70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Teşekkür ederim balım aslında çok incelmedim çok az farketti diğer ölçtüğümde belki biraz şişlik vardı Teşekkür ederim sizler sayesinde çok güzel hem hedefime ulaştım hem korudum

Afiyet olsun Kabukları da kullanılıyor zayıflatıcı etkisi yüksek diye biliyorum ananas çok severim

Civcivim Kore dizisi mi izliyorsun bende 1-2 izledim sen neler izliyorsun

Günaydın Hanımlar

Hepinizi ihmal ettim ama aklım hep sizde, biraz daha yoğunluğum var. Mümkün oldukça okumaya çalışıyorum, ilk fırsatta yazacağım
Enerjim enerjini bize ver Çok yorucu bir zaman geçirdin rutine girince hem dinlenir hem de bizimle ilgilenirsin diye Ümit ediyorum

Civcivim Kore dizisi mi izliyorsun bende 1-2 izledim sen neler izliyorsun
Leylam bu aralar izlemiyorum. Ama bi zamanlar bayagi izliyodum. Mini dizi gibi oldugu icin ayri bi hosuma gidiyo
Aslim izliyomus bu aralar ona soralim.

Ben sevgi choi diye bi youtube kanali keşfettim tamamen tesadüf. Kadin türk esi koreli cocuklar hem korece hem ingilizce hem turkce konusuyolar ama bi tatlilar luna diye minik bi kizlari var aman yarabbi cekik gözlü bal yanakli biseysabaha kadar dinlerim cok tatli masallah. Onlardan sonra ayri bi merak saldim kadin turk ama harika konusuyo koreceyi.

çok haklısın gercekten bazı insanlar cok düşüncesiz ve cahilce hareket ediyor
biz işe gidip gelmekten başka birşey yapmıyoruz uzun zamandır

Afiyet olsun Kabukları da kullanılıyor zayıflatıcı etkisi yüksek diye biliyorum ananas çok severim

evet kullanılıyormuş fakat ben hiç kullanmadım nedense :)

Saricivcivcikcik Felicio kore dizisi demişken, biz kızımla anime filmleri izliyoruz

Nasıl güzel bir moral oldu bana anlatamam. Ellerine sağlık SonGÜLüm, kıymetlim

Biriciğim regl bitince ölçülerimi atayım ben.

Ben
Bizi
Çok
Seviyorum

İyi geceler biriciğim
Kuzum sen maşallah çok güzel gidiyorsun, moral olmasına da çok sevindim

Ben de bizi çok seviyorum
Ballarım

Gaz sancıma rağmen inat edip 10.000 i tamamladım.
Eki Görüntüle 2812602
Helal sana balım, sancın geçmiştir inşallah
En sevdiklerim yanımda, diğer sesler o yüzden çok da umrumuzda olmasın balım
Tamam songülüm eklerim ölcülerimi inşallah
Özlemisim seni de ayrica
Ben de özledim kuzum, artık daha çok geleceğim, bana çok iyi geliyorsunuz

Lenf bezlerinde ki sıkıntıyı biliyorum canım,geçti diye düşünüyordum çok üzüldüm,inşaallah bundan sonra ağrın sıkıntın olmaz çok geçmiş olsun
Yok negom geçmedi maalesef, şu an iyiyim. İnşallah yakında tamamen geçmiş olur, çok teşekkür ederim

Yol engebeli biz napalım

Sağol canım, inşallah daha fazlası da gider cumartesiye. Seninkini de çok merak ediyorum.

Ellerine sağlık canım
Balım seni de kendin gibi kaliteli seviyeli esprilerini de çok özlemişim

Daha çok bir araya gelelim gerçekten

Kilo vermek şart değil insan muhabbeti geyiği gülmeyi özlüyor
teşekkür ederim canım benim inşallah herkes hedeflediği yere ulaşır:)

ben de okurken bitse de gitsek modundaydim ama ben zaten Ankara'da yaşıyodum lisenin devamı gibiydi üniversite:)
Hangi semt?
canım ben bu if olayını tam anlamıyorum, nasıldır bu işin kuralı nedir acaba?
Canım az olan saat yemek penceresi uzun olan saat açlık penceresi

İnsülin firlamadigi için o evrede yağ yakımı kilo verimi daha kolay oluyor
Balım kabuğu ne yapılıyor?
İlk kez duydum ben şok

teşekkür ederim canım benim inşallah herkes hedeflediği yere ulaşır:)

ben de okurken bitse de gitsek modundaydim ama ben zaten Ankara'da yaşıyodum lisenin devamı gibiydi üniversite:)
Ben gazideki baskılar ve olayları sevmiyordum canım, Ankara'dan ayrılmayı hiç istememiştim. Yüksek lisans bitince görev için Aydın'a yerleştim, burayı da çok sevdim ama yine de Ankara özlemi çok ağır basıyor bazen. Sen hala Ankara'da mısın.

Çok teşekkür ederim canım çok hafif bir kahvaltı olmuş afiyet olsun. İspanyolca harika bir seçim olmuş
canım ben bu if olayını tam anlamıyorum, nasıldır bu işin kuralı nedir acaba?
Kızlar anlatmadiysa ben açıklarım canım, tüm mesajları okumadım daha, yazan olmuştur belki. Benim hayat düzenim if şeklinde.
Günaydın Hanımlar

Hepinizi ihmal ettim ama aklım hep sizde, biraz daha yoğunluğum var. Mümkün oldukça okumaya çalışıyorum, ilk fırsatta yazacağım
Canım kolay gelsin, inşallah yoğunluklarımız bir an önce azalsın da tekrar buluşalım, çok özlüyorum sizi
Hepimizi mahvettti bu pandemi, hiç bitecek gibi de durmuyor. İçim iyice sıkıldı artık benim de.hayat bı daha normale dönebilecek mi çok merak ediyorum.
Teşekkür ederim balım aslında çok incelmedim çok az farketti diğer ölçtüğümde belki biraz şişlik vardı Teşekkür ederim sizler sayesinde çok güzel hem hedefime ulaştım hem korudum
Valla ölçülerin süper canım, bundan sonra da korumaya devam edersin sen

Ben de anime cik duydum ama hic izlemedim canim

Ben de özlüyorum canım sizleri, her gün daha fazla gelmeye çalışacağım. Bu arada kilo da verelim tabiki, dünden bugüne muhteşem bir rakam gördüm bile, Dün akşam basit bir ödem içeceği hazırlayıp içmiştim, bu gün de içmeye devam edeceğim.

blondeblond canım if hakkında bildiklerimi yazayım sana. Açlık ve tokluk pencereleri diye bir şey var. Gün 24 saat, sen bunu kendine uygun olacak şekilde bölüyorsun. Ben genellikle 18/6 yapıyorum, yani sabah 11-12 arası kahvaltı yapıp akşam da 5-6 gibi yemek yiyorum. Bu 6 saatlik arada yemek serbest, tabiki diyete uygun olması önemli. Geri kalan 18 saat içerisinde çiğneme hareketi yaptırmayacak şekilde sıvı tüketebiliyorsun (çay, bitki çayı, kahve, soda gibi) ama bir şeyler yemek yasak. Her gün illa ki bu saatleri yapmıyorum, bazen 16-8 şekline de dönebiliyor. Akşamı erken kapatmak bence çok önemli, geç yemiş olursam ertesi gün şiş uyanıyorum ben, o yüzden 6yı geçmemeye çalışıyorum. Bizim evde oğlum da dahil hepimiz 2 öğün beslendiğimiz için yaşam şeklim bu zaten, uyum göstermek zor olmuyor o yüzden.

Acaba nedir nedir bene de söyler misin
Canım nasılsın iyi misin
Cok şükür kuzum iyiyim alisveris yaptim geldim. Dönüste 1 2 saat araba sürdüm alistirma yaptim bu sefer daha iyiydim bi miktar mutlu oldum inşallah her hafta calisip şu ehliyet meselesini en kisa surede halletmek istiyorum. Araba sürmek gercekten özgürlük ya.

Sen nasılsın hastaligin nasil tezini sormuyorum buraya kafa dagitmaya geliyosun burda da ondan konusma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…