70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Dün bu ayrıntıyı görmemişim iyi ki doğmuş kardeşin nice mutlu sağlıklı yılları olsun

Çok mantıklı yapiyosun canım özellikle işte olduğun günler listeye uyman imkansız gibi, hem de belirledigin yöntem daha sürdürülebilir, benim bir süre listelere ihtiyacım var yoksa dengeyi çok iyi kuramiyorum evde olduğum için.
Bak işte yine aynıyız, borsa gibi bir inip bir çıkıyoruz kilolar da biribirine çok yakın
Bu hesabı alıp kendime de uyguluyorum Sudem balım, çünkü enerji balımla nerdeyse her şeyimiz aynı

Sudem balım sen de enerji de doğru noktaya parmak basmış oldu ben bir bu gece uyuyabildim uykuyu düzenlemek gerekecek sonbetiniz varlığınız o kadar keyif veriyor ki uyku uyuyamıyorum

Kizlar ben listeye elimden geldigince uymaya calisiyorum ama yazin buzluga bayagi bi kislik atmistim onlari eritmek istiyorm bu ara. Cunku buzlukta yerim kalmadi mecburum
Yani listeden birazcik bagimsiz takiliyorum insallah size ayip olmuyodur
Canım listelere uyum zorunlu değil, herkes evdeki düzenine göre ama diyete uygun devam edebilir. Listeleri Leyla'dan ben istiyorum o da sağolsun kirmiyor beni.ben olduğum yerde sayıyorum bu aralar, onu aşmam lazım.

Günaydınnn 'Güçlü Kadınlar' Federasyonu üyesi 'Ballı' hatunlar

Bugün kaçamak yapanlar için hızlı ve öfkeli geliyorum
(açım şuan, eccük empati)
Ben de açımmmm yine geç kalktım, şimdi hemen hazirliycam
Hey masallah enercine.

Neden acsin kahvaltini hazirlasana ben de simdi yaptm ayy nasil acikmisim
Allahim olmayanlara da versin aclikla imtihan cook zor
Amin canım çok zor.
Günaydın
güzel ve hafif bir pazar bizim olsun Yarın için heyecanlıyım Toplu diyetimiz için ben şahsen kaç gram vereceğim merak ediyorum
Ben deee, bir an önce tartıyı görmek istiyorum

Canım listelere uyum zorunlu değil, herkes evdeki düzenine göre ama diyete uygun devam edebilir. Listeleri Leyla'dan ben istiyorum o da sağolsun kirmiyor beni.ben olduğum yerde sayıyorum bu aralar, onu aşmam lazım.
Songül’üm bu ay çok çalışalım hepimiz ben Ocak ayını bize yakışır şekilde olağanüstü kapatmak istiyorum

Cnm bende her zaman yapamıyorum ama grupla birlikte olunca psikolojik olarak yapılıyor. Bana kalsa bende dibini görmeden bırakmam

Songül’üm bu ay çok çalışalım hepimiz ben Ocak ayını bize yakışır şekilde olağanüstü kapatmak istiyorum
Öyle olacak canım, sizin sayenizde dün çok sabirliydim, yoksa hemen ilk günden bozabilirdim yoldan cikabilirdim o güzel rakamı bugün göremezdim birlikte çok güzel şeyler yapacağız.
Cnm bende her zaman yapamıyorum ama grupla birlikte olunca psikolojik olarak yapılıyor. Bana kalsa bende dibini görmeden bırakmam
Hangimiz zaman zaman dibini görmedik ki canım

Çok acayip hazırım şuan Leylam.
Bugün alışverişe çıkıp listedeki eksikleri tamamlayacağım. Harfi harfine uyacağım.

23.03.20 ye kadar 55 olmam lazım, Doktorum öyle teşhis etti

Muhteşem arkadaşlarımla olağanüstü performans sergileyip fevkalade noktaya ulaşmak istiyorum.

Kahvaltı öncesi tartilayim da motivasyon olsun yoldan cikmayayım dedim canım, dün 68.2 bu sabah 67.5
Off benimkininde tam kıskançlık yapacağı tuttu. Şöyle keyifle bir kutlama mesajı yazamadım ya

Boncuğum tebrik ederim, şımarmak yok bak aynen devam Çünkü sen zayıfladım diye kutlama yapmaya çok müsaitsin, kendimden biliyorum

Hey masallah enercine.

Neden acsin kahvaltini hazirlasana ben de simdi yaptm ayy nasil acikmisim
Allahim olmayanlara da versin aclikla imtihan cook zor
Enerji ile takıla takıla enerjim tavan
Tamam ana arım
Sudem balım sen de enerji de doğru noktaya parmak basmış oldu ben bir bu gece uyuyabildim uykuyu düzenlemek gerekecek sonbetiniz varlığınız o kadar keyif veriyor ki uyku uyuyamıyorum
He ya ben de sabırsızlanıyorum gece kuşları beni bekliyor diye
Orta yolu hedef belirlemiş enerjim balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…