Teşekkür ederim balım aslında çok incelmedim çok az farketti diğer ölçtüğümde belki biraz şişlik vardıFelicio balım, ölçülerin muhteşem. Bir ayda 300 gr vermiş olmana karşılık 7 cm de incelmişsin, çok tebrik ediyorum.
sudem34 canım sen ve ben üzerine eklemişiz maşallah hele de ben Neyse ki biz bunu tekrar verebileceğimizi çok iyi biliyoruz canım, hızlıca yerleşmeden göndermek lazım.
Diğer ballarım ölçü bildirmediğiniz için sizleri ekleyemedim, gözden mi kaçırdım acaba diye tekrar baktım ama bulamadım, sizden ricam en geç 1 nisanda ölçü bildirin, nisan ayımız çok güzel geçsin. Hepimizin ölçüleriyle Nisan tablosunu oluşturayım.
@birmuhendisanne kuzum seni göremiyorum, iyi misin.
@inci-tepik canım sen ne alemdesin, geçen gün geldin yine kayboldun.
@samdan canım bizle devam edecek misin, listeye ona göre ekleyeyim ama en kısa sürede kilo ve ölçüleri yazman gerekecek.
Afiyet olsunherkese günaydın,
elimde görmüş olduğunuz çok sevgili kadim dostum ananascığımla boğuştuk,
eşim kestirmeden almış sağolsun
2 dilim ananas ve filtre kahve ile kahvaltı yaptım bu sabah
sohbette gördüklerimden:
sonngulen çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
@enerji_kusagi kilolar verilmiş perfectooo
@asliogretmenSaricivcivcikcik afiyet olsun hep okuyorum sizin menüleri :)
hepinize güzel birgün diliyorum kızlarrr
bu arada ben ispanyolca kursuna başladımfantásticooo
Eki Görüntüle 2812661
Civcivim Kore dizisi mi izliyorsunAfiyet olsun canim
Yaa kurs ne güzel olmuşispanyolca neden ilgin mi vardı yoksa baska bi nedeni mi var?
Ayy benim de cok hosuma gidiyo. Ama bu aralar koreceye taktim cok tatli konusuyolar yakelimenin sonunu uzata uzata
Fransizcayi da cok beğeniyorum
Enerjim enerjini bize verGünaydın Hanımlar
Hepinizi ihmal ettim ama aklım hep sizde, biraz daha yoğunluğum var. Mümkün oldukça okumaya çalışıyorum, ilk fırsatta yazacağım
Leylam bu aralar izlemiyorum. Ama bi zamanlar bayagi izliyodum. Mini dizi gibi oldugu icin ayri bi hosuma gidiyoCivcivim Kore dizisi mi izliyorsunbende 1-2 izledim sen neler izliyorsun
Hic sorma canim ya. Asıl can sıkıcı tarafi sürekli evde olanlara oldu olan. Gezen tozanlara hicbisey olmuyo onlar yasak masak demeden yine yapacaklarını yapiyolar
Gercekten cok sıkıcı bi sürec bitse de şöyle 1 2 günlügüne bi yerlere kacsak cook bunaldik.
Afiyet olsunKabukları da kullanılıyor zayıflatıcı etkisi yüksek diye biliyorum ananas çok severim
Kuzum sen maşallah çok güzel gidiyorsun, moral olmasına da çok sevindimNasıl güzel bir moral oldu bana anlatamam. Ellerine sağlık SonGÜLüm, kıymetlim
Biriciğim regl bitince ölçülerimi atayım ben.
Ben
Bizi
Çok
Seviyorum
İyi geceler biriciğim
Helal sana balım, sancın geçmiştir inşallah
En sevdiklerim yanımda, diğer sesler o yüzden çok da umrumuzda olmasın balımKeşke önce bir selam verseydiniz.
Vasat kadınlar zayıflıyor mu yazsaydık veya güzel kadınlar zayıflıyor falan mı? Bu seferde derdiniz ki çirkin kadınlar da zayıflayabilir, irade ıvır zıvır, yani yazılacak her şeye bir muhalefet yapılabilir böyle bakarsakBiz o gün (daima)böyle hissettik, böyle mutlu olduk, böyle bir başlık uygun gördük. Neyi amaçladınız ki bunu yazarken, yani ne geçti elinize, size veya bize ne kattı bu yorum? Sizi de anlamaya çalışıyorum fakat farklı bir bakış açınız, farklı düşünceniz varsa ve bunu bize kabullendirmek için yazdıysanız bu yorumun uslubu da bu değil, tabi bunlar bence yani böyle ayar verilmez.
Bu arada dikkatinizden kaçmış olabilir; biz şok diyet yapmıyoruz, sağlıklı beslenme kültürünü ve sporu hayatımıza oturtmaya çalışıyoruz! Ve bizler eskiden birbirini tanıyan samimi arkadaşlarız, en sevdiklerimi bekliyorum yazıldığı için bunu anlamalıydınız. Neyse... İyi günler
Ben de özledim kuzum, artık daha çok geleceğim, bana çok iyi geliyorsunuzTamam songülüm eklerim ölcülerimi inşallah
Özlemisim seni de ayrica
Yok negom geçmedi maalesef, şu an iyiyim. İnşallah yakında tamamen geçmiş olur, çok teşekkür ederimLenf bezlerinde ki sıkıntıyı biliyorum canım,geçti diye düşünüyordumçok üzüldüm,inşaallah bundan sonra ağrın sıkıntın olmaz çok geçmiş olsun
BalımYol engebeli biz napalım
Sağol canım, inşallah daha fazlası da gider cumartesiye. Seninkini de çok merak ediyorum.
Ellerine sağlık canım
Hangi semt?teşekkür ederim canım beniminşallah herkes hedeflediği yere ulaşır:)
ben de okurken bitse de gitsek modundaydimama ben zaten Ankara'da yaşıyodum lisenin devamı gibiydi üniversite:)
Canım az olan saat yemek penceresi uzun olan saat açlık penceresicanım ben bu if olayını tam anlamıyorum, nasıldır bu işin kuralı nedir acaba?
Balım kabuğu ne yapılıyor?Afiyet olsunKabukları da kullanılıyor zayıflatıcı etkisi yüksek diye biliyorum ananas çok severim
Ben gazideki baskılar ve olayları sevmiyordum canım, Ankara'dan ayrılmayı hiç istememiştim. Yüksek lisans bitince görev için Aydın'a yerleştim, burayı da çok sevdim amateşekkür ederim canım beniminşallah herkes hedeflediği yere ulaşır:)
ben de okurken bitse de gitsek modundaydimama ben zaten Ankara'da yaşıyodum lisenin devamı gibiydi üniversite:)
Çok teşekkür ederim canımherkese günaydın,
elimde görmüş olduğunuz çok sevgili kadim dostum ananascığımla boğuştuk,
eşim kestirmeden almış sağolsun
2 dilim ananas ve filtre kahve ile kahvaltı yaptım bu sabah
sohbette gördüklerimden:
sonngulen çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
@enerji_kusagi kilolar verilmiş perfectooo
@asliogretmenSaricivcivcikcik afiyet olsun hep okuyorum sizin menüleri :)
hepinize güzel birgün diliyorum kızlarrr
bu arada ben ispanyolca kursuna başladımfantásticooo
Eki Görüntüle 2812661
Kızlar anlatmadiysa ben açıklarım canım, tüm mesajları okumadım daha, yazan olmuştur belki. Benim hayat düzenim if şeklinde.canım ben bu if olayını tam anlamıyorum, nasıldır bu işin kuralı nedir acaba?
Canım kolay gelsin, inşallah yoğunluklarımız bir an önce azalsın da tekrar buluşalım, çok özlüyorum siziGünaydın Hanımlar
Hepinizi ihmal ettim ama aklım hep sizde, biraz daha yoğunluğum var. Mümkün oldukça okumaya çalışıyorum, ilk fırsatta yazacağım
Hepimizi mahvettti bu pandemi, hiç bitecek gibi de durmuyor. İçim iyice sıkıldı artık benim de.hayat bı daha normale dönebilecek mi çok merak ediyorum.uzun zamandır istiyordum hobi gibi yani canımm
"Bir dil öğrenmek, dünyaya açılan bir pencere daha demektir" demişler ya.
ilber ortaylı'da dil öğrenmenin beynimizi çalıştırdığını söylemişti bir söyleşisinde, insana çok faydalı.
hem belki yasaklar kalkınca ispanya'ya atarım kendimi,
dünya düzelirse yine eskisi gibi olabilirsekkimbilir.
bugün çok canım sıkkın aslında, umutsuzluk var üzerimde.
yasakların tekrar gelmesi, virüsün tekrar artması vs..
Valla ölçülerin süper canım, bundan sonra da korumaya devam edersin senTeşekkür ederim balım aslında çok incelmedim çok az farketti diğer ölçtüğümde belki biraz şişlik vardıTeşekkür ederim sizler sayesinde çok güzel hem hedefime ulaştım hem korudum
Ben de anime cik duydum ama hic izlemedim canimçok haklısın gercekten bazı insanlar cok düşüncesiz ve cahilce hareket ediyor
biz işe gidip gelmekten başka birşey yapmıyoruz uzun zamandır
evet kullanılıyormuş fakat ben hiç kullanmadım nedense :)
Saricivcivcikcik Felicio kore dizisi demişken, biz kızımla anime filmleri izliyoruz
Ben de özlüyorum canım sizleri, her gün daha fazla gelmeye çalışacağım. Bu arada kilo da verelim tabiki, dünden bugüne muhteşem bir rakam gördüm bile, Dün akşam basit bir ödem içeceği hazırlayıp içmiştim, bu gün de içmeye devam edeceğim.Balımseni de kendin gibi kaliteli seviyeli esprilerini de çok özlemişim
Daha çok bir araya gelelim gerçekten
Kilo vermek şart değil insan muhabbeti geyiği gülmeyi özlüyor
Hangi semt?
Canım az olan saat yemek penceresi uzun olan saat açlık penceresi
İnsülin firlamadigi için o evrede yağ yakımı kilo verimi daha kolay oluyor
Balım kabuğu ne yapılıyor?
İlk kez duydum ben şok
Canım nasılsın iyi misinBen de anime cik duydum ama hic izlemedim canim
Acaba nedir nedir bene de söyler misinBen de özlüyorum canım sizleri, her gün daha fazla gelmeye çalışacağım. Bu arada kilo da verelim tabiki, dünden bugüne muhteşem bir rakam gördüm bile, Dün akşam basit bir ödem içeceği hazırlayıp içmiştim, bu gün de içmeye devam edeceğim.
Cok şükür kuzum iyiyim alisveris yaptim geldim. Dönüste 1 2 saat araba sürdüm alistirma yaptim bu sefer daha iyiydim bi miktar mutlu oldumCanım nasılsın iyi misin
Bu da soru mu1 nisandan 1 temmuza kadar diyet yapabilir mi acaba negoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?