70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Cnm 54-57 arası tutmak hedefim aslında ve 56 ile mezun olabiliyorum 5.takımdan
Canım nasılsın? Tus için bir şeyler yapmaya başlalabildin mi?

Biraz yoğun olduğum için girdikçe okuyorum ama taksit taksit yazıyorum her yere

Sen bir mesajı beğenince sanki 3-5 kişi beğenmiş gibi kalabalık duruyor, nick uzun olunca demek ki

Kararsızlık huyum çok kötü cnm hangi konudan başlasam ilerlesem diye bayağı düşündüm ama buldum sonunda diş tedavim de yarın biterse başlıyorum kafam onda şu an kanal tedavisi olmuştu kaplama yapılcak cnm sağol sorduğun için
Ehehe ismimi değiştircem mayısta yine kısa olcak

Çook teşekkürler Evet hep keserim biçerim ayaklarına sonra fossa bağımlılıklarıma bağlı biriyim olcak olcak motivasyon kaynağı bulamıyorum bir bulsam
Maydanoz yesen bol bol mesela suyunu kaynatıpta içebilirsin yeşil çayı arttırabilirsin aklıma gelenler. Ben o filmlere bakıyım kızımla izleyebiliriz bizde
Canımm çok teşekkürler yarın bitcek inşallah dört dişim yok azılardan kaplamalar değişiyor yaa geldi mail olarak bildirim inceliycem hemen , eve şimdi geldim kızımı anneme götürdüm beş altı gün özgürüm bana da su orucu ne iyi gelmişti varya kızım yokken denesem mi diyorum ama gözüm kesmiyor geçtiğimiz ay deneyim dedim yok yapamadım geçtiğimiz yaz nasıl yapmışım hayret ettim kendime

Rica ederim balım, geçmiş olsun

Eskiden bende de maymun iştah mı deler ondan vardı işte, bir hevesle başlayıp çok şeyleri yarım bırakmışımdır. Sonra büyük bir şirketin Cv'sini doldururken bitirdiğiniz projeler var mı diye sordular. Tabi önce anlayamadım, proje derken ne bileyim bir inşaat projesi gibi büyük şeyleri mi kastediyorlar ki dedim kendi kendime. Sonra biraz sordum öğrendim ki hobi gibi girdiğimiz işleri bile tamamlayıp tamamladımadığımızı soruyorlarmış. Adamlar oradan karakter analizi yapıyorlarmış. Neyse bunun üzerine bir şeyler okumaya başladın. Aslında yarım bıraktığımız herşey fark etmesek de kafamızda yükmüş. Bilinçaltı yer işgal edip tam konsantrasyon kendimizi bir işe vermemizi baltalıyormuş. Ondan sonra yarım kalan herşeyi tamamlamaya karar verdim canım. Bir kaç şeyi bitirdim, birisi de ingilizceydi işte, şimdi onu bitirmeye uğraşıyorum.. Gerçekten fark oluyor. Sende niyet ettiysen kafanı bu düşünceyle yormak yerine, oyalanmadan başla gitsin canım, sonucu ne olursa olsun, gittiği yere kadar kovala, büyük ihtimalle tuttuğunu koparacaksın
Ayy kusura bakma, uzun uzun yazdım yine ukala gibi, beni de böyle idare edin

Mayıs da değiştirmenin bir esprisi var mı?

6 Nisan Salı Menüm
Sabah 08.10 2 dilim ekmekle yagsiz tost, şekersiz cay, cherry domates
Ara 09.30 nescafe, 2 hurma, 10 findik
Öğlen 13.00 2 kasik firinda sebze 1 kase yoğurt
Ara 13.30 türk kahvesi
Akşam 17.45 1 kase çorba, 2 kasik firinda sebze, 2 kasik yoğurt

Spor; birazdan yapicam yazarim.
Su; 2 litre

Ne koycan?
90 gün doluyor tabi
Benim 11 yıldır aynı tanıyanlar gelip buluyor hoşuma gidiyor

Hiiii, demeee biz motivasyon kaynağı değil miyiz çiçeğim

Hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun, nir şey kalmamış bitmesine

Hoşgeldin canım evine

Kızı da bıraktım, özgürüm diye filmleri açıp abur cubura sarmazsın di miiii

Canım kaç gün su orucu tutmuştun?

Gerçekten yük oluyor haklısın ben de farkettim cnm sebepsiz sinirlenmelerim oluyodu diyete başlayamadan önce mesela yemek yiyordum mutlu gibiydim sevdiklerimle ama yemek bitince mutsuz oluyordum o geçti çok şükür
Ukala olur mu iyi ki yazdın cnm başlayım di mi diş tedavim bitmese de çünkü bir işe başlamayı başka şeye bağlayınca uzuyor da uzuyor hep aksilik çıkıyor
Mayısta sürem dolcak cnm hakkım olcak

Ne koycan?
90 gün doluyor tabi
Benim 11 yıldır aynı tanıyanlar gelip buluyor hoşuma gidiyor
Canım bu profilindeki savaşçı ablamız da 11 yıldır var mı wonder neydi o ya, wonderwoman8 miydi?
Biz çocukken bir savaşçı Zeyna vardı, o da mazi oldu

Kuzucum elbette öyle enerjim değişti hissediyorum ki zaten ondan daha bir hevesliyim ve niyet ettim su orucuna 3 günlük bakalım kırabilcekmiyim kendi kendimin iradesini
Ben geçtiğimiz yaz ilk 62 yi gördüğümde başımdan aşaaa kaynar sular boşandı o arada water fasting vs karşıma çıkıyor metabolizmayı resetlemek otofaji vs dedim yapcam küt diye başladım 3 gün tuttum üçüncü gün bir öğün bir avuç badem fıstık bir küçük armut yedim sadece 4 gün daha tuttum 56 ya düştüm o arada regli oldum sıvı detoks sularından aldım onlarla günde iki tane içerek iki gün daha gittim durdurmayın beni mod on şeklinde üç günden sonra açlıkta yok zaten sonra tek öğün iki haşlanmış yumurta bol zaytinyağlı salatalıkla yedim birkaç gün normale döndüm 55-56 da kaldım normal beslenmeye geçince 57 deydim her gün 10 bin adım attım ama son günlerde ağır çekim filmde gibiydi adımlar uzayda yürüyorum sanki ve de açlık kafası diye birşey var yeryüzünde hiçbir şey alkol vs oraya seni götüremez zaman akmıyor anın içindesin ve o kafayı çok özledim mutlusun falan garipti iki ay içinde üçer günlük yaptım kilo vermedim kas oranım yüksek çok spor yaptığım için yağ kitlem çok azdı ölçemesemde anlaşılıyordu lakin o ara yaşadığımız evden ani bir taşınma kararı aldık kızım için site bulmaya sosyalleşebilsin çocuk evlere tıkıldık vs diye bazı ailesel duygusal konular taşınma işi bitti ışık hızında şu an oturduğum evi bulup taşındık ben yine bir boşluk depresif mod tv karşısında faydalı şeyleri abartarak yemeye başladım yer fıstığı baş kahraman yine geldim mi 62 lere ketojenik besleniyorum ama yer fıstığını makul ölçülerde yiyemiyorum öyle böyle değil hani onu yemesem o bağımlılığımı bıraksam olcak birkaç haftada incem aşırı iradeli inatçı olabilen ben bir o kadar iradesiz zayıf bağımlı manik durumlar işte denedim su orucunu sonra yok olmuyor 24. Saatte yelkenler suya iniyor ya da 30. Saatte elimde ne ola yer fıstığı
Cildim kırışıklıklarım inanılmaz biçimde değişti, vucudumda son beş yışda deniz güneşten vs den oluşan bazı benler vardı kayboldu dişlerim o kadar kahveye sigaraya çaya rağmen bembeyaz oldu yaa şaka gibiydi bedenimde ki değişimler ama son zamanlarda çarpıntım olmaya başladı kalbim yerinden fırlıycak gibiydi bıraktım zaten yavaştan beslenerek gitsem giderdim yani öteye. Açsın yemiyorsun günlerce ve kendini iyi hissediyorsun nasıl eziyet ediyorum bedenime abartarak bazen enteresan bir tecrübeydi

Cnm bir göz attım da bayağı takviye önermiş hepsi var mı Türkiye'de? Sen hangilerini aldın cnm
Balım takviyelerin 2-3 tanesi hariç hemen hepsi varmış, aynı olmasa da muadili varmış. Fakat ben D vitamini, Omega gibi şeyler dışında o kadar derine girmeyi düşünmedim. Sadece yaşam tarzı ve beslenme bence çoğunu çözmeye yetiyor
O takviyelerin esprisi sanırım daha yoğun bir bakım ile kadını gebeliğe hazırlamak. Folik asit falan vardı mesela. Berberin yerine çörekotu yağı; omega yerine keten tohumu, semizotu, balık; d vitamini içinde yaz geliyor zaten. Şükür bizim ülkemiz onlarınki kadar güneşsiz kalmıyor.

Tamam cnm toz çörekotunda toksin mi oluyor diyorlar? Koyu cam şişede satılan yağlar daha iyi di mi

Bilinçaltı olayı enteresanmış bak güzel bir bilgi benim de yüküm çok o vakit bitirmek şartmı yaa 43 yaşına geldim ünv dönemlerinden kalanlarla nasıl uğraşabilirim ki ben orda belki bırakmak devreye girebilir hani bitiremedin artık bırak ki enteresan birşey de vücudumuzda ki yağlar onlarda enerjisel yük hep boşuna toksin depoları değiller mantıklı geliyor bana misal ben bırakamadıklarımdan dolayı alıp alıp duruyorum bir yıldırcümlemizin hafiflemesi dileğiyle

Tamam cnm toz çörekotunda toksin mi oluyor diyorlar? Koyu cam şişede satılan yağlar daha iyi di mi
Soğuk sıkım olacakmış, zeytinyağı ile tamamlamayacaklarmış, içeriği saf çörekotu yağı olmalıymış ve dediğin gibi koyu cam şişe balım

Ala ala öğrendik inceliklerini

Soğuk sıkım olacakmış, zeytinyağı ile tamamlamayacaklarmış, içeriği saf çörekotu yağı olmalıymış ve dediğin gibi koyu cam şişe balım

Ala ala öğrendik inceliklerini
Tamam cnm doğru biliyomuşum sabah aç karna mı en iyi acaba salataya da konur mu ya da :)

+30 dk leslie boosted walk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…