• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Gelişi güzel olanı güzel karşılamak lazım Balımm 😍
Aman iyi olsunlar da kafan da rahat olsun. Sıpa demek okula başladı, hayy maşaallah, hayırlı olsun balım, artık 15-20 sene başı bağlandı desene 😂
Bende ayın 17sinde taşındım. Ev biraz eski yapı. Tadilatı, ıvırı zıvırı çok oldu derken büyük oranda yerleştik. Epey yordu tabi, onun dışında iyiyim çok şükür.
Aaa, niye almadın yenilerini bakayım, sen biraz sallamaya müsaitsin de enişte ihmal etmiyor di mi balımı? İyi olmana da çok sevindim❤
Evet artık okullu,geçen sene yarım dönem gidebilmişti.Birinci sınıfa başlamadan sosyalleşsin biraz dedim.
Şükür yerleşmişsin, güle güle oturun💜
Eşim pekmez, bal, d vitamini veriyor çocuklara verirken 🤣 yoksa bende iş yok. Demir hapını da ona devretmem lazım sanırım 😅

kızlar işin özünde bir kadının mutlu olması var aslında,
yani kilo alınır verilir, mutlu ve motive olunca insan, her şey yolunda işte o zaman :KK66:
bu arada bi tarif paylaşmak istiyorum sizlerle, iç harcında bal, labne, hindistan cevizi var.
dışını da benmari usulü bitter çikolata ile kapladım ve dondurdum :) diyette yenir di mi :)

Eki Görüntüle 2809295
Canım, labnenin kalorisi fazla ama bilemedim 🤷‍♀️

Evet artık okullu,geçen sene yarım dönem gidebilmişti.Birinci sınıfa başlamadan sosyalleşsin biraz dedim.
Şükür yerleşmişsin, güle güle oturun💜
Eşim pekmez, bal, d vitamini veriyor çocuklara verirken 🤣 yoksa bende iş yok. Demir hapını da ona devretmem lazım sanırım 😅
İyi olmuş balım, kolay adapte olur hem.

Enişteme de aferin valla, iyi bakıyor size, sağolsun var olsun🙏
Benimki de tam tersi :confused:Önündeki suyu bile benden doldurmamı ister. Hiç sekmez, senelerdir kızarım ama hala dolduruyorum, neymiş ben verince tatlı oluyormuş, külliyen yalannn 😂 idare ediyoruz bakalım. Sen fırsat varken devret balım 😜

Canım o cam kettle, bana sormadın ama yazayım dedim 😜

Bizim uzaktayken anlaştığımız ev gelince olmadı. O evin sahibi siz burada yapamazsınız, siz çok elitsiniz, 4-5 ay zor dayanır hemen çıkarsınız dedi:silah: çok özür diledi, vermek istemedi evi, kalktı bize başka evler bulmaya çalıştı biz bir şey demediğimiz halde, çok kızdık tabi vs vs yattı yani. O kadar vaktimiz varken önceden söylemediler ısrar ettiler tutalım diye . Neyse elimiz ayapımıza dolaştı alelacele başka bir kaç ev baktık. Nakliyeci de biz geldik konum atın deyince son baktığımız evi iyi kötü diyemeden tuttuk. Belki de böylesi iyi oldu. Burası da 30 senelik müstakil bir 3 katlı ev, semt çok güzel. Evinde artıları var eksileri var. İçime sinmeyen şeyler de var. Her yere yakın, merkezi ama sokak sessiz. Bahçesi de var ama ağaç az. Dut, nar, bir iki küçük ağaç ve güller falan var. Tam inceleyemedim. Çok titiz ihtiyar bir Almancı kadının evi. Geçen 4 kere aynı balkonunu yıkamış beğenmedim diye, o yaşta. Neyse dairemize biraz tadilat yaptırdık. Bazı yerlere bakım. İçime sindi mi tam bilmiyorum. Tam ortadayım şimdilik. Zaten arsa bakıyoruz. Nasip olursa kendimiz kafamıza göre bir ev yaptıracağız. Şimdilik düşüncelerimiz böyle. Kısaca çok yoğunum. Gelen gidenimiz de çok oluyor. Fırsat bulursam ancak okuyup beğeniyorum. Nadiren yazıyorum. Umarım yakında düzene gireriz. Bu arada sana da yazamadım, kilo almışsın biraz galiba😑 69.4 müydü?inşaallah toplamışsındır. Bugünde ayın 23üydü. Vaktim olsa gündüz yazacaktım. Evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef :olamaz:
Dut a bayılırım 🤤
Bahçeli ev olmasi çok güzel 😍
Bahçenin resmini de isterim.
Kilom dün 70 idi.
Bugun 69.2
Dün diyete başladım artık 😍
merhaba,
teşekkür ederim,
özene bezene hazırlıyorum ki sağlıklı beslenmekten, diyetten sıkılmayayım diye,
yani kendi kendime taktik uyguluyorum:)))))))

ben ekonomi okudum, şu an bir kurumda kendi mesleğimi yapıyorum.
eşim de elektrik mühendisi, 1 kızımız var ve istanbulda yaşıyoruz :)
bu kadarcıkkkk :)
Canım Allah bağışlasın 🤗
Bende öğretmenim 9 yaşında oğlum var.
Bende 36 yaşındayım 😍
teşekkürlerrrr :)

o bir tefal cam kettle :) her sabah uyanınca sıcak-ılık karışımı su içtiğim için yanıyor ışıkları :))
Bağırsakları yumuşatır 🤗
Bende sabah tüketiyorum 😍
Merhaba canım benim, çok teşekkür ederim ❤ Ballarım bilir bende geniş bahçeli, yeşillikler içinde taş veya ahşaptan, veya karma ev yaptırma hayalim var. Umarım hepimizin hayalleri gerçeğe döner bir gün 🙏

Antalya Manavgat'a taşındık.
Dağın eteklerinde bir ova gibi, denize sıfır. Büyük bir nehir var tam ortadasından geçip denize dökülüyor. İlçeyi tam ikiye bölüyor gibi. Aynı İstanbul'un boğazı gibi nehir gören evler daha değerli😂
Yerleşim yerleri arasında parça parça çam ormanı olan yerler var. Sanırım eskiden daha büyük ormandı, bu hale geldi. Ormanlardan birine yakın ev bulmuştuk, orada günlük yürüme, resimlerini çekip atma hayalim vardı, nasip olmadı. Burada ev sahipleri genelde çok problemli. Eskinin köylüleri mi diyeyim toprak zengini olmuş, tok satıcılar😬 Yani bir ev sahibi varsa en kötü o binanın tamamının sahibi oluyor.

Bu evin bahçesi taş çatlasa 1 dönümdür, bence o kadar da yoktur. İçinde evi 170 metre kare üzerine kurduysa işte garajını, giriş yolunu vs vs düşünce 1 daire kadar bahçesi kalıyor. Bende dutu severim. Çok yiyince biraz karın ağrısı yapabilir 😂 Burada 2 veya 3 tane kırmızı dut ağacı var. Budanmış ama bakalım ne kadar büyür. Bugün dikkatimi çekti 1 limon ağacı gördüm. Çok küçük ağaçlar. Büyüklermiş aslında da fazla budamışlar. Kurumuş bir çam ağacı var. Epeyde büyümüş ama niyeyse ölmüş. İstanbul'a göre yeşil gibi.

Bu arada günlüğümüzün yarısı öğretmen yarısı finansçı gibi oldu😂
Senden hariç 3 finansçı, 3 öğretmetmen/akademisyen, 2 mühendisimiz var. Biriside hem insan kaynakları hem muhasebeci. Gerçi onun şu sıralar evde başı çocuklarla dertte😟
Ev sahibi tuhaf gerçekten.🤭
Elit kiracı daha iyidir işte paranı pulunu öder daha ne 🤪
Bende ilk defa elit kiracı buldum bankaya yatıyor kira havaya uçacam nerdeyse maşallah 🧿
Canım teşekkür ederim, haftasonu yine çok ağrılıydı, pazartesi kontrole gittim, testler yapılacaktı. Doktor hastaneye yatış kararı verdi. Bugün öğleden sonra taburcu oldum. 10 gün de rapor yazdı canım, sürekli ders anlattığım için biraz dinlendirmem gerektiğini iyi geleceğini söyledi. Tez çok az kaldı denemez ama ilerliyor çok şükür. Sana da geçmiş olsun canım, Allah kimseye ağrı sızı vermesin, ister istemez çok can sıkıcı oluyor. Onun haricinde nasılsın.
Songül balım 🍯
Çok üzüldüm inan.😔

kızlar işin özünde bir kadının mutlu olması var aslında,
yani kilo alınır verilir, mutlu ve motive olunca insan, her şey yolunda işte o zaman :KK66:
bu arada bi tarif paylaşmak istiyorum sizlerle, iç harcında bal, labne, hindistan cevizi var.
dışını da benmari usulü bitter çikolata ile kapladım ve dondurdum :) diyette yenir di mi :)

Eki Görüntüle 2809295
Canım çok lezzetli görünüyor. Bunu ben eskiden yumurta akıyla yapıyordum. Labne yerine yumurta akı ama onda pudra şekeride oluyordu. Şeker yerine biraz bal koysak galiba kalorisi az daha düşer. Ellerine sağlık😋

Selam ballar 🍯
Dünkü menü mü vereyim 🤪

İf 20/4 yaptım

15.20
Peynirli yumurtalı omlet🍳,5 yeşil-2 siyah zeytin,1minik mandalina 🍊,eski kaşar,sade kaşar,5-6 çeri domates 🍅

17.20
6 kaşık etli nohut yemeği,3 yk bulgur pilavı,3 sb ayran 🥛, 🍅 salatası .1 tane cin biberi.🌶️

2 saat spor (leslie,11.800 adım, zumba vs hepsi içinde)

filtre kahve,duble Türk kahvesi, çay,bolca sıvı alımı.

Canım çok lezzetli görünüyor. Bunu ben eskiden yumurta akıyla yapıyordum. Labne yerine yumurta akı ama onda pudra şekeride oluyordu. Şeker yerine biraz bal koysak galiba kalorisi az daha düşer. Ellerine sağlık😋

işyerimdeki arkadaşlar çok beğendi, tam not aldı :)
bu aralar tariflere adadım kendimi, çok keyifli geliyor :) tabi ki fit tariflere :)
bizim göçmenlerin börekleri meşhurdur, eşimde tutturdu haftasonu börek yiyelim diye:KK12:
şurda kalmış verilecek 3-4 kg (gerçi koruma daha zor) yapılacak iş mi şimdi yani :)

bu aralar tariflere adadım kendimi, çok keyifli geliyor :) tabi ki fit tariflere :)
bizim göçmenlerin börekleri meşhurdur, eşimde tutturdu haftasonu börek yiyelim diye:KK12:
şurda kalmış verilecek 3-4 kg (gerçi koruma daha zor) yapılacak iş mi şimdi yani :)
Burcun ne canım?
Boyuna göre kilon güzel 😍
Korumaya da zaten az kalmış 😍
Fıstık 🥜 gibi olmuşsundur kesin.

Dut a bayılırım 🤤
Bahçeli ev olmasi çok güzel 😍
Bahçenin resmini de isterim.
Kilom dün 70 idi.
Bugun 69.2
Dün diyete başladım artık 😍

Canım Allah bağışlasın 🤗
Bende öğretmenim 9 yaşında oğlum var.
Bende 36 yaşındayım 😍

Bağırsakları yumuşatır 🤗
Bende sabah tüketiyorum 😍

Ev sahibi tuhaf gerçekten.🤭
Elit kiracı daha iyidir işte paranı pulunu öder daha ne 🤪
Bende ilk defa elit kiracı buldum bankaya yatıyor kira havaya uçacam nerdeyse maşallah 🧿

Songül balım 🍯
Çok üzüldüm inan.😔
Bir ara çeker atarım bahçeyi. Yani o adamın öyle demesi muhtemelen yumuşatma kısmıydı. Burası ev sahipleri açısından çok ilginç bir yer. Aylarca boş duruyor vermiyorlar. Bizim tahminimiz adamın oğlu eşimden çok çekindi, muhtemelen eşimi tanıdı, görür görmez bir anda ortadan kayboldu. Büyük ihtimalle yasal olmayan bazı şeylerle meşguldü, korktu. Çünkü ortada başka sebep yoktu. Bizim adımıza gidip o evi görenler oldu, yeri, içi iyi mi, eksiği var mı vs. Evi vermek zorunda da değildi. Beğenmedim, ısınamadım, başkasına verdim diyebilirdi gelmeden de. Bakalım neden öyle yaptılar. Benimki araştıracak bir ara onları😜

Kilo içinde senin istediğinde vereceğini biliyoruz😉

Burcun ne canım?
Boyuna göre kilon güzel 😍
Korumaya da zaten az kalmış 😍
Fıstık 🥜 gibi olmuşsundur kesin.
boy aynasından fotoğraf çektim, fena görünmüyor:KK24:
yine de takıntı yaptım 52-53 diyorum (yine inadım tuttu fenaa) :)))
burcum yengeç ama burçlardan pek anlamıyorum birgün sonra doğsam aslandım mesela:KK48:

Bir ara çeker atarım bahçeyi. Yani o adamın öyle demesi muhtemelen yumuşatma kısmıydı. Burası ev sahipleri açısından çok ilginç bir yer. Aylarca boş duruyor vermiyorlar. Bizim tahminimiz adamın oğlu eşimden çok çekindi, muhtemelen eşimi tanıdı, görür görmez bir anda ortadan kayboldu. Büyük ihtimalle yasal olmayan bazı şeylerle meşguldü, korktu. Çünkü ortada başka sebep yoktu. Bizim adımıza gidip o evi görenler oldu, yeri, içi iyi mi, eksiği var mı vs. Evi vermek zorunda da değildi. Beğenmedim, ısınamadım, başkasına verdim diyebilirdi gelmeden de. Bakalım neden öyle yaptılar. Benimki araştıracak bir ara onları😜

Kilo içinde senin istediğinde vereceğini biliyoruz😉
Hayırlısı olsun 😁
Ev sahibinin bir evi 🏠
Kiracının binlerce evi olur.
Parasını verince bütün evler sizin.
Zaten bu kadar hızlı karar verip taşınma nizdan dolayı bir anda ev yaptırıp bile çıkabilir siniz.😍
Sizden herşey beklerim 🤭
Çok hızlı karar veriyorsunuz.

Kilo evet ödem falan sandım ama şükür dün başladım 😋
İnşallah tekrar iyi yol kat ederim🧿

Öyle hafif güzel tarifler denk gelirse arada at bizede 😋
Enişteler ile başımız belada 😂
Benimkide börek istiyor, el açması 😬
Bizde göçmen böreklerini çok seviyoruz. Benimki de tam diyet düşmanı canım😂
Dün illa şambali tatlısı, sütlaç, şekerpare istiyor. İlla yap diyor. Yapmadıkça seçenekleri artırarak geliyor. Geçen açılışı sütlaç ile yaptı şimdi sayı 3e çıktı. Akşam birisini yapayım bari :cry:

boy aynasından fotoğraf çektim, fena görünmüyor:KK24:
yine de takıntı yaptım 52-53 diyorum (yine inadım tuttu fenaa) :)))
burcum yengeç ama burçlardan pek anlamıyorum birgün sonra doğsam aslandım mesela:KK48:
Yengeç evet hırslı olur yemeyi de sever😋
Zaten diyet yapan in çoğu ya boğa ya yengeç 🤭
İstemek başarmanın yarısı.

Kilo verince insan vermeye doyamıyor🤭
Bende tekrar vericem inşallah 🧿

Dün illa şambali tatlısı, sütlaç, şekerpare istiyor. İlla yap diyor. Yapmadıkça seçenekleri artırarak geliyor. Geçen açılışı sütlaç ile yaptı şimdi sayı 3e çıktı. Akşam birisini yapayım bari :cry:
Ha ha 🤣
Seninki de benimki gibi sambali isteyip duruyor 😂
Geçen yaptım ilk kez pek güzel olmadı şimdi yine yapalım diyo 🤪

işte o yüzden bu zaman kadar yine iyi kilo verdim diyorum:)))
62 kg dan 55,6 kg'a, arada kaçamaklarla, arada pişmanlıklarla :)
bundan sonrası çok daha sert geçecek benim için, bir yanda bizim göçmen börekleri,
bir yanda verilmesi gereken kalan kilolar, pes etmiyorum, devam! :KK54:

sonngulen sonngulen balım 🍯
Nasılsın diye sormuştun cevap yazamadım.

Geçen hafta hamileyim sandım regl 3 gün gecikti çok korktum panikledim filan sonra olmadığım anladım duygu karmaşası geçti .

Aldığım 4 kilo canımı sıkıyor idi verme kararı alip diyete başladım 🎯

İyiyim şükür canım 💕
İnşallah hepimiz çok daha iyi olalım 💕
Moralimiz motivasyomuz hep yüksek olsun 💕

Yengeç evet hırslı olur yemeyi de sever😋
Zaten diyet yapan in çoğu ya boğa ya yengeç 🤭
İstemek başarmanın yarısı.

Kilo verince insan vermeye doyamıyor🤭
Bende tekrar vericem inşallah 🧿

bazen diyorum kendi kendime,
trileçe yemek mi yoksa istediğin kıyafeti en güzel şekilde taşımak mı?
tarafını seç blonde! :KK48:

Back
X