3-5 kişi beğenmiş gibi kalabalık duruyor, nick uzun olunca demek ki
Cnm bir göz attım da bayağı takviye önermiş hepsi var mı Türkiye'de? Sen hangilerini aldın cnmRica ederim canım❤ bana çok anlamlı geldi, umarım sende seversin
Çook teşekkürlerBen de kahve asigiyim desem yeridir en az 1 2 iciyorum gündeseni anliyorum o yüzden
Dişlerin yapiliyomus evet o biraz sıkıntılı bi sürec gecmis olsun inşallah bi an önce biter
Normal ama böyle menüler birden düzelmiyo aliskanliklar zamanla insallah
Maydanoz yesen bol bol meselagünaydın kızlar,
benim reglim yaklaştı şişkinlik var vücudumda, hiç sevmiyorum bu halleri
haftasonu da fazla kaçırınca yine dengem bozuldu
dün pek bir şey yemedim, ananas ve kahve ikilim vardı, malum ananas en büyük aşkım
bugün sabah bir kare bitter çikolata ve kahve :)
Biz kızımla bu aralar hayao miyazaki'nin filmlerine sardık, hepsini listeledim evdeki panomuza astım,
her akşam bir film bitireceğiz :)
belki biliyorsunuzdur ama herkese tavsiye ederim sadece çocuklara değil yetişkinlere de hitap eden hayalgücünün sınırı olmayan bir yönetmen hayao miyazaki.
şişkinlik için kendime karışımlı marışımlı bir şeyler yapıp içsem iyi gelir mi acaba.
Canımm çok teşekkürlerGünaydın canımdişlerin için kolay gelsin, geçmiş olsun. Umarım tedavin acısız geçiyordur
Dr.Felice Gersh adında Kadın Doğum Uzmanı olan bir bayanın kitapları var. Kendisi adet bozukluğu, insülin direnci ve bağılıklık sorunları olan birisi. İlaçla ve ameliyatla yapılan bir çok tedavinin gereksiz ve sonuçsuz olduğunu da gözlemlemiş ve doğal tedavi yollarını düzenlemiş birisi. Hayatımızı, beslenmemizi ve bazı alışkanlıklarımızı düzenleyerek bir çok sağlık sorununu, hormonların işleyişini nasıl yoluna koyacağımızı, sistemli bir şekilde, bizede haftalık programları hazırca sunarak derinlemesine anlatıyor. Bunu da hemen hemen tüm bayanlara tavsiye ediyorum. Fırsat bulursan okumanda çok fayda olur. Ben bu kitaptaki (takviyeler hariç) programı 15-20 gün uygulayarak özel çaba göstermeden 3-4 kilo vermiştim. İnsanın cildi bile değişiyor. Araya taşınma ve başka işlerim girince tabi çok salladım. Ama yakında o düzene geri dönmeyi istiyorum.
@blondeblond
@nurumminem
Rica ederim balım, geçmiş olsunKararsızlık huyum çok kötü cnm hangi konudan başlasam ilerlesem diye bayağı düşündüm ama buldum sonundadiş tedavim de yarın biterse başlıyorum kafam onda şu an kanal tedavisi olmuştu kaplama yapılcak cnm sağol sorduğun için
Ehehe ismimi değiştircem mayısta yinekısa olcak
Ne koycan?Kararsızlık huyum çok kötü cnm hangi konudan başlasam ilerlesem diye bayağı düşündüm ama buldum sonundadiş tedavim de yarın biterse başlıyorum kafam onda şu an kanal tedavisi olmuştu kaplama yapılcak cnm sağol sorduğun için
Ehehe ismimi değiştircem mayısta yinekısa olcak
Hiiii, demeeeÇook teşekkürlerEvet hep keserim biçerim ayaklarına sonra fossa bağımlılıklarıma bağlı biriyim olcak olcak motivasyon kaynağı bulamıyorum bir bulsam
Maydanoz yesen bol bol meselasuyunu kaynatıpta içebilirsin yeşil çayı arttırabilirsin aklıma gelenler. Ben o filmlere bakıyım kızımla izleyebiliriz bizde
Canımm çok teşekkürleryarın bitcek inşallah dört dişim yok azılardan kaplamalar değişiyor yaa geldi mail olarak bildirim inceliycem hemen , eve şimdi geldim kızımı anneme götürdüm beş altı gün özgürüm bana da su orucu ne iyi gelmişti varya kızım yokken denesem mi diyorum ama gözüm kesmiyor geçtiğimiz ay deneyim dedim yok yapamadım geçtiğimiz yaz nasıl yapmışım hayret ettim kendime
Gerçekten yük oluyor haklısın ben de farkettim cnmRica ederim balım, geçmiş olsun
Eskiden bende de maymun iştah mı deler ondan vardı işte, bir hevesle başlayıp çok şeyleri yarım bırakmışımdır. Sonra büyük bir şirketin Cv'sini doldururken bitirdiğiniz projeler var mı diye sordular. Tabi önce anlayamadım, proje derken ne bileyim bir inşaat projesi gibi büyük şeyleri mi kastediyorlar ki dedim kendi kendime. Sonra biraz sordum öğrendim ki hobi gibi girdiğimiz işleri bile tamamlayıp tamamladımadığımızı soruyorlarmış. Adamlar oradan karakter analizi yapıyorlarmış. Neyse bunun üzerine bir şeyler okumaya başladın. Aslında yarım bıraktığımız herşey fark etmesek de kafamızda yükmüş. Bilinçaltı yer işgal edip tam konsantrasyon kendimizi bir işe vermemizi baltalıyormuş. Ondan sonra yarım kalan herşeyi tamamlamaya karar verdim canım. Bir kaç şeyi bitirdim, birisi de ingilizceydi işte, şimdi onu bitirmeye uğraşıyorum.. Gerçekten fark oluyor. Sende niyet ettiysen kafanı bu düşünceyle yormak yerine, oyalanmadan başla gitsin canım, sonucu ne olursa olsun, gittiği yere kadar kovala, büyük ihtimalle tuttuğunu koparacaksın
Ayy kusura bakma, uzun uzun yazdım yine ukala gibi, beni de böyle idare edin
Mayıs da değiştirmenin bir esprisi var mı?
Donut lu bişey olabilir diyorumNe koycan?
90 gün doluyor tabi
Benim 11 yıldır aynı tanıyanlar gelip buluyor hoşuma gidiyor
Canım bu profilindeki savaşçı ablamız da 11 yıldır var mıNe koycan?
90 gün doluyor tabi
Benim 11 yıldır aynı tanıyanlar gelip buluyor hoşuma gidiyor
Kuzucum elbette öyle enerjim değişti hissediyorum kiHiiii, demeeebiz motivasyon kaynağı değil miyiz çiçeğim
Hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun, nir şey kalmamış bitmesine
Hoşgeldin canım evine
Kızı da bıraktım, özgürüm diye filmleri açıp abur cubura sarmazsın di miiii
Canım kaç gün su orucu tutmuştun?
Balım takviyelerin 2-3 tanesi hariç hemen hepsi varmış, aynı olmasa da muadili varmış. Fakat ben D vitamini, Omega gibi şeyler dışında o kadar derine girmeyi düşünmedim. Sadece yaşam tarzı ve beslenme bence çoğunu çözmeye yetiyorCnm bir göz attım da bayağı takviye önermiş hepsi var mı Türkiye'de? Sen hangilerini aldın cnm
Tamam cnm toz çörekotunda toksin mi oluyor diyorlar? Koyu cam şişede satılan yağlar daha iyi di miBalım takviyelerin 2-3 tanesi hariç hemen hepsi varmış, aynı olmasa da muadili varmış. Fakat ben D vitamini, Omega gibi şeyler dışında o kadar derine girmeyi düşünmedim. Sadece yaşam tarzı ve beslenme bence çoğunu çözmeye yetiyor
O takviyelerin esprisi sanırım daha yoğun bir bakım ile kadını gebeliğe hazırlamak. Folik asit falan vardı mesela. Berberin yerine çörekotu yağı; omega yerine keten tohumu, semizotu, balık; d vitamini içinde yaz geliyor zaten. Şükür bizim ülkemiz onlarınki kadar güneşsiz kalmıyor.
Bilinçaltı olayı enteresanmış bak güzel bir bilgi benim de yüküm çok o vakitRica ederim balım, geçmiş olsun
Eskiden bende de maymun iştah mı deler ondan vardı işte, bir hevesle başlayıp çok şeyleri yarım bırakmışımdır. Sonra büyük bir şirketin Cv'sini doldururken bitirdiğiniz projeler var mı diye sordular. Tabi önce anlayamadım, proje derken ne bileyim bir inşaat projesi gibi büyük şeyleri mi kastediyorlar ki dedim kendi kendime. Sonra biraz sordum öğrendim ki hobi gibi girdiğimiz işleri bile tamamlayıp tamamladımadığımızı soruyorlarmış. Adamlar oradan karakter analizi yapıyorlarmış. Neyse bunun üzerine bir şeyler okumaya başladın. Aslında yarım bıraktığımız herşey fark etmesek de kafamızda yükmüş. Bilinçaltı yer işgal edip tam konsantrasyon kendimizi bir işe vermemizi baltalıyormuş. Ondan sonra yarım kalan herşeyi tamamlamaya karar verdim canım. Bir kaç şeyi bitirdim, birisi de ingilizceydi işte, şimdi onu bitirmeye uğraşıyorum.. Gerçekten fark oluyor. Sende niyet ettiysen kafanı bu düşünceyle yormak yerine, oyalanmadan başla gitsin canım, sonucu ne olursa olsun, gittiği yere kadar kovala, büyük ihtimalle tuttuğunu koparacaksın
Ayy kusura bakma, uzun uzun yazdım yine ukala gibi, beni de böyle idare edin
Mayıs da değiştirmenin bir esprisi var mı?
Soğuk sıkım olacakmış, zeytinyağı ile tamamlamayacaklarmış, içeriği saf çörekotu yağı olmalıymış ve dediğin gibi koyu cam şişe balımTamam cnm toz çörekotunda toksin mi oluyor diyorlar? Koyu cam şişede satılan yağlar daha iyi di mi
Tamam cnm doğru biliyomuşumSoğuk sıkım olacakmış, zeytinyağı ile tamamlamayacaklarmış, içeriği saf çörekotu yağı olmalıymış ve dediğin gibi koyu cam şişe balım
Ala ala öğrendik inceliklerini
+30 dk leslie boosted walk6 Nisan Salı Menüm
Sabah 08.10 2 dilim ekmekle yagsiz tost, şekersiz cay, cherry domates
Ara 09.30 nescafe, 2 hurma, 10 findik
Öğlen 13.00 2 kasik firinda sebze 1 kase yoğurt
Ara 13.30 türk kahvesi
Akşam 17.45 1 kase çorba, 2 kasik firinda sebze, 2 kasik yoğurt
Spor; birazdan yapicam yazarim.
Su; 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?