Aynı konu başlamış gibi desene. Benimki de burda olduğumu bile bile soruyor bazenMutfaktaydım (temizlik) gel yanıma otur dedi, oturdum, sen durmadan neler yazıp çiziyorsun dedi surat astı, yediklerimi dedim, bakıştık, birşey diyemedi, yani yalan da değil, Yediklerimi yazarken sohbet ediyorum. Belki ters söylemiş olabilirim
Sohbet ederken yediklerimi yazıyorum.)
Yine KK desem kaos olurdu,(bence şüpheleniyor)
(zira erkekler olabileceğini de düşünüyor),
Hiç gerek yok şimdilik böyle iyi
Ama yaaaaMutfaktaydım (temizlik) gel yanıma otur dedi, oturdum, sen durmadan neler yazıp çiziyorsun dedi surat astı, yediklerimi dedim, bakıştık, birşey diyemedi, yani yalan da değil, Yediklerimi yazarken sohbet ediyorum. Belki ters söylemiş olabilirim
İnan ben de hemen hayal kurdumBalım, nasıl betimlediysen hayalimdeki beni seyretmeye doyamadım
Tamda grubumuzun biz güzel insanlarını anlatıyorYaşamak güzel şey dogrusu
Üstelik hava da güzelse
Hele gücün kuvvetin yerindeyse
Elin ekmek tutmuşsa bir de
Hele tertemizse gönlün
Hele kar gibiyse alnin
Yani kendinden korkmuyorsan
Kimseden korkmuyorsan dünyada
Dostuna güveniyorsan
Iyi günler bekliyorsan hele
Iyi günlere inaniyorsan
Üstelik hava da güzelse
Yaşamak güzel şey
Çok güzel şey dogrusu.
( Melih Cevdet Anday )
Bize Gelsin
Anamm ne cevherler varmış bizim hatunlardaYaşamak güzel şey dogrusu
Üstelik hava da güzelse
Hele tertemizse gönlün
Hele kar gibiyse alnin
Dostuna güveniyorsan
Iyi günlere inaniyorsan
Üstelik hava da güzelse
Yaşamak güzel şey
Çok güzel şey dogrusu.
( Melih Cevdet Anday )
Bize Gelsin
Ba-yıl-dımmm harika, kesinlikle tam bize göre olmuşYaşamak güzel şey dogrusu
Üstelik hava da güzelse
Hele tertemizse gönlün
Hele kar gibiyse alnin
Dostuna güveniyorsan
Iyi günlere inaniyorsan
Üstelik hava da güzelse
Yaşamak güzel şey
Çok güzel şey dogrusu.
( Melih Cevdet Anday )
Bize Gelsin
İlerleyen saatlerde daha bi güzelleşecek ❤Tamda grubumuzun biz güzel insanlarını anlatıyorNasıl da güzel şey yaşamak Hayatımı güzelleştiriyorsunuz Ballarım
Galiba başladı, ikidir soruyor.Aynı konu başlamış gibi desene. Benimki de burda olduğumu bile bile soruyor bazen
Rica ederim enerjimAnamm ne cevherler varmış bizim hatunlardaYok yok Maşaallah
Aslım çok güzeldi şiir, çok anlamlı, teşekkür ederim.
Tamda grubumuzun biz güzel insanlarını anlatıyorNasıl da güzel şey yaşamak Hayatımı güzelleştiriyorsunuz Ballarım
Ba-yıl-dımmm harika, kesinlikle tam bize göre olmuş
Haha benimki de arada soruyo canla basla kime yaziyosun bu kadar diye ben de sevgilime diyorum püskürtüyorumMutfaktaydım (temizlik) gel yanıma otur dedi, oturdum, sen durmadan neler yazıp çiziyorsun dedi surat astı, yediklerimi dedim, bakıştık, birşey diyemedi, yani yalan da değil, Yediklerimi yazarken sohbet ediyorum. Belki ters söylemiş olabilirim
Haha hayal etmek zaten olumlamanin en önemli kuralı dogru yoldayizBalım, nasıl betimlediysen hayalimdeki beni seyretmeye doyamadım
Aynı konu başlamış gibi desene. Benimki de burda olduğumu bile bile soruyor bazen
İnan ben de hemen hayal kurdum
ÖnceKahvaltidan önce mi yaptin bu kadar sporu yoksa
Maşallah
Ben de topladım.Gece uyumaz, gündüz forumdan çıkmaz Jet Sudem, ne ara yaptın bunları
Hemen mutfağı toplayıp ışık hızıyla yetişiyorum
Akşam yatmaz ,sabah sevinçten uyuyamaz SudemAtı alan Üsküdar'ı geçmiş Civcivim. Attan hızlı şeylere binmemiz şart oldu
Enerji hapının adı :Mut-lu-lukHakkaten ha gece de uyumuyo bu kiz nasil oluyo bu is
Çabuk kullandigin enerci hapinin adini söyle itiraf etsudem34
Bugün de benim eve girismem lazim enercim toz alip süpüreyim ütü yapayim sonra spor da yapayim zaten aksam olurkendi evini bitirdiydin sen gecen. Bugün de bene mi bi el atsan
Sabah sabah neyin kıskançlığını yaptı enişte bey
Çok teşekkür ederim kuzumsöz şımarmam, Allah'ım her şeyimiz nasıl da benziyor
Ayyy çok iyi dimi ya.
Helalll be sana Sudem balım
Sporlar bitti canım 10 dk da bölgesel yaptım.Süpersin Songül’üm
Sportif Sudemim
Canım yarından tezi yok üstümüzdeki rehaveti atalım 1 Şubatta hepimiz harika sonuçlarla burada olacağız
Bencillik kötü de mi?Bayan Secret iş başında
Yawrum totem yaparken bizide kat olumlamaya bu kadar bencil olma
Bende inanıyorum sen çabuk vereceksin
VooovDüzeltme bir ki:
İnanıyorum güçlü kadınların hepsinden yağlar su gibi akıp gidecek taş gibi adeta rus kızlarini ozendiren vücutlarimiz olacak yuvarlak popo ince bir bel dumduz bir karin incecik kollar
Çekemeyenler soracak aaa coK zayıflamışsın ne yaptin kiz diye havali bi sekilde saglikli beslendim dicez
Gülmekten karnıma ağrı giriyor.Mutfaktaydım (temizlik) gel yanıma otur dedi, oturdum, sen durmadan neler yazıp çiziyorsun dedi surat astı, yediklerimi dedim, bakıştık, birşey diyemedi, yani yalan da değil, Yediklerimi yazarken sohbet ediyorum. Belki ters söylemiş olabilirim
Sen zaten 7 aydır güzelleştirdin benim hayatımıTamda grubumuzun biz güzel insanlarını anlatıyorNasıl da güzel şey yaşamak Hayatımı güzelleştiriyorsunuz Ballarım
Kesinlikle öyle canım, yüzümde güller açıyor sohbeti okudukçaİlerleyen saatlerde daha bi güzelleşecek ❤
Burada serotonin bağımlısı olduk, dışarıda bize hayat yok artık
Dimi yaaa, ben bir ara burda ne desem önüme çıkıyorduGaliba başladı, ikidir soruyor.
İyi bari en azından benimki şüpheyle soruyormuş, aferin
Enişte akademisyen, analitik düşünüyor, sağlamasını yapıyor bence
Eniştecim eğer okuyorsan Songülüme sevdiği piskevitlerden alma bir daha
Offf ya ne güzel bitirmişsin işleri, ben de bı gayret yapsam keşke, işin kötüsü tek başıma yapmak zorundayımHaha benimki de arada soruyo canla basla kime yaziyosun bu kadar diye ben de sevgilime diyorum püskürtüyorumtabi biliyo burda olduğumu
Şükür tozu aldm banyolari temizledim yemek tamam supurgeyi de ona kitledim cok mesudum
Haha hayal etmek zaten olumlamanin en önemli kuralı dogru yoldayiz
Sabah ben de açtım müziği, oğlumla dans ede ede topladım ortalığı, hazırladım kahvaltıyı, enerji doldu içim sayenizdeÖnce
Ben de topladım.
Hatta perde bile yıkadım.
Akşam yatmaz ,sabah sevinçten uyuyamaz Sudem
Enerji hapının adı :Mut-lu-luk
Prospektus: Dost-luk
Sporlar bitti canım 10 dk da bölgesel yaptım.
Mutfakta da oynaya zıplaya iş yaptım.
Sanki yıllardır aradığım şeyi buldum.
Bencillik kötü de mi?
Vooov
Gülmekten karnıma ağrı giriyor.
Mekik çekmeme hiç gerek yok artık sen bana yetiyorsun.
Sen zaten 7 aydır güzelleştirdin benim hayatımı
Bundan sonra 7 yıl
Belki 17 yıl
Güzelleştireceksin.
Ayy ben simdi anladim sudem yazinca. Kkde mi erkekler olabilcegini düşünüyo enisteMutfaktaydım (temizlik) gel yanıma otur dedi, oturdum, sen durmadan neler yazıp çiziyorsun dedi surat astı, yediklerimi dedim, bakıştık, birşey diyemedi, yani yalan da değil, Yediklerimi yazarken sohbet ediyorum. Belki ters söylemiş olabilirim
Ayyy ben de o kadar cook istiyorum ki o robot süpürgedenDimi yaaa, ben bir ara burda ne desem önüme çıkıyorduuzun süredir robot süpürge istiyorum biliyor musunuz kızlar
Offf ya ne güzel bitirmişsin işleri, ben de bı gayret yapsam keşke, işin kötüsü tek başıma yapmak zorundayım
Sabah ben de açtım müziği, oğlumla dans ede ede topladım ortalığı, hazırladım kahvaltıyı, enerji doldu içim sayenizde
Valla bı gün kendim tutup alacağım bu gidişle, ev çok büyük yoruluyorum supururken, en azından giriş katta salonda durur, günlük orayı süpürür, kedi de var artık evde süper olur. Roborock canım, bildiğim kadarıyla Xiaomi markasının ürünü.Ayyy ben de o kadar cook istiyorum ki o robot süpürgeden4 küsür olan markasi robocock mu ne olan cok hosuma gitti.
Cok buyuk bi icat bence bu resmen devrim yanibelim falan cok agriyo süpürürken
Ben citlattim da kendince bi espri yaptiValla bı gün kendim tutup alacağım bu gidişle, ev çok büyük yoruluyorum supururken, en azından giriş katta salonda durur, günlük orayı süpürür, kedi de var artık evde süper olur. Roborock canım, bildiğim kadarıyla Xiaomi markasının ürünü.
Sen de seninkine çıtlat bakalım belki ikna olur. Benim eşim ikna olmuyor, enerji nin dediği gibi buraları okuyup takip ediyorsa belki alır diye istediğimi tekrar yazdımevrene değil kocama mesaj yani
Enerji varya grupta trafo direği mübarekDimi yaaa, ben bir ara burda ne desem önüme çıkıyorduuzun süredir robot süpürge istiyorum biliyor musunuz kızlar
Offf ya ne güzel bitirmişsin işleri, ben de bı gayret yapsam keşke, işin kötüsü tek başıma yapmak zorundayım
Sabah ben de açtım müziği, oğlumla dans ede ede topladım ortalığı, hazırladım kahvaltıyı, enerji doldu içim sayenizde
Saçaklı halin filan yoksa kandir gitsinValla bı gün kendim tutup alacağım bu gidişle, ev çok büyük yoruluyorum supururken, en azından giriş katta salonda durur, günlük orayı süpürür, kedi de var artık evde süper olur. Roborock canım, bildiğim kadarıyla Xiaomi markasının ürünü.
Sen de seninkine çıtlat bakalım belki ikna olur. Benim eşim ikna olmuyor, enerji nin dediği gibi buraları okuyup takip ediyorsa belki alır diye istediğimi tekrar yazdımevrene değil kocama mesaj yani