Kadınlar günü indirimi kesin olurValla bı gün kendim tutup alacağım bu gidişle, ev çok büyük yoruluyorum supururken, en azından giriş katta salonda durur, günlük orayı süpürür, kedi de var artık evde süper olur. Roborock canım, bildiğim kadarıyla Xiaomi markasının ürünü.
Sen de seninkine çıtlat bakalım belki ikna olur. Benim eşim ikna olmuyor, enerji nin dediği gibi buraları okuyup takip ediyorsa belki alır diye istediğimi tekrar yazdımevrene değil kocama mesaj yani
Kız hazır ikna olmuşken alsaydın yaa,benimki de ona para verecegimize temizlik için bir yardımcı ayarlayalım haftada bir gelsin hem de tüm temizlik yapılmış olur diyor ama pandemide güvenemiyorum.Ben citlattim da kendince bi espri yapti
ben süpüreyim bosver falan diyeama ben ciddiye alip 2 haftada bi eline vermeye basladim süpürgeyi
Gecen hadi al sec dedi de kiyamadim yine
Borc kapatiyoruz su ara biraz daha dursun dedim bakalim. Ama alcam cok kararliyim valla yüzyilin icadi
Bu arada evet robocock(roborock) xiaomi nindi
Yılbaşında gittim hem oğluma hem ona hediye aldım ama o bana almamış tabiki, o kadar mahcup oldu ki, ben bunu bir ara hatırlatayım da bugüne kadar almadığı tüm hediyelerin yerine alsınEnerji varya grupta trafo direği mübarek
İyi ki gelmiş hepimize enerji getirdi.
Saçaklı halin filan yoksa kandir gitsin
14 Şubat'ta da olur belki diye bekliyorumKadınlar günü indirimi kesin olurbolca alışveriş yapmak için ideal gün
Afiyet olsun güzel menü canim3 Ocak menüsü
12.00 kahvaltı
1 dilim beyaz peynir, yarım avokado, maydonoz, 1 dilim ekmek.
13.00 ara
Şekersiz çay ve küçük bir dilim kurutulmuş ananas
16.00 ara
3 kuru kayısı, 6 çiğ badem.
17.00 akşam
Közlenmiş patlıcan salatası, 1 büyük bardak ayran, 1 dilim ekmek
Su 1.5 lt ama 3 olacak
Spor yapılacak
Ekmekler beyaz ekmek değil eve almıyorum.
YaaaYılbaşında gittim hem oğluma hem ona hediye aldım ama o bana almamış tabiki, o kadar mahcup oldu ki, ben bunu bir ara hatırlatayım da bugüne kadar almadığı tüm hediyelerin yerine alsın
HoşgeldinizMerhaba ben zayıflamaya karar verdiğim ve benimle beraber kilo verecek birbirimizi motive edeceğimiz arkadaşlar arıyorum beni de aranıza almanız mümkün artık aldıgım nefesler bile zorlaştı bu moralimi çok bozuyor
Normalde Hiç yemem canım kıymalı yumurta çekti3 Ocak Menüm
Sabah 10.00 1 yumurta 1 küp azcik kiyma 1 sogandan kiymali yumurta 1 dilim peynir bol roka 1 top granola 1 cay kasigi fistik ezmesi 1 dilim yagsiz kizarmis ekmek
Ara 11.30 yarim fincan nescafe 1 kare cikileta
Öğlen 14.00 1 tane biber dolmasi 2 kasik yoğurt
Ara 15.45 1 fincan filtre kahve
Akşam 17.45 1 kase corba 3 kasik yogurt 1 kasik dolma
Spor leslie boosted 38 dk+20 dk ağırlıklarla pilates (kol bacak karin 9 farkli egzersiz yirmi beşer sayi yaptim.)
2 saat de hunharca temizlik
Su 2 litre arttircam
Aslım balım afiyet olsun ben bu menüyü sabah akşam yersem öğleye 4 kaşık yoğurt yulaf ezmesi veya chia tohumu, meyve karışımını ekliyorum inanılmaz rahat hissediyorum sende müsait bir zamanda denemek istersen muhakkak öneririm3 Ocak Menü Bildirimi
11.30 2 bardak limonlu su
12.30 1 kk kadar peynir, 1 yumurta, 3 zeytin, 1 domates, 3 ceviz, 1 küçük muz
18.00 6 köfte, 1 bardak ayran ve yeşil salata
3 litre su
Afiyet olsun İncim çok güzel olmuş menünSlm ballarım
Menumu yazayım
Sabah 08.15
3 bardk su
Kahvaltı 10.00
2 yumurta haslnmıs
1 kasık çökelek
5 zeytin
Ara türk khvesi sade duble
Öğle14.30
2 tane galeta kepekli
Aksam 18.30
1 tane kabak 1 tatlı kasıgı zeytin yagı ile soteledim
2 kasık yogurt
Nane
Pul biber
Spor
300 ip atlama
10.000 adım tempolu
3 lt su tarcınlı
Saol leylammAfiyet olsun İncim çok güzel olmuş menün
MuhteşemsinSaol leylammsözümü tutarım demiştim. Yürüyüşü belki biraz daha yaparım görüntüyü tam bitince atarım canım
Leyla balım, sormaya utanıyorum ama yulaf ezmesi marketlerde satılan mı oluyorAslım balım afiyet olsun ben bu menüyü sabah akşam yersem öğleye 4 kaşık yoğurt yulaf ezmesi veya chia tohumu, meyve karışımını ekliyorum inanılmaz rahat hissediyorum sende müsait bir zamanda denemek istersen muhakkak öneririm