Dün bu ayrıntıyı görmemişim iyi ki doğmuş kardeşin nice mutlu sağlıklı yılları olsunBen burdayım cnmLeslie yapıp geldim.
02.01.2021 menüm;
Sabah 10:45
1 küçük dilim ekmek üstüne yağ ve reçel, 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 1 sekersiz çay
15:40
3 mandalina ,
16:45
2 fırın tavuk budu, 2 YK pilav, salata, 1 meyveli soda , şekersiz duble türk kahvesi
20:00 1 ince dilim pasta ( kardeşimin d.gunuydu, yarısını yedim)
1 sekersiz americano
2 lt ye yakın su
Leslie 30 min boosted Walk( 3 Miles planlamistim ama bu saate kaldık)
Yok canim normal diyet tabağı yapip yedimAmin canımm.
Tazmanya canavarım benim sildin süpürdün mü ne varsa sofrada
Yaptım bile kahvaltımı, yumuşacık oldum pambık gibi
Çok mantıklı yapiyosun canım özellikle işte olduğun günler listeye uyman imkansız gibi, hem de belirledigin yöntem daha sürdürülebilir, benim bir süre listelere ihtiyacım var yoksa dengeyi çok iyi kuramiyorum evde olduğum için.Çok sağol cnm, 33 bitti onunda şaka gibi
Ben kendimce liste üzerinden giderek değilde evde olandan az az yiyerek zayıflayayim dedim. Geçen yılda belki hatırlarsın baklava bile yemiştimo haftada galiba 1-1,5 kilo vermiştim.
Benim tempomda liste üzerinden gitmek özellikle iş günlerinde çok zor olur cnm. O nedenle hedefim porsiyon kontrolü, minimum kaçamak ve yapabildiğim kadar spor yapmak.
Bak işte yine aynıyız, borsa gibi bir inip bir çıkıyoruzSayısalcı huyum kurusun
Şifreleri çözemesekte Sistemcim,
Senin hesaba göre şimdi ben kaç günde 55e inerim? (Verileri yazayım)
Gelmeden 65-66 arasıydım.
Geldiğim gün 67.5
Elim hadiseden sonra (üşütme) 66.2
Dün 67.8
Hadi bakalım bunu çözene Kpss muaf olsun.
Havuz bir çeşmeden doluyor, diğer çeşme havuzu boşaltıyor, bu havuz kaç günde boşalır?
Bu hesabı alıp kendime de uyguluyorum Sudem balım, çünkü enerji balımla nerdeyse her şeyimiz aynı04.04.2021 de 55 kilosun bu en kötü ihtimalle
Doğum günü gelene kadar da sıkılaşma tamamdır
Canım 13.000 gram verilecek kilon.
750 ortalama en kötü haftalık kilo verme regl öncesi sonrası vs hepsiyle beraber
Kısacası kasmadan rahat rahat bile versen bile böyle olur
Bence bir ay bakalım tempo nasıl
Ona göre Şubat başı tekrar gözden geçirelim
Günde 2 saat spor ve if yaparsan haftada ortalama 1.100 gram garanti.
Sana A ve B planı hazırladım
Sudem balım sen de enerji de doğru noktaya parmak basmış olduGünaydın
Ben heyecandan uyuyamıyorum
İçim içime sığmıyor
Hatta mutluluktan az çalışan bağırsaklarim bile kendine geldi
Mutluluk sen nelere kadirsin
3 gündür 6 saat uyuyorum anca
Ben Leslie yapmaya gidiyorum
Canım listelere uyum zorunlu değil, herkes evdeki düzenine göre ama diyete uygun devam edebilir. Listeleri Leyla'dan ben istiyorum o da sağolsun kirmiyor beni.ben olduğum yerde sayıyorum bu aralar, onu aşmam lazım.Kizlar ben listeye elimden geldigince uymaya calisiyorum ama yazin buzluga bayagi bi kislik atmistim onlari eritmek istiyorm bu ara. Cunku buzlukta yerim kalmadi mecburum
Yani listeden birazcik bagimsiz takiliyorum insallah size ayip olmuyodur
Ben de açımmmm yine geç kalktım, şimdi hemen hazirliycamGünaydınnn 'Güçlü Kadınlar' Federasyonu üyesi 'Ballı' hatunlar
Bugün kaçamak yapanlar için hızlı ve öfkeli geliyorum
(açım şuan, eccük empati)
Amin canım çok zor.Hey masallah enercine.
Neden acsin kahvaltini hazirlasanaben de simdi yaptm ayy nasil acikmisim
Allahim olmayanlara da versin aclikla imtihan cook zor
Ben deee, bir an önce tartıyı görmek istiyorumGünaydın
güzel ve hafif bir pazar bizim olsunYarın için heyecanlıyım Toplu diyetimiz için ben şahsen kaç gram vereceğim merak ediyorum
Songül’üm bu ay çok çalışalım hepimizCanım listelere uyum zorunlu değil, herkes evdeki düzenine göre ama diyete uygun devam edebilir. Listeleri Leyla'dan ben istiyorum o da sağolsun kirmiyor beni.ben olduğum yerde sayıyorum bu aralar, onu aşmam lazım.
Cnm bende her zaman yapamıyorum ama grupla birlikte olunca psikolojik olarak yapılıyor. Bana kalsa bende dibini görmeden bırakmamCanım bu süper bir özellik. Bende hep imrenirim istediğini azıcık yiyene. Çünkü ya hiç yemeyeceğim ya da ağzıma attım mı dibini göreceğim. Gerçi eskisi kadar değilim şimdi biraz terbiye oldu vücudum. Şu da olsa yerim demiyorum ama hala senin gibi değilim o konuda.
Tamamdir canim ❤Canım listelere uyum zorunlu değil, herkes evdeki düzenine göre ama diyete uygun devam edebilir. Listeleri Leyla'dan ben istiyorum o da sağolsun kirmiyor beni.ben olduğum yerde sayıyorum bu aralar, onu aşmam lazım.
Yaaa kac kacKizlaarr tartıda ne de güzel bir rakam gördüm şimdi
Öyle olacak canım, sizin sayenizde dün çok sabirliydim, yoksa hemen ilk günden bozabilirdim yoldan cikabilirdim o güzel rakamı bugün göremezdimSongül’üm bu ay çok çalışalım hepimizben Ocak ayını bize yakışır şekilde olağanüstü kapatmak istiyorum
Hangimiz zaman zaman dibini görmedik ki canımCnm bende her zaman yapamıyorum ama grupla birlikte olunca psikolojik olarak yapılıyor. Bana kalsa bende dibini görmeden bırakmam
Kahvaltı öncesi tartilayim da motivasyon olsun yoldan cikmayayım dedim canım, dün 68.2 bu sabah 67.5Yaaa kac kac
Ben de tartilcaktim sabah da dur kendini tut sürpriz olsun dedim
Çok acayip hazırım şuan Leylam.Songül’üm bu ay çok çalışalım hepimizben Ocak ayını bize yakışır şekilde olağanüstü kapatmak istiyorum
Off benimkininde tam kıskançlık yapacağı tuttu. Şöyle keyifle bir kutlama mesajı yazamadım yaKahvaltı öncesi tartilayim da motivasyon olsun yoldan cikmayayım dedim canım, dün 68.2 bu sabah 67.5
Vavvvvv cok iyiiiKahvaltı öncesi tartilayim da motivasyon olsun yoldan cikmayayım dedim canım, dün 68.2 bu sabah 67.5
Enerji ile takıla takıla enerjim tavanHey masallah enercine.
Neden acsin kahvaltini hazirlasanaben de simdi yaptm ayy nasil acikmisim
Allahim olmayanlara da versin aclikla imtihan cook zor
Tamam ana arımÇok mantıklı yapiyosun canım özellikle işte olduğun günler listeye uyman imkansız gibi, hem de belirledigin yöntem daha sürdürülebilir, benim bir süre listelere ihtiyacım var yoksa dengeyi çok iyi kuramiyorum evde olduğum için.
Bak işte yine aynıyız, borsa gibi bir inip bir çıkıyoruzkilolar da biribirine çok yakın
Bu hesabı alıp kendime de uyguluyorum Sudem balım, çünkü enerji balımla nerdeyse her şeyimiz aynı
He ya ben de sabırsızlanıyorumSudem balım sen de enerji de doğru noktaya parmak basmış olduben bir bu gece uyuyabildim uykuyu düzenlemek gerekecek sonbetiniz varlığınız o kadar keyif veriyor ki uyku uyuyamıyorum
Orta yolu hedef belirlemiş enerjim balımÇok acayip hazırım şuan Leylam.
Bugün alışverişe çıkıp listedeki eksikleri tamamlayacağım. Harfi harfine uyacağım.
23.03.20 ye kadar 55 olmam lazım, Doktorum öyle teşhis etti
Muhteşem arkadaşlarımla olağanüstü performans sergileyip fevkalade noktaya ulaşmak istiyorum.